60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bacular nasılsınız ?
diyetler ne alemde ?

benmki kötu aleme doğru gitti bu akşamm :1no2: bugun gezmeye giitk orda yarım kepçe çorba,bi kepçe nohut,bi kepçe guveç ,10 adet sarma ve salata yedim ve 4 dilim ev baklavası ama şekeri azdıı .ok uzgunum kendime olan guvenım kaybolmak uzere ama buna yenilmicem 63.5 kilo olmuşken 60 ta olabilirimm :çok üzgünüm:

kızlar nerdesiniz sesiniz çıkmıyor kaydirigubbakcemile3
hadi gelin motive olmaya ihtiyacımız var kafamçokkarıştı

yettim garii kaydirigubbakcemile4 hayatımm kumpirleri göturmusun ama ii olmuşş kaydirigubbakcemile3 çunku bende kaçırdım hatta benmkinin yanında sennki hiçç ama yapacaz bu işi arkadaşım hep birlikteeee burda el ele verip 60 lara hatta yaza kadar 58 a bile duşerizz hihoyyyt

yettim garii kaydirigubbakcemile4 hayatımm kumpirleri göturmusun ama ii olmuşş kaydirigubbakcemile3 çunku bende kaçırdım hatta benmkinin yanında sennki hiçç ama yapacaz bu işi arkadaşım hep birlikteeee burda el ele verip 60 lara hatta yaza kadar 58 a bile duşerizz hihoyyyt

ama bu kaçamaklar son olsun artıkın yoksa vermek yerine alacağız Allah korusun canım bu arada ben pazartesi sabahı 61 kg idim bakalım bu pazartesi ne olacak kaçaklarda bu aralar çok oldu ama kendi adıma YETERRRRRRRRR diyorum benim hedefim 58 kg az kaldı yani inşallah

inşallah hep birlikte istediğimiz kilolara düşeriz kaydirigubbakcemile5

ama bu kaçamaklar son olsun artıkın yoksa vermek yerine alacağız Allah korusun canım bu arada ben pazartesi sabahı 61 kg idim bakalım bu pazartesi ne olacak kaçaklarda bu aralar çok oldu ama kendi adıma YETERRRRRRRRR diyorum benim hedefim 58 kg az kaldı yani inşallah

inşallah hep birlikte istediğimiz kilolara düşeriz kaydirigubbakcemile5

ayy senn kilon ii ama :çok üzgünüm: gerçi senn adına sevindimm benm gerçi bende başlarken 64.9 dum şimdi 63.5 im hatta geçen sabah 63 u bile gördum ama bu kaçamaklar mahvedıo benide yaa inş bende senn kilona duşerim canm ama benimde asıl hedefim 58 inş ona duşeriz :teselli:

canım üzülme be seninde verilecek çok bi kilon kalmamış Şeniz aslında benim çoktan bitmiştide babamın bizde 6 gün kalması diyetime tam bir darbe oldu babamın kaldığına sevinirken şimdide acısını çekiyorum senağlama üstüne bide ara tatilde misafir ağırlamam ve ağırlanmam olayın tuzu biberi oldu neyse zor oldu ama toparlanabildim şükür

ya arkadaşlar benim 2 gündür yağlı bölgelerimde rahatsız edici bir kaşınma var acaba kilo verince olabilirmi bu kaşıntılar.başına gelen varmı.kilo alınınca gerildiğinden dolayı kaşındığını biliyorum ama aksine kilo verdim neden acaba??????

ya arkadaşlar benim 2 gündür yağlı bölgelerimde rahatsız edici bir kaşınma var acaba kilo verince olabilirmi bu kaşıntılar.başına gelen varmı.kilo alınınca gerildiğinden dolayı kaşındığını biliyorum ama aksine kilo verdim neden acaba??????

günaydın kızlar, canişş valla hiç duymadım ne kilo alırken nede zayıflarken kaşınıldığını bir fikrim yok ama gen genelde mevsim dönümlerinde hep kaşınırım cildim kuru pulpul dökülür
poyn ciğim 5i 1 yerde çayında yeşilçay,biberiye,mate,kekik ve funda yaprağı var.ben aktardan 50 şer gr aldım kaynamış 1 fincan suya hepsinden birer tutam katıp 4-5 dak demlendikten sonra süzüp içiyorum

slm kızlar günaydın...
Sanırım dün hepimiz diyete geçici bir süre ara vermişiz.:utangac:
Dün akşama kadar gayet normal idare ettim ancak akşam eve giderken çok fena oldum sanırım şekerim yerlerde sürünüyordu.
işin kötü yanı bir de anneme uğradım Allahım ne yemekler ne çeşitler....kaydirigubbakcemile3
neyse ekmeksizde olsa bir kase çorba ve kuru biber yemeğini(yapanınız var mı bilmiyorum ama nefis oluyor)mideye indirdim.Sonra da eve gittim ve ve hemen uyumuşum kızlar.Dün akşam kendim için yaptığım tek hayırlı şey 30 dk. kadar tempolu yürüyüz oldu anlıcanız..kaydirigubbakcemile3
Ama bu güne hem vicdan azabı duyarak hem de temkinli başladım.Haydi hayırlısı diyorum

günaydın kızlar..bende dünkü menümü yazayım hemen.
sabah ıspanaklı börek (biliyorum yememem gerekir oklava gelsin bana bu ara ne olduysa yemeklere saldırmak istiyorum reglin etkisi sanırım normalde bu kadar olmazdım)
ara 1 sunta büsküvü
öglen mantar çorbası, bezelye
ara sütlü tatlı çok degildi ama küçük kase
akşam et sote şehriye çorbası
dengesiz oldu biraz ama elimde degildi misafirimde var hafta sonu umarım kaçırmam fazla..

slm kızlar günaydın...
Sanırım dün hepimiz diyete geçici bir süre ara vermişiz.:utangac:
Dün akşama kadar gayet normal idare ettim ancak akşam eve giderken çok fena oldum sanırım şekerim yerlerde sürünüyordu.
işin kötü yanı bir de anneme uğradım Allahım ne yemekler ne çeşitler....kaydirigubbakcemile3
neyse ekmeksizde olsa bir kase çorba ve kuru biber yemeğini(yapanınız var mı bilmiyorum ama nefis oluyor)mideye indirdim.Sonra da eve gittim ve ve hemen uyumuşum kızlar.Dün akşam kendim için yaptığım tek hayırlı şey 30 dk. kadar tempolu yürüyüz oldu anlıcanız..kaydirigubbakcemile3
Ama bu güne hem vicdan azabı duyarak hem de temkinli başladım.Haydi hayı
şekerim yaparsın diyeti sen bu vicdan azabıyla kasma kendini,hem yavaş olsun temiz olsuınsengözlerimebaksanab

günaydın kızlar..bende dünkü menümü yazayım hemen.
sabah ıspanaklı börek (biliyorum yememem gerekir oklava gelsin bana bu ara ne olduysa yemeklere saldırmak istiyorum reglin etkisi sanırım normalde bu kadar olmazdım)
ara 1 sunta büsküvü
öglen mantar çorbası, bezelye
ara sütlü tatlı çok degildi ama küçük kase
akşam et sote şehriye çorbası
dengesiz oldu biraz ama elimde degildi misafirimde var hafta sonu umarım kaçırmam fazla..

günaydın canım,aslında :oklava: hakettin ama sonrasında fazla kaçırmamışsın bence,spor da yapdıysan tamamdır işde erimişdir onlar

kendini ölçtüm biçtim
gögüs 90 wawww
bel 70 azcuk kalın
kalça 93
ama göbegi kimse yazmamış ben yazayım
göbek76

kızlar ben bel için gitti...gi... dan twister diye bişey aldım onu kullanıyorum ve fareketti belim . 2 haftada 1 cm gitmiş. pahalı bişeyde değil ben indirimden 10 tl ye almıştım ,bir bakın sizde isterseniz

canım bendede yağ yakmaya başlayınca kaşıntı oluyor özellikle yürüyüşe birkaç gün ara verip sonra yürüdüğümde vay benim halime delikafadulden ben o durumda yağların parçalandığını düşünüyorum

yani bu iyiye işaret tatlım aynen devam kaydirigubbakcemile5 Şeniz

twister kesinlikle çok faydalı beli çok güzel çalıştırıyor
bende bi bakayım hem yerde kaplamaz teşekkürler a.s.

benmki kötu aleme doğru gitti bu akşamm :1no2: bugun gezmeye giitk orda yarım kepçe çorba,bi kepçe nohut,bi kepçe guveç ,10 adet sarma ve salata yedim ve 4 dilim ev baklavası ama şekeri azdıı .ok uzgunum kendime olan guvenım kaybolmak uzere ama buna yenilmicem 63.5 kilo olmuşken 60 ta olabilirimm :çok üzgünüm:

canımcım afiyet olsun diyeyim
bugün ve yarın dikkat edersin yediklerine, bol bol hareket edersin
dün yediklerini telafi edersin sıkma canını kaydirigubbakcemile2

Sevgililer günümüz kutlu olsunnnn :asigim:
857706z9wghu074g.gif

kızlar ben bel için gitti...gi... dan twister diye bişey aldım onu kullanıyorum ve fareketti belim . 2 haftada 1 cm gitmiş. pahalı bişeyde değil ben indirimden 10 tl ye almıştım ,bir bakın sizde isterseniz

canım twister üzerindeyken dengede durabiliyomusun ben duramamda cuuuuup yeri öperim herhalde :1rolleyes: dediğin siteden baktım evet fiyat olarak çok uygunlar a.s.a.s.

canım twister üzerindeyken dengede durabiliyomusun ben duramamda cuuuuup yeri öperim herhalde :1rolleyes: dediğin siteden baktım evet fiyat olarak çok uygunlar a.s.a.s.

dengede duruyorum şekerim hatta üstünde kıvrıla kıvrıla dans bile edebiliyorum:dance:
sende dengeni sağlarsın bence .beli ve yan kasları çok iyi çalıştırıyor ama alırsanız ısınmadan üztüne çıkmayın kızlar,ben spordan sonra sağa 100 sola 100 kere dönüyorum zaten enerjim ancak bu kadarına yetiyor.

Back
X