60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Akşam yemeğim:
bir tabak patlıcanlı sebze yemeği
bir dilim tam buğday ekmeği
gece uyuyana kadar acıkırsanız ne yiyosunuz kızlar?

Afiyet olsun.. Genelde bişi yemiyorum ama diyetisyenim çok acıkırsan salatalık falan ye dedi..

selam ben geldim...ee kimse yok tabe bu saatte.neyse ben gende de yazyım.
akşam menüm,
közlenmiş patlıcan ve közlenmiş kırmızı biber salatası
küçük kase yoğurt
1 dilim denge light ekmek
bende naipse yarın tartılcam baklaım neler olmuş bu bünyede .reglim bitti yarın görücez inşallah marifetimmi :26::27::97:

Afiyet olsun güzel menü... Ben sabah tartılmayı unuttum gene...

slm kızlarr yazıveremmm yedıklerımı

biskuvı sadece 3 tane

ikindin kahve sekersız

sonra parka gıttık 2 saat oralarda oyalandık sonra eşimi cagırdım geldı kızımla ılgılendı bende 30 dk tempolu yurudum geldım eve geldık yuyryerek 1 saatte

5 kasık kabak yemegı
1 su bardagı yoort
bol yagsız salata
2 dılım kepek ekmek

3 incir
1 albenı top minicik bisiey:18:
2 cay kasıgı dondurma:17:

su sadece 1.5 lt unuttum heppp:78:

Afiyet olsun pepeti.. küçük kaçamaklı bi münü ama neyse...
ben de bugün yemek getirmedim yanımda kaçamaklı bir gün de beni bekliyor yani..

Günaydın kızlar..
kimse yok ben kendi kendime yazayım bari..:1::1:
akşam yemeğim 3 yk kadar melemen
2 dilim beyaz ekmek
Gene az yemeğe başladım.. neyse bugün kaçamaklarımla dengelerim...

Mesela şimdi kahvaltım şöyle
1 simit
1 domates

evet canımcım yanlıs dıyet yaparsan boyle olur ıste.gel karataya hayatını yasa dıyorum sana.ömur boyu ac bılac yasayarak zayıf kalmak ıstıyorsan sen bılırsın:20:ekmeklerı,üzümleri,yemıs,ara ögunlerı yapmıs,hala zayıflayacam dıyo yaa,zor dostum zor:51:

daha önce bunları yiyerek zayıfladım ama:27:

sabah avuçiçi kadar çörek
1 yk un helvası yidimm:52:
kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben kilooooooo alıyorummm netcemmmmmmm

daha önce bunları yiyerek zayıfladım ama:27:

sabah avuçiçi kadar çörek
1 yk un helvası yidimm:52:
kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben kilooooooo alıyorummm netcemmmmmmm

Eski düzenine döneceksin hemen ve de topiğimiz canlanırsa bir an önce birbirimize gaz verip zayıflayacağız işte..
Başka ne yapalım...

günaydın arkadaşlar..başım okadar ağrıyorki nete bakamıyorum.migrenim azmış durumda c.tesiden beri geçmedi.eşimde dün akşam kayınlarımı çağırmıştı yemeğe saat 10 da geldiler o saatte yemek yedik.yediğimde denmez aslında bir iki çatal makarna yedim sadece başım çok fenaydı.saat 12 de eltim ve kaynım gittiler.diğer kaynım ve de görümcem bizde kaldılar.12:30 da yatağa girdim ama hiç uyumadım başım çok fena minoset ağrı kesici içiyorum ama onunda bu ağrıya faydası yok.şuan ağlamamak için çok zor tutuyorum kendimi.
sabah 1 adet kaşarlı puaça yedim.1 bardakta çay.
sabah aslında erkenden uyanmıştım kahvaltı yapacaktım ama miğdem okadar kötü bulanıyorduki yapamadım ağrı miğdemede vuruyor.dua edin canlarım bu ağrı biran önce gitsin..

Eski düzenine döneceksin hemen ve de topiğimiz canlanırsa bir an önce birbirimize gaz verip zayıflayacağız işte..
Başka ne yapalım...
inşallhhh...
valla benim gidiş gidişş değill...
Kendini 70 kiloda hayal edip ona göre davran derim :66:

kendimi 70 kiloda hissediyorum zatennn...
ama yinede yiyorum garip bi şekilde..
eve gidince tozutuyorummmm...

günaydın arkadaşlar..başım okadar ağrıyorki nete bakamıyorum.migrenim azmış durumda c.tesiden beri geçmedi.eşimde dün akşam kayınlarımı çağırmıştı yemeğe saat 10 da geldiler o saatte yemek yedik.yediğimde denmez aslında bir iki çatal makarna yedim sadece başım çok fenaydı.saat 12 de eltim ve kaynım gittiler.diğer kaynım ve de görümcem bizde kaldılar.12:30 da yatağa girdim ama hiç uyumadım başım çok fena minoset ağrı kesici içiyorum ama onunda bu ağrıya faydası yok.şuan ağlamamak için çok zor tutuyorum kendimi.
sabah 1 adet kaşarlı puaça yedim.1 bardakta çay.
sabah aslında erkenden uyanmıştım kahvaltı yapacaktım ama miğdem okadar kötü bulanıyorduki yapamadım ağrı miğdemede vuruyor.dua edin canlarım bu ağrı biran önce gitsin..

Günaydın cimcime... geçmiş olsun canım.. umarım bir an önce geçer ağrısı..

ya arkadaşlar ya bu 2 haftada 2 kilo almışım çok fena ya nasıl olur anlamadım.şoktayım resmen.ben çok kilo aldım çok iri oldum ya.kendimden iğreniyorum resmen.69 kg oldum.çok çirkin görünüyorum.daha 5,5 aylık önümde 3,5 ay var ben ne hale gelirim düşünmek bile istemiyorum...aksine bu 2 hafta süresincede adam gibi birşeyde yemedim.:49:

Çok şükür dün düzelmeye başladım. Ycl yoksa ben de senin gibi salmıştım yanee :52: Bugün de iyi gidiyor.
ycl kafanı topla ve kendine gel lütfen. verdiğin her bir gramın kıymetini bil. Geç değil. Sen de benim gibi geçmişe takılıp yakınmaya devam ediyorsun anlaşılan. Unut her şeyi, eskisi gibi devam et :61:

ya arkadaşlar ya bu 2 haftada 2 kilo almışım çok fena ya nasıl olur anlamadım.şoktayım resmen.ben çok kilo aldım çok iri oldum ya.kendimden iğreniyorum resmen.69 kg oldum.çok çirkin görünüyorum.daha 5,5 aylık önümde 3,5 ay var ben ne hale gelirim düşünmek bile istemiyorum...aksine bu 2 hafta süresincede adam gibi birşeyde yemedim.:49:

bende 9 günde 2 kilo aldım...
valla kendini rahat bırakınca gidiyor cimicimm...
hamurişlerini terketmmeiz lazımm..
daha önce nasıl yapıyorsak öleee..

bende 9 günde 2 kilo aldım...
valla kendini rahat bırakınca gidiyor cimicimm...
hamurişlerini terketmmeiz lazımm..
daha önce nasıl yapıyorsak öleee..

eve ya belki ondandır doymuyordum hemen ekmek arası atıştırmalık birşeyler yiyiyordum kesin onlardan dolayı oldu.bugün kepek ekmek yemeye tekrar başlayacağım bari geri kalan dönemde fazla almayayım.resmen 8 kilo aldım.ben kızımda 9 ayda 9 kilo almıştım.ama bunda daha bilinçli davrandımğım halde aldım of yaaaaaaaaaa.

slm kızlar,
ve sigara tamamen hayatımdan çıktı. artık aklıma bile gelmiyor.
sigaradan sonra bağımlısı olduğum çekirdek de 2 gündür hayatıma girmiyor.
sıra şimdi kilo vermede, ve malesef sigarayı bırakmamla beraber, dikkat etmeye çalıştığım halde 71.5 kiloya çıktım. 2-3 gündür dukan diyetini araştırıyorum kitabını aldım. karar verdim. dün alışverişimi yaptım ve bugünden itibaren bu diyete harfiyen uymaya karar verdim.
kilo çizelgemi düzelttim. ama sanıyorum ki bu son 2 kiloyu 10 gün içinde aldığım için vermem daha kolay olacak ama, hadi bakalım, göreceğiz..
sabah kahvaltım:
1 yumurta, 1 kaşıktan az yulaf kepeği, light süt ve light peynnirle yapılan krep, kavrulmuş füme et ve 2 dilim light kaşar peyniri, 1,5 bardak light süt,

kolay gelsin herkese

Son düzenleme:
günaydınnnnn nasılsınız datlularımmm:27:
bugün tartıldım vee 57.4.offf bii 56yı göremedim ne zamandırr.demekki ipin ucunu kaçırıyorum ki veremiyorum yada kilo vermem rötar yapıyoooo:59:
sabah kahvaltım
4 ince dilim (ama çooook ince )peynirli gözleme
1 bardak şekersiz çay
domates salatalık.bugün bölee oldu napalım pazar günü kaçamak yapmamıştım ona sayıyorum artık.ama burası ıssızlaşınca insan da ipin ucunu kaçırıp salıveriyor kendini biran önce eskisi gibi olup gaz vermenin zamanı geldi hepimiz için sanırım.
famirtom huşgeldinnn.kilocuklar alınmış mı:34:

gunaydın kızlarr :) benide alırmısınız aranıza?? :) yakında nişanım olabilir tam tarihi belli değil kasım gibi inşallah ama ben hala 63 64 kilo arası değişiyorum...giydiğim her kıyafette kollarım pofuduk gibi çıkıyor..zayıflamam lazım..formullerinizden birkaçını yazarmısınızz..teşekkür ederim şimdiden :37:

bugün tartıldım vee 57.4.offf bii 56yı göremedim ne zamandırr.demekki ipin ucunu kaçırıyorum ki veremiyorum yada kilo vermem rötar yapıyoooo:59:
sabah kahvaltım
1 bardak şekersiz çay
domates salatalık.bugün bölee oldu napalım pazar günü kaçamak yapmamıştım ona sayıyorum artık.ama burası ıssızlaşınca insan da ipin ucunu kaçırıp salıveriyor kendini biran önce eskisi gibi olup gaz vermenin zamanı geldi hepimiz için sanırım.

bugünlerderegl olucam onunda etkisi vardır ama en az 1 kiloyu almış görünüyorum...
tek tesellim erken alınan kiloların daha çabuk veriliyor olmasıı.
dikkat edicem inşş,düzenimi kurayımmm platesede başlıcam artık..
yazın çok salmıştım kendimi..

ayyyyyyyyyy famirrr gelmişşşşşşşşş:62::62::62::62::62::62::62::62::62::32::32::32::32::32::32::32::32:

güne 1 fincan ballı süt
1 yesil elma ile basladım:56: burnumm hala tıkalı. ama daha iyiyimm sükür:27: tartı beni bugün 65.8 gösterdi dün de 64.8 göstermişti.. bi eksikk bi fazla cıkıyorum:26::26::26: herkess kilo almadın hiç diyo tabi göbegimi saymazsak. peki niyee bu tartıı yukarı dogru cıkmaya basladı :44: neyse okudugum yazılarda simdiye kadar 3.5 ile 5 .5 kg arası almıss olmalısınız diyo.. kendimii böle kandırayım:97:

sabah kahvaltım
1 bardak şekersiz çay

Afiyet olsun beril.. valla aynen öyle oluyor.. topiği toparlayamazsak biz topik olacağız yahu.. :1::1::1:

ayyyyyyyyyy famirrr gelmişşşşşşşşş:62::62::62::62::62::62::62::62::62::32::32::32::32::32::32::32::32:

güne 1 fincan ballı süt
1 yesil elma ile basladım:56: burnumm hala tıkalı. ama daha iyiyimm sükür:27: tartı beni bugün 65.8 gösterdi dün de 64.8 göstermişti.. bi eksikk bi fazla cıkıyorum:26::26::26: herkess kilo almadın hiç diyo tabi göbegimi saymazsak. peki niyee bu tartıı yukarı dogru cıkmaya basladı :44: neyse okudugum yazılarda simdiye kadar 3.5 ile 5 .5 kg arası almıss olmalısınız diyo.. kendimii böle kandırayım:97:

az gösterdiği doğrudur kızım.. iyi gidiyorsun sen bence.. moralini bozma iyi beslen...

Back
X