60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var bir türlü kilo veremiyorum
evlendiğimde 54 kiloydum, 57-58 kg ile hamile kaldım..doğumda 20 kilo aldım bebeğim 9 aylık ve şu an 67 kiloyum..eski kiloma dönmek istiyorum lütfen yardım edin..burda sizinle kilo verdiğimi ve irademi kazandığımı görmek istiyorum.kendime güvenimi kaybettim..lütfen yol gösterinnnn. desteğinize ihtiyacım vaaarrrrrrr

canım öncelikle kendine güven ve zayıflama kararını verdiysen bunu uygulamaya biran önce başla çünkü çevrendeki herkes bizde dahil ne kadar moral versek egzersiz yap şunları şunları ye diye saatlerce dil döksekte önce insan kendi istemeli...bak ben mesela sabahları asla gözümü açamazdım yataktan kalkmakta acayip zorlanırdım ve kara verdim sabahları erken uyanacağım diye saati kuruyordum ve kapatıp geri uyuyordum hergün bir sonraki güne bırakıyordum...akşam yemeğini ekmeksiz yiyeceğim diye karar vermiştim onu da hiç gerçekleştiremedim...ama artık iyice motive oldum sanırım..çünkü sabah uyanıp spor yapmaya can atıyorum hatta yarım saat erken uyansaydım da az daha yapsaydım diye bırakmak istemiyorum...akşam yemeklerinde ekmeği hiç aramıyorum (öğle yemeklerini zaten ekmeksiz yiyorum birkaçyıldır o yüzden sadece akşamdan bahsediyorum...)neyse yazım çok uzadı işte dediğim gibi planını yapar ve uygulamaya başlarsan mutlu mutlu haberlerini alırız bizde...

slm derin herkezi çok güzel motive ediyorsun bu arada yeşil açyımı aldım buğün içicem birazdan spor salonuna yazılamadım henüz ama birazdan yapıcam sporumuda hoşçakal

slm derin herkezi çok güzel motive ediyorsun bu arada yeşil açyımı aldım buğün içicem birazdan spor salonuna yazılamadım henüz ama birazdan yapıcam sporumuda hoşçakal

teşekkür ederim güzel sözlerin için...gerçekten dediğin gibiyse ne mutlu bana buradaki herkes birbirinden güç alıyor bana özgü değil yani...canım bende 1.5 saat kadar spor yaptım pc başına şimdi geçtim bir fincanda papatya çayı aldım...canım yeşil çay içmek istemedi bu akşam...

Merhaba kızlar..
Ben de bu hafta sonu başladım nihayet. Benim sorunum kalçalar. Oturmaktan galiba kalçamdan alıyorum kiloyu. Bu yüzden de korumalıyım kilomu.

Ben bu hafta sonu spora başladım. 20 şer kere hareket yapıyorum. Mekik özellikle mahvetti beni ama kendimi çok iyi hissediyorum... Yarın sabah da tekrardan iş arkadaşımla sarmısaklı cevize başlıyoruz... Hadi hayırlısı bakalım:..

Hepinize iyi geceler...

arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var bir türlü kilo veremiyorum
evlendiğimde 54 kiloydum, 57-58 kg ile hamile kaldım..doğumda 20 kilo aldım bebeğim 9 aylık ve şu an 67 kiloyum..eski kiloma dönmek istiyorum lütfen yardım edin..burda sizinle kilo verdiğimi ve irademi kazandığımı görmek istiyorum.kendime güvenimi kaybettim..lütfen yol gösterinnnn. desteğinize ihtiyacım vaaarrrrrrr
hg cnm benım a.s. sende burdan arkadaşların ne yediklerini gözlemleyerek kendine menuler oluşturabilrsinn ve bu menuleri buraya yazıp beğenilere sunabilirsin.. eminim bizimden senden alacağımız çok akıl olur vee vereceğin desteklerde aynı şekilde :lepi:

benim evde tartım yok bugün eczaneye gidip bi tartılayım
paranoya olmamamk için eve tartı almıyorum bu şekilde bilmemek daha iyi gibibenneyaptımki
inş kilo vermişimdir eşim zayıfladın deyip duruyor ama daha 1 hafta oldu başlayalı sanmıyorum-tatlicadiarzu-
ama vucudumda incelmeler varhihoyyyt
mate çayı aldım funda yoktu onuda bugün alıcam
bu çayı günde kaç fincan içiyosunuz

valla ben doğadan mate içiorum uzerinde yazmıo şukadar bukadar için die ama bende 2 bardak içiorum en gazla 3 çunku yeşil çay falanda içiorumm :1hug:

aaybis inşallah veririm..az önce bi bayan geldi bir yıldır görmüyordum..beni tanıyamadı ve aaa sen kilo almışsın ondan tanıyamadım ne kadar değişmişsin dedi...:((
kendimi berbat hissediyorum..kilo vermek istiyorum

şimdi diyetine sım sıkı tutun ve bidaha göruşduğunde sana ne kadar zayıflamışsın demekten kendini alamasın yerimseniben

ayy canım ben dün biraz mant ı yedim ya tartının oyunu falan değil:(((((

tubiş canım o eklediğin şey ne işe yarıyo??

seni gidii mantıcı bidaha duymıım :oklava: ama telafi edersin tatlım uzulmee :teselli:

yarım saat önce tartıldım 61 le 62 arasında gidip geldim:lepi:
1 haftada 1.5 kilo böyle gidersem yaza kadar çoktan gitmiş olu bu kilolar:teytey:

aferin sanaaa a.s. a.s. a.s. bunlarda hediyelerin cnm benmm tbrklerr

bugün yediklerim: cokacimcoook cokacimcoook

soğansuyu koca bi bardak
kahvaltı: 2 dilim kepekli ekmek, 2kk peynir, şekersiz çay
öğle: 1 tabak yoğurtlu karnıbahar
akşam: haşlanmış 1/3 tavuk göğsü, yeşillik
yatmadanda soğansuyu

a.s.a.s.a.s.a.s.

ayy çok hoş aferin cnmm a.s.

benim bugün yediklerim
sabah:ballı limonlu ılık su
ögle:
1 kuşburnu şekersiz
5 tane form bisküvi bu sabah geç kaldım mecbur bunları yedim
akşam:7 tane çig köfte-tatlicadiarzu-
1 bardak tuzsuz ayran
1 tane haşlanmış tavuk but bu kadar
artık iştahımda yok
akşamda sporumu yaptım
yarın ne yerim bilmem benneyaptımki

sende çok gusel bi menu yapmışsın cnm aferinn a.s.

vee benm menum hazırlayın oklavaları kızlarrr;
bi tabak ciğer sote
yarım tabak makarna ve bol yoğurt
ama bugun gun boyu bunlar dışında yarım paket eti form biskuvi
çok ince dilim evde yaptığım kekten yedim
ve iki bardak çay içtim bukadar
bu arada lahana çorbasını döktum .. çok afedersiniz a kalsın kuscaktım kendi kendime dedim bu işkenceyi çekecek kadar kilom yokki benım dedim ve döktumm ...

afiyet olsun şekerim ne güzel gidiyorsun bak a.s.
bende öğlen 1 tabak acılı kara lahana yemeği yedim, yarım saat öncede 1 elma yedim kendime tıka basa tok hissediyorum valla

canım günaydın.dün pek yazamadım.umarım bu dikkatlerim sonuç verir.daha pek tartıda bi oynama yok.dün yemekten sonra 4 gibi 15 tane falan kuru vişne yedim.akşamda 1 tabak tavuk çorbası , 3-4 kaşık karnıbahar yemeği, birazda brokoli yedim.yemekten sonra saat 19:00 gibi spora gittim.20 dk çok hızlı yürüdüm hatta bi ara koştum, sonra 25 dk bsiklet , yaklaşık 1 saat diğer aletlerle çalıştım, en sonda 20 dk uzay bisikletimi ne diyolar ondan yaptım.yanlız canım çıktı.
bu sabah 1 dilime yakın tahıllı ekmek, biraz beyaz peynir,3-4 tane zeytin ve biraz domates yedim.herkeze mutlu günlerrrrrrrrra.s.

canım günaydın.dün pek yazamadım.umarım bu dikkatlerim sonuç verir.daha pek tartıda bi oynama yok.dün yemekten sonra 4 gibi 15 tane falan kuru vişne yedim.akşamda 1 tabak tavuk çorbası , 3-4 kaşık karnıbahar yemeği, birazda brokoli yedim.yemekten sonra saat 19:00 gibi spora gittim.20 dk çok hızlı yürüdüm hatta bi ara koştum, sonra 25 dk bsiklet , yaklaşık 1 saat diğer aletlerle çalıştım, en sonda 20 dk uzay bisikletimi ne diyolar ondan yaptım.yanlız canım çıktı.
bu sabah 1 dilime yakın tahıllı ekmek, biraz beyaz peynir,3-4 tane zeytin ve biraz domates yedim.herkeze mutlu günlerrrrrrrrra.s.

günaydın şekerim,kutlarım seni valla en az benim kadar azimlisin hihoyyyt sen tartıya aldanma canım hem spor yaptığın için tartıda fazla farketmeyebilirsin ama inceldiğini ve toparlandığını sende hissedeceksin zamanla.
bende dün akşam 1 tabak nohut yemeği,3 kaşık tavuklu pilav yedim.1 sonra 1 portakal ve bolbol bitki çayı içtim. 50 dak spor yaptım.kolaylıklar dilerim bende hepimize...

canımcım trabzonlu değilim ama ortalama bir trabzonludan daha fazla düşkünüm kara lahanaya o kokusu yok mu o koku beni sarhoş ediyo mest ediyo deli ediyo . . .

:asigim:

holiya demek ben bu adı ilk defa senden duydum benim bulunduğum çevrede karalahana yemeği denir klasik karalahana iç yağ ile haşlanır, hatta lahana yaprakları sonra süzülür o su falan ki ayin gibi :Saruboceq: yapımıda . . . yemeside . . .

cokacimcoook

günaydın canım aynı yemekden bahsediyoruz valla her öğün olsa yerim ben kiloda aldır mıyor nasıl olsa :jeyyar:

şekerim benim bildiğim yok ,basen için olan aletlerde pahalı epey yaa en uygunu 85-90 tl almayı düşündümde bi ara,gerçi hala araştırıyorum bulursam haber veririm sanada

bekliyorum canım haberlerini:)))

ya kızlar iki gündür tartı sanki artışa geçmiş gibi yaaaaaaa:( çoook moralim bozuluyo

aşırı birşey yemiyorum ama üşdüğüm için su içmeyi kestim ondan olabilir mi?

Günaydın kızlarrrr...
Dün yine yeni ve yeniden girdiğim klasik pazartesi rejimimi sonunda bozmadan bir günü bitirdim. :dance:
Dün yediklerime son derece dikkat ettim, sebze ve salata ağırlıklı beslendim. Kola, tatlı abur cubur, kuruyemiş ve gofretlerden uzak durdum. ( normalde bunlarla beslenirimde )
Ayrıcaaaaa tam 50 mekik çektim. Başlangıç için fena sayılmaz. a.s
Ama zorlandım, ben özellikle akşam ve gece boğazını tutamayan ve sürekli yiyen biriyim heleki stresliyken... Dün akşam sırf bu sebepden erken yattımki dayanamayıp yemeyim diye. Resmen yeme krizi geliyor belli bir saatten sonra.
Umarım bugünde bozmam. Herkese başarılar ayrıca kilo vermeyi başaranlarıda tebrik ediyorum... a.s

günaydın şekerim,kutlarım seni valla en az benim kadar azimlisin hihoyyyt sen tartıya aldanma canım hem spor yaptığın için tartıda fazla farketmeyebilirsin ama inceldiğini ve toparlandığını sende hissedeceksin zamanla.
bende dün akşam 1 tabak nohut yemeği,3 kaşık tavuklu pilav yedim.1 sonra 1 portakal ve bolbol bitki çayı içtim. 50 dak spor yaptım.kolaylıklar dilerim bende hepimize...

canım bende seni tebrik ederim.sende maşallah çok iyi gidiyorsun.birbirimizi bence böyle güzel motive ediyoruzkaydirigubbakcemilebaşarıcaz bu işi eminim:lepi:

aslını istersen biraz toparlanma hissediyorum ama kilo aynı.şuan malum dönemdeyim.sanırım kilo verermem ondanda kaynaklanıyo.vücudum su topladı.:çok üzgünüm:

bekliyorum canım haberlerini:)))

ya kızlar iki gündür tartı sanki artışa geçmiş gibi yaaaaaaa:( çoook moralim bozuluyo

aşırı birşey yemiyorum ama üşdüğüm için su içmeyi kestim ondan olabilir mi?

günaydın canım, tartıya çok fazla aldanma başka sebeplerde olabilir özellikle regl döneminden önce ve sonra tartı çok şaşıyor biliyorsun.
ama suyu içmeyi bırakma,üşüyorsan suyu ılık iç,açık bitki çayı iç .moralini bozma canım sen aynen devam et yoluna :teselli:

canım bende seni tebrik ederim.sende maşallah çok iyi gidiyorsun.birbirimizi bence böyle güzel motive ediyoruzkaydirigubbakcemilebaşarıcaz bu işi eminim:lepi:

aslını istersen biraz toparlanma hissediyorum ama kilo aynı.şuan malum dönemdeyim.sanırım kilo verermem ondanda kaynaklanıyo.vücudum su topladı.:çok üzgünüm:

kilo veririsin anam hiç üzülme,diyete spora devam et verirsinkaydirigubbakcemile5
ben bir arkadaşdan öğrendim burda( gerçi çoğu şeyi burda öğrendim sağolsun arkadaşlarım benim ) beden ölçilerini al hayatım.tartıda yanılabilir ama ölçiler yanıltmıyor. ölçünü takip ederek incelip incelmediğini takip edebilirsin:jeyyar:

günaydın canım, tartıya çok fazla aldanma başka sebeplerde olabilir özellikle regl döneminden önce ve sonra tartı çok şaşıyor biliyorsun.
ama suyu içmeyi bırakma,üşüyorsan suyu ılık iç,açık bitki çayı iç .moralini bozma canım sen aynen devam et yoluna :teselli:

canım regl başlarken 60 oldum. bitti 61 oldum ya:((
terslik yok mu bu işte:(

saol canım tavsiyelerini uygulucam umarım işe yarar:1hug:

Sanırım ben yine regl oluyorum:uhm:(ben yaklaşık 15 günde bir oluyorum zaten)

Bende feci bir cola ve tatlı krizine girdim.sabah kalkar kalkmaz 1 kutu light cola içtim.:bbo:
Biraz kendime geldim.Dün akşam bir kase çorba ve bir dilim çavdar ekmeği yedim.Gece yine tatlı krizine girdim.Ama bir fincan süte tatlandırıcı ile biraz tarçın serpiştirdim,sütlaç niyetinelaelaelaelaelae kesti tatlı isteğimi.
Sabah menüm:

saat 7:30
1 kase liht süt ve cornfleks.

Öğlen için yanıma yine 1 dilim siyah ekmek ve çorba aldımcokacimcoook

günaydın arkadaşlarrrrrrrra.s.nasılsınız bakalım bugün.ayça topraksu nerelerdesiniz.uyuyamı kaldınız.benim kalça hareketleri işe yaradı galiba.kalçalarım 2 cm.küçülmüş.oldu 108.ama diğer bölgelerimde bir incelme yok bu normalmi acaba.:teytey:

kilo veririsin anam hiç üzülme,diyete spora devam et verirsinkaydirigubbakcemile5
ben bir arkadaşdan öğrendim burda( gerçi çoğu şeyi burda öğrendim sağolsun arkadaşlarım benim ) beden ölçilerini al hayatım.tartıda yanılabilir ama ölçiler yanıltmıyor. ölçünü takip ederek incelip incelmediğini takip edebilirsin:jeyyar:

evet canım

eve gidince hemen ölçülerimi alıcam

öbür türlü insan yanılgıya düşüyo:çok üzgünüm:

günaydın arkadaşlarrrrrrrra.s.nasılsınız bakalım bugün.ayça topraksu nerelerdesiniz.uyuyamı kaldınız.benim kalça hareketleri işe yaradı galiba.kalçalarım 2 cm.küçülmüş.oldu 108.ama diğer bölgelerimde bir incelme yok bu normalmi acaba.:teytey:

canım kalçalar için napıyosun??

Back
X