ay çok tşk bitanem,bende inşallah böle zarif ince olurum
sana katılıyorum canım bende aşırı alınganım eşim bazen neye alındığımı bile anlamıyor.birde aslında neye alındığımı söylemiyor kızgınlığımı başka şeylerden çıkartıyorum bu defada adamın kafası iyice karışıyor bu böyle kısır döngü halindeçher sabah söz veriyorum bugun normal bir gün geçirecegim diye ama yok akşama somurturken buluyorum kendimi..olmuyor yani...
saçlarımda pek havalıymış.canımcım bu kız çok zarif.benim gibi tombiş değil.:dance: teşekkürler şekerim.
1 saat yemeğe gittim uçmuş sayfalar . . .
konferans yapmışsınız mübarek . . .
merveciğim bu hatunun zaçları aynı ben . . . yapısı aynı dalgası formu tıpatıp . . .
benimki daha açık sadece . . .
sağol cicişimmmm benim . . .
:Saruboceq:
canııım...çok sağolasınopuyorumnanaktanama bu çooook güzel...zemuszemus
ay sen beni öldüreceksin merviş:))))))))))nasıl yani tırmalama,vurma??:roflol:
dün sen prensese seslendiğin ve mavibenek ablam bilir mi acaba diye yazarken,ben de onu yazmıştım canım sana....
Zabınım biz 1,5 yıldır beraberiz,
Sabahtan akşama kadar bi aradayız.
Bazen telefonumu bile onda unutuyorum desem yeridir.
Bana gelen bi mesaj yüzünden yaygara kopardı.
Şimdi konuşmuyoruz, bugün yok zaten.
Evlenmeye karar verip ailelere bile açtık.
Böyle çocukça şeylere zaman ayırdığımıza inanamıyorum.
Elime geçirip gırtlaklamak istiyorum laelaelaelaelae
:gitme::gitme:
canııım...çok sağolasınopuyorumnanaktanama bu çooook güzel...zemuszemus
dualarımız seninle hazancım:Saruboceq:çok özel değilse ve senin için bir mahsuru yoksa paylaş bizimle canım...bazen ilişkiye dışarıdan bakanlar daha iyi ve objektif değerlendirme yapabiliyorlar...
ay sen beni öldüreceksin merviş:))))))))))nasıl yani tırmalama,vurma??:roflol:
endülüsçüm kaç yaşındasın sen?
dün sen prensese seslendiğin ve mavibenek ablam bilir mi acaba diye yazarken,ben de onu yazmıştım canım sana....
mesacıda yaz ama hazan yani belki uşak haklı . . .
burada uşak derler . . . kaydirigubbakcemile3
hazancım bu sözlerim önce sana sonra da topikteki bütün kardeşlerime...Zabınım biz 1,5 yıldır beraberiz,
Sabahtan akşama kadar bi aradayız.
Bazen telefonumu bile onda unutuyorum desem yeridir.
Bana gelen bi mesaj yüzünden yaygara kopardı.
Şimdi konuşmuyoruz, bugün yok zaten.
Evlenmeye karar verip ailelere bile açtık.
Böyle çocukça şeylere zaman ayırdığımıza inanamıyorum.
Elime geçirip gırtlaklamak istiyorum laelaelaelaelae
:gitme::gitme:
Kızlar sanırım zayıflamışım,
Yüzüğüm parmağıma bol geliyo.
Ya da çıkası var :1shok::gitme:
flyy bunlar senin için seçtiklerim
kızlar başka isteyen olursa mesaj atın bana
edeceğim inşallah,sağ salim bi varayım,israile belli olmaz,sabah uçağım,haca ve umreye giderken çok heyecanlanırdım,kalbım çıkardı,bunda daha sakınım,yada daha şoktayım,ayy kızlar ben çok ağlarım,oralarda perişan olurum biliyom huyumu,kızlar yaş ilerledikçe daha çok ağlamaya başladım,her gün ağlarım,bilmiyom niye,ama çok mutluyum,huzurluyum,hamd olsun hiç sıkıntım falen yok,şişmanlığımı saymasak -:)
sabunum nirelerdesınnnnnnnnnn
hazancım bu sözlerim önce sana sonra da topikteki bütün kardeşlerime...
çıkıyor olmak,nişanlı olmak hatta evli olmak...hiçbiri insanın özel alanına girme hakkı vermemeli iki tarafada!..bu konu en baştan konuşulmalı ve sınırlar belirlenmeli bence...mektuplar,cep telefonları,çanta ve cüzdanlar özel eşyalardır ve hiçkimsenin bunları okuma,karıştırma hakkı yoktur...olamaz...bu davranış tamamen karşıdaki kişiye güvensizlik ve saygısızlıktır...
ilişkilerde BAĞLILIKLA BAĞIMLILIĞI karıştırdığımız ve BİZ olmak için BEN i kaybettiğimiz zaman o ilişki her iki taraf için, bir süre sonra taşınması zor bir külfet haline gelir
lütfen yanlış anlamayın,herkes olabildiğince serbest olsun demek istemiyorum...ama benim cep telefonumdaki mesajları eşim okumaya kalksa tepkim çok sert olurdu herhalde...çünkü ben de bir arkadaşıma yazdığım mesajı eşinin okuyabileceği fikrine dayanamam...çok özel şeyler yazabiliyoruz çünkü..bir erkeğin asla okumaması gereken...
canımcım bence bu mesaj sorununu çözdükten sonra mutlaka bu konuyu konuşun ve kişisel alanlarınızı belirleyin...
Mesacda Seni seviyorum da yazsa,
Allah belanı versinde yazsa, yanlış mesac zabınım.
Ama o ağzına geleni söyleyip, sonra pişman olup mesac yağdırıyo.
Uşak haklımı şindikklava: klava:
çıkıyor olmak,nişanlı olmak hatta evli olmak...hiçbiri insanın özel alanına girme hakkı vermemeli iki tarafada!..bu konu en baştan konuşulmalı ve sınırlar belirlenmeli bence...mektuplar,cep telefonları,çanta ve cüzdanlar özel eşyalardır ve hiçkimsenin bunları okuma,karıştırma hakkı yoktur...olamaz...bu davranış tamamen karşıdaki kişiye güvensizlik ve saygısızlıktır...
ilişkilerde BAĞLILIKLA BAĞIMLILIĞI karıştırdığımız ve BİZ olmak için BEN i kaybettiğimiz zaman o ilişki her iki taraf için, bir süre sonra taşınması zor bir külfet haline gelir
lütfen yanlış anlamayın,herkes olabildiğince serbest olsun demek istemiyorum...ama benim cep telefonumdaki mesajları eşim okumaya kalksa tepkim çok sert olurdu herhalde...çünkü ben de bir arkadaşıma yazdığım mesajı eşinin okuyabileceği fikrine dayanamam...çok özel şeyler yazabiliyoruz çünkü..bir erkeğin asla okumaması gereken...
canımcım bence bu mesaj sorununu çözdükten sonra mutlaka bu konuyu konuşun ve kişisel alanlarınızı belirleyin...
felaket tellalığı yapmak istemem,hep yapıcıyımdır,ama dengesiz insanlardan nefret ederim,yakıp yıkıp sonra özür dileyen,yada 2 dk sonra hiçbir şey olmış gibi davranan insnalara gıcık oluyorum ve silerim,bizim ev akrep ve ikizler dolu,hepsi öle,afferdsin edip batırıyolar,sonra hiçbişi olmaış gibi,biriylen çıkmıştım öle ,inan bana canından bezdiriyolar,huyunu değişsin..
şimcik şölede bi şey var mesac yannış gelmiş tamam ama olayın sıcaklığı ile tepki vermiş olabilir sevdiğin kişi yaniiii ;
bu bi tür karakter kişilik yapı meselesi kimi soğukkanlıdır karşılaştığı her ne olursa olsun frenleyebilir kendisini asla taviz vermez kendini kaybetmez ama kimide vardır tepkileri çok çabuk çok fazla çok gürültülü hengabeli olur . . .
VE İNAN 2. BAHSETTİĞİM GRUP KARAKTERDEKİ KİMSELER ÇOK DAHA SAMİMİ ÇOK DAHA GERÇEK YAŞAR . . .
asla asla bu biçimde bir nedenden ötürü düşünülmemeli ayrılık . . .
bu kimsenin hoşuna gitmeyen bir anda fevri davranabileceği düşüncesi ve BİLİNCİ ile devam edilmeli der zabın . . .
tak yüzüğünü hazanım ben yüsük yüsük diye deliriyorum şurada sen ne diosun . . .
sınırlar gerçekten çok mühim ablacığım bahsettiğin konu çok haklı . . .
hazanım ablamın dediklerine dikkat edersen seni ve onu daha az çıldırtacak neden kalır gibi sanki . . .
dengesizlik olduğunu sanmam endülüşüm . . .
bu kesinlikle yapı meselesi . . .
sonradan bu tepkiyi verdiği için o kimselerde çok üzülüyorlar . . .
tabi bununda bir sınırı var . . . :1ninca:
felaket tellalığı yapmak istemem,hep yapıcıyımdır,ama dengesiz insanlardan nefret ederim,yakıp yıkıp sonra özür dileyen,yada 2 dk sonra hiçbir şey olmış gibi davranan insnalara gıcık oluyorum ve silerim,bizim ev akrep ve ikizler dolu,hepsi öle,afferdsin edip batırıyolar,sonra hiçbişi olmaış gibi,biriylen çıkmıştım öle ,inan bana canından bezdiriyolar,huyunu değişsin..
şimcik şölede bi şey var mesac yannış gelmiş tamam ama olayın sıcaklığı ile tepki vermiş olabilir sevdiğin kişi yaniiii ;
bu bi tür karakter kişilik yapı meselesi kimi soğukkanlıdır karşılaştığı her ne olursa olsun frenleyebilir kendisini asla taviz vermez kendini kaybetmez ama kimide vardır tepkileri çok çabuk çok fazla çok gürültülü hengabeli olur . . .
VE İNAN 2. BAHSETTİĞİM GRUP KARAKTERDEKİ KİMSELER ÇOK DAHA SAMİMİ ÇOK DAHA GERÇEK YAŞAR . . .
asla asla bu biçimde bir nedenden ötürü düşünülmemeli ayrılık . . .
bu kimsenin hoşuna gitmeyen bir anda fevri davranabileceği düşüncesi ve BİLİNCİ ile devam edilmeli der zabın . . .
tak yüzüğünü hazanım ben yüsük yüsük diye deliriyorum şurada sen ne diosun . . .
tatlım senın yaş kaç,gençsin anlaşılan,ama yaş ilerleyınce insna çok daha farklı bakıyo bazı şeylere,hayırlısı de yaslan arkana,ama çocuğu suçlayamam,gelen mesajın ne olduğuna bağlı,ama içinde bi eksiklık soru işareti varsa onunla ilgili bilemeyız,ama ben bu konuda yorum yapcak en son insan bile değilim,kendimi tanıdığım için evlenmedim ben,
evet sabunum doğru sölüyosun,ama karşındakinin kaldıramayacağı zaman oldupta çakıştığı zaman ipler kopar,ve sen nedne bu zaman sabır etmişi,alttan alıp idare etmişim diyosun,şöleki dostluk yada akraba sevgili iş arkadaşı neyse,bu birliktelik için sen karşındakinnın hoşlanmayacağını bildiğinn davranışları daha tolero ederek yaklaşırsın,bu bir değerdir,aynı şeyi yapsı ne olursa olsun herkes yapmalıdır,ama şeker bazılarıda adamına göre davranıyo,sana yaptığını başkasına yapmıyo,bide böle bi durum var,
tatlım senın yaş kaç,gençsin anlaşılan,ama yaş ilerleyınce insna çok daha farklı bakıyo bazı şeylere,hayırlısı de yaslan arkana,ama çocuğu suçlayamam,gelen mesajın ne olduğuna bağlı,ama içinde bi eksiklık soru işareti varsa onunla ilgili bilemeyız,ama ben bu konuda yorum yapcak en son insan bile değilim,kendimi tanıdığım için evlenmedim ben,
ayy hazanım baharım,sonbaharım kızz akrepsen adam senden korksun,sölediklerimi geri alıverdim 2 dk -:)))muck öptüm senı,
çıkıyorum kudusten döneyım,anlatıcam sana akrepın hıkayesini,çocuk ne burcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?