erzincan öğretmen evinden herkese selam ....
herkesin bayramı iyi geçmiştir umarım...:)
yarının ilk mesajı şimdiden ben yazıyım istedim. daha doğrusu bilgisayarım bugün elime ulaştı. kablosuz ağdan yazıyorum şu an.
ben neler mi yaptım.cuma sabahı buraya ulaştık 7 ye doğru. rahat bir yolculuk oldu sayılır beliö ağrıdı biraz belime küçük kırlent vermişti annem onu koydum arada ayakkabılarımı çıkarıp eşimn üstüne uzattım:) yata doğrula geldik.
cuma gün göreve başlama ile ilgili bi şey yapılmadı tatil olduğu için...
lojmanda yer yokmuş malesef . lojmanın yanında ek bir müstakil ev daha var orası boş orada kaloriferli imiş ama kapısı bacası hiç hoşuma gitmedi sağlam bi tekme atsan uçacak gibi:) bende yok dedim içim rahat etmez burda.içini göremedik zaten anahtar ın bulunduğu kişi bayram tatiline memleketine gitmiş anahtarıda cebinde götrmüş :)ne alaka bende anlamadım. içi iyi fln dedi tel.da görüştük ama dışını beğenmedim zaten.
tokiden ev tuttuk. 2+1 lerden olsa daha az kira verexektim ama onlarda boş kalmamış 1 ay öncesine kadar çokmuş ama herkes gelip tutumuş. banada 3+1 kaldı başka da evmev yok zati:)başka gelecek olanlar napacak bilmem :)
neyse temzledik bugün temzlikçi bir bayan bulduk beraber temzledik ev çok yeni oturan kişide mühendis bir bey imiş benden öncveki burda hido elktrik santrali yapılıo onun için gelmiş evin inşaaat pisliği hala duruodu. hiç temzlik yapmadan oturmuş içine. bende iyice ince ince temzletmedim ööle temzlemeye kalaksak 5 gün temzleriz valla :)
neyse yarın sabah göreve başlama işlemleri yaptrcaz aynı andan önceden belirlediğimz eşyalar alınıp kamyoncukla eve götrülcek abim eşim ve ben dört koldan çalışcaz inşallah.
buraya gelince...
erzincana daha öönce 4-5 kez gelmiştim ama 3yıl fln olmuştu en son geldiğim.
baya değişmiş yeni yerler açılmış.
üzümlüye gitmemeiştim hiç. çok güzel bi yer. yemyeşil içinden dere gibi çay gibi bişi akıo suyu buz gibi eğildim bi ellerimi yıkadım.
burası erzincanın en büyük ilçesiymiş ama çok küçük köyden hallice bi yer nasıl ilçe bende bilemedim. konyanın bir mahallesi kadar:)
ama çok sevdim insanları çok iyi herkes hocam hocam die yardıma koşuo. herkesin bağı var burda domates slatalık karpuz karalahana kızılcık kuşburnu ne ararsan var ekio herkes.
hemen bi tanıdığın bahçesine gidip ilk işim yarı yeşil yarı kırmızı bir domates yemek oldu tadı çok güzeldi.:) koskoca bir armut yarım kiloluk bir domates bir salatalık kkzıılcık ve kuşburnu yedim :)
genel anlamda her şey yolunda gitti şükür

Allah a şükür ufak tefek olmsuzluklar dışında

bi tek ev pahalı oldu ama hiç ev bulamamaktan iyidir heralde :)
bir de eşyalar fln derken bayaa masraf oldu ama inşallah en kısa zmanda öderiz. hiç ekstradan harcama yapmadan hemen borçları ödememiz lazım.

dua edin kıxlar. bu arada ne bulduysam onu yedin kaç kiloyum ne haldeyim bilmiyorum.
:):)

)
hepinizi öpüyorum sevgiyle kucaklıyorum en kısa zmanda eve internet işini halldeceğim inşallah. bana dua edin.öpüldünüzzzzz
(bu arada smiley kullanama dım çok renksiz oldu yazım)