hııı bu arada 500 gram daha gitmiş..hihoyyyt.1 olunca çizelgeme yansıtıcam
hayırlı olsun canişşş bende yarın sabah tartılacam bakalım a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hııı bu arada 500 gram daha gitmiş..hihoyyyt.1 olunca çizelgeme yansıtıcam
kızlar ben çok kötü bişey yaptım
dün gece malum sevgililer günüydü
koca bi dilim pasta yedim çok pişmanım deyip üzülürken
bi dilimde akşam yedim ama gün boyu pişmanlıktan bişey yemedim
kendi cezamı vericem şimdi spor yapıcam
ALLAH iyiligini versin ayça sabah sabah nasıl yedin yogurdu hadi yedin de
arkasında yumurtayı nasıl yedin
neden canım yoğurt yenmezmi sabahları
sende dene çok güzel olur şeker
veee bu arada akşam yemeğeim 2 adet patates haşlaması çok az tel peynir ve karabiber ile
yarım paket biskuvi eti form
ve lahana çorbasıı(
madem lahana çorbası yiyecektin diğerlerini niye yedin :roflol::roflol:
inşallah patatesler çok küçüktür yoksaklava:bunu yersin çünkü patates zannedildiği gibi çok masum deil a.s.
evet ama gerçekten çok kucuktu pataeslerim cnm yaa .. ama bu lahana çorbası içimi kaldırdı benm nasıl iççem bilmem -tatlicadiarzu-
biraz limon sıktınmı belki içimi kolaylaştırır hihoyyyt
bende soğan suyumu kaynattım birazdan içecem sabah erken kalkmam lazım yarın ilk gün biraz zor oluyor kalkması :1shok:
çabuk sporunu yao yoksa gelıo bakklava:
bide benm yoğurtlu yumurtamı beğenmıo :dilcikar: napayım hayatım zayıflamak için herturlu rezilliği göze aldımm :roflol: ama hoştu yaa okadarda kötu deildii bide bu sabah öğlen 1 de uyandığım için :1rolleyes: hee bide bu akşam itibariyle lahana çorbası içiorumm başlıcam birasdan bi kase içerekk kaydirigubbakcemile5
canım sakın eşinin ısrarlarına kanma ben o yüzden ağzı yanmış birisiyim onlara bişe olmuyoki şekerim onların yediğide bize yarıyor sanki uzun zamandır şöyle bi karar aldım artık hiç kimse için deil kendim istediğim için yiyecem yok şunun hatırı yok bunun hatırı kızarım kırılırım ayakları yok anacım
bak olan bize oluyor zayıflamak için neler çekiyoruz seninde eşin aç kaldımı bu gün sanmıyorum yani bilmem anlatabildimmi kaydirigubbakcemile5 Şeniz
akrepçim sen bana sahip çıkmısın teşekkur ederim evet çok gusel oluo yoğurtla yumurta demem tiksinmeme gerek yokk Şeniz
canım o kadar vicdan azabı çekme...bak üzerine sporunu da yapacakmışsın benim o kadar katı kurallarım yok...patlayana kadar yemedikten sonra yemeyi çok istediğim birşey varsa tadımlıkta olsa yerim...o pasta hergün evinizde olan birşey değil ya sonuçta...zaten diyet yapıyorum diye strese girer tüm sevdiğimiz yiyecelerden uzak durup kilo verirsek bence 2 katı olarak o kiloları geri alırız diyet yaparak değil dengeli beslenerek kilo verilmeli bence...
tamam canım inşallah yersin :))
yogurdun üstüne yumurta yerim ama
lahana çorbası bi daha asla igrenç ötesi ki ben lahanayı çok severim
kokusu tadı hala midem bulanıyo
onun yerine aç kalırım daha iyi
o rezilligi ben göze aldım ama tam bi rezillikti ayça
sen ne kadar dayanırsın bilmem
bide her acıktıgında onu yiyeceksin başka bişey yok diyetin kuralı bu
kolay gelsin
aman ne yogurt yumurtaymış ya
ben yemiyorum işte yogurdun üstüne yumurta :dilcikar:
he şöyle olabilir
sabah yumurta ara yogurt ama ögle yemeginden sonraki arasengözlerimebaksanab
bende biraz zayıflamak istiyorum banada yardımcı olursanız sevinirim
Benim yasım : 19 Kilom : 64 Boyum : 1.70
Ayrıca.. ben su anda hamileiym daha fazla kilo alacagımı biliyorum ama düzenli kilo almak istiyorum yani daha sonra veremeyecegim kadar kilo almak istemiyorum bunu cok kafama takıyorum lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim...