60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nasılsınız?dünkü yediklerim
sabah kepekli büsküvi 3 tane, çay
ara sunta büsküvü
öglen mercimek çorbası ıspanak yogurtlu
ara 1 kivi 1 ceviz daha sonra diyet çikalata küçük parça ama
akşam 2 ince dilim pizza ama gerçekten hamuru çok ince idi daha çok malzemesini yedim diyebilirim.
akşam spor olarak yarım saat yürüyüş ev süpürme
biraz abartıyormuyum bilmem ama bu ara o kadar bitkinim ki cnm kalkıp birşey bile yapmak istemiyor eşim sagolsun o hazırlıyor yemegi falanda.

aktivite olarak yarım saat yürüdüm sanırım 3 km falan fazla diil ama ,ev süpürdüm çok yorgundum..

vee benm menum hazırlayın oklavaları kızlarrr;
bi tabak ciğer sote
yarım tabak makarna ve bol yoğurt
ama bugun gun boyu bunlar dışında yarım paket eti form biskuvi
çok ince dilim evde yaptığım kekten yedim
ve iki bardak çay içtim bukadar
bu arada lahana çorbasını döktum .. çok afedersiniz a kalsın kuscaktım kendi kendime dedim bu işkenceyi çekecek kadar kilom yokki benım dedim ve döktumm ...
[/QUOTE]

canım hemen gönderiyorum :oklava: :mymeka:
ama bugün hafif geç tamammı canım iki ileri bi geri (mehter takımı gibi oldu :roflol: ) yapmayalım lütfen delikafadulden delikafadulden

günaydın arkadaşlarrrrrrrra.s.nasılsınız bakalım bugün.ayça topraksu nerelerdesiniz.uyuyamı kaldınız.benim kalça hareketleri işe yaradı galiba.kalçalarım 2 cm.küçülmüş.oldu 108.ama diğer bölgelerimde bir incelme yok bu normalmi acaba.:teytey:

tebrik ederim canım çok sevindim incelmene gayet normal deilmi çünkü yaptığın kalça hareketleriymiş ne güzel işte demekki işe yarıyor a.s. :1hug:

ara sunta büsküvü
akşam 2 ince dilim pizza ama gerçekten hamuru çok ince idi daha çok malzemesini yedim diyebilirim.
biraz abartıyormuyum bilmem ama bu ara o kadar bitkinim ki cnm kalkıp birşey bile yapmak istemiyor eşim sagolsun o hazırlıyor yemegi falanda.

aktivite olarak yarım saat yürüdüm sanırım 3 km falan fazla diil ama ,ev süpürdüm çok yorgundum..

canım geçmiş olsun arada bir olabiliyor böyle halsizlikler, yorgunluklar
dünkü yediklerinde hiç fena deil Şeniz ama azda olsa sporunu yapmışsın tebrik ederim a.s.a.s.

sevgili doublebump yoğunluğu kalçalarıma veriorum.günde en az 200 kere kalçalarımı duvara vuruyorum:roflol:.daha sonrada sabah akşam nivea body cd nin kalça ve basen için olan hareketlerini yapıyorum.hareketleri yaparken inanılmaz bir yanma hissediyorum.işte bu yanma sonucu yağlar yanıyo tavsiye ederim.çok ii geliyo inan

öğle yemeğim

4-5 tane pataes kızartması,2 parça patlıcan kızartması, biraz yoğurt, barcunyanın taneleri , 1 dilim ekmek

bakalavada vardı ucundan 1 lokma yedim

ben 23 yaşındayım

sabah 1 yumurta 1 bardak süt ( çok süt gördüm kendimi ahahha)

arada 7 tane diyet bisküvi

öğlen simit peynir yemeyi düşünüyorum

Slm kızlar;
Öğle yemeğimi yedim
1 adet siyah ekmek
1 fincan çorba
bol bol suu
akşam da bol sirkeli salata var menümde...cokacimcoook

merhaba kızlar,

dün akşam 7 adet çig köfte, bir süre sonrada fındık yedim kendimi şişmiş hissediyorum.

sabah menüm aynıydı, öğlende çorba, 2 kaşık pilav ve üzerinde az nohut yedim.

kalçaları duvara vurmayı daha öncede duymuştum arkadaşımın tanıdğı yapmış işe yarıyor diyordu. nivea cdsini yeni duydum onu araştırayım.

11 gün önce 26 yaşımı doldurdum.

Günaydın kızlarrrr...
Dün yine yeni ve yeniden girdiğim klasik pazartesi rejimimi sonunda bozmadan bir günü bitirdim. :dance:
Dün yediklerime son derece dikkat ettim, sebze ve salata ağırlıklı beslendim. Kola, tatlı abur cubur, kuruyemiş ve gofretlerden uzak durdum. ( normalde bunlarla beslenirimde )
Ayrıcaaaaa tam 50 mekik çektim. Başlangıç için fena sayılmaz. a.s
Ama zorlandım, ben özellikle akşam ve gece boğazını tutamayan ve sürekli yiyen biriyim heleki stresliyken... Dün akşam sırf bu sebepden erken yattımki dayanamayıp yemeyim diye. Resmen yeme krizi geliyor belli bir saatten sonra.
Umarım bugünde bozmam. Herkese başarılar ayrıca kilo vermeyi başaranlarıda tebrik ediyorum... a.s

aferin sana cnm rejimini bozmadığın için aynen devam yerimseniben bu arada bende gece yemek yemeği pek severim senn gibi gunduz rejim yapmak zor gelmıo inan :1no2: kendimi geceleri kk ya verıorum ki yemeden uzak olim kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlarrrrrrrra.s.nasılsınız bakalım bugün.ayça topraksu nerelerdesiniz.uyuyamı kaldınız.benim kalça hareketleri işe yaradı galiba.kalçalarım 2 cm.küçülmüş.oldu 108.ama diğer bölgelerimde bir incelme yok bu normalmi acaba.:teytey:

evt cnm yaa ben 12.30 da uyandım bugunn incelmen icende sana yıldızlı beş **5** :lepi:

ara sunta büsküvü

menun çok gusel şekerim ama pizzan için aynı şeyleri söleyemicemm .. ama olsun onuda fazla yememişsin bu şekilde devam onuda telfi edersin artık .. sporunda gusell.bende artık evişi yaparken spor yaptım die duşunuorumm kaydirigubbakcemile3

vee benm menum hazırlayın oklavaları kızlarrr;
bi tabak ciğer sote
yarım tabak makarna ve bol yoğurt
ama bugun gun boyu bunlar dışında yarım paket eti form biskuvi
çok ince dilim evde yaptığım kekten yedim
ve iki bardak çay içtim bukadar
bu arada lahana çorbasını döktum .. çok afedersiniz a kalsın kuscaktım kendi kendime dedim bu işkenceyi çekecek kadar kilom yokki benım dedim ve döktumm ...

ama bugün hafif geç tamammı canım iki ileri bi geri (mehter takımı gibi oldu :roflol: ) yapmayalım lütfen delikafadulden delikafadulden[/QUOTE]

bugun yeternce hafif geçıorum hayatım sözzz ..hihoyyyt

kızlar yaşlarınızı merak ettim.sakıncası yoksa yazarmısınız
ben 30 yaşındayım.

ben daha çıtırım kızım 62 kiloluk bi çıtır :roflol: 20 yaşındaım :1rolleyes:

öğle yemeğim

4-5 tane pataes kızartması,2 parça patlıcan kızartması, biraz yoğurt, barcunyanın taneleri , 1 dilim ekmek

bakalavada vardı ucundan 1 lokma yedim

Allah tan az yemişsin hepsini cnm yoksa oklavayı yollardım sırnaşık şey

ben 23 yaşındayım

sabah 1 yumurta 1 bardak süt ( çok süt gördüm kendimi ahahha)

arada 7 tane diyet bisküvi

öğlen simit peynir yemeyi düşünüyorum

bir simit bir ekmek hayatım ne simidi :1no2: bu kahvaltıya simidi yakıştıramadımm :delphin:

Slm kızlar;
Öğle yemeğimi yedim
1 adet siyah ekmek
1 fincan çorba
bol bol suu
akşam da bol sirkeli salata var menümde...cokacimcoook[/QUOT

çok gusel bi menun var hayatım tbrklerr a.s.

aferin sana cnm rejimini bozmadığın için aynen devam yerimseniben bu arada bende gece yemek yemeği pek severim senn gibi gunduz rejim yapmak zor gelmıo inan :1no2: kendimi geceleri kk ya verıorum ki yemeden uzak olim kaydirigubbakcemile3

evt cnm yaa ben 12.30 da uyandım bugunn incelmen icende sana yıldızlı beş **5** :lepi:

menun çok gusel şekerim ama pizzan için aynı şeyleri söleyemicemm .. ama olsun onuda fazla yememişsin bu şekilde devam onuda telfi edersin artık .. sporunda gusell.bende artık evişi yaparken spor yaptım die duşunuorumm kaydirigubbakcemile3

ama bugün hafif geç tamammı canım iki ileri bi geri (mehter takımı gibi oldu :roflol: ) yapmayalım lütfen delikafadulden delikafadulden

bugun yeternce hafif geçıorum hayatım sözzz ..hihoyyyt

ben daha çıtırım kızım 62 kiloluk bi çıtır :roflol: 20 yaşındaım :1rolleyes:

Allah tan az yemişsin hepsini cnm yoksa oklavayı yollardım sırnaşık şey

bir simit bir ekmek hayatım ne simidi :1no2: bu kahvaltıya simidi yakıştıramadımm :delphin:

Slm kızlar;
Öğle yemeğimi yedim
1 adet siyah ekmek
1 fincan çorba
bol bol suu
akşam da bol sirkeli salata var menümde...cokacimcoook[/QUOT

çok gusel bi menun var hayatım tbrklerr a.s.

AŞK OLSUN YEMEKHANEDE NE ÇIKARSA ONU YEMEK ZORUNDAYIM.AÇMI KALSAYDIM:((:çok üzgünüm:

kız cadı hoş geldin canım çok özlemişim ya Şeniz
büyük geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ciddi şekilde üşütmüşsünkü hastaneye yatırmışlar :çok üzgünüm: canım sen kiloyu şimdilik boşver ilaçlarını düzenli kullan tam anlamıyla iyice iyileş ondan sonra devam edersin diyete
bende diyorumki bizim kız iyice derslere vermiş kendini ne bilek kuzucum iğne ilaçla uğraşıyor tekrar büyük geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun :1hug:a.s.a.s.

saol canım bnde özlemişim wala baya üşütmüşüm biraz daha üşütsem zatüre olcakmısım nası üşüttüysem artıkdelikafadulden
iiyim şimdi ilaçlarımı kullanıorum ama vitamini bıraktım zaten kan degerlerim düzelmiş ilaç yerine bol bol meywe yiorum o daa ii sanırım regl olcam bu aralar ondan da biras şiştim kafamçokkarıştı:enbuyukkk:

Buarada ara öğün 10-15 taen kuru vişne yedim

Kayra'cığım yaa bence şekerlemelerden vazgeçmelisin. Onun yerine bir iki grisini yee
Ya da tatlı yemek istiyorsan(ki ben akşam denedim harikaydıkaydirigubbakcemile3)
koca bir fincan süt biraz tatlandırıcı ve tarçın.
Cidden sütlaç gibi oluyor.delikafadulden
Tabii kuru vişne dedğin beim bildiğimden farklı ise şididen özür tatlım:utangac:

bundan sonra lütfen büyüklerinize saygılı olun delikafadulden delikafadulden ne o öyle oklavalar falan büyüklere oklava kalkmaz bikerem sırnaşık şey özellikle sana söylüyorum ayça bu kadar kükreme yeter kızlar benim yaşımda haziranda 44 olacam :nazar::nazar: şimdi anladınızmı bendeki zayıflama isteği menapoz da fazla kilolu olmamak için
yeni yürüyüşten geldim tam 90 dk :nazar::nazar:

ayçacım dur be bir simit bir ekmege eşit degil yanlış biliyorsun..ama bir oturuşta 1 simit te yememek lazım...çıtırmışsın gerçekten hmen kilo ver bakalım dahda çıtır ol..lawes cim nerde hasta oldugunu yazdın ben görmedim kaçırdımmı acaba anlamöadım da neyse geçmiş olsun balım bende derslere kaptırdı kendini herhalde diye düşündüm.

saol canım bnde özlemişim wala baya üşütmüşüm biraz daha üşütsem zatüre olcakmısım nası üşüttüysem artıkdelikafadulden
iiyim şimdi ilaçlarımı kullanıorum ama vitamini bıraktım zaten kan degerlerim düzelmiş ilaç yerine bol bol meywe yiorum o daa ii sanırım regl olcam bu aralar ondan da biras şiştim kafamçokkarıştı:enbuyukkk:

iyi olmana sevindim canım regl öncesi şişkinliktir kafana takma sen Şeniza.s.

Back
X