60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

meraba kızlar ben de sizdenim. 1.53 boy 62 kilo ile başlıyorum.burdan gaza geldim inşallah 52 kilo olduğum günlerime dönebilirimkaydirigubbakcemile4 hepimize başarılar:hooray:

hoşgeldin şekerim,inşallah hep beraber çıtır çerez olacağız.sen neler yapıyorsun zayıflama adına yada bişeyler yapıyor musun?

hoşgeldin şekerim,inşallah hep beraber çıtır çerez olacağız.sen neler yapıyorsun zayıflama adına yada bişeyler yapıyor musun?

önceden yaptığım ve kilo verdiğim uygulamalar var onları yapmak istiyorum yine:)

bi kere sabahları az biraz 1 dilim kadar kepekli ekmek yanına kibrit kutusu diilde gönlüne göre abartmadan peynir zeytin vb.

öğlen saatlerinde 12 gibi mesela meyva yanına biraz kepekli bisküvi ve mutlaka 1 dilimcik çikolataacokacimcoook

akşam yemeğindede Allah ne verdiyse, anne ne yaptıysa ekmek yememek suretiyle yemek, ama küçük bir porsiyon yemek.hatta makarnayı hiç yağ koymadan taze taze yemek çünkü makarna gayet besleyici cici yağsız ve diri olursa dokanmaz o bizeyerimseniben

veee deli gibi dans etmek.bunu hayat felsefesi gibi bişey yapmıştım artık böle "çevir kalçayı at sağa at sola hadi kollar yukarı aşağı biraz shakira biraz beyonce" idi egzersiz anlayışımkaydirigubbakcemile2

bayağıda işe yaradı bunlar.ama hiç özel bir formül uygulamadım onları da burdan öğrenicem artık şekerlerhihoyyyt

merhaba kızlar,

sevgili doublebump, bu topik ile ilgili bana bilgi verdi sağolsun. Ben; 168 cm 60 kg. 2-3 haftadır yediklerimi azalttım. tartıda henüz bir oynama olmadı. tatlıyı çok seviyorum, ona dayanamıyorum bir yemekleri kıstım.

Bu sabah 2 dilim kepek ekmeği, yarım domates az peynir ve yarım biber yedim.

Az önce öğlen yemeğimi yedim. iki haftadır pilav yemiyordum iki kaşık pilav ve tavuk vardı menüde.

Nisanda düğünüm var gelinliğime ilk ölçümü verdikten sonra 2 kg. aldım. bu ayın 20sinde durumum net belli olacak gelinlik provam var.

Benide kabul edin aranıza :asigim:

ayy canım ben yeni farkettim bu yazdıklarını,sana hiç yorum yapmadım mı cidden farkında değilim cidden,niye küss olayım şekerim, özür dilerim hatamı telafi edeceğim emin olabilirsin :utangac: sende küsmedin değil mi bana mavi denizciğim!

yok cnm küsmedimde merak ettim işte neden hiç yazmıyor diye..yazımıda bir kaç kez öne getirdim zaten belki kaçırı göremezsin diye..özür dilemene gerek yok cicim..:1hug:

önceden yaptığım ve kilo verdiğim uygulamalar var onları yapmak istiyorum yine:)

bi kere sabahları az biraz 1 dilim kadar kepekli ekmek yanına kibrit kutusu diilde gönlüne göre abartmadan peynir zeytin vb.

öğlen saatlerinde 12 gibi mesela meyva yanına biraz kepekli bisküvi ve mutlaka 1 dilimcik çikolataacokacimcoook

akşam yemeğindede Allah ne verdiyse, anne ne yaptıysa ekmek yememek suretiyle yemek, ama küçük bir porsiyon yemek.hatta makarnayı hiç yağ koymadan taze taze yemek çünkü makarna gayet besleyici cici yağsız ve diri olursa dokanmaz o bizeyerimseniben

veee deli gibi dans etmek.bunu hayat felsefesi gibi bişey yapmıştım artık böle "çevir kalçayı at sağa at sola hadi kollar yukarı aşağı biraz shakira biraz beyonce" idi egzersiz anlayışımkaydirigubbakcemile2

bayağıda işe yaradı bunlar.ama hiç özel bir formül uygulamadım onları da burdan öğrenicem artık şekerlerhihoyyyt

iyi vermişsin yinede şekerim,çünkü akşam yemekleri en çok kilo aldıran öğündür.öğle yemeği yemiyorsun sanırım meyveyle geçiştiriyorsun ama meyve ara öğün olmalı araya bir öğle yemeği koysan iyi olmazmı ?
ben diyet ve sporum haricinde özel bişey olarak sabah aç karnına ve akşam yemeklerinden sonra 5 i 1 yerde çayı içiyorum.gece yatmadan öncede elma sirlkeli su.
tubişciğim hoşgeldin canım,nisana daha 2 ay var inşallah o zamana kadar eriyeceğiz şekerim yeterki gayret edelimkaydirigubbakcemile2

hoşbuldum, inşallh ileride hepimizi zayıf buluruz.

biri bana 5i biryerde çayı ile, elma sirkeli suyu tarif edebilirmi. çokmu şey istiyorum. 5i biryerdeyi okumuştum daha önce mate yaprağı falan vardı ama hatırlamıyorum. sirkeli suyu hiçbilmiyoru. lahana kürünü yapmayı düşünüyorum uygulayan varmı ?

merhaba arkadaşlar bende dün itibariyle diyete başladım şuana kadar form ürünü varya 2 hafta iki ögün iki kase onu yedim bir tanede elma yedim ve hiç açlık hissi yok ve bol bolda su içmeye gayret ediyorum inş gidicek bu kilolar 62 kilo ile başlıyorum sizlerden destek alarak ve destek vererek bu kiloların gidicegine inanıyorum
yaşım 23
boyum 1.55
kilom 62
gögüs 98
göbek 98
kalça 101
gögsüm ve göbegim aynı igrenç gözüküyo yaaaaa

SLM benm canım arkadaşlarım :) hayırlı cumlar :) yenigelenler hg :) işte kahvaltım ;
1 dilim ekmek
lifli biskuvi
peynir
domates
1 tanede light tatlı biskuvi (dayanamadım ya)
ve 1 bardak greyfurt suyu (bitane greyfurtu sıktım ve içine kaynamış su döktum yarı yarıya yoksa içemiom acı oluo)

ama bu gun gezmeye gitçem umarım orda kaçırmam :D

a.s.

merhaba arkadaşlar bende dün itibariyle diyete başladım şuana kadar form ürünü varya 2 hafta iki ögün iki kase onu yedim bir tanede elma yedim ve hiç açlık hissi yok ve bol bolda su içmeye gayret ediyorum inş gidicek bu kilolar 62 kilo ile başlıyorum sizlerden destek alarak ve destek vererek bu kiloların gidicegine inanıyorum
yaşım 23
boyum 1.55
kilom 62
gögüs 98
göbek 98
kalça 101

benim ise üst düz altta iki yanda kocaman çıkıntı var sen daha şanslısın bence. kalçalar çok dikkat çekiyor

hoşbuldum, inşallh ileride hepimizi zayıf buluruz.

biri bana 5i biryerde çayı ile, elma sirkeli suyu tarif edebilirmi. çokmu şey istiyorum. 5i biryerdeyi okumuştum daha önce mate yaprağı falan vardı ama hatırlamıyorum. sirkeli suyu hiçbilmiyoru. lahana kürünü yapmayı düşünüyorum uygulayan varmı ?

soracaksın şekerim ,ben valla ne öğrendiysem sorarak öğrendim burda
5 i 1 yerde çayının içinde yeşilçay,mate,biberiye,funda yaprağı ve kekik var.ben aktarımdan 50 şer gr aldım.her sabah evden çıkmadan önce ve akşam yemeklerinden önce 1 kupa içiyorum. kaynamış sıya birer tutam atıyorum hepsinden 3-5 dak demlendikten sonra süzüp taze taze içiyorum. sirkeli suyuda gece yatmadan önce içiyorum. 1 çay bardağı suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi koyup içiyorum.daha öncede yazdım benim normalde kan değerlerim çok dşüküktür acıktığımda filan hemen elim ayağım titrerdi ve çok sık grip olurdum. çok şükür bu çayı içmeye başlayalı ne grip oldum nede titreme krizlerine girdim :enbuyukkk:

yaşım 23
boyum 1.55
kilom 62
gögüs 98
göbek 98
kalça 101

kebanacığım,tubişciğim spor yapmamız şart ,bende ince belli kalçalı göğüslüyüm.kollarımda bedenime göre iri olduğu için kol hareketleri yapmıyorum genelde basen,kalça bacak egzersizleri yapıyorum.göğüs kaslarımı kuvvetlendirecek hareketlerde yapıyorum ama ne derece işe yarayacak bilmiyorum.yani demek istediğim tüm bedenimizi çalıştıracak sporlara ek olarak sorunlu bölgelerle ilgilide ayriyetten egzersiz yapmalıyız

sağol canım bilgi verdiğin için eve giderken aktara uğramak şart oldu. hareket yapmam lazım biliyorum ama vakit ayırmayı beceremiyorum. annecimde tv den takip ediyor. günde 15 dk iplik atlamak çok iyimiş bir ara başlamıştım bıraktım yine düğün telaşına tekrar başlamam lazım. benimde kan değerlerim çok düşük, çok acıkıyorum ve miğdem rahatsız ondan herşeye atlamak istemiyorum. çay iyimiş hem dediğin gibi kışın iyi gelir.

arada 1,5 grissini yedim.

hoşbulduk arkadaşlar. boyum 1.64 göğüs 93,bel 80, kalça 110 senağlama.bende kalçalarımdan şikayetçiyim.gün boyu zaten çok hareketliyim.küçücük bir oğlum var oyun du ev işiydi derken anlamıyoruz nasıl vakit geçiyor. gücüm olursa birazda egzersiz yapıyorum.artıııııı kalçalarımı duvara vuruyorum.daha önce yapmıştım ve faydasını görmüştüm.birde yeşil çay içmeye başladım.umarım faydası olur.burda motive olucağıma çok inanıyorum.birbirimizin desteğine çok ihtiyacımız olucak.

tubişim hoşgeldin canım:)))

kızlar dengeli zayılamak istiyorsanız spor şart.

canişş canım kalçaları nasıl duvara vuruyosun acımıyo mu. öyle zayıflanır mı ki?

kızlar merhaba nasıl gidiyor diyet benim diyet gümledi çünkü 6 hafta 6 günlük hamileyim bebişten sonra artıkın paslaşcaz ama arada ben ziyaretinize gelirim olur mu???hepinize kolay gelsin inş. en yakın zamanda ideallerinize ulaşırsınız ...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız

gizemciğim hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin güle güle kucağına almayı nasip etsin vede darısı mavi denizciğime ve tüm isteyenlere olsun AMİNNNN

selam kızlar bu sabah kahvaltı yapmadan kızımla beraber alışverişe çıktık yeme düzenim bu günlük sapıttı :tomato:

çarşıda gezerken bir paket eti formu bitirdim
saat üç gibide çok acıktık ben bir tane kumpir yedim :utangac: ama üstüne sadece azıcık
mısır,yeşil zeytin ve doğranmış salatalık turşusu koydurdum
daha az önce geldik ama kendimi çok tok hissediyorum sadece az şekerli çay içecem
yatmadanda bi bardak süt

yeni arkadaşlar hoş gelmişler inşallah herkes burada istediği kiloya ulaşır

şimdilik iyi akşamlar biraz eve bakmam lazım a.s.a.s.

ben kahvaltımı cok kuvvetlı yapıyorum ondan sonra kesıyorum .kahvaltımı az yaparsam gun boyu yıyorum boylesı daha ıyı herhalde.bır de soğan suyu ıcıyorum o sısırıyor benı sızde deneyın kızlar

evet iyi akşamlar arkadaşlar bende mekiki çekmeye başladım göbecigime iyi geliyo mekik sertleşi ozamanda kibarcacık oluyo ve yeşil çay içmeye karar verdim siyah çayıda şekersiz içiyorum artık bugun toplam yediklerim şunlar sabak bir kase form ürünü 1 elma incecik kek ikindi gibide bir tabak mantar yemegi bir dilim ekmek yedim bukadar biraz fazla oldu sanırım ama ne yapıyım bol bol da su içmeye gayret editorum bide arın elma sirkesi alıp sirke bal su kokteyli yapıcam onuda içicem bakalım hepimize kolay gelsin

iyi vermişsin yinede şekerim,çünkü akşam yemekleri en çok kilo aldıran öğündür.öğle yemeği yemiyorsun sanırım meyveyle geçiştiriyorsun ama meyve ara öğün olmalı araya bir öğle yemeği koysan iyi olmazmı ?
ben diyet ve sporum haricinde özel bişey olarak sabah aç karnına ve akşam yemeklerinden sonra 5 i 1 yerde çayı içiyorum.gece yatmadan öncede elma sirlkeli su.
tubişciğim hoşgeldin canım,nisana daha 2 ay var inşallah o zamana kadar eriyeceğiz şekerim yeterki gayret edelimkaydirigubbakcemile2

evet genelde geçiştiriyorum öyle uygun düştü şimdiye kadar .. sirkeli suyu deniycem canım:emir_bebek: bu 5i 1 yerde çayın içinde neler var onları yazabilirsen çok iyi olura.s.

sevgili doublebump kalçalarımı yavaş yavaş vuruyorum duvara acıtmamaya özen gösteriyorum.hafif bi titreşim yaratıyo.ama etkili olduğuna eminim.

Back
X