- 30 Mart 2009
- 1.532
- 0
- 681
evet canım bu söylediklerin gerçekten çok doğru...bende bir çorba içip bekleyeyim diyorum ama sofrada yanlız olmayınca çoğunluğa uyarken buluyorum kendimi...:bbo: bugün yine dedim kendi kendime çorbadan sonra bekleyeyim diye ama yine olmadı...ama diğerleri tatlı,meyve ile devam etti ben yemedim...a.s (tam burada aferin bekleyen çocuklar gibi oldum...:roflol: ) spor kısmına gelince hergün yapayım diiyorum ama oruç olunca kendimde o enerjiyi bulamıyorum maalesef...işten geldiğimde biraz zamanım oluyor yemek hazırlama gibi bir derdim olmadığı için ama yorgun ve uykusuz oluyorum...sahurdan sonra yatıyorum sabah işe zor uyanıp gidiyorum...iftardan sonrada,,, diye devam eder gider belki biraz bahane ama tek bildiğim bir şey var sporu hayatıma katmayı gerçekten çok istiyorum...mafoldumben dediğin gibi sporsuz olmuyor...
doğru canım sende haklısın.. Hayatına ufak tefek hareketler katmaya çalış bari.. Nebiliim asansör yerine merdiven kullan yada bahaneler bulup bakkala kadar gitmek gibi.. Bi de dans etmeyi seviyosan eve geldiğinde hareketli bi müzik koy ritme uygun olarak popoyu salla mesela.. Maksat kalori yakmak diil mi..kaydirigubbakcemile3
Aminnn fulyacımmm...Dualarınıza gerçekten ihtiyacım var şu sıralar...kaydirigubbakcemile3
Şu şokella 1 çay kaşığı mı,tatlı kaşığı mı yokusa yemek kaşığı mı,??? Aman Allahım yoksa şu yemekleri karıştırdığımız tahta kaşığı kadar mıııı?akannehirsırnaşık şey
Allah iyilik versin kız.. :roflol: :roflol:
Çorba kepçesi. Büyüünden..:roflol: :roflol:
Yok kız 2 kere bıçak dardırdım.. Ne kadara tekabül eder? hmm.. 1 tatlı kaşığı filan heralde.. hehehe..
Kızlar banada yardım yapaıyorum olmuyo zayıflayamıyorum
Hoşgeldin canım.. Bizi düzenli takip et.. Bak nasıl zayıflıyorsun.. kaydirigubbakcemile
Bize biraz kendinden bahset ona göre bizde sana tavsiyelerde bulunuruz canım.. Günlük yediklerini ve yaptığın sporları filan yaz hergün.. En kısa zamanda dipçik gibin olcen bak görr..zemuszemus zemuszemus