60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy valla kızlar kimse yaşıma inanmıyo 24-25 diyolar

bıde başörtülüyüm,evde açınca açık görünce daha küçük görnüyosun diyolar,

Yazdım beneğim yazdım,
Eğer başınızı ağrıtmayacaksam,
Fikirlerin ilaç gibi gelebilir.
:kedipuyorumnanaktan​

ay çok tşk bitanem,bende inşallah böle zarif ince olurum

elinde ışık var ya onun sende güzel yerlere gidiceksin diye aklım sen geldin opuyorumnanaktan

aynı ben aynı ben aynı ben altına imzamı atıyorum CADIARZU

saçlarımda pek havalıymış.canımcım bu kız çok zarif.benim gibi tombiş değil.:dance: teşekkürler şekerim.

senin nişanındaki saçın aklıma geldi dedim bu fibuş olmalı sende çok zarifsin bence opuyorumnanaktan

biliyorum senin saçları ciciş o yüzden sana benzettim opuyorumnanaktan

sinirlenince malesef kendime engel olamam bişeyler fırlatırım vurup saldırırım aplam :sinifsinif: lmaz:

mesacıda yaz ama hazan yani belki uşak haklı . . .
burada uşak derler . . . kaydirigubbakcemile3

arıyorum aplam . . . :1ninca:

mesacıda yaz ama hazan yani belki uşak haklı . . .
burada uşak derler . . . kaydirigubbakcemile3

Mesacda Seni seviyorum da yazsa,
Allah belanı versinde yazsa, yanlış mesac zabınım.
Ama o ağzına geleni söyleyip, sonra pişman olup mesac yağdırıyo.
Uşak haklımı şindik klava:klava:​

Kızlar sanırım zayıflamışım,
Yüzüğüm parmağıma bol geliyo.
Ya da çıkası var :1shok::gitme:​

hazancım bu sözlerim önce sana sonra da topikteki bütün kardeşlerime...
çıkıyor olmak,nişanlı olmak hatta evli olmak...hiçbiri insanın özel alanına girme hakkı vermemeli iki tarafada!..bu konu en baştan konuşulmalı ve sınırlar belirlenmeli bence...mektuplar,cep telefonları,çanta ve cüzdanlar özel eşyalardır ve hiçkimsenin bunları okuma,karıştırma hakkı yoktur...olamaz...bu davranış tamamen karşıdaki kişiye güvensizlik ve saygısızlıktır...
ilişkilerde BAĞLILIKLA BAĞIMLILIĞI karıştırdığımız ve BİZ olmak için BEN i kaybettiğimiz zaman o ilişki her iki taraf için, bir süre sonra taşınması zor bir külfet haline gelir
lütfen yanlış anlamayın,herkes olabildiğince serbest olsun demek istemiyorum...ama benim cep telefonumdaki mesajları eşim okumaya kalksa tepkim çok sert olurdu herhalde...çünkü ben de bir arkadaşıma yazdığım mesajı eşinin okuyabileceği fikrine dayanamam...çok özel şeyler yazabiliyoruz çünkü..bir erkeğin asla okumaması gereken...
canımcım bence bu mesaj sorununu çözdükten sonra mutlaka bu konuyu konuşun ve kişisel alanlarınızı belirleyin...

felaket tellalığı yapmak istemem,hep yapıcıyımdır,ama dengesiz insanlardan nefret ederim,yakıp yıkıp sonra özür dileyen,yada 2 dk sonra hiçbir şey olmış gibi davranan insnalara gıcık oluyorum ve silerim,bizim ev akrep ve ikizler dolu,hepsi öle,afferdsin edip batırıyolar,sonra hiçbişi olmaış gibi,biriylen çıkmıştım öle ,inan bana canından bezdiriyolar,huyunu değişsin..

flyy bunlar senin için seçtiklerim

kızlar başka isteyen olursa mesaj atın bana

Saol tatlım, çok beeendim... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Allah kabul etsin tatlım..:Saruboceq:

Kesinlikle sana katılıyorum aplam.. Özel hayata saygı bir ilişkiden en önemli şeylerden bir tanesi bence..

Mesacda Seni seviyorum da yazsa,
Allah belanı versinde yazsa, yanlış mesac zabınım.
Ama o ağzına geleni söyleyip, sonra pişman olup mesac yağdırıyo.
Uşak haklımı şindik klava:klava:​

şimcik şölede bi şey var mesac yannış gelmiş tamam ama olayın sıcaklığı ile tepki vermiş olabilir sevdiğin kişi yaniiii ;
bu bi tür karakter kişilik yapı meselesi kimi soğukkanlıdır karşılaştığı her ne olursa olsun frenleyebilir kendisini asla taviz vermez kendini kaybetmez ama kimide vardır tepkileri çok çabuk çok fazla çok gürültülü hengabeli olur . . .

VE İNAN 2. BAHSETTİĞİM GRUP KARAKTERDEKİ KİMSELER ÇOK DAHA SAMİMİ ÇOK DAHA GERÇEK YAŞAR . . .

asla asla bu biçimde bir nedenden ötürü düşünülmemeli ayrılık . . .
bu kimsenin hoşuna gitmeyen bir anda fevri davranabileceği düşüncesi ve BİLİNCİ ile devam edilmeli der zabın . . .

tak yüzüğünü hazanım ben yüsük yüsük diye deliriyorum şurada sen ne diosun . . .

sınırlar gerçekten çok mühim ablacığım bahsettiğin konu çok haklı . . .
hazanım ablamın dediklerine dikkat edersen seni ve onu daha az çıldırtacak neden kalır gibi sanki . . .

dengesizlik olduğunu sanmam endülüşüm . . .
bu kesinlikle yapı meselesi . . .
sonradan bu tepkiyi verdiği için o kimselerde çok üzülüyorlar . . .

tabi bununda bir sınırı var . . . :1ninca:

evet sabunum doğru sölüyosun,ama karşındakinin kaldıramayacağı zaman oldupta çakıştığı zaman ipler kopar,ve sen nedne bu zaman sabır etmişi,alttan alıp idare etmişim diyosun,şöleki dostluk yada akraba sevgili iş arkadaşı neyse,bu birliktelik için sen karşındakinnın hoşlanmayacağını bildiğinn davranışları daha tolero ederek yaklaşırsın,bu bir değerdir,aynı şeyi yapsı ne olursa olsun herkes yapmalıdır,ama şeker bazılarıda adamına göre davranıyo,sana yaptığını başkasına yapmıyo,bide böle bi durum var,

Ne güzel yazmışsın beneğim, Bağlılık ve Bağımlılık kısmına bayıldım.
Sanırım en mantıklısı bu olacak. Bizimkisi güvensizlikten sayılmaz aslında,
Ona bi mail gelecekse kontrol etmemi ister.
Ben telefonum yakınlarındaysa bi bakarmısın derim.
Ama değindiğin nokta da kesinlikle haklısın.
opuyorumnanaktan

Endülüsüm bende Akrebim
:kedi:
Kötü bi huyum yoktur kız zemuszemus

Evet oldukça tez canlıdır benim gıymatlım,
Samimiyetinden şüphem yokta,
Böyle şeylerden sorun çıkınca asabım bozuluyor.

:sinifsinif::sinifsinif:

Kız yüzüğümü çıkarırmıyım hiç,
Parmağıma bol geliyor dedim sadece.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Biraz sakinleştim aslında.
Ama yüzyüze konuşup bi karara varmamız şart.​

tatlım senın yaş kaç,gençsin anlaşılan,ama yaş ilerleyınce insna çok daha farklı bakıyo bazı şeylere,hayırlısı de yaslan arkana,ama çocuğu suçlayamam,gelen mesajın ne olduğuna bağlı,ama içinde bi eksiklık soru işareti varsa onunla ilgili bilemeyız,ama ben bu konuda yorum yapcak en son insan bile değilim,kendimi tanıdığım için evlenmedim ben,

ayy hazanım baharım,sonbaharım kızz akrepsen adam senden korksun,sölediklerimi geri alıverdim 2 dk -:)))muck öptüm senı,
çıkıyorum kudusten döneyım,anlatıcam sana akrepın hıkayesini,çocuk ne burcu

Kızlar dikkat ettimde ben hiç ne yedim yazmamışım.

Bugün sabah
2 fincan kahve,
1,5 simit,
Bir büyük bardak su

Az önce
Bir kase mercimek çorbası,
Biraz ızgara da köfte ve tavuk.
2 dilimde ekmek yedim
Birazda sirkeli salata.

Şimdilik akşam meyve düşünüyorum.
Tabi kozalakğım beni çıldırtmazsa.
:bbo::bbo:​

kızz sabunum yüzük diye delirme,-:))ben alım sana bitane idare et işte

Niye öyle diyosun ki güzelim, evlenmedin diye ilişkiler hakkında yorum niye yapamayasın.
Hem bence seni hak eden biri daha karşına çıkmadığından evlenmedin sen.

Benim yaş 24 tatlım, kasımda 25 olacak.
Gıymatlımda kova burcu, 28 yaşında.
Neymiş akrebin hikayesi :kedi:
Ben meraktan çatlarım şimdi
kaydirigubbakcemile3​

Çok uzak bir adada yaşayan güzeller güzeli ahtapot ve çok yakışıklı bir akrep birbirlerine aşık olmuşlar. Fakat ikisi de birbirinden korkuyormuş. Ahtapot akrepden onu zehirli iğnesiyle sokar diye , akrep ise ahtapotun uzun kolları onu boğar diye…Fakat daha fazla dayanamayarak ikiside birbirlerine kollarını uzatmışlar. Ahtapot “en kötü ihtimalle bir kolumu veririm, nasıl olsa yerine yenisi gelir” diye düşünmüş. Akrep ise “Onun için kendimi feda edebilirim” demiş. Birbirlerini çok seviyorlarmış. O kadar mutlularmış ki bütün hayvanlar çok kıskanıyormuş onları...
Zamanla akrepden sıkılmaya başlamış ahtapot, aklında açık denizler varmış hep. Oralara gidip başka hayvanlarla tanışmanın hayalini kuruyormuş. Güzelliğini bu şekilde geçirmemek için okyanuslara doğru yüzmeye başlamış. Terk edilen akrep günlerce sahilde onun dönmesini beklemiş. Ardından çok ağlamış fakat göz pınarları olmadığı için, hep içine akmış göz yaşları. Okyanusların en güzel sularında süzülen ahtapot yeni yerler gördükçe işte gerçek mutluluk diye düşünüyormuş içinden. Akrebi çoktan unutmuş. Derken birden bir balıkçı ağına dolanmış olarak bulmuş kendisini. Kurtulmaya çalıştıkca daha çok dolanıyormuş. Onu gemiye çekmişler. Balıkçılar ahtapotun kollarını kesip geri denize atmışlar. Kesilen kollarıysa içki masalarında meze olarak kullanılmak üzere bir restorana satılacakmış. Canı çok yanan ve ne yapacağını bilemeyen ahtapot eski aşkı akrebe dönmeye karar vermiş fakat kolları olmadığı için yüzemiyormuş artık. Terk edilen akrepse onsuz olmaktansa ölmeyi tercih etmiş ve zehirli iğnesiyle kendisini sokmuş. Diğer hayvanlardan yardım isteyen ahtapot akrebe ulaşmak üzereymiş. Akrebin yanına vardığında ise akrebi ölmek üzereyken yakalamış. Akrep son nefesini verirken “evet işte ben bu güzellik için kendimi feda ettim” demiş içinden. Gerçek aşkının akrep olduğu anlamış ahtapot. Ama artık ne ahtapotun onu saracak kolları kalmış , ne de akrebin onu tekrar sevebilecek kalbi...
Herşey zamanı nda yaşandığında güzeldir...

yanımızdakilerin kıymetini bilelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…