- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
maximaculpacim cevap için tşkrler eve şuan hazır paketli hiç bir ürün giremiyor ve artık girmeyecek eti form dısında simdilik :) çünkü okula yanımda götürebildigim kalorisi en az sey suan için elmada götürüyordum bir ara şuan evde yok, ama başka bir bisküvi kesinlkle yemiyorum ama sandvic olayı çok mantıklı geldi banada yapıp strec filme sarıp çantama atabilirim bence de ben inciri hiç sevmem ama kesinlikle doğrudur dediğin, hazır ürünlerde kullanılan fruktoz, glikoz yada mısır şurubu adıyla geçen şekerin obezitenin sebebi oldugunu anlatan bir sunum izledikten sonra beslenme alışkanlıgımı değiştrdm bende hamburger yok, kremalı çikolatı şeyler hazır kekler pastalar krakerler cipsler hatta geçen gün nar ekşili sosda bile glikoz şurubu yazdıgını görünce almamaya karar verdim buna dikkat ediyorum içindekiler kısmına diyetten çok bende sağlıklı beslenme yöntemi arıyordum aslında bu sitedede çok güzel destek oluyoruz bence birbirimize :) 10 kilocuk da fazlam var üstelik bugün 9,5 kaldı bu fark mutluyum :)