fulyacımmm bak seni yakın takipteyim...:1ninca: şu an için çok iyi buluyorum seni pozitiflik notun yıldızlı 10:asigim: ama en ufak bir düşüş görürsem pozitiflikten yana o zaman bozuşuruz...lmaz: ama ben sana güveniyorum...ne zaman moralin bozulursa beni hatırla...bu yöden tabii oklava: ) yerimseniben
fulyacım ama yine full karbonhidrat yüklemişsin((canım benim,hadi şu beslenmeni protein ağırlıklı yap biraz...bak gör nasıl kilo vereceksin:)olur mu tatlım?
yaa flyyy göndermişsin çok tşk ederim cnm.daaabu adres geçersiz diyo yazı çıkoofisfisfisnapcess şimdi ayrıca verdiğin link kendiliğinden silindi.bir yol göster çok merak şeettim
yaa flyyy göndermişsin çok tşk ederim cnm.daaabu adres geçersiz diyo yazı çıkoofisfisfisnapcess şimdi ayrıca verdiğin link kendiliğinden silindi.bir yol göster çok merak şeettim[
fıyyy aynen lilyuma katılıyorum lütfen yardım et nasıl girecez buraya.:Saruboceq:
merhabalar:)) ben yeniyim, az önce kayıt oldum bu siteye- ki uzuuun zamandır her bölümünü didik didik okurum kadınlar klübünün- yanlış biryerlere yazılar yazarsam kusuruma bakmayın lütfen,yavaş yavaş öğrenicem kullnamayıhihoyyyt
5 ay önce tam 71 kiloyu görünce diyetisyene attım kendimi ve ite kaka 5 ayda 64 kiloya indim.. tabii hedef daha fazlaydı ama ancak bu kadar olabildibenneyaptımki
ideal kilom 54 ,yani verecek tam 10 kilom var,en önemlisi de ne yapsam beni terk etmeyen bir göbeğimm var.
çok motiveyim,her gün buraya ne yedim ne içtim yazacağım her sabah tartılıp onu da yazacağım ve inanıyorum ki sizleri de desteği ile istediğim sağlıklı kiloma geleceğimalkisalkisalkis
bu arada evliyim ve bebek istiyoruz artık ama doktorum da önce göbek bölümünden yağlari erit ki rahat bir hamilelik geçir diyorr,zaten şu anda 4-5 aylık hamile gibiyim- dar birşey giydim mi sorarlar hamiklemisim diye bazen :çok üzgünüm:
kısaca bu sefer başaracağımm,çok niyetliyim, incecik ve sağlıklı olmak ve öyle hamile kalıp rahat bir hamilelik geçirmek istiyorumm
kıyamam sana ben.. iyiliğin için be güzelim,biliyorsun.. ince tabanlı olması avantaj ama.. dominosunkiler özellikle kağıt gibi oluyor kaydirigubbakcemile3 gerçek pizza odur aslında.. italyan pizzaları da incecik olur ya.. ben sevmem ince tabanlıyı.. illa kalın olcak..hamur yemeyi seviyorum galiba.. bu gereksiz bilgileri neden verdiysem şimdi..
:))a.s.a.s. teşekkürler ablacığım.şu saat itibariyle tam bir günlük evli olmuş oluyorum.delikafadulden
buyrun nikah şekerlerim..gece 3 e kadar bunları yerleştirdim.24 tane yaptım bunlardan.malzemelerini alıp kendim yaptım.100 den az olmuyormuş nikah şekerleri:1ninca:
dün çok heyecanlıydım.nikah bana göre çok kısa sürdü.bişi anlayamadım.bidaha bi daha olsun istedim.inşallah düğünümüzde kazasız belasız olur biter.:asigim:
tebrikler fibuşum...ne derler:)bir yastıkta kocayın inşallah:):))a.s.a.s. teşekkürler ablacığım.şu saat itibariyle tam bir günlük evli olmuş oluyorum.delikafadulden
buyrun nikah şekerlerim..gece 3 e kadar bunları yerleştirdim.24 tane yaptım bunlardan.malzemelerini alıp kendim yaptım.100 den az olmuyormuş nikah şekerleri:1ninca:
dün çok heyecanlıydım.nikah bana göre çok kısa sürdü.bişi anlayamadım.bidaha bi daha olsun istedim.inşallah düğünümüzde kazasız belasız olur biter.:asigim:
tabiki sen inatsın lili...tartı da ne kiyerimsenibennayırrrrrrrrr,nolamazzzzzzzzz büyük umutlarla çıktığım tartı beni yine 68 gösterdi.oysa %100 kilo verdim düşüncesiyle çıkmıştım yaaa.hep yerimde sayıyorum .sanırım tartı benimle maytap geçiyorama ben mi inat o mu görcesss.
zabınımmm...amanıııın çok sevindim...dualarım seninle ablasının güzeli ama kıskançlığa dikkat!fazlasına alışılmıyor be kuzucumkaydirigubbakcemile3
ablacığım evlilik deyince geldim di mi aklına canım kıralıçam ramazanda ara verdim ben malum bahsetmiştim önceden çok uyaran var etrafta ballar börekler datlular ben onlardan kaçtıkça kendileriyle buldum kendimi bu nedenle ara verdim diete ama dikkat ediyorum her zaman asla abartmam . . .
ramazan sonrası 62 lerle devam edebilirim diye düşünüyorum ara ara bakıyorum topiğimize merak etme . . .
şoparımla iyiyiz çok şükür dua edin ablacım bayramdan sonra resmileşecek inşAllah . . .
belki biraz fazla kıskanıyo ama alışırım gibi geliyo . . . kafamçokkarıştı
Allah kabul etsin prensesim:Saruboceq:çok değil bitanem,çok güzel bir iftar mönüsü...selamlar,
bugun oruç tuttum malum.. iftarda cok mu kaçırmısım bılmıyorum
yazayım
1 buyuk kase ezogelin çorbası(yagsız)
1 bucuk tane tavuk şiş(soya sosla kremasız marine edilmiş)
3-4kasık cok az zeytinyaglı çin pilavı( herkese tavsıye ederım cunku 1 cay fincanı yasemin pirinciyle yapıyorum 1 kazan oluyor)
1 bucuk dilim pide( bu olmasa iyi olurdu)
simdi 6-7km yürüyüp slim in 6 yapıcam
yarın da oruc tutayım diyorum. sahuru dısarda yapmayı planlıyorum. fırtana falan cıkmazsa..
Canım benim ben sebni yerim amaa.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Tamam ablam.. Pazartesinden sonra protein ağırlıklı bir beslenmeye geçicem..
Kızlar bana özelden mail adreslerinizi yazın yarın size linkleri mail yoluyla göndereyim olar mı??kaydirigubbakcemile
Hoşgeldin canımm..
Canım şimdi dominostan çok ince hamurlu fit pizza istedim( bu arada çok hafif hemde lezzetli..) 2buçuk ufak dilim yedim.. Sana sözümü tutamadım..:gitme:Üzgünüm..:çok üzgünüm:
Bugün bozar gibi oldum recimi sabah çuku yedim çünkü ama regl olcem ondan tatlı krizim tuttu.. Ama yinede haftaya reglim bitince 57 çıkcam.. En kötü 58.. Öyle hissediyorum.. Dediğin gibi bir anda reglim bitince 2-3 kilo birden gidicek..zemuszemus zemuszemus
Çok tebrik ederim tatlım.. Allah ömür boyu mutluluğunuzu ve huzurunuzu bozmasın işallah.. Ayrıca nikah şekerlerine bayıldım tatlım..
bugün mantı yemenin pişmanlığını yaşıyorum...diyetisyenime bi söylesem canıma okur vallahi neyse unutim gitsn =)
hoşgeldin canım..kzılar merhaba bn geldm kilom hala aynı oruç tutuorum tartılmıorum o yüzden ama hala aynıyım ölçülerime bakınca..birass gevşeme oldu sporu bıraktğım için o yüzden perşmbe-cuma detox yapıcm resm eklicm kızlar ama nasıl yapablirm bunu.? daa fazla kilo vermek istemiorum bu akdr yetrli bana =)
bu kadar çok haşır neşir olma tartı ile..dün gece yatarken 69.200 sabah tuvalete çıkmadığım halde 67.600 çıktım.gecede 1.600 gr.idrar gidiyor çok deil miCADIARZU
kızlar düğün hazırlıkları kısmında albümler bölüme 13 sene önceki nişan fotomu koydum.işte o kiloma dönmek istiyom ben.:çok üzgünüm:umut dünyası işte naparsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?