60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

coksekersın yaazemuszemusopuyorumnanaktan

1.70 boyundayım.. 66 kilodayım .. kader arkadaşlarım bana da bi çaree
10 kilo falan vermem lazım.. nasıl olacak bu ? mafoldumben

hoşgeldiiin...önce o gözyaşlarını sil bakalım:)burada ne 10 kilolar verildi...hem de güle oynaya:)))
kararlıysan, buradan istediğin kiloda ayrılırsın canımkaydirigubbakcemile5

Kızlar bugün leslie ile 2 mile yürüdüm oruç oldugun için hiçbişey yemedim bakalım akşama ne olacak yemek istemiyorum tutucagım kendimi inş.ya zayıflamak sabretmekten gecer sabret işte degilmi

ayyy şimdiden okudukca ve mavibenek1'den gelen bu guzel hosgeldinle motive olmaya başladım mı ne...
düşünce gücüne kesinlikle inanıyorum. ben de her gece meditasyon yapıp telkinlerimi de tekrarladıktan sonra uyuyordum...hem psikolojim hem de goruntum enerjim superdi...
aşık olunca gundem biraz kaydı :) konsantremi bozdu...ustune ramazan...oructan dolayı spor da yapamıyorum...
ve dugunden once bu olayları halletmem lazım...fiona gibi degil, peri gibi bi gelin olmak istiyorummm!
yaşasın kadın dayanışması!!!
umut ve heyecanla kucaklamak istiyorum siziiii:)

hoşbuldum prensesim...özledim seni...hemi de çoooookopuyorumnanaktan

öyle valla ablacım.. 60ın elinden kurtuluncaya kadar neler cektım.. hatta ben bır zamanlar 80lere merdiven dayamıstım lülülülülülü
ama hep daha fazlasını istiyor insan.. inşallah olcak 3.5 ayım kaldı fıstık gıbı olmama.. şu 3.5 ayda bitmeli tüm kg dertleri...
bu arada neler yapıyosun okul dısında ablam?

bizi düzenli takip ederek.. dilersen 1 hafta falan diyet yapma.. normal beslenmene devam et.. ama günde 2-3 saatini ayır bıze.. yazdıklarımızı oku, yapabilirsen geçmişe göz at. geldiğinde bir merhaba de.. foruma alış..
bu dediklerimi yap hayır dua okursun bana...
inanki..

merhabalaar Ben dün aranıza katıldığımı söyledm söylemesine ama icraat olmadı maalesef, dün hababam hubabam yedim, bugünde aynen devam ediyorum yememe! Ne yapmam gerek, motivasyonumu tekrar nasıl kazanabilirim, gerçekten bu soruların cevabını arıyorum. BEni tekrar harekete geçirecek bişeyler yapmalıyım. ıyice tembelleştim. Ayağa kalktığımda hareket dahi etmek istemiyorum.. Ne yapmam lazımm arkadaşlar, yardımcı olun lütfen ..

kızlar selam....ben diyete tam gaz devam ediyprum...b,ir haftada 1.5 kilo verdm...aç. kalmadan 3 ana öğün 4 ara öğün yiyorum...
çok zor gerçekten ama başarılmaz diye bir şey yok...
hepinize başarılr dilerima.s.

bitanem benim,ne üçbuçuk ayı?birbuçuk ay sonra senin de benim de kilo sorunumuz hallolmuş olacakyerimseniben
şu anda herşeyimle eğitime kanalize oldum prensesim:)benim ufaklığa özel derslere başladım...öğretmenler günü için öğretmenlerden oluşturacağımız koro için şarkı listesi hazırlıyorum..tiyatro kulübüm için birkaç tane komedi oyunu buldum,onları inceliyorum birini seçip sahnelemek için...olasılıksız(adam fawer) adında bir kitaba başladım...ayrıca anne,eş,evlat,dost,temizlikçi,aşçı...vb görevlerimi yerine getiriyorum:)))
ya sen?sen neler yapıyorsun prensesim?

işte budur!!!alkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım üzgünüm ama önce beyninde bitirmelisin bu işi...eğer beyin olarak hazır değilsen çok zor olur...hadi bir gayretle karar ver ve uygulamaya geç..gerisi gelir inan bana...kararlılık,sabır ve azim!işte sihirli üçlü:)

Hayranım sana aplam.. opuyorumnanaktan

Aslında bir sürü alıntı yapmıştım emme bi acaiplik oldu hepsi gitmişş.. :bbo:

Hayranım sana aplam.. opuyorumnanaktan

Aslında bir sürü alıntı yapmıştım emme bi acaiplik oldu hepsi gitmişş.. :bbo:
:kedi:
utandırma kız beni:kedi:
eee ben kimlerin ablasıyım bitanem:)böyle pırıl pırıl gençlerin içinde ben de gençleştim mi ne?!
opuyorumnanaktan
nasıl bulduk böyle birbirimizi?:)yoksa bu topiğe girmek için 3 aşamalı sınav falan mı yapıyorlar:roflol:

Öyle valla aplam nasıl bulduk birbirimizii... Böyle bi sanal dostluk daha da bulunmaz heryerde kanımca..

Bugün ki beslenmem gerçekten felaket.. Yazayım da kızın bana..

Sabah: 1 paket mavi yeşil kepekli kayısılı püsküüt
Ara: sütlü nescafe
Öğlen: 1 bardak kremalı tavuk çorbası hazır çorba ve 1 paket mavi yeşil pirinç patlaaa
Ara.: sütlü nescafe
Akşam da 2 dilim pizza yicem.. Sevdüceeemlen yicezde..:kedi:

Nasıl kötü bi menü ama.. bugün böle oldu malesef.. Ama yarı telafi edeceğim..zemuszemus

tebrikler sakın bozma bu motivasyonu..

madem hazır hissetmiyorsun kendini bir sayfa önceki mesajımı copy paste ediyorum sana
bizi düzenli takip ederek.. dilersen 1 hafta falan diyet yapma.. normal beslenmene devam et.. ama günde 2-3 saatini ayır bıze.. yazdıklarımızı oku, yapabilirsen geçmişe göz at. geldiğinde bir merhaba de.. foruma alış..
bu dediklerimi yap hayır dua okursun bana...
inanki..

kutlarım seni.. şahane bir başlangıç..
var ya sen süpermen gibisin ablam.. bu kadar koşuşturmacanın içinde tabiki ışıl ışıl parlarsn sen.. ben de bu hafta iyice diyete ve spora kanalize oldum. perşembe sabahı annemlere gidiyorum.o zamana dek oynama beklıyorum tartıda.. kendimi iyi hissediyorum şuan.. sporumu yapmış,duşumu almış biri olarak..

ne yapsak yazılı sınav artı mülakatla mı alsak artık topige.. kaydirigubbakcemile3
şaka tabi.. ben her zaman söylüyorum. yeni gelenler özellikle okusun. bu topiğe girdğimde diyeti bırakmak üzerydim.. o kadar emeğim boşa gidecek derken.. tam 10kg verdım burda.. daha da vereceklerim cabası.. iyiki varsın ablacım , sen ve diğer arladaslar...

yemeeeee o pizzayı yemeeeee... çok kritik bir noktadasın sen şu an..bugun yarın birkaç kg birden kaybedeceksin.. illa yiyceksen 1 dilim ye, yanına da bol salata söyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…