60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyyyyyyyy famirrr gelmişşşşşşşşş:62::62::62::62::62::62::62::62::62::32::32::32::32::32::32::32::32:

güne 1 fincan ballı süt
1 yesil elma ile basladım:56: burnumm hala tıkalı. ama daha iyiyimm sükür:27: tartı beni bugün 65.8 gösterdi dün de 64.8 göstermişti.. bi eksikk bi fazla cıkıyorum:26::26::26: herkess kilo almadın hiç diyo tabi göbegimi saymazsak. peki niyee bu tartıı yukarı dogru cıkmaya basladı :44: neyse okudugum yazılarda simdiye kadar 3.5 ile 5 .5 kg arası almıss olmalısınız diyo.. kendimii böle kandırayım:97:
sağol canımmmmm:16::16::16::16::16::16:
afiyet olsunn..
bence kilon gayet ii canımm
dikkat de ediyorsun zatennn,sıkma sen canını aldıklarınıda emzirriken hemencik veriirsin merak etme..ama kendinide salma tabiiii...

Hep kendi kendime yazışıyorum bu ara..
öğlen yemeğim...
1 pt salata
2 yk makarna...
ne çok yemişinnn....
afiyet olsunn diyeyimm..
kendim pek matahmışım gibi ahkam kesmeyeyimmmm:97:

slm arkadaşlar öğlen yemeğim:
3 kaşık kıymalı söğürme,
1 kase ayran çorbası,
5 kaşık salata,
2 adet şekerpare,
3 dilim ekmek,

yemekten sonra 1 saat uyudum baş ağrım birazda olsa azaldı.

Afiyet olsun beril.. valla aynen öyle oluyor.. topiği toparlayamazsak biz topik olacağız yahu.. :1::1::1:

az gösterdiği doğrudur kızım.. iyi gidiyorsun sen bence.. moralini bozma iyi beslen...

:1::60:valla bencede ölee biran önce el atmak lazım birbirimize güzel bi motiviye ihtiyacımız var
öğle menüm
akşamkiyle aynı
5 kaşık patlıcan ve kırmızı biber közlemesi
bir küçük kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
ardından
şekersiz türk kahvesi ve sade soda

Afiyet olsun beril.. valla aynen öyle oluyor.. topiği toparlayamazsak biz topik olacağız yahu.. :1::1::1:

az gösterdiği doğrudur kızım.. iyi gidiyorsun sen bence.. moralini bozma iyi beslen...

allah tan istahım yok ölee hemencik doyuyorum. saat bası agzıma bişi tıkıyorum tıkamassam da süt falan içiyorum o ayrıı:27::27: nazende gibi 6 aya kadar almıyımm diyodum ama o kadar dikkate 1 kg ya yakın almıs bulunuyorum su an. ve daha 5. ay.. bundan sonra cok hızlı alcakmısım. doktor öle didi:26: neyse en azından 7 kg bebegin kendi ve cevresi. üstünü almamaya calısıcam bende:58:

sağol canımmmmm:16::16::16::16::16::16:
afiyet olsunn..
bence kilon gayet ii canımm
dikkat de ediyorsun zatennn,sıkma sen canını aldıklarınıda emzirriken hemencik veriirsin merak etme..ama kendinide salma tabiiii...

famirim emzirmeden cok umutluyumm insallah öle olur:52::52::52: gerci ben suan bebegi emzirmesem ne olur ki diye düsünüyorum.. :53::53: cevredekilerr dogunca emsin diye gözüne bakcaksın diolar insallah öle olur:44::44: kayınvalidem gecenlerdee simdi bebek dogunca bol bol helva yiceksin süt yapsın diye dedi:53::53: yok anne en cok sütü su ve dereotu yapıyomuss hayatta yememm dedim.. olur mu kızım helva ben hiç sütsüzlük cekmedim didi. en sonn dereotunu da ye helvayı da ya baglandık:37: asla yememm.. bence onu da içini yaksın su içirsin mantıgıyla yedrmişş olabilir eskiler:60::60::60::60:

bu arada öglen bol peynirli tarhana corbası ve 2 dilim ekmek yedim.. :56: 3 gündür tavuksuyu corba içiyodum tarhana ii geldi:61:

Son düzenleme:
allah tan istahım yok ölee hemencik doyuyorum. saat bası agzıma bişi tıkıyorum tıkamassam da süt falan içiyorum o ayrıı:27::27: nazende gibi 6 aya kadar almıyımm diyodum ama o kadar dikkate 1 kg ya yakın almıs bulunuyorum su an. ve daha 5. ay.. bundan sonra cok hızlı alcakmısım. doktor öle didi:26: neyse en azından 7 kg bebegin kendi ve cevresi. üstünü almamaya calısıcam bende:58:

famirim emzirmeden cok umutluyumm insallah öle olur:52::52::52: gerci ben suan bebegi emzirmesem ne olur ki diye düsünüyorum.. :53::53: cevredekilerr dogunca emsin diye gözüne bakcaksın diolar insallah öle olur:44::44: kayınvalidem gecenlerdee simdi bebek dogunca bol bol helva yiceksin süt yapsın diye dedi:53::53: yok anne en cok sütü su ve dereotu yapıyomuss hayatta yememm dedim.. olur mu kızım helva ben hiç sütsüzlük cekmedim didi. en sonn dereotunu da ye helvayı da ya baglandık:37: asla yememm.. bence onu da içini yaksın su içirsin mantıgıyla yedrmişş olabilir eskiler:60::60::60::60:

bu arada öglen bol peynirli tarhana corbası ve 2 dilim ekmek yedim.. :56: 3 gündür tavuksuyu corba içiyodum tarhana ii geldi:61:
canım benim ne güzel azıcık almışsın 1-2 kg neyki bana baksana 8 kg aldım şimdi ne yapacağımı düşünüyorum.allahım dikkatte etsem alıyorum bende okudum 5. aydan sonra haftada 450 gr alınıyormuş.ozaman ben şimdi ne yaparım ya nasıl gidecek nasıl besleneceğimi şaşırdım.

slm canlarımmmm

ayrı ayrı hepinize alıntı yaparak yazcektim aslında ama zamnım yok 7 de yola çıkcaz inş. konyaya doğru hepinizi öpüorum paazrtesi görüşmek üzereeee:16::16::16:

slm kızlar bugun sabah gec uyanınca kahvaltıda acayıp bışıler yedım
yarım bardak süt
2 kasık yoort
1 kuru ıncır

ac olmuyum sımıt alırım yoksam dıye yedımm

ara olarak tarhana( buranın tarhanası cıps gıbıdır bulgur yoort sutten yapılır) ve cay

öğlen üzüm seftali sonra
5 yk kabak
corba 1 kucuk kase
1 dılm ekmek beyaz
3-4 kasık yoort

canım benim ne güzel azıcık almışsın 1-2 kg neyki bana baksana 8 kg aldım şimdi ne yapacağımı düşünüyorum.allahım dikkatte etsem alıyorum bende okudum 5. aydan sonra haftada 450 gr alınıyormuş.ozaman ben şimdi ne yaparım ya nasıl gidecek nasıl besleneceğimi şaşırdım.

ama seninn zor gecti balım nerdeyse hep yatmak zorunda kaldın serum falan almann kacınılmazdı yani. sıkma canını bundan sonra dikkat eder az az alırsın.. doktorunla konuss belki farklı bi beslenme programı uygular sana. cünkü kilo fazlası olan annelerde 5 kg bile almak normal sayılıyorr. düsük kalorili ama bebegi beslicek önerilerde bulunabilir. gerc ben benim doktorun verdiklerini yesem varil olurdum simdiye heralde:37: arada bile ekmek ayran veriyodu:1:

kızlar işi gücü bırakın dukan diyetini araştırın ve başlayın. bugün 1. günüm ve tartıda 700 gram kadar eksik çıktım az önce, o kadar yememe rağmen...

5 gün atak evresindeyim bakalım neler olacak.

sayamıycam kadar çok yedim, tabi izin verilen protein listesinden(yağsız) üstelik diyet kola da serbes, hiç diyette gibi değilim. sınırsız yemek yemek süper bişey..

herkese iyi akşamlar

kızlar işi gücü bırakın dukan diyetini araştırın ve başlayın. bugün 1. günüm ve tartıda 700 gram kadar eksik çıktım az önce, o kadar yememe rağmen...

5 gün atak evresindeyim bakalım neler olacak.

sayamıycam kadar çok yedim, tabi izin verilen protein listesinden(yağsız) üstelik diyet kola da serbes, hiç diyette gibi değilim. sınırsız yemek yemek süper bişey..

herkese iyi akşamlar

ne diyeti o ya??? :44:

selammm
akşam menüm
5 kaşık barbunya
3 kaşık sebzeli bulgur pilavı
yoğurt
ardından
şekersiz türk kahvesi ve sade limonlu soda
yarım bisküvili pasta:50:ama çokkk pişmanımm

ne diyeti o ya??? :44:

Faciacım, dukan diyeti, ben de 5 gün önce falan burda duydum, dukan diyeti diye topik var kk'da, tabi önce dukan diet kitabını alıp okumak gerekiyor. özünde protein diyeti ama sınırsız miktarda yenebiliyor, onun dişinda yağ karbonhidrat hatta sebze meyve dahil yasak sadece diyet bazı ürünler ile et süt tavuk tarzı yağsız proteinlerden oluşan serbest listesinden istenilen mikatrda yeniliyo,
oaşamlı bir diyet, en çok hoşuma giden de bu oldu, önce hızlı kilo verdiren motive edici bi süreç var, ben şuanda bu evredeyim, sonra biraz sebze ilave ediliyor menüye, bu şekilde isten,ilen kiloya inene kadar diyete devam, daha sonra ekmek meyve ve tahıl da ilave edilrerk verilen kilo başına 10 gün diyet yapılıyor, bu sabitlemek için kiloyu. sonrasında da isteneilen her yemek serebst ancak, haftada bir gün yine sadece protein yenicek hayatımız boyunca böyle olursa bir daha kilo almamak garanti, ben en çok bu noktaya bayıldım. çünkü hep tekrar kiloalmaktan sıkılmıştım.
face de grubu var, kk da topic var, ama kitabı okumadan yapılması sakıncalı. çok iyi anlamak gerekiyor. herkes yapsın çok güzel bir diyet.

günaydınnn aaa:53:kimsecikler yohhh.ilk kez ben önce gelmişim..
sabah kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak şekersiz çay
1 dilim peynir
domates salatalık
ara
activa ve greyfurt suyu

günaydın arkadaşlar.nasılsınız.ben genel anlamda iyiyim hafif gene baş ağrım var ama genede önemli değil.sabah kahvaltısı yapmak istedim ama peynir, zeytin ,yoğurt,salatalık bitmişti eşim c.tesi alışveriş yapacak.o yüzden pek renkli bir kahvaltım olmadı.
1 adet yumurta,
1 adet domates,
2 dilim ekmek,
1 bardak çay.
bu kadar...

ama seninn zor gecti balım nerdeyse hep yatmak zorunda kaldın serum falan almann kacınılmazdı yani. sıkma canını bundan sonra dikkat eder az az alırsın.. doktorunla konuss belki farklı bi beslenme programı uygular sana. cünkü kilo fazlası olan annelerde 5 kg bile almak normal sayılıyorr. düsük kalorili ama bebegi beslicek önerilerde bulunabilir. gerc ben benim doktorun verdiklerini yesem varil olurdum simdiye heralde:37: arada bile ekmek ayran veriyodu:1:

24 haftalık olunca doktor kontrolüm var ama ben burdaki doktorumuza tahlillerimi göstereceğim ozaman sorarım belki bana yardımcı olur.dediğin gibi sadece 15 litre serum yerken 3 kg aldım.ilaçların vede yatmanında etkisi oldu.hareketsizliktende kaynaklanıyor ama artık bebğin eşi yukarı çıkmış gayet iyi doktorum yürüyüş yapabilirsin dedi.günde 45 dak.ben sabah 40 akşam 40 dak yürüyorum ev ile iş arasında yani.şimdilik dikkat etmeye ççalışacağım birde netten hamile beslenmelerine bakacağım onlarında yardımı olur herhalde.eşim bile dün bana kızdı sen çok fazla aldın dedi.dikkat et sonra sen üzülürsün takıntı yaparsın diyiyordu.dikkat ediyorum ama olmuyor.daha özenli olmak lazım sanırsam.

Az önce tartıldım. Şoklardayım. İki hafta öncesine kadar iyi gittiğim halde 66.3 çıkmıştım tartıda. 10 gün kadar bozdum. Son 2-3 gündür eskisi kadar olmasa da çok iyiyim. Bugün tartıldım yine 66.3 çıktım :D :66: Biri bana anlatsın. Ne iş bu ya? :37:
Dukan diyeti kafama yatmadı ya... Kitabını şu an ednmem mümkün değil. Edinince de o diyeti uygulayabileceğim bir ortam olmayacak malesef. Bu arada dün sarımsaklı şampuan aldım. Bakalım saçlarıma fayda etcek mii :52: Ankara'da diyetisyen arıyorum, bilginize. :)

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar hamile kalmadan önce 55 kiloydum 2 yıldır doğum yaptım su anda 64.5 kiodayım ve 1 ay içerisinde 2.5 kilo aldım sabah uyandım bir şey yemeye korkuyorum sadece 3 bardak su içtim tamam diyetteyım dıyorum sabah ölçuyu kaçırıyorum akşam yemem dıyorum çok acıkıyorum dayanamayıp yıyorum sız nasıl duzene soktunuz kendınızı aç olunca elım ayagım tıtrıyor dayanamıyorum. şimdi mıdemın çok buyudugunu hissediyorum. çunku asırı yemek yıyorum .(hamlelıkte 30 kılo aldım ve dogumdan sonra dıyet yapmadan gitti ama 10 kılo gıtmıyor)

yaa kızlar neden kimse yokk kimsecikler olmadan tadı yokki.herkes kilolarını vermiş galiba kimse girip bişiy yazmıyor.tatil bitmedimi dahaa..:59:hadi gelin artık eskisi gibi olsun topimizz.kurtlar bile inip kimseleri bulamayınca gidiyor valla:1::84:

Back
X