60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlar,
bugun oruç tuttum malum.. iftarda cok mu kaçırmısım bılmıyorum

yazayım

1 buyuk kase ezogelin çorbası(yagsız)
1 bucuk tane tavuk şiş(soya sosla kremasız marine edilmiş)
3-4kasık cok az zeytinyaglı çin pilavı( herkese tavsıye ederım cunku 1 cay fincanı yasemin pirinciyle yapıyorum 1 kazan oluyor)
1 bucuk dilim pide( bu olmasa iyi olurdu)

simdi 6-7km yürüyüp slim in 6 yapıcam

yarın da oruc tutayım diyorum. sahuru dısarda yapmayı planlıyorum. fırtana falan cıkmazsa..

Canım benim ben sebni yerim amaa.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

fulyacım ama yine full karbonhidrat yüklemişsin((canım benim,hadi şu beslenmeni protein ağırlıklı yap biraz...bak gör nasıl kilo vereceksin:)olur mu tatlım?

Tamam ablam.. Pazartesinden sonra protein ağırlıklı bir beslenmeye geçicem..

yaa flyyy göndermişsin çok tşk ederim cnm.daaabu adres geçersiz diyo yazı çıkoofisfisfisnapcess şimdi ayrıca verdiğin link kendiliğinden silindi.bir yol göster çok merak şeettim

Kızlar bana özelden mail adreslerinizi yazın yarın size linkleri mail yoluyla göndereyim olar mı??kaydirigubbakcemile

Hoşgeldin canımm..

Canım şimdi dominostan çok ince hamurlu fit pizza istedim( bu arada çok hafif hemde lezzetli..) 2buçuk ufak dilim yedim.. Sana sözümü tutamadım..:gitme:Üzgünüm..:çok üzgünüm:
Bugün bozar gibi oldum recimi sabah çuku yedim çünkü ama regl olcem ondan tatlı krizim tuttu.. Ama yinede haftaya reglim bitince 57 çıkcam.. En kötü 58.. Öyle hissediyorum.. Dediğin gibi bir anda reglim bitince 2-3 kilo birden gidicek..zemuszemus zemuszemus

Çok tebrik ederim tatlım.. Allah ömür boyu mutluluğunuzu ve huzurunuzu bozmasın işallah.. Ayrıca nikah şekerlerine bayıldım tatlım..

tebrikler fibuşum...ne derler:)bir yastıkta kocayın inşallah:)
tabiki sen inatsın lili...tartı da ne kiyerimseniben
zabınımmm...amanıııın çok sevindim...dualarım seninle ablasının güzeli ama kıskançlığa dikkat!fazlasına alışılmıyor be kuzucumkaydirigubbakcemile3
Allah kabul etsin prensesim:Saruboceq:çok değil bitanem,çok güzel bir iftar mönüsü...

anlaştık fıstıkımkaydirigubbakcemile3ben de o 1 kiloyu 2 günde kendim vermedim zaten:)regl olunca kendiliğinden gitti...bak gör,senin de öyle olacak...

kızlar şimdi tartıldım 69.200 çıktım bakalım sabah ne çıkacak.gece boyunca ne kadar eksiliyormuş ona bakimm merak ettimCADIARZU

kzılar merhaba bn geldm kilom hala aynı oruç tutuorum tartılmıorum o yüzden ama hala aynıyım ölçülerime bakınca..birass gevşeme oldu sporu bıraktğım için o yüzden perşmbe-cuma detox yapıcm resm eklicm kızlar ama nasıl yapablirm bunu.? daa fazla kilo vermek istemiorum bu akdr yetrli bana =)

sabah kocamannn bir bardak su içtim.1 tane patatesli poğaça ve 1 bardak süt içtim.3.5 litre suyumu hazırladım şişelerime.birazdan yeşil çayımı içeceğim.gece yatıncaya kadar sırayla ısırgan,funda,biberiye,form çaylarını içiyorum.karıştırmıyorum birbirine.bugün geç kalktığım için öğlen yemeği düşünmüyorum.meyveyle geçireceğim günü.akşam üzeri 5 te falan akşam yemeği yerim.kızlar kusura bakmayın.ben oruç tutamıyorum.bende aşırı kansızlık var.sürekli tansiyonum çok düşük,halsizim,çarpıntılı bir halim oluyor arada ve aç kalırsam hipoglisemim nüksediyor.bu rejimler yüzünden böyle oldu.ama idare ediyorus işte.çok kilo daha fazla hastalığa davetiye çıkarmıyor mu sanki:)istediğim kiloma ineyim bu sefer koruma işini ciddiye alacağım kesinlikle.tekrar bu yollardan geçmek istemiyorum.artık hayatımı beslenme konusunda bir düzene koymaya kesin kararlıyım.yoksa hep başa döneceğiz.ben artık YETER diyorum.bildiklerimi icraata geçiriyorum.tembellik yok,azim,disiplin ve programlı olmak.başka bişey istemiyorum sadece zayıflayarak hayatım boyunca o kilomu korumak istiyorum.hayatım boyunca bu diyet yapma kabusuyla yaşamak istemiyorum ben.o yüzden sistemi oturtmamız lazım.zorda olsa başka çaremiz yok .düzenli ,sık sık az az besleneceğiz,lokmaları ağzımızda bulamaç gibi oluncaya kadar çiğneyeceğiz,yemeği ağır ağır yiyeceğiz,günde en az 3 lt.su,3 fincan yeşil çay içeceğiz,tatlılardan,hamurişlerinden,turşulardan,tuzlulardan.. falan uzak duracağız,her sabah güne kahvaltıyla başlayacağız,akşam yemeğini erken yiyeceğiz.ben sadece yemek ve salata takılıyorum.pilav ,makarna olayına girmiyorum.beyin gücüyle şu zararlı gıdalardan nefret etmeye çalışıyorum:jeyyar:madem zayıflama konusunda işe yarıyor bundada yarar değil mi akideşlerr:içelim:

her odaya 1'er litre şişe su koyuyorum,temizlik yaparken falan gözüme çarpıyor her gördüğüm şişeden içiyorum,gece yatarken boş şişeleri topluyorum.böyle gözüme sokmazsam aklıma gelmiyor.birde hergün maden suyu için kızlar vücudun terle kaybettiği minerallerin yerine konması açısından faydalı diye düşünüyorum.

hadi kızlarrr nerdesiniz yav cnm sıkıldı.kendi kendimelaelaelaelaelaehavuç kemiriyom can sıkıntısından.kocişte yok çalışıo.gezmeklerdesiniz sanırım.

kızlar düğün hazırlıkları kısmında albümler bölüme 13 sene önceki nişan fotomu koydum.işte o kiloma dönmek istiyom ben.:çok üzgünüm:umut dünyası işte naparsınnn

hoşgeldin canım..
dün gece yatarken 69.200 sabah tuvalete çıkmadığım halde 67.600 çıktım.gecede 1.600 gr.idrar gidiyor çok deil miCADIARZU
bu kadar çok haşır neşir olma tartı ile..

kızlar düğün hazırlıkları kısmında albümler bölüme 13 sene önceki nişan fotomu koydum.işte o kiloma dönmek istiyom ben.:çok üzgünüm:umut dünyası işte naparsınnn

göz atıcam canım.. bakalım 13 yıl önce nekadar fıstıkmışsın..

kız lilyum.. ağzım acık kaldı doğrusu.. acayip tatlı imiş fiziğin...

çok beğendim canım..bu iskelet sen de sonucta tekrar böyle olabilirsin kesinlikle..

kızlar mutlka bakın derim lilyumun fotosuna

bugun yediklerimi yazayım;

sahur

yarım dilim kol böreği
2 top zeytinli kepekli ekmek
1 tabak kaşarlı menemen

iftar
1 tabak ezogelin çorba
1 tabak köfteli patates
1 tabak mevsim salata
yarım dilim pide
4 hurma

kızlar hurmanın kalorisi ne bilen var mı? iftarda iyi oluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…