merhaba canlarıııım:)
yazdıklarınızı okudum şimdi-de bi konuya takıldım kaldım!sizin eşlerinizin ve flörtlerinizin davranışlarını okuyunca şüpheye düştüm!?:uhm:eğer normal erkek davranışları böyleyse;benim eşim kesinlikle uzaylı falan galiba...:roflol::roflol:
çünkü bırakın hediye almayı,en az haftada bir çiçeklerle gelir eve...sık sık romantik geceler hazırlar...sürprizler hazırlamaya ve beni şaşırtmaya bayılır...hatta bir keresinde adımı yollara yazmıştı...
seninki eski toprak ablacım.. ne varsa bu eskılerde var..bızımkıler yenı model işe yaramaz.. laelaelaelaelaemerhaba canlarıııım:)
yazdıklarınızı okudum şimdi-de bi konuya takıldım kaldım!sizin eşlerinizin ve flörtlerinizin davranışlarını okuyunca şüpheye düştüm!?:uhm:eğer normal erkek davranışları böyleyse;benim eşim kesinlikle uzaylı falan galiba...:roflol::roflol:
çünkü bırakın hediye almayı,en az haftada bir çiçeklerle gelir eve...sık sık romantik geceler hazırlar...sürprizler hazırlamaya ve beni şaşırtmaya bayılır...hatta bir keresinde adımı yollara yazmıştı...
istisnalar oluyor tabe arada...klava: klava: hepsimi böyle bunların yaw.Çok üzgünüm çoook benimki özel günlerde telefonu bile açmaz nerdeyse.ama bir kuzeni var.tam bir romeo.bu sevgililer gününde kuzeni sevgilisine güller almış hediye almış.bizimkine de zorla aldırmış:)hepsi kazma hepsi. klava:
kızlar carsamba-persembe-cuma gunlerı olmak uzre 3 tane iş görüşmem var. ama hiçbiri içime sinmiyor.. hepsı ayrı telden..canıma tak ettı bazı seyler gidip görüşücem bakalım..
bir tanesı amerikan fırmasının ithalat departmanı,buraya kadar hersey süper ama dönemsel ve part time çalısacak bırını arıyorlar..
digerı ünlü bir dil kursu ingilizce ögretmenı arıyolar
digerı ise bir organizasyon fırması proje sorumlusu arıyor.. işler nasıl işlıyor bunlarda bılmıyorum.hiç tanımıyorum bu tarz firmaları..iş tanımı hakkında da bılgım yok.. gidip görcez..tıp kongrelerı ıcın sempozyumlar , organızasyonlar falan düzenlıyolarmıs.. görunce severım ınsallah..
tabı benım sevmem yetmez..karsılıklı sevmek lazım :sinifsinif:
uzun bir aradan tekrar merhaba kıslar,
işlerim acayip yoğundu fazlasıyla koptum ama arada okudum yazdıklarınızı, umarım hepiniz iyisinizdiropuyorumnanaktan
selam cnm,hosgeldınuzun bir aradan tekrar merhaba kıslar,
işlerim acayip yoğundu fazlasıyla koptum ama arada okudum yazdıklarınızı, umarım hepiniz iyisinizdiropuyorumnanaktan
aplam maşallah, allahın şaslı kullarındansız valla.. Allah huzurunuzu asla eksik etmesin..
Maşallah aplam..
Allah en kısa zamanda gönlüne göre bi iş varsin tatlım.. Hayırlısı..
Eveeettt.. Sanırım konuya açıklık getirmem gerekiyor..kaydirigubbakcemile3
Şimdi bu bikini olayı su sekilde gelişti. Bir arkadasımızın eşi ona zayıflayınca bikini alıcam diye söz vermiş. Nitekim almış zayıflayınca. Bunu duyunca, bende düpedüz dedim ki: ''Mert, zayıflayınca Zeki Trikodan bikini isityorum'' Tamam dedi ama baya bi pazarlık yaptı benimle: Ozaman tabi bukadar azim yok bende, daha KK ile tanışmamışım.. O diyo 55 ben diyorum 58. Neyse 57 de anlaşmıştık. Bundan 1 buçuk sene önce falan oluyo tabi bunlar..kaydirigubbakcemile3
Sonra şimdi zayıflayınca gayet yüzsüz bir şekilde dedim ki: Sen bana bikini alıcaktın. Baya da bi mırınkırın etti. Ama sapancaya gidince baktık eski bikinilerim gerçekten kötü olmuş, yani yenisine gerçekten ihtiyacım var. Haftasonu gittik aldık. Olay tamamen bundan ibaret. yani aferin hayatım ne güzel zayıfladın, gel sana bikini alayım olayı yok.
Öle bişey de asla olmaz. Benim ki de tam sizin tanımlamalara uygun... İnce düşünce, gidip şu kıza bihediye aliim bi çiçek alayım hiç yoktur. Hatta okadar yoktur ki 2. yılımızda çiçek gönderdi diye ben annesi herkez şaşkınlıklara büründü. Mert bu kadar ince düşünürmüydü diye.. Düşünün 2. yıldönümümüz yani..
Mervecim demek istediğim gerçekten ah sevgilime bi hediye aliim haketti çok güzel oldu diye hediyelere boğan bir erkek ben ömrümde karşılaşmadım, hiç karşılaşıcağımı da zannetmiyorum. Zira mevcut olduğunu bile zannetmiyorum.. Benim gibi yüzsüz olursan ama gidip söyleyebilirsin.. Hayatım git bana bikini al, bak ne güzel zayıfladım..opuyorumnanaktan
52 - 52 - 52 - 52 - 52 - 52
aynen öyle bitaneciiim...
süprizzzzz
kozalaklarrrr . . . almazlar tabi hiç beklememek gerek hatta hiç bir şey beklememek gerek karşı cinsten . . .
hem gelene o zaman daha çok seviniriz, sahiplenir şaşırırız . . .
öyle kabullenmek gerek yaradılış fıtrat gibi kabullenmek lazım . . .
bu bakımdan eşlere ne istiyorsanız ifade edin yani bunu bunu istiyorum bu kadar net olmak gerek . . . :1ninca:
sabah 2 adet benimo bisküvi 1 kupa 1 şekerli çay bol su
1 kupa çay
öğlen 1 çay bardağı bol baharatlı yoğurtlu lapa
klava: klava: hepsimi böyle bunların yaw.Çok üzgünüm çoook benimki özel günlerde telefonu bile açmaz nerdeyse.ama bir kuzeni var.tam bir romeo.bu sevgililer gününde kuzeni sevgilisine güller almış hediye almış.bizimkine de zorla aldırmış:)hepsi kazma hepsi. klava:
kızlar carsamba-persembe-cuma gunlerı olmak uzre 3 tane iş görüşmem var. ama hiçbiri içime sinmiyor.. hepsı ayrı telden..canıma tak ettı bazı seyler gidip görüşücem bakalım..
bir tanesı amerikan fırmasının ithalat departmanı,buraya kadar hersey süper ama dönemsel ve part time çalısacak bırını arıyorlar..
digerı ise bir organizasyon fırması proje sorumlusu arıyor.. işler nasıl işlıyor bunlarda bılmıyorum.hiç tanımıyorum bu tarz firmaları..iş tanımı hakkında da bılgım yok.. gidip görcez..tıp kongrelerı ıcın sempozyumlar , organızasyonlar falan düzenlıyolarmıs.. görunce severım ınsallah..
hayırlısı olsun canım..inşallah gönlüne göre bir iş bulursun..opuyorumnanaktankızlar carsamba-persembe-cuma gunlerı olmak uzre 3 tane iş görüşmem var. ama hiçbiri içime sinmiyor.. hepsı ayrı telden..canıma tak ettı bazı seyler gidip görüşücem bakalım..
amin bitanem..hepimize inşallahopuyorumnanaktan
:1shok:varmıymış böylesi.ablam ne mutlu sana.allah daim etsin.huzurunuza huzur katsın .:Saruboceq:
kesinlikle haklısın prensesim..eşimin bir sözü vardır;bir aşka cep telefonu bulaşırsa tüm büyü bozulur der...her an ulaşılır olmak ve her an ulaşabilecek olmak;özlemeyi,sabrı,yürek ağrılarını o kadar azaltıyorki...seninki eski toprak ablacım.. ne varsa bu eskılerde var..bızımkıler yenı model işe yaramaz.. laelaelaelaelae
istisnalar oluyor tabe arada...
hoşgeldin latinşekeriiiimzemuszemusuzun bir aradan tekrar merhaba kıslar,
aplam maşallah, allahın şaslı kullarındansız valla.. Allah huzurunuzu asla eksik etmesin..
Maşallah aplam..
Allah en kısa zamanda gönlüne göre bi iş varsin tatlım.. Hayırlısı..
tamam saracım hemen gönder seninkini de derse başlasın benimki:))))))ama korkarım sonunda benimki ''nasıl iyi koca olunmaz''ı öğrenir seninkinden:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 anca böyle kaktırınca iyi bişeyler oluyo zaten :umursamaz:
dediğin gibi beklentileri aşağı çekersek hayat bizim için daha yaşanır hale gelcek heralde zemuszemus
maşallahhhh ablammmallahım nazarlardan saklasın huzuruna mutluluğuna bin kat daha eklensin inşallah :Saruboceq: eniştemiz ideal koca olma dersleri veriyosa bizimkileri gönderelim tekirdağa kaydirigubbakcemile3 yok eğer vermiyosa senin modelden birer tane bizede kopyalasana :kedi: tabii ruhunu kopyalayacaksın içleri değişcek dışları aynı kalsada olur kaydirigubbakcemile2 benimkine birazda boy verebilir tabi :roflol:
hepsi aynı o yüzden onlarla bu konularda tartışmaya bile girmeye gerek yok kaydirigubbakcemile3
allahım sana en tez zamanda en hayırlısından bi iş nasip etsin inşallah canımmm :Saruboceq:
opuyorumnanaktan :asigim: :1hug: a.s.
LATıNŞEKERııııM, SABUNUM birara senin ender saraççı gıcıklar tarafından yenilmiş olabileceğinden korktu:roflol::roflol:iyiyim kıslar, herşey yolunda, kesikler içinde olan bacağımda iyileşti çok şükür :lepi:
yanlız ben kilo veremedim çünkü sporu bıraktımfakat kilo almadım da
bakıorum çizelgelerin hepsi hedefe ulaşmış ya da ulaşmak üzere hihoyyyt
ayrıca senin çizelgeni yirim ben tamam mı? opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyiyim kıslar, herşey yolunda, kesikler içinde olan bacağımda iyileşti çok şükür :lepi:
yanlız ben kilo veremedim çünkü sporu bıraktımfakat kilo almadım da
bakıorum çizelgelerin hepsi hedefe ulaşmış ya da ulaşmak üzere hihoyyyt
LATİNŞEKERİİİİM, SABUNUM birara senin ender saraççı gıcıklar tarafından yenilmiş olabileceğinden korktu:roflol::roflol:
birdaha bukadar uzak kalıp özletme kendini emi?:)
tamam saracım hemen gönder seninkini de derse başlasın benimki:))))))ama korkarım sonunda benimki ''nasıl iyi koca olunmaz''ı öğrenir seninkinden:roflol::roflol::roflol:
LATİNŞEKERİİİİM, SABUNUM birara senin ender saraççı gıcıklar tarafından yenilmiş olabileceğinden korktu:roflol::roflol:
bende seni yirim yir . . . opuyorumnanaktan
:1shok: haftada 1 çiçak demak . . . :1shok:
inşAllah hayırlısı olur fiufium . . .
canım hoşgeldin özlettin . . .
canım kazaya rağmen kilo almamış olman çok güzel . . .
saraççı kızlardan n haber ?
açayım bitanem..biz çıkarken cep telefonu yoktu..birtek ev telefonları vardı ama onunla da ailene yakalanmadan konuşmak gerekirdi ki imkansıza yakın bir olasılıktı..durum böyle olunca bir buluşmada öbür buluşmanın zamanı,yeri belirlenirdi..hadi bakalım geç kalabilir mi randevusuna:)))bir saat de geç gitsem beklemek zorunda:)))
ablacığım şu cep telefonu olayını biraz daha açsan . . .
yani kullanmamak mı gerekiyo diyo eşin ?
merak ettim . . .:1ninca:
522222222222222lmaz:
ben flydan baska hatırlamıyorum ..belkı de oldu.. olanlar acıklasın o zaman..nasıl basarmıslar..biz de tüyo alalım.dimi ama?
ayrıca bıtanem cok incesin o senin güzelliğin
süprizzzzz
kozalaklarrrr . . . almazlar tabi hiç beklememek gerek hatta hiç bir şey beklememek gerek karşı cinsten . . .
hem gelene o zaman daha çok seviniriz, sahiplenir şaşırırız . . .
öyle kabullenmek gerek yaradılış fıtrat gibi kabullenmek lazım . . .
bu bakımdan eşlere ne istiyorsanız ifade edin yani bunu bunu istiyorum bu kadar net olmak gerek . . . :1ninca:
sabah 2 adet benimo bisküvi 1 kupa 1 şekerli çay bol su
1 kupa çay
öğlen 1 çay bardağı bol baharatlı yoğurtlu lapa
Eveeettt.. Sanırım konuya açıklık getirmem gerekiyor..kaydirigubbakcemile3
Şimdi bu bikini olayı su sekilde gelişti. Bir arkadasımızın eşi ona zayıflayınca bikini alıcam diye söz vermiş. Nitekim almış zayıflayınca. Bunu duyunca, bende düpedüz dedim ki: ''Mert, zayıflayınca Zeki Trikodan bikini isityorum'' Tamam dedi ama baya bi pazarlık yaptı benimle: Ozaman tabi bukadar azim yok bende, daha KK ile tanışmamışım.. O diyo 55 ben diyorum 58. Neyse 57 de anlaşmıştık. Bundan 1 buçuk sene önce falan oluyo tabi bunlar..kaydirigubbakcemile3
Sonra şimdi zayıflayınca gayet yüzsüz bir şekilde dedim ki: Sen bana bikini alıcaktın. Baya da bi mırınkırın etti. Ama sapancaya gidince baktık eski bikinilerim gerçekten kötü olmuş, yani yenisine gerçekten ihtiyacım var. Haftasonu gittik aldık. Olay tamamen bundan ibaret. yani aferin hayatım ne güzel zayıfladın, gel sana bikini alayım olayı yok.
Öle bişey de asla olmaz. Benim ki de tam sizin tanımlamalara uygun... İnce düşünce, gidip şu kıza bihediye aliim bi çiçek alayım hiç yoktur. Hatta okadar yoktur ki 2. yılımızda çiçek gönderdi diye ben annesi herkez şaşkınlıklara büründü. Mert bu kadar ince düşünürmüydü diye.. Düşünün 2. yıldönümümüz yani..
Mervecim demek istediğim gerçekten ah sevgilime bi hediye aliim haketti çok güzel oldu diye hediyelere boğan bir erkek ben ömrümde karşılaşmadım, hiç karşılaşıcağımı da zannetmiyorum. Zira mevcut olduğunu bile zannetmiyorum.. Benim gibi yüzsüz olursan ama gidip söyleyebilirsin.. Hayatım git bana bikini al, bak ne güzel zayıfladım..opuyorumnanaktan
52 - 52 - 52 - 52 - 52 - 52
aynen öyle bitaneciiim...
ablacığım şu cep telefonu olayını biraz daha açsan . . .
yani kullanmamak mı gerekiyo diyo eşin ?
merak ettim . . .:1ninca:
hadi hayırlısı bitanem...çok sevindim inan..opuyorumnanaktanhahahahaha kaydirigubbakcemile3 bende ondan korktum biran CADIARZU ama sanki azcık azcık değişcek gibi şirketinden iyi tepkiler almaya başladı kendine güveni geldi gibi kendine güveninin gelmesiyle bana karşıda değişti gibi iyi olcak gibi gibi :bbo: gibilerdende anlaşıldığı üzre tam emin değilim hiç bişeyden kafamçokkarıştı
:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
açayım bitanem..biz çıkarken cep telefonu yoktu..birtek ev telefonları vardı ama onunla da ailene yakalanmadan konuşmak gerekirdi ki imkansıza yakın bir olasılıktı..durum böyle olunca bir buluşmada öbür buluşmanın zamanı,yeri belirlenirdi..hadi bakalım geç kalabilir mi randevusuna:)))bir saat de geç gitsem beklemek zorunda:)))
birde bu görüşme zamanları dışında hiçbirşekilde karşıdakinin nerede olduğunun,ne yaptığının bilinememesi gibi dayanılmaz ama kışkırtıcı bir ağırlık var...yerimseniben
ama şimdi heran ulaşılabilir durumdayız...çevremde cep telofonu yüzünden tatsızlık yaşayan öyle çok çift görüyorum kiaradım neden açmadın?neden aramadın?arkadan gelen müzik sesi de ne?telefonun neden kapalı?mesaj kimden?neden mesajı sildin?telefonun neden masa üstünde değil???şimdilik aklıma gelen birkaç tartışma sebebi ((((
hatta karşısındakinden habersiz onun cep telefonunu karıştırmak gibi güveni temelden sarsan davranışlarda bulunanları biliyorum
bence,birazcık gizem her ilişki için paha biçilmez bir değerdir sabunum...
ha ha haa:))))))))))ilahi mervem:))))))üzgünüm bitanem benim eşim tek çocuk!..ama 14-15 sene sabret, benim oğlanı büyüteyim,onu alırsın:)))))):roflol::roflol:50-50-50-50-50-50-50 kaydirigubbakcemile3 Şeniz opuyorumnanaktan
Şeniz
benim o yu çooook severiiim cokacimcoook
ciciş aaaaa o kadar kıskandık seniiiiiiii
bakalım bende direk al dedim ama belirtmedim hiçbişey bakalım 52 olunca alcakmış görcez
benimki evlenmeden önce çiçeksiz gelmezdi,şimdi özel günlerdealıyor sadece
ablacım senin eşinin kardeşi falan varsa hemen 2.yi alıyım kaydirigubbakcemile3
2. iş çok güzel gözüktü gözüme ciciş hayırlısı hangisiyle o olsun inşallaahh :Saruboceq:
hoşgeldin özlettin kendiniii
bende anlamadımm :uhm:
çöp poşetlerini giyim 2 mil walk at home yaptım ama öldüm kızlar akşamda yürüyüşe çıkıcam
kardeşimi zayıflatmaya çalışıyorum daha çok yolumuz var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?