ooh maşallah.ya burdaki hatunların birçoğunun rejime ihtiyacı yok aslında.boy endam yerinde valla.kilonu korursun hep inşallah canım.opuyorumnanaktan
Bende Ankara da üniversite okudum. Bir süre Bahçelielerde yaşadım.. 3. Caddeydi hatta galba. Kütüphanenin karşısında.. Tam adresi hatırlayamadım aradan çok geçti..:kedi:
Sonra bide Kennedy caddesinde oturdum. Orayı çok sevdim..
Kuzum, helal sana.. :lepi: En güzelini yaparsın kendini iyi hissediyorsan..opuyorumnanaktan
Benimde dün kuzenlerim geldi.. Beni görünce şaşırdılar kaldılar.. Nasıl yaptın, nasıl bu kadar güzel zayıfladın diye... Dedim KK sağolsun.. Çok mutlu oldum...
Bu arada sabah 58 çıktım sayılır. Yani 58,1 falan heralde.. Ben onu 58den sayıyorum...:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Öncelikli hedefime 1 kilo kaldı...:hooray:
Ama esas hedefim 55. onada 3 kilo kaldı... heheeeeeee..... Çok az kaldıııı...:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
bu arada kızlar ben gram gram kilo vermeye devam ediyorum ama söylemiyorum size çok vermedim çünkü biraz daha veriyim öyle söyliycem
çevremden inanılmaz tepki alıyorum kilo almam gerektiğini söylüyor herkes (kocişim hariç) ama onların aksine kilo verdikçe mutlu oluyorum ben
merveciğim eşin tam olarak nasıl ifade ediyor kilo vermen gerektiğini rakamsal mı yoksa şurandan burandan biçiminde mi söylüyor ?
eğer rakamsalsa bence bu bi tür fetiş ve senin sağlığına zararlı olabilecek bir tür . . .
eğer bölgesel ifade ediyorsada bunu spor ile o bölgelere çalışarak halletmen en doğru davranış olabilir . . .
merveciğim bu benim senin fotoğraflarını görmüş biri olarak kilo kaybetme serüvenin için yapacağım son yorum . . . her zaman farklı konulardan bahsedebiliriz lakin sen kilo kaybettiğinde seni tebrik etmek ya da bunu nasıl başardığın hakkında soru yöneltmek sana yapılacak kötülükten başka bir şey olmayacaktır . . .
evet canım bizlerin sağlıklı dengeli beslenmeye ihtiyacı var aslında bi de geçen bi arkadaş bahsetmişti burada 60 direncini kırmak gerçekten çok güç . . . yani ben pes ettim en son lapa olayını denedim o da yemedi gerçi sanırım şişliğimden ötürü fakat yok ben sanırım bu biçimde iyiyim . . .
kaydirigubbakcemile5
kıs bu hedefler sürekli aşağı düşüo . . .
merveciğim eşin tam olarak nasıl ifade ediyor kilo vermen gerektiğini rakamsal mı yoksa şurandan burandan biçiminde mi söylüyor ?
eğer rakamsalsa bence bu bi tür fetiş ve senin sağlığına zararlı olabilecek bir tür . . .
eğer bölgesel ifade ediyorsada bunu spor ile o bölgelere çalışarak halletmen en doğru davranış olabilir . . .
merveciğim bu benim senin fotoğraflarını görmüş biri olarak kilo kaybetme serüvenin için yapacağım son yorum . . . her zaman farklı konulardan bahsedebiliriz lakin sen kilo kaybettiğinde seni tebrik etmek ya da bunu nasıl başardığın hakkında soru yöneltmek sana yapılacak kötülükten başka bir şey olmayacaktır . . .
ciciş yerim ben seni yerimmm
eşim göbişimden şikayetçi ama 52 kilo olmamı istiyor, 49-50 benim belirlediğim bir hedef
spor yapmıyordum başladım az az bakalım nolucak
ciciş yerim ben seni yerimmm
eşim göbişimden şikayetçi ama 52 kilo olmamı istiyor, 49-50 benim belirlediğim bir hedef
spor yapmıyordum başladım az az bakalım nolucak
cicişlerim benim beden kitle indeksim 19
ölçülerimde
88 67 90 az değil yani
spor yapma konusunda çok yetersizim walk at home 2 mil yapıyorum arada
cicişler söz sadece 50 yi düşüncem artık daha azını düşünmiycem
malesef ciciş hiç bi gelişme yok :umursamaz:
ciciş 1'e 3 koyarak suyunu tam çekmeden kapatıyorum.ben diyeti tek öğün normal pirinçle yaptım diğer öğünleri abartmadan yedim ve işe yaradı
inanılmaz tok tutuyor ciciş ama yoğurtsuz yenmiyor
bide kızlar içine mutlaka köri koyun tavuklu pilav tadı oluyor
hayırlara yor hayırlısı olsun ciciş
bikaç gün spora ara ver ciciş,sağlık çok önemliii
ablacım hosbulduk..merhaba canlarım:)))
umarım herkes iyidir...geçmişi çok iyi okuyamadımkusura bakmayın
SARACIM hoşgeldin canım ankaradan...en güzelini yapmışsın...opuyorumnanaktan
ABLASININ PRENSESİ hoşgeldin tekrar aramıza a.s.
benim çok canım yanıyor kızlar3 gündür kas tutulmasıdır diye geçiştirdiğim ağrılar bugün tam da ense omurlarımı tuttu boyun fıtığı olmasından korkuyorum birkaçgün daha bekleyip doktora gideceğim kas gevşetitici jel ve hap kullanıyorum,3 gün içinde geçmesse demekki ciddi bir sorun var ((((((((((herkese iyi geceler ve güzel rüyalaaaaaar.....:teselli:
opuyorumnanaktan günaydın hanımlar . . .
fiufium göz seyirmesi hadisesi nazarla ilintili gibi ve hakkında konuşulmasıyla . . . tabi inanıyorsan bu biçim şeylere . . . öle derler yani . . .
ve semt pazarlarını öğrenmek için yine kk dan yardım alabilirsin istnbuldaki hatunlar semt semt görüşüp konuşup fikir alışverişi yapıyorlar ilgili forumlarda . . .
kızlar bu arada ben kilomdan memnun gibiyim çevremde çok etkili oldu bu görüşümde spor hocam dahil olmak üzere herkes asla daha fazla vermemem gerektiğini ve çok iyi göründüğümü söylüyor hatta spordaki hanımlardan biri dans edip etmediğimi sordu vicudum dansçıların vicuduna benziyormuş delikafadulden bu ve bunun gibi nice görüşleri dikkate alıp ben koruma programına dahil oluyorum yani sadece dikkat edeceğim aldığım enerjiye ve yaktığıma . . .
yeme saatlerime ve yediklerime . . .
reglmi atlattıktan sonrada tartılırım her ay bakarım her şey yolunda mı . . . :1ninca: olur biter . . .
buradan kopmayacağım lakin ama hatta yediklerimide paylaşacağım fırsatım olduğunda ki zafer sarhoşluğu olmasın . . .
Bende Ankara da üniversite okudum. Bir süre Bahçelielerde yaşadım.. 3. Caddeydi hatta galba. Kütüphanenin karşısında.. Tam adresi hatırlayamadım aradan çok geçti..:kedi:
Sonra bide Kennedy caddesinde oturdum. Orayı çok sevdim..
kütüphanenin karsısında bır konuk evı mı ne vardı ..oralarda ben de kalmıstoım 3-5 gun.. herkes yazmıs ben de yazayım dedım.. aynı yollardan gecmısız ama bir türlü senkronıze olamamısız işte.. kader..
Kuzum, helal sana.. :lepi: En güzelini yaparsın kendini iyi hissediyorsan..opuyorumnanaktan
Benimde dün kuzenlerim geldi.. Beni görünce şaşırdılar kaldılar.. Nasıl yaptın, nasıl bu kadar güzel zayıfladın diye... Dedim KK sağolsun.. Çok mutlu oldum...
Bu arada sabah 58 çıktım sayılır. Yani 58,1 falan heralde.. Ben onu 58den sayıyorum...:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
evet canım bizlerin sağlıklı dengeli beslenmeye ihtiyacı var aslında bi de geçen bi arkadaş bahsetmişti burada 60 direncini kırmak gerçekten çok güç . . . yani ben pes ettim en son lapa olayını denedim o da yemedi gerçi sanırım şişliğimden ötürü fakat yok ben sanırım bu biçimde iyiyim . . .
kaydirigubbakcemile5
kıs bu hedefler sürekli aşağı düşüo . . .
canım aynen ..yogurtsuz gitmez o.. bugun körili deneyecegım senın tavsıyen üzerine.. ben de gunde bir ögün yiycem sanırım. bu arada lapa sayesınde mı bılmem aldıgım kıloların 800gramını bır gunde vermıstım. gerıye kaldı 1kg.. sonra gene 62yle mücadele baslayacak...
ablacım hosbulduk..
lütfen ihmal etme boynunu.. en kısa zamanda bır fizik tedavici görse iyi olur onu.. bak tatıle cıkcaksın..oralardayken hallet bence...
canım en iyisini sen bılırsın.. etraftan da güzel seyler duymussun... bir de oraların standartları azıcık yuksektır zaten sırnaşık şey tombul tombul severler... şaka bir yana sen zaten kalın kemıklıyım dıyordun canım..bu kıloda 56-7 cıvarı gözukuyorsundur dıye düsünüyorum..o da yeter senın boyunda bırı ıcın fit gözükmeye..fotolarını da görduk.. e daha ne ?
göz seyirmesi içinse; dediklerin dogru olabılır canım... kımler kımler seyirtiyor acaba... :jeyyar:
kütüphanenin karsısında bır konuk evı mı ne vardı ..oralarda ben de kalmıstoım 3-5 gun.. herkes yazmıs ben de yazayım dedım.. aynı yollardan gecmısız ama bir türlü senkronıze olamamısız işte.. kader..
bu arada tebrık ederım canım.. sen tatıle dek ılk ıdealıne düseceksın..ordan gelınce tekrar hedef belırleyeceksın gıbı duruyor..
mervecim, bence zabıncıgımın nasihatlarına kulak ver canım..hem sen daha cok gencsın..hatırladıgım kadarıyla en gencımız sensın.. bu da demekkı vucuduna en iyi davranması gereken sensın.. kocişle detaylı konus bakalım..tam olarak neymıs istediği...
bir de sen bize ölçülerini yazar mısın canım? bir de o noktadan yardımcı olmaya calısalım...kendını bosuna üzersen üzülürüz..
cicişim bende yicem ama yiyemiyorum hiç et gelmicek diye dişe . . . :sinifsinif:
cicişim göbişin var diyosa sevindim valla yaaaa yani demek ki bölgesel istiyo eşin ve takık değil bi rakama . . .
o zaman yapılacak şey kesinlikle o bölgeyi çalıştırmak benim cicişim . . . sadece bu . . . kilo kaybetmek değil yani kaydirigubbakcemile5 kas kazanmak !
Tatlım dikkat et kendine..Sağlığından kaybetme...
Sen bize lazımsın..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım aynen ..yogurtsuz gitmez o.. bugun körili deneyecegım senın tavsıyen üzerine.. ben de gunde bir ögün yiycem sanırım. bu arada lapa sayesınde mı bılmem aldıgım kıloların 800gramını bır gunde vermıstım. gerıye kaldı 1kg.. sonra gene 62yle mücadele baslayacak...
hedef belırleyeceksın gıbı duruyor..
mervecim, bence zabıncıgımın nasihatlarına kulak ver canım..hem sen daha cok gencsın..hatırladıgım kadarıyla en gencımız sensın.. bu da demekkı vucuduna en iyi davranması gereken sensın.. kocişle detaylı konus bakalım..tam olarak neymıs istediği...
bir de sen bize ölçülerini yazar mısın canım? bir de o noktadan yardımcı olmaya calısalım...kendını bosuna üzersen üzülürüz..
kızlar herkeş buradayken bi şi soracağım . . .
saç düzleştiricisi kullanan var mı ?
fiuma sormuştum onun önerisini not ettim merveciğim senin önerebileceğin marka model mevcut mu ?
ya da kızlardan kullanıp çok memnun kalan hanımlar ?
pratik mi ?
kaç dkk da iş tamam oluyo ?
şakkıdı
fiuma sormuştum onun önerisini not ettim merveciğim senin önerebileceğin marka model mevcut mu ?
pratik mi ?
şakkıdı
cicişim bende yicem ama yiyemiyorum hiç et gelmicek diye dişe . . . :sinifsinif:
cicişim göbişin var diyosa sevindim valla yaaaa yani demek ki bölgesel istiyo eşin ve takık değil bi rakama . . .
o zaman yapılacak şey kesinlikle o bölgeyi çalıştırmak benim cicişim . . . sadece bu . . . kilo kaybetmek değil yani kaydirigubbakcemile5 kas kazanmak !
Tatlım dikkat et kendine..Sağlığından kaybetme...
Sen bize lazımsın..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Canım evet 57 ile tatile gitmek istiyorum.. En alt hedefim. Son nokta 55 olucak işallah.. Dönünce ona devam..
mervişş
yazmıssın ölcülerini bebeğim,
ben orda sadece bikaç cm kadar göbişte fazlalık görüyorum.. tek yapacagın sey ; dengelı beslenıp karın bölgesıne yönelık abdominal egzersizler yapmak..
lor peynırı ya da çökelek peynırı tüketmenı tavsıye ederım.. hem de kalorisi en düsük peynır.. en fazla protein içeren besındır.. peynır altı suyundan yapılır.. vucut gelıstırıcıler kılolarla yer bu peynırden... sen sabahları 100-200gr yesen yeter.. bak ben süreklı tüketıyorum.. cok faydasını gördum..
ben evden dogal olarak annemın yaptırdıklarından getırmeye calısıyorum.. çökelek diyoruz biz..
ama istanbulda herzaman bulunduramıyorum tabı o zaman yorsanın lor peynırınden alıyorum.yarım kılosu 3 lira falan hem.. üzerındeki besın degerlerını ınceler ve bana hak verırsın
allammmm çok alakasız oldu ama . . . peyniraltı suyu mesajından sonra özellikleeee . . .
fium benimmmmm . . . :1hug:
pratik mi ?
canım o sacının dalgası ve gürlüğü ile alakalı , tabı bır de el pratıklıgı..
benım cok gür ve uzun ama düze yakın saclarımı 30dk da falan anca oluyor.. elim de pratik olmasına ragmen.. yenı yenı bısıler cıkmıs.. onlara bır bak..rowentanın yenı cıkan ürününü incele derım ben ..
şakkıdı
çok şekersiniz cicişlerrrrrrr
spor yapmak aç kalmaktan daha zor geliyor bana kaydirigubbakcemile3
kociş illa kilo ver demiyor versen olur diyor ama 50 nin altına inersen kızarım diyor.
kızlar bide taktığım bi konu var sizler kilo verdiğinizde erkek arkadaşınız veya eşiniz size bişeyler alıyor zayıflama hediyesi olarak ama ben 12 kilodan fazla vermeme rağmen hiç öyle bişey duymadım görmedim eşimden.acaba memnun değilmi diye düşünüyorum
ciciş 1 öğünde olsa pirinç lapası çok işe yarıyor ben beyaz pirinçle yaptım az tuzla ekledim bide pul biber bağırsak çalıştırıyor ya.köriyi bolca pişerken ekle ciciş.
benim beden kitle indeksim 19
ölçülerimde
88 67 90 az değil yani:umursamaz:
ciciş bende philipsin 10 in 1 seti var bukleleri şahane ama düzleştiricisi çok kötü
yan komşumda roventa var seramik tekli şahane bi ürün günlerce saç ip gibi kalıyor,benim saçlarım dümdüz zaten bende değişmiyor ama kardeşimin baya dalgalı onda kaç gün kaldı
tavsiyem set olarak değilde sadece düzleştirici al ciciş
canım valla benımkınden de bişi görmedım.. hatta forumda böyle böyleymiş dedim.. yüzsüzlük edip.. 5kg al,istedıgın bikini,mikini ne varsa alalım dedı..kemiklerin,kasların cıktı dıye ödül mü olacak bir de demez mı? pesss dedim... sonsuza dek acmam bu konuyu bı daaaa...
ayrıca katılıyorum canım tavsıyelerıne ben de arcelıgın setını almıstım.. hersey vardı ıcınde .. berbattı..hiç kullanmadım..
rowentanın seramıklı olanı var bende de.. düzlestiricisiyle,maşasını ayrı aldım.. ben memnunum...
canım valla benımkınden de bişi görmedım.. hatta forumda böyle böyleymiş dedim.. yüzsüzlük edip.. 5kg al,istedıgın bikini,mikini ne varsa alalım dedı..kemiklerin,kasların cıktı dıye ödül mü olacak bir de demez mı? pesss dedim... sonsuza dek acmam bu konuyu bı daaaa...
ayrıca katılıyorum canım tavsıyelerıne ben de arcelıgın setını almıstım.. hersey vardı ıcınde .. berbattı..hiç kullanmadım..
rowentanın seramıklı olanı var bende de.. düzlestiricisiyle,maşasını ayrı aldım.. ben memnunum...
cicişim bu et meselesini yeni farkettim kaydirigubbakcemile3 alemsin yaaaaa kaydirigubbakcemile3
Şeniz
ciciş helal sanaaaaaa kim tutar seniiiiiiiiiiii delikafadulden
ciciş ben peynirsiz yaşayamam çok fazla peynir yiyorum ama tamyağlı beyaz peynirden başkasını yiyemiyorum.lor peynirini evde bitek börekte kullanıyorum başka türlü hiç yenmiyor bizde.ama haklısın şu peynir seçimimi değiştirmem lazımmmm
kaydirigubbakcemile3
canım sana bi kac tarıf vereyım;
bızım orda cingene pilavı derler; şöyle; domates,taze sogana,salatalık,biber,maydanoz dogranır coban salata gıbı ıcıne koy lor peynırını,birazcık zeytınyagı ve lımon.. kahvaltılık süper oluyor..
ya da közlenmıs yesıl bıber,azıcık yagla lor
ya da dereotu dogra bolca,gene azıcık zeytınyagı
ya da pul bıber,kekık gene yag ve lor
yaratacılıkta sınır yok... böyle böyle yersın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?