cok tesekkur ederim evlibarklim insallah hersey iyi olurda bende bebis sahibi olabilirim
Allah isteyenlere versin canım ben suan hiç istemiyorum mesela,
Sen istiyorsun inşallah hayırlısıya olur canım
çok geçmiş olsun tekrar canım dualarımız seninle umarım kötü bişey çıkmaz aklına getirma böyle şeyleri
çok beğendim canım Allah tamamına erdirsin
sekerim ama sen de hergun kılo vermeyı hedeflıyorsun..
daha yenı dustun 54.6ya..
dur bakalım
geç olsun güç olmasın...
cicişim ben çok tez canlı bir insanım bişey istiyorsam hemen olsun istiyorum şuan bulunduğum kiloyu hayal bile edemezdim halbuki şimdi ise beğenmiyorum
ah bi benden daha iştedenemediğim kalmadı benim bu uğurda akşam ofiste yemeyi bile denedim geç yememek iin lakin olmadı fakat ben şöyle bir karar aldım canım bi akşam yiyip bi akşam geçiştirmek biçiminde idare etmeye çalışacağım . . .
geçiştirdiğim akşam salata olabilir yoğurt olabilir şekersiz kahve olabilir meyve olabilir . . .
fiufiummmm merveciğimi ben iyi görmüyorum bu uğurda . . .
bence sende benim gibi düşünüyorsun ki ben kendisine bir zarar vermesinden endişelendim anoreksia olmak ile kendini mutlu hissettiğin kiloda olmak arasında ince bir hat var . . .
anoreksialarda kendilerini o halleri ile çok mutlu hissediyorlar mesela . . .
fisfisfis
belki kızcaksınız ama anoreksia olmayı isterdim yiyip yiyip kilo almamk için bu ara iştahım çok açık
denemediğim kalmadı benim bu uğurda akşam ofiste yemeyi bile denedim geç yememek iin lakin olmadı fakat ben şöyle bir karar aldım canım bi akşam yiyip bi akşam geçiştirmek biçiminde idare etmeye çalışacağım . . .