60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya zaten onemlı olan karatay grubu değil ki,seni karatay diyeti sarmadı:34:tabıı ekmek neyım yıyemeyecen onu yaparsan.dur sana modifiye karatay diyeti yapalım.ara öğünleri kaldır,akşam 8den sonra hıcbırsey yeme(tuzsuz ayran,süt serbest sadece)ekmeğide kahvaltıda sadece 1 dlm ye,bakalım

ivit aynen öle oldu..
modifiyeee karatay diyeti deneyimlerimizzz diye grup açayım bideee:60::60:
ayy valla yapabilimiyim bilmiyorummm bacıııı:44:

loxiii sen zipor yapıyon muuu...
bizim kardaşda kilo almaya başladıı:9:
ordayken kıza yememişsin yedirmişsinn şişmişş iyice:60:
beraber zipora başlıcaz onla..
ama ne zman bilmiyozz:60:

arada bir bakıyorummm..
ama ekmeksiz hayat çok zorrr...
bulgur da yokkk..
yapamam ben yaaa..
yada işte bırakınca hemen kilo alırımm.
şekil 1:87:

ayda yılda bir kere yediği şeyi hergün yiyomuşş gibi anlatıyorrr bence...
ii demişinnnnn:9:

ivit aynen öle oldu..
modifiyeee karatay diyeti deneyimlerimizzz diye grup açayım bideee:60::60:
ayy valla yapabilimiyim bilmiyorummm bacıııı:44:

loxiii sen zipor yapıyon muuu...
bizim kardaşda kilo almaya başladıı:9:
ordayken kıza yememişsin yedirmişsinn şişmişş iyice:60:
beraber zipora başlıcaz onla..
ama ne zman bilmiyozz:60:

ekmek yok ama bulgur var gunde 2-3 kasık yıyebılırsın,zaten senın sımdı yaptıgın dıyettede oyle değılmı.yaparsın yaparsın bı arastırkkkkkkkkkkora yenı baslıyorum.dun deli sporu yaptım 10-15 dk hoplayıp zıpadım kızımın karsısında,o da eglendı garıbım:60:ya ben pilatese baslayacam,bizim grupta spordan anlayan bır kız var,göbegım var sonra mı baslayım dedım,yağlar hıcbır zaman kasa donusmez dıyor,su pilatese bır baslayım once,kardıyo da yaparım belkım ılerde.puf puflamaya baslayacam yakında ebruyla:60:bugun fırsat bulursam yapayım hatta

günaydın herkese.nasılsınız bakım ben iyiyim.sabah uykuda kaldım o yüzden kahvaltı yapamadım pastaneden puaça aldım onu yedim.şimdide bir bardak sütümü içtim.
bebişimle konuşuyordum nasıl tekmeliyor görseniz.sabahtan beridir bebek kıyafetlerine netten bakıyordum.daha henüz bir çorap dahi almadım.
ya benim sinirlerim çok bozuluyor gelen giden sen nasıl tombiş olmuşsun diyiyorlar.dikkat ediyorum ama çözemedim ki olayı.kiloyu normaldede çok takıyordum ama şimdi çok daha takmaya başladım.sinirlerim bu yüzden çok bozuk.

ekmek yok ama bulgur var gunde 2-3 kasık yıyebılırsın,zaten senın sımdı yaptıgın dıyettede oyle değılmı.yaparsın yaparsın bı arastırkkkkkkkkkkora yenı baslıyorum.dun deli sporu yaptım 10-15 dk hoplayıp zıpadım kızımın karsısında,o da eglendı garıbım:60:ya ben pilatese baslayacam,bizim grupta spordan anlayan bır kız var,göbegım var sonra mı baslayım dedım,yağlar hıcbır zaman kasa donusmez dıyor,su pilatese bır baslayım once,kardıyo da yaparım belkım ılerde.puf puflamaya baslayacam yakında ebruyla:60:bugun fırsat bulursam yapayım hatta

bulgur varsa yaparım kızzzz:52:
ama sabah 1 dlm eppeğimden ödün vermem:18:
deli ziporu yaptın heee,en gözeli valla..
oturduğun yerden ikide göbek ataydınnn birazda oğlun eğlenirdii:60:
yağlar kasa dönüşmüyor zati.
sadece yağın altındaki kaslar şişince olduğundan daha kilolu gözüküyormuşunn..
burada öle konuşulmuştu..
valla pilates kardiyodan daha zevkli bencede

günaydın herkese.nasılsınız bakım ben iyiyim.sabah uykuda kaldım o yüzden kahvaltı yapamadım pastaneden puaça aldım onu yedim.şimdide bir bardak sütümü içtim.
bebişimle konuşuyordum nasıl tekmeliyor görseniz.sabahtan beridir bebek kıyafetlerine netten bakıyordum.daha henüz bir çorap dahi almadım.
ya benim sinirlerim çok bozuluyor gelen giden sen nasıl tombiş olmuşsun diyiyorlar.dikkat ediyorum ama çözemedim ki olayı.kiloyu normaldede çok takıyordum ama şimdi çok daha takmaya başladım.sinirlerim bu yüzden çok bozuk.

cimicimm vallaha biz kendimizi toparlayamadık kı sana gaz verelimm..
azcık dikkat et demeye yüzümüz kalmadı valla:78:
hazır gıdalarda uzak kal en azından..
buzluğuna kendi yaptığın kepekli tam buğday unlu poğaçalar at..
en azından pastane poğacası yerine onuı yersin hem de tok tutarr..
tatlıdan uzak dur..
gerekirse ymekhaneden yme..
ben aylardır gitmiyorum ytemekhaneye mesla her öğün tatlı çıkar bizdede.
bir gün yemesem diğer gün insan yiyor..
bol su içç.(bende ihmal ettim suyu bu günlerde başlıyorumm inş su içeye bende,oda iştahı kesiyor canımm)
benden bu kadar....

cimicimm vallaha biz kendimizi toparlayamadık kı sana gaz verelimm..
azcık dikkat et demeye yüzümüz kalmadı valla:78:
hazır gıdalarda uzak kal en azından..
buzluğuna kendi yaptığın kepekli tam buğday unlu poğaçalar at..
en azından pastane poğacası yerine onuı yersin hem de tok tutarr..
tatlıdan uzak dur..
gerekirse ymekhaneden yme..
ben aylardır gitmiyorum ytemekhaneye mesla her öğün tatlı çıkar bizdede.
bir gün yemesem diğer gün insan yiyor..
bol su içç.(bende ihmal ettim suyu bu günlerde başlıyorumm inş su içeye bende,oda iştahı kesiyor canımm)
benden bu kadar....
eşim son zamanlarda iş için koşuşturup duruyor akşamları genelde evde olmuyor bende yemek yapmıyorum yoksa mutlaka ertesi gün getiririm.iş yerindede sürekli hamileyim diye birşeyler ikram edip duruyorlar bir kaç defa geri çevirdim ama sürekli yapıyorlar.almayıncada kızıyorlar sen kendinimi bebeğimi düşünüyorsun diyiyorlar.bazen arada alıyorum.üfffffffff yaaaaaaa halim ne olacak bilmiyorum iştahımda açık kısıtlamaya çalışınca bayağı zorlanıyorum.meyve süt vs.getirdim yanımda onları yersem belki açlığımı bastırır.günde 3-4 litre arasında su tüketiyorum.zaten bebğin suyuda bayağı çokmuş.doktorum çok iyi olduğunu söyledi.sudan yana sorunum yok..iştahtan yana problem var.

günaydın canımmmmmmm:16:

sabah kaffaltım
2 büyük dilim fırında kızarmış,üzeri domates peynir biber ve sucuktan oluşann eppek
1 dlm köy eppeği üzeri gül reçelli...

eferim bana süper kahvaltı oldu:57:

tebrikler.... :46::46::46::46::46::46:
bizbirbirimizi döfelim en iyisi fambık... :22::22::22::22:

günlerdir korkudan tartıya çıkamıyorumm...
2 kilo aldım dediğim kişilerde yoooooooooo hiç belli olmuyo gayet iisin diyolarr..
böle dediklerine göre kesin ben kilo aldım ve farkediliyor....
daha fazla kilo amam için söylenen bilinçli sözler bunlar kesinnnn:27::27::27:
kuşku herşeyden kuşkuuu...

yecalemm sen ben kaldıkk eskilerden sanırsammm..
yenilerde dukana takılıyorlar zati...
birbirimize gaz verek barimm kızzzzz:13:

Gaz mı veririz, yumrut mu atarız bilmiyorum ama yapalım bişiler..:57:

:60::60::60::60:
diyetin anlamını bilmiyolarr galibaaa...
ne yenmesi gerektiğini düşünüyoırlar diyetten iken acabü....
offff valla netcem bilmiyomm.
karaty grubuna bakıyorum arada..
ama pek sarmadı o grupta beni yawwww

Gitmeeeeeeeeee, başka gruba gitme... ben burdan başka yerde diyet yapamam.. hepsine et, tavuk falan var..
:14::14:

Cimcime valla biz de coşuttuk kimseye bişi diyecek yüzümüz kalmadı..
bebişin o tekmelen ayacıklarını yirim ben..

bu iki gündür hiç beğenmiyorum yediklerimi, ama beğenmemekle kalıp böyle garip menülere devam ediyorum :/ neyse düzene sokarım ben onu bi şekilde

dün
17:00 ara öğün
bir fincan yeşil çay, 5 tane badem

20:00 akşam yemeği
1 kepçe mercimek çorbası
1 içli köfte
kırmızı biber + patlıcan kızarma yoğurlu (ama çok değildi gerçekten bak :/)
1 dilim kepek ekmeği
kavun

22:00
üzüm ve iki dilim şeftali

bugün

kahvaltı
işe geç kalıyodum o yüzden evde yapamadım, bir paket light bisküvi (162 kcal); 1 fincan yeşil çay

misafirlikte olmayaydım bari leslieyle 5 mil yapsaydım en azından azıcık içim rahatlardı; neyse bu hafta yoğun elbet bitecek, hıh.

herkeslere günaydın.

Toparlanmak lazım.. benim menülerim de aynı cozutuk cozutuk valla..

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Ay pepeti sende mi.. hepimiz cozuttumuşuz... ve korkarım kimsenin geri dönmeye niyeti yok...

aha bi cozutuk daha....:1:

sonunda süper bi menü...
tebrikler beril, hepimiz cozuttuk sen sağlam gidiyorsun..

yaa sen öle san cnm benim bende dün misafirlikteydim arkadaşta börekler,kısırlar ucundan tatlıı uuuuuu sorma asıl ben çözüttümm:37::37:ama öğlen 4mil lesiyle yürüdüm akşamda eşimle biraz yürüdüm umarım yediklerim yanıp kül olmuşturr:84::52:yoksam ben yancam..uff yaa noluyo bize böle kimse kalmayınca kimse yediklrini paylaşıp gaz vermeyince sanırım biz daha çooook çözüttcezz sanırım.hemen biribirimize dur diyip kaldığımız yerden devam etmessek verdiimiz kiloları geri alcaz valla:35::96:

günaydıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ahaaaa bakkk gene kimse yokk:37::27:eskiden böle mi olurdu burası her daim dolu olurdu sayfalar akar geçerdii.neyse
kahvaltım
1 bardak su
1 dilm tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
1 katı haşlanmış yumurta
2 bardak şekersiz çay
domates salatalık
1 tane köy biberi
ucundan tahin pekmez
ara
active ve greyfurt

hugoooooooooooooo nerdesin ya herkes cozuttu birilerinin bizleri bir güzel paralaması lazım yoksa herkes ya cozutup eski hallerine dönecek.herkes kendine gelsin yaaaaaa.hadi amaaaaaaaaaaa.:4::22::22::22::22::22::22::22:haydi eski seksü günlere.......:118::118::118::49:

günaydıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ahaaaa bakkk gene kimse yokk:37::27:eskiden böle mi olurdu burası her daim dolu olurdu sayfalar akar geçerdii.neyse
kahvaltım
1 bardak su
1 dilm tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
1 katı haşlanmış yumurta
2 bardak şekersiz çay
domates salatalık
1 tane köy biberi
ucundan tahin pekmez
ara
active ve greyfurt

afiyet olsun...

sabah sirkelı su
1dlm ekmek kepek
1yumurta

ara 4 erık

öğlende yoortlu tavuklu 1 kase corba ıccem

sonra kahve sekersız

eskı dıyetısyenım face paylasmıs ilginç dımı

" Açlıktan korkma çünkü açlık insanın başına gelen bir felaket değildir. Açsan bekle hiç bir şey yapma, açlığı hisset biraz öyle dur."

" Zayıflama programlarında acıkmaktan korkma. Çünkü açlık vücudunun yağ yakmak için sendan aldığı izindir"

" Zayıflama diyetlerinde oluşan hafif kabızlık, kilo verdiğinizi gösterir. kabızlık başlamadan kilo verimi başlamaz"

" Sabah açlığı kolay kilo veren bireylerin en önemliği özelliğidir. Sabahları acıkıyorsan kolay kilo verebilirsin"

kıslar bıde yedıklerımızı bır deftere yazmakta aylık ... gr gıbı bır kıloyu etkılıyomus unutttum ama​

tıckerımı degıstırmıycektım 60 gundur degısmeyınce uyarı yazmıslar degıstırdım attık yenı tıckerım hayırlı ola bana 10 kılocuk var gıdecek olan tanrımmmm guc ver :84::84::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95: çıldırcam ya dönüp dönüp aynı yerdeyımmm

kahvaltım
1 bardak su
1 dilm tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
1 katı haşlanmış yumurta
2 bardak şekersiz çay
domates salatalık
1 tane köy biberi
ucundan tahin pekmez
ara
active ve greyfurt
afiyet olsunnnnnnn,güzel menü :65:
sabah sirkelı su
1dlm ekmek kepek
1yumurta

ara 4 erık

öğlende yoortlu tavuklu 1 kase corba ıccem

sonra kahve sekersız

eskı dıyetısyenım face paylasmıs ilginç dımı

" Açlıktan korkma çünkü açlık insanın başına gelen bir felaket değildir. Açsan bekle hiç bir şey yapma, açlığı hisset biraz öyle dur."

" Zayıflama programlarında acıkmaktan korkma. Çünkü açlık vücudunun yağ yakmak için sendan aldığı izindir"

" Zayıflama diyetlerinde oluşan hafif kabızlık, kilo verdiğinizi gösterir. kabızlık başlamadan kilo verimi başlamaz"

" Sabah açlığı kolay kilo veren bireylerin en önemliği özelliğidir. Sabahları acıkıyorsan kolay kilo verebilirsin"

pepti güzel şeyler varmışş arada bizlede paylaş böle:34:

tebrikler.... :46::46::46::46::46::46:
bizbirbirimizi döfelim en iyisi fambık... :22::22::22::22:

Gaz mı veririz, yumrut mu atarız bilmiyorum ama yapalım bişiler..:57:

Gitmeeeeeeeeee, başka gruba gitme... ben burdan başka yerde diyet yapamam.. hepsine et, tavuk falan var..
:14::14:

Cimcime valla biz de coşuttuk kimseye bişi diyecek yüzümüz kalmadı..
bebişin o tekmelen ayacıklarını yirim ben..
bugünde yediklerim pek elle tutulur gibi değil.
inş yarından itibaren bir düzene sokmak istiyorum artık..
daha önce defter tutuyodum ona başlıcam yine..(pepeti hatırlattı saolsun)

Back
X