60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaslar bende dogumdan berı kılo vermeye calısıyorm 10 kılo verdım ama artık vermem zorlasıyor bırazda motıveye ıhtıyaccm var sızınle ıns güc bularak zayıflaycamkaydirigubbakcemile2 şuan icicn 1000 ve 1300 cl dıyet yapıyorm yaklasık 7,8 kılo verdım gunluk hesaplarla hersey yıyorm ama bıde bırazda olsa spor yapablısem ıyı olcak ama malesefsenağlama sımdılık bu kadar yıne gorusz ıns zayıf kalmak dılegıylekaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaslar bende dogumdan berı kılo vermeye calısıyorm 10 kılo verdım ama artık vermem zorlasıyor bırazda motıveye ıhtıyaccm var sızınle ıns güc bularak zayıflaycamkaydirigubbakcemile2 şuan icicn 1000 ve 1300 cl dıyet yapıyorm yaklasık 7,8 kılo verdım gunluk hesaplarla hersey yıyorm ama bıde bırazda olsa spor yapablısem ıyı olcak ama malesefsenağlama sımdılık bu kadar yıne gorusz ıns zayıf kalmak dılegıylekaydirigubbakcemile3

hg aramıza cnm :1hug: burda hepimiz aynı dertten muzdaripiz :delphin: inş birliktede bu dertlerden kurtulurz canımm :1rolleyes: sende veremicem artık falan die duşunmee Allah yardımıcımız olsun :Saruboceq:

kızlar günaydınnnnnnnnnn

dün sabah 60 kiloydm
bu sabah 500 gr fazlaaydıı yaaaaaaaaa
yarın yine 60 olurum umarım

günaydın canım , 60 sındır sende bakma tartıya oyun yapıyor sana
bende 60,1 kg çıktım kızlar yani 900 gr vermişim çok şükür.ama tam 60ı görmeden tartıda değiştirmeyeceğim çizelgemi

günaydın kızlar

bu haftasonu baya kaçamak yaptım ama inş. bu hafta telafi edicem

biraz hamur işi yedim.dün sabahta kahvaltıda reçel falan kaçırdım

neyse umarım bu son olur.

sabah kahvaltım:1 dilim tahıllı ekmek, yarım kibrit kutusu peynir, domates, 5 zeytin.

kolay gelsin herkeze.buarada şu mate çayı ile sirkeli suyun miğdeye zararı olup olmadığını bilen varmı.benim miğdemde ülser var:((

günaydın kızlar

bu haftasonu baya kaçamak yaptım ama inş. bu hafta telafi edicem

biraz hamur işi yedim.dün sabahta kahvaltıda reçel falan kaçırdım

neyse umarım bu son olur.

sabah kahvaltım:1 dilim tahıllı ekmek, yarım kibrit kutusu peynir, domates, 5 zeytin.

kolay gelsin herkeze.buarada şu mate çayı ile sirkeli suyun miğdeye zararı olup olmadığını bilen varmı.benim miğdemde ülser var:((

günaydın canım, mate çayının mideye zararı yok diye biliyorum çünkü ben 5 i 1 yerde içiyorum doktora sormuştum günde 2-3 fincandan fazla içmedikçe hiç bir zararı yok demişdi, bu çayın içinde mate de var.
sanada kolay gelsin

günaydın kızlar, haftasonu birazcık kaçırdım ama iki gün boyunca sürekli evimi temizledim. spor yerine geçmişmidir.

bu sabahta aynı menümü yedim. kepek ekmek domates peynir ve biber.

sporadlermt03iat7.th.jpg

sporaltis135rd2.th.jpg

twister dediğiniz bunlar dimi. kenarda tutunma yeri olan dahamı iyidir.

sporadlermt03iat7.th.jpg

sporaltis135rd2.th.jpg

twister dediğiniz bunlar dimi. kenarda tutunma yeri olan dahamı iyidir.

tubişciğim ben alttakini kullanıyorum yani tutma yeri olmayanı.önceleri duvara tutunarak yapıyordum şimdi ise hiçbir yere tutunmadan dengede durup istediğim kadar kıvrılıyorum ama ipli olan nasıl bilmiyorum.benimkinden memnunum ama

Alsammı diye düşünüyorum aslında benim sorunun belimde pek yok kalçalarımda orada da işe yararmı diye düşünüyorum. Ben kullanmasamda nişnalıma kullanabilir erkeklerde göbek problemi daha fazla.

guzelim bence sen hamiş olduğun için ilk nce dr.unla konuşş ne şekilde diyet yapayım de çunku senn şuanda herturlu besini tuketmen gerekıo bebiş ve kendin içinn ama tabiiki biz burda sanada herturlu desteği veririz tatlım benm hg aramıza :1hug:[/QUOTE]

İlgilendiğiniz için tsk ederim tabi ilk dr sormam gerekior ama ben yine buradan sizden yardımlar almaya devam edecegimm cok tskler...:1hug:

Slm kızlar hafta sonu bende birazcık kaçırdım ama hareketli oldugum için biraz telafi ettigimiz sanıyorum misafirlerim vardı da..moonserose twister dedigin şu yuvarlak üstüne çıkınca saga sola döndügün alet degilmi.??resim koyduysanız ben göremiyorum malum iş yeriinde siistemden dolayı bazı yerleri göremiyorum...bende de o aletten var mekik aletin yanında hediye gelmişti.ama onu kullanırken bir yeri tutunman gerekir yani çnündeki yere tutunacaksın o şekilde saga sola dönüş yapılır elini bir yere tutunmadan yaparsan fazla faydalı olmaz nadıl yapıyorsun anlamadım öyle sonuçta tutunarak saga sola döndükçe yan bellerin daha çok çalışıyor..ben daha önce spor salonundada çalıştım bu aletle hocamız o şekilde yaptırıyordu..

Alsammı diye düşünüyorum aslında benim sorunun belimde pek yok kalçalarımda orada da işe yararmı diye düşünüyorum. Ben kullanmasamda nişnalıma kullanabilir erkeklerde göbek problemi daha fazla.

kalçaya etkisi varmı bilmiyorum çünkü ben spordan sonra bunun üstüne çıkıyorum.bel kaslarımı çok kuvvetlendirdi ve toparladı

Slm kızlar hafta sonu bende birazcık kaçırdım ama hareketli oldugum için biraz telafi ettigimiz sanıyorum misafirlerim vardı da..moonserose twister dedigin şu yuvarlak üstüne çıkınca saga sola döndügün alet degilmi.??resim koyduysanız ben göremiyorum malum iş yeriinde siistemden dolayı bazı yerleri göremiyorum...bende de o aletten var mekik aletin yanında hediye gelmişti.ama onu kullanırken bir yeri tutunman gerekir yani çnündeki yere tutunacaksın o şekilde saga sola dönüş yapılır elini bir yere tutunmadan yaparsan fazla faydalı olmaz nadıl yapıyorsun anlamadım öyle sonuçta tutunarak saga sola döndükçe yan bellerin daha çok çalışıyor..ben daha önce spor salonundada çalıştım bu aletle hocamız o şekilde yaptırıyordu..

merhaba canım,evet yuvarlak küçük bişey zaten. ilk önce ben duvara tutunarak yaptım şimdide tutunmadan yapıyorum ama tutunmadan belimi daha çok zorluyorum,kasların gerilmesinden anlıyorum . birde kutusunun üstünde de tutunmadan dizleri hafif kırarak yapın yazıyordu ingilizce:bbo:

günaydın şekerler hihoyyyt yeni bi hafta herkese hayırlı uğurlu olsun ve kalorilerin çok yakıldığı bi hafta olsun
ben bu sabah 60,5 geldim tartım dijital olmadığı için ara çizgide olunca buçuk diye yuvarlıyorum bu hafta yarım kilo gitmiş ben daha çok bekliyodum ama bunada şükür :teytey::teytey:
moonserosecim sende vermişsin tebrikler canım Şeniz

İlgilendiğiniz için tsk ederim tabi ilk dr sormam gerekior ama ben yine buradan sizden yardımlar almaya devam edecegimm cok tskler...:1hug:[/QUOTE]

tabiiki debiz den destek ve yardım alacaksın .. hatta bize destek olup yardım bile edeceksin tatlım benimmm :teselli:

arada kaçırmakta gerekıo cnm merak etmee .. telafi edersin bu haftaa..hepimiz çokk ii gidioruz bayanlarrr :teselli:

veeeeeeee asıl bomba şimdi gelıoooooo bu sabah tartıya çıktığımdaa 62.4 tumm çoook mutluyum yaaa arkadaşlarr bu beni daha çok azimlendirdiiii.. hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 delikafadulden :lepi: sırnaşık şey :1rolleyes: :sm_cool: :teytey: :dance: :nazar: yakında burda kupa kaldıran similey varya onuda koycam kızlarrr gerçi onu hepimiz en yakın zamanda koyarız inşş.. topraksucum bugun ilk mesajlarımızı aynı satte atmışız dikkattini çektimi bilmıorum cnm arkaddaşım mucuks a.s.

Kızlar günaydın.
Sanırım ben de hafta sonu fazla kaçırdım biraz:oklava:

Ama bende çok hareketliydim.Ve kesinlikle kendimi hafif hissediyorumdelikafadulden
Bu arada bir arkadaşım 3 ayda 27 kilo vermiş.Dün akşam gördüğümde tanıyamdım:sm_confused:
Ama reçetesini aldım kızlar..Süpperr
Şimdi biraz çalışayım Öğleden sonra yazacağım:kahve:

veeeeeeee asıl bomba şimdi gelıoooooo bu sabah tartıya çıktığımdaa 62.4 tumm çoook mutluyum yaaa arkadaşlarr bu beni daha çok azimlendirdiiii.. hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 delikafadulden :lepi: sırnaşık şey :1rolleyes: :sm_cool: :teytey: :dance: :nazar: yakında burda kupa kaldıran similey varya onuda koycam kızlarrr gerçi onu hepimiz en yakın zamanda koyarız inşş.. topraksucum bugun ilk mesajlarımızı aynı satte atmışız dikkattini çektimi bilmıorum cnm arkaddaşım mucuks a.s.

evet canım gördüm verdiğin kilo içinde tebrik ederim ŞenizŞeniz canım bende bu hafta sadece yarım kilocuk ama buda çok iyidir :1rolleyes:

Back
X