60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lapayı bende geçen yıl denemiştim hiç ama hiç yaramamıştı bana tersine yaptım arkadan bi hafta gram gram kilo aldım yapmaz olaydım ama yapıp faydasını görenlerde var ama her bünye aynı tepkiyi vermiyor sanırım.

Bu süper bir anlatım oldu, akşam denicem yarın sızılarımı anlatırım kaydirigubbakcemile3
Sen uyguladın bunu dimi tatlım, nekadar zamanda hissedilir fark sence? :uhm:

valla canım ben yaklaşık 1 aydır spor salonunda yapıyorum bunu ve ciddi inceldim.hatta dün aynı hareketi 3 lü yaptırdı bayram leşim çıktı resmen kafamçokkarıştı bu arada bayram spor hocam.3 lü olanıda hani bi karnına çekiyosun bi düz uzatıyosunya düz uzattığın zaman bide düz yukarı kaldırıyosun.yani karna çek+düz uzak+iki bacak düz yukarı :bbo:

merhaba canlarım...
az önce hastaneden geldim,tüm tetkik ve tahliller yapıldı...herşey normal çıktı:)
sadece kas tutulmasıymış,15 günlük ısı tedavisi ve ilaç tedavisi uygulanacak..(ne kas spazmıymış ama...doktora gitmemek için kırk dereden su getiren bana acili boylattı ya..helal olsuna.s)

gözümüz aydın ablammm dikkat et kendine lüffenn opuyorumnanaktan

Karpuz çekirdeğimiiii?:1shok: nasıl yaniii???

Bende çekirdeklerine gıcık oluyorum.. Hatta çekirdeksiz karpuz üretseler diorummm...:bbo:

Teşekkürler aplammm...opuyorumnanaktan

ayy karpuz çekirdeği hastayımdır hastaaa hatta karpuz çekirdeği seven kimdi alıntı yapmamaışım ama hataylılar bayılır karpuz çekirdeğine ve hatta orda kavrulmuş karpuz çekirdeği satılır zemuszemus

Vallahi ben bu işlerden pek anlamam ama eş seçecekseniz boğadan seçin derim,başka da bir şey demem...:lepi:zemuszemus

yay lardan uzak duruuun :olmaz:

sağolasın lunacım..iyi bakıcam artık kendime..hem artık dikkat etmem lazım,nede olsa yaş 19,5 oldu!! 20ye merdiven dayadım dimi:roflol:

19 luk çıtırıma opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan Hemen bugün yidiklerimi de yaziim..

Sabah: birkaç parça simitnen azcık peynir bolca salatalık
Öğlen: ton balıklı salata
Ara: bademli magnum.. delikafadulden

Akşam bişey yiyemicem sanırım işten çıkıp hemen kuaföre gidicem.. Ordan çık falan geç olur.. Belki meyve falan atıştırırım.. Umarım tatilde kilo almam.. Tikkat edeceez napalım..

Hepinizi çok kocaman öptüm kızlar...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Seviyorum sizi.. Ve de özliicem... Haftaya görüşürükkk....

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bizde seni çok özlicez kuzummm :gitme:

Aman flyyycım Allah korusun çekirdeksiz karpuz falan,cık cık cık.Karpuz çekirdeği için ben yazı iple çekiyorum biliyon muuuu????zemuszemus

hah lunam senmişsin karpuz çekirdekçisi.hatay taraflarında tanıdık varsa söle göndersinler sana tuzlusu tuzsuzu acılısı az kavrulmuşu çok kavrulmuşu... hepsi harikaaa cokacimcoook

şeyyy..övünmek gibi olmasın ama boğa burcu mükemmeldir zaten..:kedi::kedi:

ona şüphe yokkii opuyorumnanaktan

Bu arada yeni hedef tablomu düzenlemiş bulunuyorum..Vatana ve millete ve tabii ki bana da hayırlı olur iyişallah..kaydirigubbakcemile2

vatana millete ve topiğimize hayırlı olsun canımmm opuyorumnanaktan

kızz benim sefgülüde aslandan kıl payı başaka dönmüş.2 ,3 günle başak olmuş aşkım. biz oğlaklar tuttuk mu bırakmayız anacığım.huyumuz kurusun.:utangac: herkesleri sevemeyiz,ama sevincede ömürlük severiz opuyorumnanaktan

bu arada sevgilim bugün bana yüzük alacakmış.:utangac: iş çıkış.zorla aldırıyom ama olsun.buda bişii.şöle romantik bi şekilde yüzükle evlenme teklif etsin istedim olmadı.içimde mi kalsın yani.bende dedim.bana yüzük almazsan,teklif etmezsen gelmeyin istemeye dedim.:oklava: o da sonunda bugün alıyo kızlarr.opuyorumnanaktan.zorla da romantik bi ortam oluşturturum.kazma erkeklerin bizim zorumuz olmadan yapacakları yok dimi.yapsınlar. :lepi: :roflol:

sen her şeyin en iyisine layıksın canımmm
bende zorla aldırmıştım ve çok sinir bozucu olmuştu bari sen tak kendim aldım ama sen tak yüzüğü dedim yattığı yerden takıverdi elime.o yüzüğü neresine soksam acaba diye çok düşünmüştüm :sinifsinif:

canımın içi evt çok iyi anlıyorum yerleşik derken ne demek istediğini senelerdir 70 altına inemedim ama ınan bana sağılıklı beslenınce takır takır düşüyo:)
ben örnek liste yazıcam,ama onun bana sölediklerınden tercih ettiğimi yazıcam,herkesin damak zevki ve zaafları farklıdır,zaten aban ilk sorusu şu oldu,sen ne yemezsen yapamzsın dedi,bende ekmek dedim:)
ooo çok iyi ekmğin zararı yok ölçülü tüket yeter dedi

sabah
2 dilim ekmek,zeytınyağlı tuzlu domates,4 siyah zeytin,60 grm peynir(hafatada 3 gün bi yumurta+30 gr peynir)peynir tam yağlı kaşar,dil ne istersen

kuşluk
süt (tam yağlı)meyve(ben kuru incir kayısı hurma tercih ediyorum)

öğlen
3 porsiyon balık,köfte tavuk(ama normal olcak yanı sote falan öle göğüs haşlama falan eziyet çekmeyın,ben tavuğu köfteyi sadece sirke koyup teflonda çektirerek pişiriyorum)
1,5 dilim ekmek
yağlı tuzlu bol salata

ikindi
fındık,badem,ceviz,yada biskuvi,simit peynir(siz seçin)

akşam

8 ymk kaşığı saşçalı yağlı sebze(yağın içinde yüzmeyecek tabi normal)
1,5 ekmek
yoğurt(tam yağlı)

gece meyve

herşey tam yağlı normal yemekler olcak
haftadan haftaya ölçü değişimi mesala 1,5 ekmek değilde 2 dilim ekmek gibi
yada 8 ymk kaşığı değilde 6 gibi değiştiriyodu
arada kek börek gibi şeyler istersen ye diyordu,ama bazı şeyleri eksiltiriyodu

yaw bu benim eski beslenme stilime benziyo ben sadece bu kadar çok et yemiyodum (zorla yiyorumda eti :kedi: ) böyel ne kadar sürede ne kadar kilo verdin tatlım??

tebrik canım bnm.. ben de bu hafta 2-3 gun tekögun lapa yedım..

dün pilav yedım aksam 3 koca kasık kadar yanında da kendı uydurdugum soya kıymalı patlıcan yemeği yedım ve semız otu salatası(yogurtlu) bugun de aynımönüyü yiycem.. cok yemek kalmıs ...bosa gitsin istemem ama lapadan sayılır mı? kaydirigubbakcemile3 bu arada damak tadımı yağı minumum tüketmeye alıstırdım.. pilavı kımyasal deney yapar gibi yaptım. 2 su bardagı pirince 2/3 yemek kasıgı mısır özu yagı,1/2 yemek k yagı azaltımıs becel 1 yemek kasıgı z.yagı koydum ve cok lezzetli geldi... güldüm ama cok ölcüye bak...yarın yapayım lapa..

vazgectım erkek arkadasıma yedıreyım yemeklerı ben lapa yiyeyim kafamçokkarıştı manyaklastım laelaelaelaelae
bu arada bu sabah reglımın 2.gunu sabah tartıldım 62.1 cıktım. aldıgım kıloları verdım. bu hafta gercekten saglıklı beslendım dıyebılırım. asla ac kalmadan ama ayarı kacırmADAN 5 gunde 1.7 kg gıttı regl durumu da var.ama spor yapamadım sayılır.. bakalım basa sardım ben yavas yavas giriş yapcam demiştim.. ben vucut uyanık ac kalınca inat ediyor...aynı ben zorla bir şey yaptırılmıyor buna.. gıcık sey

oyyyy ben senin kendi vicudunla konuşmanı severimmmm . . . opuyorumnanaktan

canımıniçi kahvaltı için çok geç kalmışın,yaa metobolızma böle duruyo işte,ben çok deneyımlıyım,10 yılımı verdim bu işe,paramıda tabii:)
doktor bir gün dediki eğer bu kadar uğraşmasan idin 150 kıloluk bi obez olurdun sen
yıllraca yüzdüm yürüdüm,yapmadığım spor kalmadı,yok,yok,yok,uzmanlar kanıtlamış,sporun etkisin 1000/1 miş,ve bende kanıtladım cidden öle,hiçbirşey yapamdan çok yiyerek zayıflayınca için yandı geçen günlerime,aç kalan günlerime,günde 2 öğün yokk,kesinlikle 6 öğün bunun sırrı..

haklısın endülüsüm emevim haftasonları bu biçimde oluyor malesef . . .
ama daha erken yemeğe dikkat edeceğim bundan böyle kesinlikle . . .
deneyimli birinden bunu duymak beni erken yemek konusunda dahada hırslandırdı . . .
hep iş yerinde ilk öğünümü alıyordum bundan böyle çıkmadan bir iki lokmada olsa yiyeceğim . . .metebolizma için . . . zemuszemus

canım hoşgeldin.diyetisyenden gördüğün listeleri,önerileri bizede aktarırsın inşallah.

ben tartılara küstüm.akşam 60 gösteriyorum.yatmadan önce sabah 62.büyük ihtimalle uyur gezerim galibalaelaelaelaelae.gece bilmeden kalkıp ymek mi yiyorum anlamadım ki.

ahh ahh lapayı sonunda bende deneyecem galiba.ama çalışıyorum.ne ara uygulayacağım. ya kızlar ben hiç menümü yazmadım size.yazayım bakın.
1 fincan şekersiz çay.(çay yoksa ılık su)1 dilim kepek veya çavdar ekmeği yanında peynir,salatalık,domates nane tereallah ne verdiyse..zeytin sevmediğimden yemiyorum.reçelde sevmiyorum.işe gidiyorum.işte sürekli su,yeşil çay,bitki çayları hepsi şekersiz.öğlen yemek yapan ablaya göre 1 tabak makarna veya patates yemeği,sandwich tarzı şeyler.ve yine aralarda hep çaylar,sular.akşam 7 gibi eve gidiyorum.evde de dolapta meyva varsa meyve yiyorum.yoksa çay,süt içiyorum.8 den 9dan sonrada yemiyorum bişi.akşam yemeklerini yaklaşık 1,5 aydır hiç yemiyorum.ama kilo veremiyorum halaa.mafoldumbenmafoldumben

cicim lapayı yanına alabilirsin ben bi kaç sefer aldım . . .
yoğurdunu çok bol koy ama zamanla çok çekiyo suyu çünkü . . .

bence kahvaltın harika fakat öğle yemeğine biraz daha dikkat et bence cicim benim sandwich makarna patates yemeği türevini her gün tüketmek kilo vermene engel olabilir . . .​

iyi hafta sonları canlarım....
of offff...nefret ediyorum şu regl döneminden:(resmen dengem bozuluyor yaaa:(herkeste regl öncesi sendromu vardır,bende regl dönemi sendromu var!..
sanki hamileyim de aşeriyorum..:(canım deli gibi mantı istiyor...hemde kaz etli tepsi mantısı...delikafadulden

of of 64 ten 59 kiloya düşmüştüm ama şimdi 60 oldum :( böyle giderse yine 64 olcam :P o yüzden yine rejime devam veremiyorum die bırakmıştım rejimi ama bu seferde almaya başladım :P yoğurt yağ eritici etkisi var ya acaba ara öğünlerde ayran içsem yine yağ eritici etki yapar mı? dün başladım ayran içmeye arada sırada bakalım ne olcak işe yarayacak mı yararsa haber veririm size :)

canım hoşgeldin.diyetisyenden gördüğün listeleri,önerileri bizede aktarırsın inşallah.

ben tartılara küstüm.akşam 60 gösteriyorum.yatmadan önce sabah 62.büyük ihtimalle uyur gezerim galibalaelaelaelaelae.gece bilmeden kalkıp ymek mi yiyorum anlamadım ki.

ahh ahh lapayı sonunda bende deneyecem galiba.ama çalışıyorum.ne ara uygulayacağım. ya kızlar ben hiç menümü yazmadım size.yazayım bakın.
1 fincan şekersiz çay.(çay yoksa ılık su)1 dilim kepek veya çavdar ekmeği yanında peynir,salatalık,domates nane tereallah ne verdiyse..zeytin sevmediğimden yemiyorum.reçelde sevmiyorum.işe gidiyorum.işte sürekli su,yeşil çay,bitki çayları hepsi şekersiz.öğlen yemek yapan ablaya göre 1 tabak makarna veya patates yemeği,sandwich tarzı şeyler.ve yine aralarda hep çaylar,sular.akşam 7 gibi eve gidiyorum.evde de dolapta meyva varsa meyve yiyorum.yoksa çay,süt içiyorum.8 den 9dan sonrada yemiyorum bişi.akşam yemeklerini yaklaşık 1,5 aydır hiç yemiyorum.ama kilo veremiyorum halaa.mafoldumbenmafoldumben

aralara yoğurt ekleseniz belki yararlı olur ara öğünlerde yoğurt yiyenler % 22 daha çok yağ yakıyorlarmış öyle okudum ama ben ayran içiyorum denicem bakalım ama dün gece nerdeyse çikolata bisküvi yicektim 12 gibi bi ayran içtim :P gerek kalmadı bisküviye falan :) hem soguk oldu ıyıde oldu :) aslında yeşil çay falanda içiyormuşsunuz nie veremiyosunuz ki? su da yazmışsınız ama makarnayı doldurmuyosunuz umarım ;) o zaman işiniz zor anca aynı kiloda kalırsınız 2-3 kaşık yiyin makarna ama tabi pilavla yoğurt yemeyin :P o zaman sakıncalı die duymustum bugün aksam yemeginde pilav vardı abartmadan yedim 2 kaşık falan ama yoğurt ayran yoktu yanında hatta kola meyve suyu bile yoktu ilerleyen saatlerde ayran içerim :P tabi umarım daha da kilo aldırmaz :D yoğurt yağ eritiyo ya ondan aklıma ayran içmek geldi :) işe yararsa zaten haber vercem :)

Benekciğim sana derken ben üşüttüm sanırım sol böbreğim nefes aldırmıyor çok ağrım var yaaaaa.Yoğurt demişsiniz hakketen kilo verdirir deniyor ama aklıma tatkılıyor acaba lıght mı kullanmalı yoğurdu bilen var mı?

Ben bu sayfayı yenı görüyorum ,bende bu grubtayım ama en vahım benım durumum galiba 30 yasındayım,1.53 boyundayım ve 64 kiloyum:( Hiç bir zaman incecik olmadım ama evlenmeden önce 54 yüükarı cıktığımı bilmiyorum.Evlenınce 5 kılo aldım,60 kıloyla hamıle jaldım 67 ile doğum yaptım,1.5 ayda 57 düştüm nasıl oldu anlamadım tek tek aldım kıloları 64 çıktım ve artık 1 senedir ne alıyorum nede verebiliyorum,top gibi geziyorum... artık hergün burayın takıpçisiyim...

Benekciğim sana derken ben üşüttüm sanırım sol böbreğim nefes aldırmıyor çok ağrım var yaaaaa.Yoğurt demişsiniz hakketen kilo verdirir deniyor ama aklıma tatkılıyor acaba lıght mı kullanmalı yoğurdu bilen var mı?
çok geçmiş olsun pelincim:(
sakın benim gibi yapma emi?en kısa sürede doktora git...

Ben bu sayfayı yenı görüyorum ,bende bu grubtayım ama en vahım benım durumum galiba 30 yasındayım,1.53 boyundayım ve 64 kiloyum:( Hiç bir zaman incecik olmadım ama evlenmeden önce 54 yüükarı cıktığımı bilmiyorum.Evlenınce 5 kılo aldım,60 kıloyla hamıle jaldım 67 ile doğum yaptım,1.5 ayda 57 düştüm nasıl oldu anlamadım tek tek aldım kıloları 64 çıktım ve artık 1 senedir ne alıyorum nede verebiliyorum,top gibi geziyorum... artık hergün burayın takıpçisiyim...
hoşgeldin aramızaa.s.
inşallah en kısa sürede istediğin ve özlediğin kiloya ulaşırsın...

çok geçmiş olsun pelincim:(
sakın benim gibi yapma emi?en kısa sürede doktora git...
Teşekkür ederim benekcim valla böbrek ağrısından ziyade kas ağrısı gibi geldi kas gevşetici içtim iyi geldi gibi bakalım.
Şu linke baksanıza kızlar ben marankinin kiraz detoksunu yapıyım diyorum ne dersiniz bi de düşünen varsa tarihliymiş maranki ayın konumuna önem veriyor ya ondan.6,7,8 temmuz pazartesi'den çarşamba'ya.

hadi kızlar zayıflıcaz marankiyle - Sayfa 6 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

merhabalar ben de yeni katıldım aranıza.. boyum 168 kilom 62 şu anda. bir haftadır diyetteyim 64 düm iki kilo verdim bi 4 kilo daha vermek istiyorum.
Nesfit kullanıyorum arkadaşlar benden başka kullanan var mı nesfit ben tadını seviyorum sabah kahvaltı ve akşam eve gelince nesfit yemeye devam etcem gelişmeleri paylaşırım herkese kolaylıklar ve bol sabırlar..

tarih:6 temmuz 1990
genç kız üniversiteyi bitirmiş,evine dönmüştür..yüreğinde dostlarından ayrılmanın ve gerçek hayata atılmanın getirdiği ağırlıkla...üzgündür....hüzünden biraz olsun kurtulabilmek için mahalle arkadaşlarıyla sahile dolaşmaya gider...4 genç kız sahilde bir aşağı bir yukarı dolaşmaya başlarlar...birara kızın gözüne bir bankta tek başına oturup denizi izlemeye dalmış bir delikanlı ilişir ve gayriihtiyari ona bakar...tam o anda bakışları birleşir bikaç saniye...kız gözlerinikaçırır hemen ve arkadaşlarıyla dolaşmaya devam eder...sahilin sonuna varıp geri dönerler..tam o bankın önünden geçerlerken delikanlı yanlarına gelip kıza'buna hakkınız yok'der....kız şaşkın'neye'diye sorar...'denizin rengini çok severim ama gözlerinizi görünce denize bakamaz oldum'der...utanır kız...delikanlı devam eder:adınızı söyleyin bari,bundan sonra deniz yerine sizin adınızın hayranı olurum deyip oturup konuşmayı teklif eder kıza...bu arada kendi adını,nereli olduğunu ve durumunu anlatır bir çırpıda...kız mümkün değil diyerek biraz uzaklaşmış arkadaşlarının yanına gider...
eve dönen kızın aklında kalmıştır bu ilginç delikanlı...onu düşünür sık sık...ama yapılacak birşey yoktur...
aradan tam 12 gün gün geçer..kız bir iş için çarşıya çıkar ve onu görür,heyecandan bayılacak gibidir...delikanlı da onu görmüştür...hemen yanına gelir''o günden beri her gün buraya geliyorum belki karşılaşırız diye''der..(delikanlı şehirde değil,ilçesinde oturmaktadır)kız yine olumsuz bir yanıt verip tam uzaklaşacakken,delikanlı pantolon cebinden solmuş bir kırmızı gül çıkarır;kusura bakmayın,12 gündür sahibini beklemeye dayanamayıp soldu,der ve kıza uzatır gülü...gülümser kız...
elinde sapsız solmuş bir gülle kız ve delikanlı en yakın pastaneye oturup saatlerce konuşurlar...sanki çooooook uzun süredir tanışıyorlarmış gibi.....
o günden sonra her buluşmalarında bir kırmızı gülle gelir delikanlı kızın yanına...
tam bir yıl sonra tanışmalarına vesile olan o bankta,aralarında birer söz yüzüğü takarlar parmaklarına...
yine 4 yıl sonra düğün salonuna gitmeden gelinlik ve damatlıklarıyla,onca insanın şaşkın bakışları önünde o banka gidip otururlar ve fotoğraf çektirirler...
o gün bugün 6 temmuz tarihi çok özel ve önemli olur bu çift için..erkeğin deyimiyle''gerçek doğum günleri''olur...
evet canlarım,işte bu hikayedeki kız benim...6 temmuzda tam 20. tanışma yıldönümümüzü kutlayacağız..eminim benim bitanecik aşkım müthiş bir sürpriz hazırlamıştır...
ben de sizden öneri bekliyorum..bu çok özel gün için ne hediye alayım kocama???

Teşekkür ederim benekcim valla böbrek ağrısından ziyade kas ağrısı gibi geldi kas gevşetici içtim iyi geldi gibi bakalım.
Şu linke baksanıza kızlar ben marankinin kiraz detoksunu yapıyım diyorum ne dersiniz bi de düşünen varsa tarihliymiş maranki ayın konumuna önem veriyor ya ondan.6,7,8 temmuz pazartesi'den çarşamba'ya.

hadi kızlar zayıflıcaz marankiyle - Sayfa 6 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

öncelikle 3 günlük bir canlı yayın çekimiyle maranki efendinin kendılerının bu diyeti yapmasını rica ediyorum.. eğer kendileri ölmez sağ çıkarlarsa ben de katılabılırım bu ekibe..

arkadasım, bu tip diyetler bağırsakları boşaltıyor..uzun vade yapılırsa kas kaybına neden oluyor.. 3gunde yağ kaybı bilimle çatışır! arkasından hastanelik olmasanız bile, size dengesi bozulmuş bir metabolizma kalır.. gideceğiniz tatilde ağzına aldıgınız her lokma(bu ne olursa olsun) size kılo aldırır.. böyle diyetlere 2-3 defa rağbet ederseniz metabolizmanınz hepten yavaşlar..

amacım kimseyi kırmak ya da yermek değil. umarım yanlış anlaşılmam...ama yazdıklarınızı okuduktan sonra bu uyarıyı yapmamak vicdan azabına sürüklerdi beni..
umarım vazgeçersiniz siz ve tüm grubunuz...
hoşçakalın
merhabalar ben de yeni katıldım aranıza.. boyum 168 kilom 62 şu anda. bir haftadır diyetteyim 64 düm iki kilo verdim bi 4 kilo daha vermek istiyorum.
Nesfit kullanıyorum arkadaşlar benden başka kullanan var mı nesfit ben tadını seviyorum sabah kahvaltı ve akşam eve gelince nesfit yemeye devam etcem gelişmeleri paylaşırım herkese kolaylıklar ve bol sabırlar..
ben de sevıyorum onun tadını.. hiç öyle günde 2 ögun nesfıt dıyetı yapmadım ama ara sıra öglen ögunlerımı şenledırıyor.. bu arada üzerindekı ölçüye dikkat ederek yemek gerekıyor arkadasım..buna dikkat et kaçırma fazla
kolay gelsın

tarih:6 temmuz 1990
genç kız üniversiteyi bitirmiş,evine dönmüştür..yüreğinde dostlarından ayrılmanın ve gerçek hayata atılmanın getirdiği ağırlıkla...üzgündür....hüzünden biraz olsun kurtulabilmek için mahalle arkadaşlarıyla sahile dolaşmaya gider...4 genç kız sahilde bir aşağı bir yukarı dolaşmaya başlarlar...birara kızın gözüne bir bankta tek başına oturup denizi izlemeye dalmış bir delikanlı ilişir ve gayriihtiyari ona bakar...tam o anda bakışları birleşir bikaç saniye...kız gözlerinikaçırır hemen ve arkadaşlarıyla dolaşmaya devam eder...sahilin sonuna varıp geri dönerler..tam o bankın önünden geçerlerken delikanlı yanlarına gelip kıza'buna hakkınız yok'der....kız şaşkın'neye'diye sorar...'denizin rengini çok severim ama gözlerinizi görünce denize bakamaz oldum'der...utanır kız...delikanlı devam eder:adınızı söyleyin bari,bundan sonra deniz yerine sizin adınızın hayranı olurum deyip oturup konuşmayı teklif eder kıza...bu arada kendi adını,nereli olduğunu ve durumunu anlatır bir çırpıda...kız mümkün değil diyerek biraz uzaklaşmış arkadaşlarının yanına gider...
eve dönen kızın aklında kalmıştır bu ilginç delikanlı...onu düşünür sık sık...ama yapılacak birşey yoktur...
aradan tam 12 gün gün geçer..kız bir iş için çarşıya çıkar ve onu görür,heyecandan bayılacak gibidir...delikanlı da onu görmüştür...hemen yanına gelir''o günden beri her gün buraya geliyorum belki karşılaşırız diye''der..(delikanlı şehirde değil,ilçesinde oturmaktadır)kız yine olumsuz bir yanıt verip tam uzaklaşacakken,delikanlı pantolon cebinden solmuş bir kırmızı gül çıkarır;kusura bakmayın,12 gündür sahibini beklemeye dayanamayıp soldu,der ve kıza uzatır gülü...gülümser kız...
elinde sapsız solmuş bir gülle kız ve delikanlı en yakın pastaneye oturup saatlerce konuşurlar...sanki çooooook uzun süredir tanışıyorlarmış gibi.....
o günden sonra her buluşmalarında bir kırmızı gülle gelir delikanlı kızın yanına...
tam bir yıl sonra tanışmalarına vesile olan o bankta,aralarında birer söz yüzüğü takarlar parmaklarına...
yine 4 yıl sonra düğün salonuna gitmeden gelinlik ve damatlıklarıyla,onca insanın şaşkın bakışları önünde o banka gidip otururlar ve fotoğraf çektirirler...
o gün bugün 6 temmuz tarihi çok özel ve önemli olur bu çift için..erkeğin deyimiyle''gerçek doğum günleri''olur...
evet canlarım,işte bu hikayedeki kız benim...6 temmuzda tam 20. tanışma yıldönümümüzü kutlayacağız..eminim benim bitanecik aşkım müthiş bir sürpriz hazırlamıştır...
ben de sizden öneri bekliyorum..bu çok özel gün için ne hediye alayım kocama???

ablacım,
kızın gözleri söz konusu oldu anladım ben bu kızın kım oldugunu oracıkta opuyorumnanaktan

bızım de agustosta benzer bir aktivitemiz söz konusu benım de fikre ihtiyacım var...
erkeklere romantık hediye ne alınır bılmem hiç.. gecen sene saat almıstım ben..bu sene için fikrim yok..
kızlardan çarpıcı fikirler gelır umarım bu güzel aşk öyküsü için.. hem ben de uçlanırım sana gelen fikirlerden kaydirigubbakcemile3

merhabalar arkadaşlar,
uzun süredir giremiyorum nete.malum nöbetler,iş güç,misafir derken öyle oldu.bu sabah da nöbetten geldim.nasıl gidiyor sizi için hayat?umarım iyidir.ayrıca mavibenek ablacığım eşinizle tanışma hikayeniz çok hoş ve romantik.Allah bozmasın.hediye konusunda şu an bir fikir veremiyecem kafam çok yorgun.ben de. ayrıca ayakta uyuyorum.ufaklığı bir kandırabilsem yatıcam.bu arada ben tam düzenli bir listeye uyamıyorum.bir de regl olucam diye iştahım çok.bu nedenle sıkı bir diyet yapamıyorum.bir geçse kendimi toparlıcam.nöbetlerim de çok sık.bittim.kendinize çookkkk iyi bakın.öpüldüüüünüüüüzzzz.

yediklerime gelince dün normal bir şekilde abartmadan öğünlerimi yedim.2 kupa yeşil çay içtim(limonlu)ama biraz çikolta ve badem kaçırdım.ama bademi çok seviyorum.aslında zararı yok diyebilirim.11 kilo verirken de aralarda badem ve kayısı yiyordumumarım şu kiloları veririm.

dün yediklerim;

sabah 1 dlilim ekmek,domates,salatalık,lor peynırı

öglen 3 adet alaturca cips,3 adet diyet etı form,1 adet kakaolu etipiknik

aksam 2 kasık pilav, 3-4 kasık kadar soya kıymalı patlıcan ve 3-4 kasık kadar semizotlu yogurt

2 adet kayısı , 1 adet cevız

1bucuk kasık kadar carte dor meyve şöleni(gercekten az yedim)

gec saatte de ince bir dilim karpuz

nasıl ama yeni diyetim? artık kalori mıktarlarım daha yüksek...

bugun yedıklerım;

sabah 1 dilim cavdar
yarım minik dilim kadar çörek
1 yumurta ve az yagla yapılmıs tulum peynırlı,maydanolzu omlet
azıcık beyaz peynır, bıraz lor ve domates,salatalık,biber

ara yarım bardak cocacola zero ve 1 adet su büyük paketteki minik tutkulardan..

yarın tartılcam bakalım 1 haftalık sıkı olmayan diyetım ne sonuc vermıs total olarak...

öncelikle 3 günlük bir canlı yayın çekimiyle maranki efendinin kendılerının bu diyeti yapmasını rica ediyorum.. eğer kendileri ölmez sağ çıkarlarsa ben de katılabılırım bu ekibe..

arkadasım, bu tip diyetler bağırsakları boşaltıyor..uzun vade yapılırsa kas kaybına neden oluyor.. 3gunde yağ kaybı bilimle çatışır! arkasından hastanelik olmasanız bile, size dengesi bozulmuş bir metabolizma kalır.. gideceğiniz tatilde ağzına aldıgınız her lokma(bu ne olursa olsun) size kılo aldırır.. böyle diyetlere 2-3 defa rağbet ederseniz metabolizmanınz hepten yavaşlar..

amacım kimseyi kırmak ya da yermek değil. umarım yanlış anlaşılmam...ama yazdıklarınızı okuduktan sonra bu uyarıyı yapmamak vicdan azabına sürüklerdi beni..
umarım vazgeçersiniz siz ve tüm grubunuz...
hoşçakalın

ben de sevıyorum onun tadını.. hiç öyle günde 2 ögun nesfıt dıyetı yapmadım ama ara sıra öglen ögunlerımı şenledırıyor.. bu arada üzerindekı ölçüye dikkat ederek yemek gerekıyor arkadasım..buna dikkat et kaçırma fazla
kolay gelsın

ablacım,
kızın gözleri söz konusu oldu anladım ben bu kızın kım oldugunu oracıkta opuyorumnanaktan

bızım de agustosta benzer bir aktivitemiz söz konusu benım de fikre ihtiyacım var...
erkeklere romantık hediye ne alınır bılmem hiç.. gecen sene saat almıstım ben..bu sene için fikrim yok..
kızlardan çarpıcı fikirler gelır umarım bu güzel aşk öyküsü için.. hem ben de uçlanırım sana gelen fikirlerden kaydirigubbakcemile3
ablasının prensesi sonuna kadar katılıyorum şu saçma diyet konusundaki görüşlerine..belki birgün detox amaçlı yapılabilir ama kilo vermek için çok sağlıksız...çok sayın(!) doktorum üç günlük iki kürle 10-15 günde 6-7 kilo verileceğini söylemiş...şu garibim dünya sağlık örgütü de(ne haddine düşmüşse!) bas bas bağırıyor yıllardır;bir ayda 3-4 kilodan fazla vermek sağlık için zararlı diye...
bitanem çok sert konuştum sanırım ama çok dertliyim bu konuda!..dün okulumdaki ehliyet sınavında salon sorumluluğu görevim vardı..okulumuzun memurunun lise öğrencisi oğlu başlamış bu diyete televizyondan duyup:(duyunca kan beynime sıçradı..büyükler neyse de gencecik çocukların sağlıklarıyla oynanmaz böyle:(((
sorma prensesim,erkeklere hediye almak çok zor gerçekten..sen yine şükret,çok yenisin seçeneğin daha çok,bir de benim halimi düşün:)20 yıldır yılda 4-5 hediye..:)o kadar azaldı ki seçeneklerim...
merhabalar arkadaşlar,
uzun süredir giremiyorum nete.malum nöbetler,iş güç,misafir derken öyle oldu.bu sabah da nöbetten geldim.nasıl gidiyor sizi için hayat?umarım iyidir.ayrıca mavibenek ablacığım eşinizle tanışma hikayeniz çok hoş ve romantik.Allah bozmasın.hediye konusunda şu an bir fikir veremiyecem kafam çok yorgun.ben de. ayrıca ayakta uyuyorum.ufaklığı bir kandırabilsem yatıcam.bu arada ben tam düzenli bir listeye uyamıyorum.bir de regl olucam diye iştahım çok.bu nedenle sıkı bir diyet yapamıyorum.bir geçse kendimi toparlıcam.nöbetlerim de çok sık.bittim.kendinize çookkkk iyi bakın.öpüldüüüünüüüüzzzz.
canım, hemen hemen hepimiz düzenli bir listeye uymuyoruz zaten..mademki amacımız bu yeme şeklini bir yaşam tarzı haline getirmek,en iyisini yapıyorsun..hiç kimse ömrü boyunca bir listeye bağlı kalarak beslenemez..kaydirigubbakcemile5
yediklerime gelince dün normal bir şekilde abartmadan öğünlerimi yedim.2 kupa yeşil çay içtim(limonlu)ama biraz çikolta ve badem kaçırdım.ama bademi çok seviyorum.aslında zararı yok diyebilirim.11 kilo verirken de aralarda badem ve kayısı yiyordumumarım şu kiloları veririm.
badem konusu ilginç gerçekten..ben de çok seviyorum ve 7-8 tane badem yediğimde çok uzun süre acıkmıyorum..sadece bende mi böyle etki gösteriyor acaba?
dün yediklerim;

sabah 1 dlilim ekmek,domates,salatalık,lor peynırı

öglen 3 adet alaturca cips,3 adet diyet etı form,1 adet kakaolu etipiknik

aksam 2 kasık pilav, 3-4 kasık kadar soya kıymalı patlıcan ve 3-4 kasık kadar semizotlu yogurt

2 adet kayısı , 1 adet cevız

1bucuk kasık kadar carte dor meyve şöleni(gercekten az yedim)

gec saatte de ince bir dilim karpuz

nasıl ama yeni diyetim? artık kalori mıktarlarım daha yüksek...

bugun yedıklerım;

sabah 1 dilim cavdar
yarım minik dilim kadar çörek
1 yumurta ve az yagla yapılmıs tulum peynırlı,maydanolzu omlet
azıcık beyaz peynır, bıraz lor ve domates,salatalık,biber

ara yarım bardak cocacola zero ve 1 adet su büyük paketteki minik tutkulardan..

yarın tartılcam bakalım 1 haftalık sıkı olmayan diyetım ne sonuc vermıs total olarak...

çok güzel bitanem,çok dengeli ve sağlıklı..kaydirigubbakcemile5
bu arada sana teşekkür borçluyum kuzucum..üst kol hareketleri çok güzel işe yarıyor(bir haftadır yapamıyorum ne yazıkki)
bir saatlik yürüyüş,üstüne sadece 15 dakikalık karın hareketleri ve senin söylediğin su şişeleriyle kol egzersizleri..bayağı toparlanma hissediyorum..:)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

beneğimmm bu ne güzel bir hikaye çok duygulandım...mutlu bir evliliğin olduğunu biliyordum :nazar: ama tanışma hikayenin bu kadar romantik olduğunu bilmiyordum...Allah herkese sizinki gibi bir evlilik nasip etsin ne diyeyim canım benim...sağlıklı ve mutlu daha nice evlilik yıldönümleri geçirmeniz dileğiyle ... :asigim:

bu sabah 61.1 geldim fiufiummmmm 61.8 dim 700 gramı yedimmmm . . . kaydirigubbakcemile5

sabuncumm çok tebrik ediyorum ben bu hafta 100 gr bile veremedim...:çok üzgünüm: zaten ben bir kilo verdim mi o en az bir ay beni bırakmıyor...:dilcikar:

bu arada bu sabah reglımın 2.gunu sabah tartıldım 62.1 cıktım. aldıgım kıloları verdım. bu hafta gercekten saglıklı beslendım dıyebılırım. asla ac kalmadan ama ayarı kacırmADAN 5 gunde 1.7 kg gıttı regl durumu da var.ama spor yapamadım sayılır.. bakalım basa sardım ben yavas yavas giriş yapcam demiştim.. ben vucut uyanık ac kalınca inat ediyor...aynı ben zorla bir şey yaptırılmıyor buna.. gıcık sey

fiumeciğim 5 günde 1.7 kilo vermen büyük başarı bana göre...:hooray: çok tebrikler canım...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Back
X