• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım bu söylediklerin gerçekten çok doğru...bende bir çorba içip bekleyeyim diyorum ama sofrada yanlız olmayınca çoğunluğa uyarken buluyorum kendimi...:bbo: bugün yine dedim kendi kendime çorbadan sonra bekleyeyim diye ama yine olmadı...ama diğerleri tatlı,meyve ile devam etti ben yemedim...a.s (tam burada aferin bekleyen çocuklar gibi oldum...:roflol: ) spor kısmına gelince hergün yapayım diiyorum ama oruç olunca kendimde o enerjiyi bulamıyorum maalesef...işten geldiğimde biraz zamanım oluyor yemek hazırlama gibi bir derdim olmadığı için ama yorgun ve uykusuz oluyorum...sahurdan sonra yatıyorum sabah işe zor uyanıp gidiyorum...iftardan sonrada,,, diye devam eder gider belki biraz bahane ama tek bildiğim bir şey var sporu hayatıma katmayı gerçekten çok istiyorum...mafoldumben dediğin gibi sporsuz olmuyor...

doğru canım sende haklısın.. Hayatına ufak tefek hareketler katmaya çalış bari.. Nebiliim asansör yerine merdiven kullan yada bahaneler bulup bakkala kadar gitmek gibi.. Bi de dans etmeyi seviyosan eve geldiğinde hareketli bi müzik koy ritme uygun olarak popoyu salla mesela.. Maksat kalori yakmak diil mi..kaydirigubbakcemile3

Aminnn fulyacımmm...Dualarınıza gerçekten ihtiyacım var şu sıralar...kaydirigubbakcemile3

Şu şokella 1 çay kaşığı mı,tatlı kaşığı mı yokusa yemek kaşığı mı,??? Aman Allahım yoksa şu yemekleri karıştırdığımız tahta kaşığı kadar mıııı?akannehirsırnaşık şey

Allah iyilik versin kız.. :roflol: :roflol:
Çorba kepçesi. Büyüünden..:roflol: :roflol:
Yok kız 2 kere bıçak dardırdım.. Ne kadara tekabül eder? hmm.. 1 tatlı kaşığı filan heralde.. hehehe..

Kızlar banada yardım yapaıyorum olmuyo zayıflayamıyorum

Hoşgeldin canım.. Bizi düzenli takip et.. Bak nasıl zayıflıyorsun.. kaydirigubbakcemile
Bize biraz kendinden bahset ona göre bizde sana tavsiyelerde bulunuruz canım.. Günlük yediklerini ve yaptığın sporları filan yaz hergün.. En kısa zamanda dipçik gibin olcen bak görr..zemuszemus zemuszemus

ay dün o kadar alıntı yapıp yazdığım koca mesajım yok olmuş...
nereye gitmiş ya..

neyse günaydın kızlar...
fulya gene açılışı yapmış..

ay dün o kadar alıntı yapıp yazdığım koca mesajım yok olmuş...
nereye gitmiş ya..

neyse günaydın kızlar...
fulya gene açılışı yapmış..

hihi.. evet canım..
Günaydın canım..opuyorumnanaktan
Sen de erkencisin bugün?? Hayırdır??

Allah iyilik versin kız.. :roflol: :roflol:
Çorba kepçesi. Büyüünden..:roflol: :roflol:
Yok kız 2 kere bıçak dardırdım.. Ne kadara tekabül eder? hmm.. 1 tatlı kaşığı filan heralde.. hehehe..

Afiyet olsun bir tanemmm.Okadarcık şey midene inene kadar yok olmuştur be yawwopuyorumnanaktan.Bu arada benden de herkese günaydınnnn....opuyorumnanaktan

(Benim için müthiş bir başlangıç oldu bu sabah,merak edenler bir alttaki mesajıma baksınzemuszemus)

zemuszemuszemuszemusBEN BU SABAHHHHHH TARTIDAAAAA TAM TAMINAAAA (KÜSÜRATSIZZZZZ) 54 KG GELDİMMMMMMM !!!!!!!!zemuszemuszemuszemus

zemuszemuszemuszemusBEN BU SABAHHHHHH TARTIDAAAAA TAM TAMINAAAA (KÜSÜRATSIZZZZZ) 54 KG GELDİMMMMMMM !!!!!!!!zemuszemuszemuszemus

Tebrik ederim bitanemmmmm... Süper... Çok sevindim... :sm_cool: alkisalkisalkis :sm_cool: :sm_cool:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Maşallahh sana Maşallah..:nazar::nazar::nazar:

Günaydın . . . :kahve:

Luna teprik . . . yerimseniben

yediklerimi yazmaya devam edeceğim . . .

sahur ; 2 domates 1 salatalık 1 küçük soğandan oluşan salata bol beyaz peynir biraz beyaz leblebi ve kayısı bademi yeşil çay ve 2 fincan şekersiz çay . . .

iftara derinin kabaklı çorbasından düşünüyorum 1-2 saat sonrada nesfit . . .

Günaydın . . . :kahve:
wooowww... süpersin sen ya... ee şimdiki hedef ne ?

yediklerimi yazmaya devam edeceğim . . .

sahur ; 2 domates 1 salatalık 1 küçük soğandan oluşan salata bol beyaz peynir biraz beyaz leblebi ve kayısı bademi yeşil çay ve 2 fincan şekersiz çay . . .

iftara derinin kabaklı çorbasından düşünüyorum 1-2 saat sonrada nesfit . . .

oldukça sıkı tutmuşsun işi... hımmm

Teşekkürler sabuncum...kaydirigubbakcemile3

tbr luna valla kıskanmadım desem yalan olur hedef kilom 54 çokkkkk tebrikleropuyorumnanaktan

Canım ben hepinizin en kısa sürede istediğiniz kiloya ulaşacağınıza inanıyorum..Çoookkk teşekkür ederim mehamcımmmm...kaydirigubbakcemile3

yazdım ama olmamışş tekrar yazayım
wooow süpersin. şimdiki hedef ne?

Canımcımmm teşekkürlerkaydirigubbakcemile3..
Bu kilo sanırım ancak 1-2 haftada sabitlenir üstümde...
Bi sabitlendiğine inanayım ondan sonra düşünücem ama daha fazla kilo vermenin bende çirkin durabileceğini de düşünüyorum açıkcası...
Bilmemkine ne yapayım?...fisfisfis

Bu arada çizelgemi de yarına kadar değiştirmeyeceğim,yarın sabah da aynı kiloda gelirsem o zaman bakıcam icabına...

oldukça sıkı tutmuşsun işi... hımmm

evet fiucuğum kendimi hafif hissettiğimde çok iyide hissediyorum ayrıca buna karar kıldım . . .

yani azıcık ağır yiyeyim ve bunu telafi etmeyeyim hemen kilo olarak geri dönüyor ve bu döndüğü hali yani o şişginlik beni inanılmaz huzursuz ediyor . . . mirmirmirmir

fibuş nerede ki ?
kaydirigubbakcemile4

Teşekkürler sabuncum...kaydirigubbakcemile3

Canım ben hepinizin en kısa sürede istediğiniz kiloya ulaşacağınıza inanıyorum..Çoookkk teşekkür ederim mehamcımmmm...kaydirigubbakcemile3

Canımcımmm teşekkürlerkaydirigubbakcemile3..
Bu kilo sanırım ancak 1-2 haftada sabitlenir üstümde...
Bi sabitlendiğine inanayım ondan sonra düşünücem ama daha fazla kilo vermenin bende çirkin durabileceğini de düşünüyorum açıkcası...
Bilmemkine ne yapayım?...fisfisfis
canım kendin için en güzelini , en iyisini gene sen bilirsin..
dilersen korumaya al, dilersen yeni hedefler edin.. ama senden tek bir ricam var..
ne olur bizleri terketme.... akannehir

Bu arada çizelgemi de yarına kadar değiştirmeyeceğim,yarın sabah da aynı kiloda gelirsem o zaman bakıcam icabına...

evet fiucuğum kendimi hafif hissettiğimde çok iyide hissediyorum ayrıca buna karar kıldım . . .

yani azıcık ağır yiyeyim ve bunu telafi etmeyeyim hemen kilo olarak geri dönüyor ve bu döndüğü hali yani o şişginlik beni inanılmaz huzursuz ediyor . . . mirmirmirmir

fibuş nerede ki ?
kaydirigubbakcemile4
çok iyi anlıyorum kuzum seni.. bende de aynen oluyor.. ben 2-3 gün dikkat edemedim hemen gördüm 60ı.. sağlam yedim ama buraya da bildiri yapamadım. dün biraz dikkat ettım altına düşmüşüm 60ın hemen.
vicdan azabı,pişmanlık tartıya yansıyan fazla kılo çok yıpratıcı oluyor.. dikkat edelim artık.. zaten bu ara sporu da, orucu da serdım. oruç tutunca halsız oluyorum. uyku düzenım bozuluyor. bu ara da cok görüsmem var. persembe-cuma-pazartesi iş görüşmelerine gidicem. hafta sonu tutarım oruç inşAllah...

Son düzenleme:
kızlar bugun kendımı kötü hissediyorum. sabaha kadar uyuyamadım. sabah 10 da zar zor uyumusum. kabuslar görerek uyandım öğlen 12 gıbı.. rüyamda içimde büyük bir vicdAN azabı vardı .. sebebi ise ya diyeti bozcak büyük bir kaçamak yapmısım ya da orucu bozmuşum..ikisinden biri idi tam anlayamadım. daha kötüsü ise rüyamda yatıyordum yatagımda ve sallanarak uyandım,deprem oluyordu. feci korkmuşum.tedirginim hala.. yıkılan duvarlar, ya da ölen insanlar görmedım ama sallanıyordu..

hayırlı ağızlardan yorumlar beklıyorum rüyalarımla ilgili.. bu ara cok da iş görüşmem var. pazartesi de gittim bir tane biliyorsunuz.. nelere yorulur acaba ya.. iyi şeylere yormaya çalısıyorum,iyiye cıksın diye..

tekrar geldim ben de. 3 gündür diyet miyet yalan oldu hatta göbeğim yeniden fırlamaya başladı mafoldumben bugünden itibaren tekrar başlıyorum

bugün yediklerim :
kahvaltı : bir dilim köy ekmeği, biraz peynir, 3 tane zeytin, domates-salatalık şekersiz çay
öğlen : 4-5 kaşık kadar barbunya, iki lokma pide, bir etli biber dolması, salatalık-domates

akşamı da karpuzla elmayla ya da müsliyle geçiştireceğim, bundan sonra böyle! öğle yemeklerini düzgün yiyip akşam hafiflemek istiyorum yoksa olmayacak böyle..

kızlar bugun kendımı kötü hissediyorum. sabaha kadar uyuyamadım. sabah 10 da zar zor uyumusum. kabuslar görerek uyandım öğlen 12 gıbı.. rüyamda içimde büyük bir vicdAN azabı vardı .. sebebi ise ya diyeti bozcak büyük bir kaçamak yapmısım ya da orucu bozmuşum..ikisinden biri idi tam anlayamadım. daha kötüsü ise rüyamda yatıyordum yatagımda ve sallanarak uyandım,deprem oluyordu. feci korkmuşum.tedirginim hala.. yıkılan duvarlar, ya da ölen insanlar görmedım ama sallanıyordu..

hayırlı ağızlardan yorumlar beklıyorum rüyalarımla ilgili.. bu ara cok da iş görüşmem var. pazartesi de gittim bir tane biliyorsunuz.. nelere yorulur acaba ya.. iyi şeylere yormaya çalısıyorum,iyiye cıksın diye..

alla alla hayırdır işallah.. canım belki huzursuz yattın.. Bide iş için ne olcak ne bitcek diye kendi kendine sıkıyorsundur onun uykuya yansımasıdır heralde..

Hayırlısı ile herşey çok iyi olucak ve istediğin işe giricen canım.. İnanıyorumm...

slm kızlar.özlediniz mi beni.kaydirigubbakcemile3

ben ipin ucunu iyice kaçırdım.60 kiloyum senağlamasenağlama iftarda sahurda yiyip yatıyorum.ayakta duracak halim kalmıyo çünkü.bakalım sonu nereye varacak.

onun dışında düğün hazırlıkları tam gaz devam.dün 1 eylül de yani evimizi tuttuk.kutu gibi şirin bir ev.içime bi su serpildi.ev bulamayacağız diye çok endişe etmiştim.boyası filan yapılacak.bu hafta koşturup duracağım.perdesi,halısı,avizesi onlar seçilcek.napacam bilmiyorum.oruçdan dolayı çok halsiz oluyorum.inşallah hallederiz.belki bu koşuşturmayla birlikte zayıflarım.zemuszemus

bu arada kulağımın içinde dışkulak ta kocaman bi sivilce çıkmış öyle çok acıo ve arıyo ki anlatamam.ne yapmam gerekiyor onun için??
buraya ara ara uğramaya çalışacağım.öpüyorum hepinizi güzeller.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım arkadaşım çok teşekkür ederim cevabın için...Oğlumun yanında kesinlikle çok sakin durmaya çalışıyorum ve etrafımdakileri de tembihledim bu konuda fakat gel gör ki içimde fırtınalar kopuyor.Malum bir de okula erken başlıyor olması canım çok sıkıyor aslında.

Okadar dua ediyorum ki öğretmenimiz senin gibi ilgili ve şefkatli bir insan olsun diye.

Kesinlikle tavsiyelerini kulağıma küpe yapıcam benekcim,bu konuda kesinlikle bilinçli olmak zorundayız,kaş yaparken göz çıkarmamak için,gerçekten çok hassas bir konu,farkındayım..Allah hepimizin yavrularına hayatlarında kolaylık versin.seni çokkkkaydirigubbakcemile3
:kedi:utandırıyorsun beni lunacanım:utangac:
ilk 3 ay için hazırla kendini bitanem..3 ay yorulacaksınız sonrası çorap söküğü gibi gelecek inan bana...birinci dönemin sonuna doğru okuma yazma işini de tamamen halletmiş olacak oğluşun..:emir_bebek:
kaydirigubbakcemile3
olsun dimi derinim..yerimseniben
ihii...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
seni şımarık seniiiiopuyorumnanaktan
yakışıyo amaaaakaydirigubbakcemile3

evet canım bu söylediklerin gerçekten çok doğru...bende bir çorba içip bekleyeyim diyorum ama sofrada yanlız olmayınca çoğunluğa uyarken buluyorum kendimi...:bbo: bugün yine dedim kendi kendime çorbadan sonra bekleyeyim diye ama yine olmadı...ama diğerleri tatlı,meyve ile devam etti ben yemedim...a.s (tam burada aferin bekleyen çocuklar gibi oldum...:roflol: ) spor kısmına gelince hergün yapayım diiyorum ama oruç olunca kendimde o enerjiyi bulamıyorum maalesef...işten geldiğimde biraz zamanım oluyor yemek hazırlama gibi bir derdim olmadığı için ama yorgun ve uykusuz oluyorum...sahurdan sonra yatıyorum sabah işe zor uyanıp gidiyorum...iftardan sonrada,,, diye devam eder gider belki biraz bahane ama tek bildiğim bir şey var sporu hayatıma katmayı gerçekten çok istiyorum...mafoldumben dediğin gibi sporsuz olmuyor...
of offfffffffff...ne sporla oluyor ne de sporsuzdelikafadulden
harikasın luacanıııııım:lepi::hooray:tebrikler canım arkadaşımkaydirigubbakcemile5

Allah hayır etsin prensesim:Saruboceq:bence tamamen bilinçaltının karışıklığının uykuna yansımasıdır..malum iş görüşmeleri falan...
depreme gelince;ruhunun ve yüreğinin gerçek isteklerine kulak vermen için bir uyarıcıdır bence o sarsıntı...yerimseniben
tekrar geldim ben de. 3 gündür diyet miyet yalan oldu hatta göbeğim yeniden fırlamaya başladı mafoldumben bugünden itibaren tekrar başlıyorum

bugün yediklerim :
kahvaltı : bir dilim köy ekmeği, biraz peynir, 3 tane zeytin, domates-salatalık şekersiz çay
öğlen : 4-5 kaşık kadar barbunya, iki lokma pide, bir etli biber dolması, salatalık-domates

akşamı da karpuzla elmayla ya da müsliyle geçiştireceğim, bundan sonra böyle! öğle yemeklerini düzgün yiyip akşam hafiflemek istiyorum yoksa olmayacak böyle..
diyeti serenler gurubuna hoşgeldiiinvereliniortak
slm kızlar.özlediniz mi beni.kaydirigubbakcemile3

ben ipin ucunu iyice kaçırdım.60 kiloyum senağlamasenağlama iftarda sahurda yiyip yatıyorum.ayakta duracak halim kalmıyo çünkü.bakalım sonu nereye varacak.

onun dışında düğün hazırlıkları tam gaz devam.dün 1 eylül de yani evimizi tuttuk.kutu gibi şirin bir ev.içime bi su serpildi.ev bulamayacağız diye çok endişe etmiştim.boyası filan yapılacak.bu hafta koşturup duracağım.perdesi,halısı,avizesi onlar seçilcek.napacam bilmiyorum.oruçdan dolayı çok halsiz oluyorum.inşallah hallederiz.belki bu koşuşturmayla birlikte zayıflarım.zemuszemus

bu arada kulağımın içinde dışkulak ta kocaman bi sivilce çıkmış öyle çok acıo ve arıyo ki anlatamam.ne yapmam gerekiyor onun için??
buraya ara ara uğramaya çalışacağım.öpüyorum hepinizi güzeller.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun fibuşum..ayrıca kolay gelsinopuyorumnanaktan

Back
X