60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum.nerden bulabilirim acaba doğumdan sonra müthiş bir göbek oldum bu slim benim işime yarar öyleyse dimi?

Önce walk at home la başlamanı öneririm.. Sana özelden link göndericem birazdan. O sayfadan indirebilirsin canım..

Canım benim sen harikasın.. Gerçekten çok güzel bir yazı.. Çok teşekkür ederim.. Tamam bundan sonra düşünce gücünü daha çok kullanmaya gayret edelim hep beraber..

Çok teşekkürler tekrardan Kayseri Güzelim benim..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Sufle?kaydirigubbakcemile3 Tamam canım diyet sufle olsun.. Seni mi kırıcam.. Yirim senide suflenide..opuyorumnanaktan

Spor konusunda bende senle aynı şeyleri hissediyorum canım.. Spor yaparken terapi oluyorum resmen..

kızlar bi el atıp beni de zayıflatın yahuu mafoldumben

Oluyy.. bize kendinden bahset bakalım o vakit..

Günaydınlaaaaarrrrr.....

Bugün yine birsürü kalori harcayıp zayıflicaazzzz..... Yaşasııınnn...zemuszemus zemuszemus

Herkese züpper bi cuma günü diliyorum...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ewet kızlarr ben dün yedklerimi yazıyım size..

sabah: 5 6 tane zeytn 2 kbrt kutusu büyklüğünde yapsz ve tussuz peynir bi yumurta domates ve salatalk
öğlen : biraz fazla yedm fırında kırmızı et yağsızz
akşam yemeğinde bişe yemedm... aralarda biraz meywe yedim 2.5 litre su içtim sabh yarm saat bisiklet sürdüm..akşam 10 dk eqzersz yaptım.. işte öle kızlarr a.s.

tşk ederim lunepiena.aslında şişman falan gözükmüyorum.doğumlardanda hiç deformasyon kalmadı.(9 ay günde 3 defa pehlivanlar gibi yağlandım:)))göbiş de yok.derdin ne diyeceksin.belimdeki can simitlerimbeni deli ediyor.can simitlerim olmasa incecik görüneceğim ama sakız gibi yapıştı üstüme.bölgesel egzersiz falan hiç bir şey kar etmiyor.sadece 60 veya 58 e inersem gidiyor bu arsız yağlar.neyse yaz gitti artık bari kışa zayıf girelim dimi.bende aşırı kansızlık var.ve bu yüzden halsizlik ve tansiyon düşüklüğü had safhada.birde hipoglidemi tuz biber oluyor.kondüsyon bisikleti bana bakıyor ben ona.bari günde yarım saat çevirsem katı diyete bile gerek kalmayacak ama bu halsizlik beni bitiriyor.birde tatlı krizlerim .beni öyle meyve kuruları kesmiyor kızlar adam gibi tatlı yemek istiyorum sürekli.şu tatlı düşkünlüğüm olmasa bu can simitlerimde olmıcaktı .her şeyin doğrusunu biliyorum ama icraata dökemiyorum.ne kadar iradesizmişim ben ya offf.şu beslenme şeklini yaşam şekli haline getiremedim.diyete girince aç kalma moduna giriyorum.aç aç günü geçir,günün sonunda tatlıya yumul.her gün söz veriyorum yarım yamalak tutuyorum.neyse burada sizinde tecrübelerinizden faydalanarak biraz kendimi düzene sokacağıma inanıyorum.belki sizden utanırımda biraz dikkat ederim.bu topikte en sona ben kalırım heralde bu kafayla.neyse kafanızı şişirdim.

Senin sağlık durumun bana benziyo canım.. Kansızlık , düşük tansiyon, düşük şeker ve artı olarak birde midem rahatsız benim..

Tavsiye olarak az az sık sık yemeni öneririm canım benim..

flyy o linkten banada gönderirsen sevaba girersin cnmopuyorumnanaktan

Tabiiki gönderrim ayıp ettin..zemuszemus

ya yok veremıyorumyaaa
al bendende o kadar suskunseker

Ay ne dioruz kaç gündür yaa.. aşkolsun yaaaniii... Olumsuz düşünürseniz veremezsiniz.. Olumlu olumlu olumlu.. Her saniye kalori harcayıp kilo veriyoruz.. Haydi kızlar tekrarlayın bakiiimmm..

Ben hemencecik zayıflicam.. Her dakka kalori yakıyorum.. Her saniye yağlarım eriyo... Hadi bakiiim... zemuszemus zemuszemus

(Kızmayın bana kızlar, espiri yapıyorum.. ama gerçekten olumlu düşünmek lazım..opuyorumnanaktan)

ya güzel bayanlar, ben subattan bu yana 9-10 kilo verdim ve 79dan 68 kiloya indim...
fakaaaattt Ramazan beni tek kelimeyle mahvetti... ve 2 kilo aldım...deli gibi yedim resmen...
buradaki grup olarak destek verme/alma beni heyecanlandırdı...
motive olmak icin size ihtiyacım var sanırım... :)

dünyanın en zayıff garisiyemben dünyanın en zayıff garisiyemm oluyo mu flyyy:1rolleyes:şaka bir yana düşünce gücüne bende inanıyorum ve şu an serap soysalın şişman olan beynimiz isimli kitabını okuyorum çok da mantıklı geliyor.öle veya böyle halledeceğiz bu kilo işini..

Hoşgeldin wildcat aramıza..

kaydirigubbakcemile3 ay güldüm yaa.. İlahi lilyum.. Allah iyilik versin emi..kaydirigubbakcemile3

o linke nerden ulaşacağım ben buralarda yeniyimde

lilyum ben fıyy ın bana gönderdiği linki sana gönderim ama ben giremedim birde sen dene bakim özeline gönderim nasıl istersen

Özeline gönderttim bende lili nin.. Yukarda bildirilerden bakıyorsun özel mesajlarına canım

öğün atamamanı ve öğünlere biraz da karbonhidrat eklemenı tavsıye ederım..

sırnaşık şey

mönümü yazmaya geldim

sonra spor yapiciiiiim..

sabah 2 dl light ekmek az peynır, domates,salatalık, 3 zeytın

öğlen yarım porsiyon diyet sufle( çok acıkmamısım)

aksam da az önce yaptıgım diyet kıymalı patlıcan yemeğimden bir tabak, yarım kase yagsız yogurt, belki bir dl de light ekmk yerim..

bu arada hala 58im :gitme:

haftaya persembe sabahına bilet aldım memlekete.. o zamana dek yarım kg versem cok mutlu olucam

amanda aman polyanna mı olmuş benim fulyamopuyorumnanaktanyirim kız ben senin pozitifliğini
hoşgeldina.s.
derinimmm ben o yazıdaki 10 maddeyi de her gün söylüyorum bitanemkaydirigubbakcemile3
çok yoğunum bitanem ama valla aklım sizde...tam bişey yiyecekken aklıma geliyosunuz..sayenizde paranoyak oldum her an izlendiğimi düşünüyorum:roflol:
gider portakal çiçeği gider:)iki defa yaklaşık 100'er kilo ile doğuma girmiş biri olarak söylüyorum Gİ DER...vereliniortak
prensesiiim...az kaldı sen de kurtulacaksın o pis 58 den:lepibiz de az nankör değiliz dimi ablasının prensesi:)hatırlasana 60 tan 59 a düşünce ne mutlu olmuştuk:)))hele ben..bir hafta kendimi manken zannetmiştim):roflol::roflol:
hoşgeldina.s.
sen de hoşgeldin...a.s.

azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz dimi:)hoşgeldin aramıza....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…