kıyamam sana yaaa
Kesinlikle çok güzel avatarlar var kızlar
:lepi::lepi:
Selam canım, hoşgeldin a.s.
Günaydın tatlım, hoşgeldin.
İnşallah mucizelerle dolu bi gün olur.
Yoksa katil olabilirim -tatlicadiarzu-klava:
sağolasın fulyacııım:)olsun Korhan Abayında senin de gönlüne sağlık aplam..
ivit çalışıyorum tatlım.. Sen??
bizde evlenmek için para biriktiriyoruz.. Mert dioki al buyur, burnunu yaptır, ama evlilik sarkar ozaman.. Pis nasıl dalga geçio benlen..:umursamaz:
bakiim bakiim.. zemuszemus kaydirigubbakcemile3
yok kızz tayyıp neler yaptıda kimse fark etmıyo,şekerim bir ay dolunca amliyet oluyun,kocanın falandamı yok,birde ssk da ameliyat oluyun,imza attırıyolar,ssk olunca kesiliyo öle bi durum var,burnunu görmedim yorum yapamam,ama çok aşamıyosan bilemıyorum,allahla aranda,bak ben çok aşırı şişmandım ya(şimdi dal gibiyimde sanki)neyse göğsümü karnımı görsen şok olursun,tatlım yapmadığım sporda kalmadı,ama annemlerden genetik,sarkık genış yayvan bı karın,ah ne üzülüyorum bir bilsen,ablam annme para vereyım git göğsünü yaptır,evlenırsin belki diyolar,valla allahtan korkuyom,diyorumki varsayılım evlendım,allah insana hayırlı eş versın,yoksa taş gibi kadınlarında başına neler gelio,korkuyom allah başka dert verir diye,
hepinize mutlu,huzurlu ve mucizelerle dolu bir gün diliyorum canlarıııımopuyorumnanaktan
ÇAPKINIM ZABINIIIM dün oğlak burcu erkeğiyle ilgili bilgiler yazdım kuzum senin için...bi oku istersen...
MERVİŞİM ben de istiyorum o avatarlardan:kedi:
ÇOK ÖNEMLİ NOT:sizlerle paylaştığım ''iyi oldu gelmediğin''şiiri, benim şiirlerimden biri değil;KORHAN ABAY'ın şiiridir...şairini yazmayı unutmuşum...şiir sanki benim gibi olmuş...emek hırsızları gibi hissettim kendimi...çok utandım yaaa:kedi:
Kesinlikle çok güzel avatarlar var kızlar
:lepi::lepi:
Selam canım, hoşgeldin a.s.
Günaydın tatlım, hoşgeldin.
İnşallah mucizelerle dolu bi gün olur.
Yoksa katil olabilirim -tatlicadiarzu-klava:
ivit çalışıyorum tatlım.. Sen??
kıyamam sana yaaa
mesele neyse konuşur halledersiniz tatlım..
yiyip bitirme böyle kendini...
Evvet canımcım bende çalışıyorum,
:gitme::gitme:
Yav ama sinirden kendime hakim olamıyorum ki.
Akıllılık etti, seminer için şehir dışına kaçtı sabah.
Konuşamayınca da antenlerimi oynatıyorum benekcim
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Aynen böyle oluyorum desem yeridir.
sağolasın fulyacııım:)
sen ne yaptın?tatil modundan çıkıp iş moduna geçebildin mi bari?
harika yoğurt çorbası yaptım kızlar hepiniz davetlisiniz
ciciş ben anlamadım seninkiyle mi aran bozuk
Evet datlım yaa
Dolapa saldırma niyetim ondandı işte.
:gitme::gitme:
benimkininde bana sözü vardı istediği kiloya ulaşırsam hediye alıcaktı.bugün o hediyeyi alması lazım ayrıca bugün tanışma yıldönümümüz bakalım ne kozalaklık yapıcak.yarın anneme gitmeyi düşünüyorum zaten 2 günlüğüne eğer beni sinirlendirirse kavgamı eder öyle giderim havam olur kaydirigubbakcemile3 bende buzdolabına yumulurum :CüvCüv:
sen ne yaptın canım siniirlenip yemekleri yedin mi?
slm kızlar.ben sizden çok ayrı kaldım yaa.mafoldumben:çok üzgünüm: sıkıldım işlerden de ama çok iş var.nese akşam görüşürüz artık.bende istiyorum o avatarlardan ayrıcaa
1.5 simit yedim, şuan kendimi tutuyorum tatlım.
Yoksa dolapta bişey kalmazdı sanırım.
Kız huzurunuzu bozma boşver.
Bizimki ya bitecek, yada keskin bi dönüş yapıcaz.
Kızlar bana dua edin olurmu
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım şuan sinirlisin böyle düşünüyorsun.ben kaç kere boşanma kararı verdim ama yüzyüze gelince değişiyor.biran önce yüzyüze gelmeye çalışın, ne zaman dönecek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?