burçlarla murçlarla ilgilisin sen fiufium yaaaa . . . n gzl ben hiç anlamıyorum . . . nasılmış oğlaklar oğlak erkeeee kaydirigubbakcemile3
Kesinlikle çekilmez oluyorlar, ve hiç sadık kalamıyorlar. Bağlanmak onlara göre değil,
Hayatı ciddeye alamıyorlar. Tabi bunlar tamamen kendi izlenimlerim![]()
yasakkelimeyasakkelime
anaaaa deme yaaaa . . . :1ninca:
saol hazan ve hoş geldin demiş miydim ?
canım oğlakların genel özelliklerini sıralayım.dışardan çok soğuk ,ukala dururlar ama kanının kaynadıklarıyla çok samimi olurlar.birisini sevdimi ondan asla ayrılmazlar.arkadaş olarak sevgili olarak filan.ama ilk başta güvenlerini kazanmaak zordur.zor insanlardır.lider özellikleri vardır.parayı severler.cimri değil tutumludurlar.iş hayatı kariyer çok önemlidir.ama ailesi içinde herşeyi yapan fedakar insanlardır.espri yeteneği pek yoktur yani sulu şakalardan hoşlanmaz mesafeli insanlardır. böyle.en iyi anlaştıkları burç başak burcudur.
merhaba canlarım...
az önce hastaneden geldim,tüm tetkik ve tahliller yapıldı...herşey normal çıktı:)
sadece kas tutulmasıymış,15 günlük ısı tedavisi ve ilaç tedavisi uygulanacak..(ne kas spazmıymış ama...doktora gitmemek için kırk dereden su getiren bana acili boylattı ya..helal olsuna.s)
hoşgeldin ablacığım.gözümüz aydın.çok şükür bişeyin yokmuş.yoğurt suyu iç ablam.