15 yaşında olacka kadar çocuksu değil canıım.ablamız 18 19 yaşalrında aklı başında bir çıtırdır kendileri.
Ben enerji anlamında düşünmüştüm ama elbette her türlü yoruma da açık bir ifade..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 yaşında olacka kadar çocuksu değil canıım.ablamız 18 19 yaşalrında aklı başında bir çıtırdır kendileri.
senin balık ya da yengeç olabileceğini tahmin etmiştim biliyo musun:)alemsin Lunam yaa...kaydirigubbakcemile3
Akrep erkeği nasıldır diicem., çok olumlu yorum alıcağını zannetmiyorum.. genelde pek sevilmez..kaydirigubbakcemile3 Ben de balık burcuyumm.. Ne diyorsunuz bakalım bu hususta...___:uhm: kaydirigubbakcemile3
Ben enerji anlamında düşünmüştüm ama elbette her türlü yoruma da açık bir ifade..
yeni hedefin hayırlı olsun lunacan..Bu arada yeni hedef tablomu düzenlemiş bulunuyorum..Vatana ve millete ve tabii ki bana da hayırlı olur iyişallah..kaydirigubbakcemile2
yeni hedefin hayırlı olsun lunacan..
Allah kabul etsin..çok tşk,aslında az yiyerekte zayıfladım,sonuş kaslar eridi,sarkmalar,sağlık gitti,ama ünlü bi diyetisyenle 78-70 düştüm 2 ayda o kadar çok yedimki,deliymişim,cahillikmiş,aç kalıp tansiyon falan..inşallah 54 kilo olacağım..ama dua etmeyi unutmaylım,yolda ne kadar kilolu görsem başlıyrum duaya,bu yıl hacı oldum(maşallah)hacda kabede bile dua ettim :)
merak ettim acaba gerçekten işe yarayabilir mi ama bana gerçekten çok sağlıksız göründü . . .
bende de öle cicim hani bi kaç gün evvel şişersin ya su toplarsın o dönem feci bi iştah sonra pıs . . .
burçlarla murçlarla ilgilisin sen fiufium yaaaa . . . n gzl ben hiç anlamıyorum . . . nasılmış oğlaklar oğlak erkeeee kaydirigubbakcemile3
merhaba canlarım...
az önce hastaneden geldim,tüm tetkik ve tahliller yapıldı...herşey normal çıktı:)
sadece kas tutulmasıymış,15 günlük ısı tedavisi ve ilaç tedavisi uygulanacak..(ne kas spazmıymış ama...doktora gitmemek için kırk dereden su getiren bana acili boylattı ya..helal olsuna.s)
yasakkelimeyasakkelime
canım oğlakların genel özelliklerini sıralayım.dışardan çok soğuk ,ukala dururlar ama kanının kaynadıklarıyla çok samimi olurlar.birisini sevdimi ondan asla ayrılmazlar.arkadaş olarak sevgili olarak filan.ama ilk başta güvenlerini kazanmaak zordur.zor insanlardır.lider özellikleri vardır.parayı severler.cimri değil tutumludurlar.iş hayatı kariyer çok önemlidir.ama ailesi içinde herşeyi yapan fedakar insanlardır.espri yeteneği pek yoktur yani sulu şakalardan hoşlanmaz mesafeli insanlardır. böyle.en iyi anlaştıkları burç başak burcudur.
hoşgeldin ablacığım.gözümüz aydın.çok şükür bişeyin yokmuş.yoğurt suyu iç ablam.
iyi tatiller fulyacııımyenilenmiş dönersin inşallah tatildenopuyorumnanaktan
ne diycen prensesim...''bir merdane az sana üçünü de hakediyosun''diyceksinopuyorumnanaktan
saracım,sağolasın bitanemzemuszemus
teşekkürler fibulacım...kaydirigubbakcemile3
aynen öyle pelincim..hiç dikkat etmiyoruz kendimize..teşekkür ederim..sana da geçmiş olsun...
canım,bugün hastanede bayanlar konuşuyorlardı bahsettiğin diyeti...ama bu diyetin tarihi varmış(ay'ın durumuyla bağlantılı olarak)..temmuzun 6-7-8 inde ilk kür sonra tam hatırlamıyorum bir hafta falan sonra ikinci kür uygulanmalıymış...kiraz yerine karpuz yenmezmiş,çünkü karpuz diyeti ağustosta yapılmalıymış..tabi onunda günleri varmışdelikafadulden
hoşgeldina.s.
hanımlaaaar...oğlak burcu erkeği çok hırslıdır ama belli etmez..hayatı fena halde ciddiye alır...işinde çok başarılıdır..çoook inatçıdır,çoğu cimridir..ama çok sadıktır..burçlar arasında en derin vicdana onlar sahiptir..kolay bağlanamaz ama bağlandığından da dünya ayıramaz...tamam zor ama çoook özel insanlardır...:)))
boğa erkeklerini de bilürüm.. iyi huyları çok kolay yönlendirilebiliyor oluşları .. he bir bakımlı olurlar hem de çok bakımlı... en iyi huyları ise eşlerinin ağzına bakarlar, kızlara duyurulur; anneyi en kolay baştan savan burctur boğa..eş sececeklere boga önerilir ama sakın ha oglan boğa doğurmayın derim ben... kaydirigubbakcemile3Vallahi ben bu işlerden pek anlamam ama eş seçecekseniz boğadan seçin derim,başka da bir şey demem...:lepi:zemuszemus
Bu arada yeni hedef tablomu düzenlemiş bulunuyorum..Vatana ve millete ve tabii ki bana da hayırlı olur iyişallah..kaydirigubbakcemile2
Allah kabul etsin..
forumdakı herkesın senı iyi okuması taraftarıyım..
oğlak erkeği benim hayatım erkeği...bazen düşünüyorum o olmasaydı ben evde kalırdım.. opuyorumnanaktan onunla evlenmezsem kimse olmaz gibi gelıyor çunku cok zor biriyim ben de.. hem de anlaşılması , idare etmesi çok güç olan türlerdenim..
cok zorlar insan olarak , cok ketumlar.. cok renksiz ve duygusuz dururlar ama o kale duvarlarını aşabilirsen tadından yenmezler..
izlenimlerime (sevdğimin özellikleri)göre sevdıgım yönlerını söyleyeyim; sorumluluk sahibi,güven verici,hırslı,başarı tutkunu,çalışkan,kariyer düşkünü,mantıklı,cok zeki,saygın oluyorlar..
sevındım önemsız bişi olusuna..
nayır mikerem... aslan burcu en iyi anlastıkları burc zemuszemus gerçi ben sınırda doğmusum.. hem aslan hem başak özellikleri gösteriyorum kaydirigubbakcemile3
katılıyorum sana ablacım,tespitlerin doğru..iş konusunda hele.. onun işi en büyük rakibim kaydirigubbakcemile3 bir de;
burda anlatmak istemıyorum ama biz o kadar zor kosullarda tanıstık ve güç bela bir araya gelebıldık..benım dünyadan haberım yokken o kadar cok ugrasmıskı bana ulasmak için benim oğlak erkeği..hem de benı doğrudüzgün hiç tanımadan.."bağlandım,inandım bu işte bir iş var,dedım"der durur.
boğa erkeklerini de bilürüm.. iyi huyları çok kolay yönlendirilebiliyor oluşları .. he bir bakımlı olurlar hem de çok bakımlı... en iyi huyları ise eşlerinin ağzına bakarlar, kızlara duyurulur; anneyi en kolay baştan savan burctur boğa..eş sececeklere boga önerilir ama sakın ha oglan boğa doğurmayın derim ben... kaydirigubbakcemile3
amin.. cümlemize.. :lepi:
kızlar bişey sorcam az yiyince tamamen kaslardan mı gidiyor :1shok:
kızz benim sefgülüde aslandan kıl payı başaka dönmüş.2 ,3 günle başak olmuş aşkım. biz oğlaklar tuttuk mu bırakmayız anacığım.huyumuz kurusun.herkesleri sevemeyiz,ama sevincede ömürlük severiz opuyorumnanaktan
bu arada sevgilim bugün bana yüzük alacakmış.iş çıkış.zorla aldırıyom ama olsun.buda bişii.şöle romantik bi şekilde yüzükle evlenme teklif etsin istedim olmadı.içimde mi kalsın yani.bende dedim.bana yüzük almazsan,teklif etmezsen gelmeyin istemeye dedim.
klava: o da sonunda bugün alıyo kızlarr.opuyorumnanaktan.zorla da romantik bi ortam oluşturturum.kazma erkeklerin bizim zorumuz olmadan yapacakları yok dimi.yapsınlar. :lepi: :roflol:
kızlar bişey sorcam az yiyince tamamen kaslardan mı gidiyor :1shok:
anaaaa deme yaaaa . . . :1ninca:
saol hazan ve hoş geldin demiş miydim ?
yasakkelimeyasakkelime
canım oğlakların genel özelliklerini sıralayım.dışardan çok soğuk ,ukala dururlar ama kanının kaynadıklarıyla çok samimi olurlar.birisini sevdimi ondan asla ayrılmazlar.arkadaş olarak sevgili olarak filan.ama ilk başta güvenlerini kazanmaak zordur.zor insanlardır.lider özellikleri vardır.parayı severler.cimri değil tutumludurlar.iş hayatı kariyer çok önemlidir.ama ailesi içinde herşeyi yapan fedakar insanlardır.espri yeteneği pek yoktur yani sulu şakalardan hoşlanmaz mesafeli insanlardır. böyle.en iyi anlaştıkları burç başak burcudur.
Ben geçen yıl bunu üç öğün yapmıştım o dönemde iyide kilo vermiştim.Balın ılık su ile tek başına zayıflatma etkisi vardır bu elma sirkesi yanına yeni katıldı sanırım bence katlan bala.Bal tadını daha çekilir yapıyo aslında ama zevk meselesi tabiiii tatlım.Kızlar elma sirkesi ve ballı suyu sabahları aç karnınamı içiyorsunuz?
Balsız olsa olmazmı, ben şeker sevmiyorum da![]()
Bendemi yapsam oldum bunu pazar akşamı ne durumda olduğunu belirtebilirmisin canım tavsiye edersen pazartesi bende başlarım cuma sabahı tatile gidicem gitmeden 2 kilocuk verdirse muhteşem olur.Habersiz bırakma olur mu?Herkeze merhaba size bahsettiğim kiraz kürüne bugün başladım bakalım 3 günün sonunda neler olcak maranki israrla zararlı olmadığını ve tüm vucudun toksinlerden arınarak zayıfladığını söyledi
sabah yarim kilo kiraz yedim ara yeşil çay biraz sonrada bi yarım kilo daha kiraz yiyeceğim şu anda kötü hissetmiyorum kendimi çok zorlanmayacağım diye düşünüyorum bende işe yararsa sizlerde denersiniz bakın kendimi feda ettim kaydirigubbakcemile3
Bu karpuz var ya bu karpuz hiç saf bişey değil arkadaşlar ben bi başlıyım diyete.6 yıl kadar önce montıgnac diyeti ile 2 ayda 14 kg vermiştim.Yüne o diyeti uygulayacağım yiyeceklerdeki şeker oranlarını dikkate alarak besleniyorsun ve karpuz pirinç kadar yüksek şekerli bir yiyecek en sevdiğim meyvedir ama 6 yıldır korka korka yiyorum bazen bilmemekte güzeldün ender sarac vardı kanalın bırınde..
adam diyorki; karpuzun beyaz ve beyaza yakın yerlerını tüketmeye calısın.. ortaları cok sekerlı dıyor..
offf dedım yaz gününde bir karpuz yeme zevkımız var onunda mı içine edeceksin ya...
kızdım botokslu endere... :umursamaz:
Harikasın arkadaşım.Kim bu diyetisyen neler yaptırdı sana paylaş lütfen bizimlemerhaba bende 67 kiloyum,aslında 96 kılodan geldim buraya,şimdi hırs yaptım 54 kilo olmak istiyorum,iyi bir diyetisyene gittim,aynen devam ediyorum,kızlar bişey deiyeceğim,ben bol sirkeli salata ve cacığada sadece sirke katıyorum,kendinize eziyet etmeyın,çok yiyerek sağlıklı zayıflayalım,aç kalarak zayıfladığında vucut intıkam alıyor,bende öle oldu,aranızda yenıyım,tanışmak dileğiyle
Çok geçmiş olsun benekcim neyseki durum iyi az masaj iste kocacığından tedavi naparsın yapcak artık kremli olsun ama :)))merhaba canlarım...
az önce hastaneden geldim,tüm tetkik ve tahliller yapıldı...herşey normal çıktı:)
sadece kas tutulmasıymış,15 günlük ısı tedavisi ve ilaç tedavisi uygulanacak..(ne kas spazmıymış ama...doktora gitmemek için kırk dereden su getiren bana acili boylattı ya..helal olsuna.s)
Hayırlı olsun canım darısı başımızaBu arada yeni hedef tablomu düzenlemiş bulunuyorum..Vatana ve millete ve tabii ki bana da hayırlı olur iyişallah..kaydirigubbakcemile2
Bu şeklide mi yapıyorsun her zaman canım bana hiç doğru gelmedi kusura bakma verirsin kilo ama bırakır bırakmaz alırsın az yemekle olmaz sende biliyosundur muhakkaksabah hıçbırsey yemedım
öğlen 3 kasık bulgur pılavı 1 bardak ayran ve bol salata
aksam ustu uzgunum ama 1 adet halley 6 tane burçak bıskuvı
aksam domates salatalık
Hoşbuldum canım, teşekkür ederim.
Ben 17-18 yaşlarındayken oğlak burcu bi erkek arkadaşım vardı, yukarda yazdıklarım tamamen oradan kalan izlenimlerdir. Yaş farkımızda olmasına rağmen, sulu ve ciddiyetsiz biri idi. Sözünün arkasında durmayan, cıvık bi tipti. Ama 5 parmaın 5'i de bir değil tabi yerimseniben
Fibula tatlım kova burcu erkeği nasıl söyleyebilirmisin