60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:1shok:varmıymış böylesi.ablam ne mutlu sana.allah daim etsin.huzurunuza huzur katsın .:Saruboceq:

seninki eski toprak ablacım.. ne varsa bu eskılerde var..bızımkıler yenı model işe yaramaz.. laelaelaelaelae
istisnalar oluyor tabe arada...

uzun bir aradan tekrar merhaba kıslar,

işlerim acayip yoğundu fazlasıyla koptum ama arada okudum yazdıklarınızı, umarım hepiniz iyisinizdiropuyorumnanaktan

aplam maşallah, allahın şaslı kullarındansız valla.. Allah huzurunuzu asla eksik etmesin..
Maşallah aplam..

Allah en kısa zamanda gönlüne göre bi iş varsin tatlım.. Hayırlısı..

işlerim acayip yoğundu fazlasıyla koptum ama arada okudum yazdıklarınızı, umarım hepiniz iyisinizdiropuyorumnanaktan

Latin şekerim gelmişşşşşş.... Hoşgeldin tatlımmm...a.s.
Nasılsın???opuyorumnanaktan

selam cnm,hosgeldın
bizle gördüğün gibiyiz
sen iyisindir insallah..
nasıl gıdıyor hayat?
aplam maşallah, allahın şaslı kullarındansız valla.. Allah huzurunuzu asla eksik etmesin..
Maşallah aplam..

tesekkür ederim bitanem...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 anca böyle kaktırınca iyi bişeyler oluyo zaten :umursamaz:

dediğin gibi beklentileri aşağı çekersek hayat bizim için daha yaşanır hale gelcek heralde zemuszemus

maşallahhhh ablammm allahım nazarlardan saklasın huzuruna mutluluğuna bin kat daha eklensin inşallah :Saruboceq: eniştemiz ideal koca olma dersleri veriyosa bizimkileri gönderelim tekirdağa kaydirigubbakcemile3 yok eğer vermiyosa senin modelden birer tane bizede kopyalasana :kedi: tabii ruhunu kopyalayacaksın içleri değişcek dışları aynı kalsada olur kaydirigubbakcemile2 benimkine birazda boy verebilir tabi :roflol:

hepsi aynı o yüzden onlarla bu konularda tartışmaya bile girmeye gerek yok kaydirigubbakcemile3

allahım sana en tez zamanda en hayırlısından bi iş nasip etsin inşallah canımmm :Saruboceq:

opuyorumnanaktan :asigim: :1hug: a.s.

hayırlısı olsun canım..inşallah gönlüne göre bir iş bulursun..opuyorumnanaktan

:1shok:varmıymış böylesi.ablam ne mutlu sana.allah daim etsin.huzurunuza huzur katsın .:Saruboceq:
amin bitanem..hepimize inşallahopuyorumnanaktan
seninki eski toprak ablacım.. ne varsa bu eskılerde var..bızımkıler yenı model işe yaramaz.. laelaelaelaelae

istisnalar oluyor tabe arada...
kesinlikle haklısın prensesim..eşimin bir sözü vardır;bir aşka cep telefonu bulaşırsa tüm büyü bozulur der...her an ulaşılır olmak ve her an ulaşabilecek olmak;özlemeyi,sabrı,yürek ağrılarını o kadar azaltıyorki...
nolur beni yanlış anlamayın(sözüm meclisten dışarı) ama günümüz gençlerinin ilişkileri de beslenme alışkanlıkları gibi..zahmetsizce,ayaküstü,çok hızlı..tüket ve bir sonrakine başla

hoşgeldin latinşekeriiiimzemuszemus
Maşallah aplam..

amin fulyaaaaamopuyorumnanaktan

tamam saracım hemen gönder seninkini de derse başlasın benimki:))))))ama korkarım sonunda benimki ''nasıl iyi koca olunmaz''ı öğrenir seninkinden:roflol::roflol::roflol:

iyiyim kıslar, herşey yolunda, kesikler içinde olan bacağımda iyileşti çok şükür :lepi:
yanlız ben kilo veremedim çünkü sporu bıraktım fakat kilo almadım da

bakıorum çizelgelerin hepsi hedefe ulaşmış ya da ulaşmak üzere hihoyyyt

LATıNŞEKERııııM, SABUNUM birara senin ender saraççı gıcıklar tarafından yenilmiş olabileceğinden korktu:roflol::roflol:
birdaha bukadar uzak kalıp özletme kendini emi?:)

ayrıca senin çizelgeni yirim ben tamam mı? opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bende seni yirim yir . . . opuyorumnanaktan

:1shok: haftada 1 çiçak demak . . . :1shok:

inşAllah hayırlısı olur fiufium . . .

canım hoşgeldin özlettin . . .

canım kazaya rağmen kilo almamış olman çok güzel . . .
saraççı kızlardan n haber ?

LATİNŞEKERİİİİM, SABUNUM birara senin ender saraççı gıcıklar tarafından yenilmiş olabileceğinden korktu:roflol::roflol:

ablacığım şu cep telefonu olayını biraz daha açsan . . .
yani kullanmamak mı gerekiyo diyo eşin ?
merak ettim . . .:1ninca:

tamam saracım hemen gönder seninkini de derse başlasın benimki:))))))ama korkarım sonunda benimki ''nasıl iyi koca olunmaz''ı öğrenir seninkinden:roflol::roflol::roflol:

hahahahaha kaydirigubbakcemile3 bende ondan korktum biran CADIARZU ama sanki azcık azcık değişcek gibi şirketinden iyi tepkiler almaya başladı kendine güveni geldi gibi kendine güveninin gelmesiyle bana karşıda değişti gibi iyi olcak gibi gibi :bbo: gibilerdende anlaşıldığı üzre tam emin değilim hiç bişeyden kafamçokkarıştı

LATİNŞEKERİİİİM, SABUNUM birara senin ender saraççı gıcıklar tarafından yenilmiş olabileceğinden korktu:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

özletmem canım ablam,
sabuna koptum ya, :roflol:

saraçcı kızlar yıllık izinde canım, görmüyorum onları cok şükür zemuszemus

açayım bitanem..biz çıkarken cep telefonu yoktu..birtek ev telefonları vardı ama onunla da ailene yakalanmadan konuşmak gerekirdi ki imkansıza yakın bir olasılıktı..durum böyle olunca bir buluşmada öbür buluşmanın zamanı,yeri belirlenirdi..hadi bakalım geç kalabilir mi randevusuna:)))bir saat de geç gitsem beklemek zorunda:)))
birde bu görüşme zamanları dışında hiçbirşekilde karşıdakinin nerede olduğunun,ne yaptığının bilinememesi gibi dayanılmaz ama kışkırtıcı bir ağırlık var...yerimseniben
ama şimdi heran ulaşılabilir durumdayız...çevremde cep telofonu yüzünden tatsızlık yaşayan öyle çok çift görüyorum kiaradım neden açmadın?neden aramadın?arkadan gelen müzik sesi de ne?telefonun neden kapalı?mesaj kimden?neden mesajı sildin?telefonun neden masa üstünde değil???şimdilik aklıma gelen birkaç tartışma sebebi((((
hatta karşısındakinden habersiz onun cep telefonunu karıştırmak gibi güveni temelden sarsan davranışlarda bulunanları biliyorum
bence,birazcık gizem her ilişki için paha biçilmez bir değerdir sabunum...

522222222222222 lmaz:

50-50-50-50-50-50-50 kaydirigubbakcemile3 Şeniz opuyorumnanaktan
ben flydan baska hatırlamıyorum ..belkı de oldu.. olanlar acıklasın o zaman..nasıl basarmıslar..biz de tüyo alalım.dimi ama?

ayrıca bıtanem cok incesin o senin güzelliğin

Şeniz

benim o yu çooook severiiim cokacimcoook

ciciş aaaaa o kadar kıskandık seniiiiiiii
bakalım bende direk al dedim ama belirtmedim hiçbişey bakalım 52 olunca alcakmış görcez
benimki evlenmeden önce çiçeksiz gelmezdi,şimdi özel günlerdealıyor sadece

ablacım senin eşinin kardeşi falan varsa hemen 2.yi alıyım kaydirigubbakcemile3

2. iş çok güzel gözüktü gözüme ciciş hayırlısı hangisiyle o olsun inşallaahh :Saruboceq:

hoşgeldin özlettin kendiniii

bende anlamadımm :uhm:

çöp poşetlerini giyim 2 mil walk at home yaptım ama öldüm kızlar akşamda yürüyüşe çıkıcam
kardeşimi zayıflatmaya çalışıyorum daha çok yolumuz var bakalım

hadi hayırlısı bitanem...çok sevindim inan..opuyorumnanaktan

O kadar haklısın o kadar haklısın ki aplam.. O yüzden o zamanlar HERŞEY çok daha anlamlıydı.. Aşklar, arkadaşlıklar, dostluklar, hayat, yaşamak.....

50 li yıllarda doğmuş olmak isterdim..

[

ha ha haa:))))))))))ilahi mervem:))))))üzgünüm bitanem benim eşim tek çocuk!..ama 14-15 sene sabret, benim oğlanı büyüteyim,onu alırsın:)))))):roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…