- 30 Mart 2009
- 1.532
- 0
- 681
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum.nerden bulabilirim acaba doğumdan sonra müthiş bir göbek oldum bu slim benim işime yarar öyleyse dimi?
Önce walk at home la başlamanı öneririm.. Sana özelden link göndericem birazdan. O sayfadan indirebilirsin canım..
canım benim sen de iyi ki varsın...:1hug: ben de spor yapmayı alışkanlık haline getirebilirsem senin sayende olacak...çünkü hiç aksatmadan yapıyorsun ve çok iyi örnek oluyorsun...:asigim: %100 düşünce gücünü ben de okumuştum gerçekten çok beğenmiştim...pembe yazılarını çok tuttum :lepi: bak ne güzel pozitif düşünceyi yazına da taşımışsın...çok güzel olmuş...a.s biliyor musun bugün iş yerinde bir ara yüzdüğümü ve kalori harcadığımı düşündüm ben de...:kedi:
sana dün bahsettiğim yazı vardı ya onu senin için buldum ve şimdi alıntı yapıyorum...belki bizi biraz gaza getirir...yerimseniben senin pembiş yazılarını kullanayım da daha bir etkili olsun...:jeyyar:
Düşünce gücünüzü kullanın. Onunla istediğiniz her şeye sahip olabilirsiniz. Kendinizi hafife almayın ve başarabileceğinize inanın, eğer siz kendinize inanmazsanız başka birinin size inanmasını bekleyemezsiniz. 5 ya da 6 yıl önce teyzem bana düşünce gücüyle elde edilebilecek şeyleri anlatan bir kitap almıştı. Kitapta çok güzel örnekler ve öneriler vardı ama başta inanması biraz güçtü. Kendinizi olmak istediğiniz gibi hayal etmeniz öneriliyordu, zengin, zayıf, başarılı, çekici... bütün bunların hepsine sadece düşünce gücüyle ulaşılabilir diyordu. Yapmanız gereken tek şey hayal etmek ve inanmak. Önce anlatılan egzersizleri denemeye başladım ama her gün yapmayı unutuyordum, zaten zamanla da tamamen unuttum. Ama şimdi görüyorum ki hayalini kurduğum ve istediğim her şeye sahip oluyorum! Nasıl oldu ya da bunu yapmaya ne zaman başladım bilmiyorum ama o kitaptan hatırladığım şeyleri bir şekilde uyguluyorum. Ben de sizinle tecrübelerimi paylaşmak istedim. Buna en güzel örnek hepimizin sırrını öğrenmek istediği bir konu olan kilo vermek olur. Son zamanlarda fast food yiyerek ve bütün gün masa başında oturup blog gezerek tam 5 kilo verdim. Nasıl yaptığım benim için artık çok basit ama fikre aşina olmayanlar için kabul edilmesi biraz zor olabilir. Ben lisede gayet kilolu bir kızdım. Baleyi bıraktıktan sonra çok kilo aldım ama içimde her zaman bir gün, üniversitedeyken mesela istediğim vücuda sahip olacağıma dair bir inanç vardı. Böylece günler, benim evrene çok kuvvetli mesajlar göndermemle ve asla diyet yapmıyor oluşumla geçip gitti, çünkü ne yersen yiyim istediğim gibi bir vucüda sahip olacaktım zaten. Ben yemek yemeyi severim, kendimi kilo alacağım için bu zevkten mahrum bırakmaya da hiç niyetim yok, bence bu çok saçma zaten, başka bir yolu olmalı mutlaka! Bu arada annem de diyetisyen olduğu için ona karşı tutunduğum -ergenlik dönemi- isyankarlık, mesleğine karşı bir isyana da dönüştü ve diyet olayına oldum olası karşı çıktım. Dediğim gibi her zaman içimde pozitif düşünen bir yan vardı böylece inançlarımı kaybetmedim ve şimdi de meyvesini topluyorum. Şimdi de sizlere bu konuda uygulayabileceğiniz bir kaç örnek vereceğim,
1- Hayalini kurduğunuz vücuda sahip olacağınıza inanın
2- Kaç beden olursanız olun güzel gözüktüğünüze inanın
3- Zevk alarak yediğiniz bir şeyin size kilo aldırtmayacağına, olsa olsa mutluluk vereceğine inanın 4- Mutfağa su içmeye giderken bile kalori yaktığınızı düşünün
5- Oturup müzik dinlerken dans ettiğinizi ya da spor yaptığınızı düşündüğünüzde yağlarınızı yaktığınıza inanın
6- Yediğiniz her şeyin sizi daha da güzelleştirdiğine inanın
7- Her geçen gün daha da çekici olduğunuza ve kilo verdiğinize inanın
8- Attığınız her adımda kalori kaybettiğinize inanın
9- Su için! Hem de çok fazla
10- Sık sık yiyin ve ne olursa olsun tadını çıkartın, asla pişmanlık duymayın
İşte ben bunları yapıyorum ve böylece artık kilom hakkında hiç mi hiç endişelenmiyorum. Vücudumla mutluyum ve yemek yemeyi seviyorum. Sevdiğiniz şeylerin size zarar vermesine izin vermeyin, mutlu olmak sizin elinizde. Ben hayatımın her alanında düşünce gücümü kullanmaya çalışıyorum, ve işe yaradığını da çoğu kez deneyimledim. Düşünce yapınızı bir anda değiştiremezsiniz belki ama aklınızın bir köşesinde bulunsun bence evrene güzel mesajlar yollamaya çalışın, ne zaman işe yarayacağı belli olmaz
Canım benim sen harikasın.. Gerçekten çok güzel bir yazı.. Çok teşekkür ederim.. Tamam bundan sonra düşünce gücünü daha çok kullanmaya gayret edelim hep beraber..
Çok teşekkürler tekrardan Kayseri Güzelim benim..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
çok iyi anlıyorum seni.. bende de var o durum.. etrafımdaki herkes stop! bayragını çekti. ama ben biraz daha diyorum cunku azıcık yesem alıyorum.. ağırdan ağırdan vereyim diyorum..daha ne bir hedef belırlemedım 55kg olunca belirliycem. hani manken gibi manken gibi deriz ya hep.. gecenlerde 5-6tane manken gördüm. metronun girişinde abartmıyorum bacakları kolum gbiydi,kaldı ki bende de kollar taşşş mübarek buna rağmen yani.. mesela adriana lima'nın fiziğini çok beğenirim.kız 32 bedenmiş ya.. zayıf olmanın alt sınırı yok sanki..
spor meselesine gelince; ben ezelden beri düşkünümdür spora ama eğitim sisteminin zorluğu( ben birazcık inek bir öğrenciydim) asla tam düzenli yaptırmadı bana.. ama ortaokulda 4 yıl futbol oynadım.(sınıfta kalmadım benım ortaokulum gercekten 4 yıldı delikafaduldendelikafadulden ) üniversitede 3 yıl tenis oynadım. istanbulda partnerli sporlar için düzen kuramadım henüz.bir de bana terapi gibi geliyor,öyle rahatlıyorumki spor yaparken, bazen gözlerim nemli çıktığım oluyor kosu bandına ama 15dk ısındıktan sonra sorunu bile unutuyorum sanki..o derece yani.. insnlar alkole,sigaraya sarar ya ben spora sarıyorum. sporcu genim var birde.. babam bir dönem profesyonel voleybolcuydu :CüvCüv:
diyet yapsın yapmasın herkese tavisye ederım. spor gibisi yok..
seni çok özlüyoruz kraliçemiz..
tebrik ederim yeni kılonu .. bir de ben kurtulsam o pis 58den.. laelaelaelaelae
off fly, aksamki 1 tabak makarnam oldu 2 tabak.. kesin kg aldım. zar zor yeniden 58 olmustumzaten...
bizim karısıma isim buldum.çok yaratıcı olamadım ama oylamaya sunuyorum." diyet sufle " nasıl.. ?? CADIARZU sufleyle de hiç alakası yok ama delikafadulden
çok tesekkürler derin kız bu bilgiler için.. zevkle okudum.. ben de insanın aurasına inanırım.
diyet yapmıycaksın canım,sağlıklı besleneceksın,aç kalmak yok,az yemek yok ama zararlı şeyler tüketmek de yok. doktorlar baklavanın,böreğin süt yapmadıgı kanaatinde..
bizim de aynı merak etme Şeniz
Sufle?kaydirigubbakcemile3 Tamam canım diyet sufle olsun.. Seni mi kırıcam.. Yirim senide suflenide..opuyorumnanaktan
Spor konusunda bende senle aynı şeyleri hissediyorum canım.. Spor yaparken terapi oluyorum resmen..
kızlar bi el atıp beni de zayıflatın yahuu mafoldumben
Oluyy.. bize kendinden bahset bakalım o vakit..