arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var bir türlü kilo veremiyorum
evlendiğimde 54 kiloydum, 57-58 kg ile hamile kaldım..doğumda 20 kilo aldım bebeğim 9 aylık ve şu an 67 kiloyum..eski kiloma dönmek istiyorum lütfen yardım edin..burda sizinle kilo verdiğimi ve irademi kazandığımı görmek istiyorum.kendime güvenimi kaybettim..lütfen yol gösterinnnn. desteğinize ihtiyacım vaaarrrrrrr
canım öncelikle kendine güven ve zayıflama kararını verdiysen bunu uygulamaya biran önce başla çünkü çevrendeki herkes bizde dahil ne kadar moral versek egzersiz yap şunları şunları ye diye saatlerce dil döksekte önce insan kendi istemeli...bak ben mesela sabahları asla gözümü açamazdım yataktan kalkmakta acayip zorlanırdım ve kara verdim sabahları erken uyanacağım diye saati kuruyordum ve kapatıp geri uyuyordum hergün bir sonraki güne bırakıyordum...akşam yemeğini ekmeksiz yiyeceğim diye karar vermiştim onu da hiç gerçekleştiremedim...ama artık iyice motive oldum sanırım..çünkü sabah uyanıp spor yapmaya can atıyorum hatta yarım saat erken uyansaydım da az daha yapsaydım diye bırakmak istemiyorum...akşam yemeklerinde ekmeği hiç aramıyorum (öğle yemeklerini zaten ekmeksiz yiyorum birkaçyıldır o yüzden sadece akşamdan bahsediyorum...)neyse yazım çok uzadı işte dediğim gibi planını yapar ve uygulamaya başlarsan mutlu mutlu haberlerini alırız bizde...