60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım baktım internetten hurmaya.. Aynen şu şekil diyor..

100gr kuru hurma 305
1 kuru hurma 35
1 taze hurma 275

Selam kızlarr ben geldim..

Bugün yidiklerim nelermiş bi bakalım..

Çok geç kalktım o yüzden öğlen: 2 dilim ekmek, kk beyaz peynir, 3 dilim kızarmış hellim, domates, 2 bardak portakalsuyu
Akşam: 1 kase ekşili köfte.
Ara: 1 kase kuruyemiş, 1 bardak limonata

ööle işte.. Bugün saçlarımı kestirdm biraz.. Haliyle fönlü.. Fön yarına dayansın diye spor yapıp terlemek istemiyorum ama.. Birazdan callantics yapabilirim. O çok terletmiyo ya.

merhabalar herkese.... ben gozde 158 boyunda 63 kilodayım sıkı bir diyete girmeye ihtiyacım var ve bildiğiniz gibi motivasyona ihtiyacım var =))) bu gruba katılmak istiyorum tecrübeli üyelerden cevap bekliyorum. şimdiden teşekkürler

huu iyi geceler herkeseee kimse yokmuuu...!arkadaşlar bu akşam iftara davetliydik ve ben yediklerimi sayiim
yarım kase çorba
1 küçük parça ızgara tavuk
1 küçük parça ızgara köfte
yarım güllaç (onu biraz kaçırdım sayır tabi)
2 bardak çay

Günaydın kızlarr,

herkese mis gibi bi hafta diliyorum.. Huzur ve güzel süprizlerle dolu..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Hoşbuldum canıııım kopamıyorum burdan nasılsın nasıl gidiyo diyet spor v.s ?

Canım valla iyi gidiyo aslında ama kilo veremiyorum nedense.. Ama bu hafta regl olucam.. Bitince işallah gidicek 2-3 kilo.. Senin nasıl gidiyor canım?? Ne durumdasın??

Canım valla iyi gidiyo aslında ama kilo veremiyorum nedense.. Ama bu hafta regl olucam.. Bitince işallah gidicek 2-3 kilo.. Senin nasıl gidiyor canım?? Ne durumdasın??

aman almada canım verirsin işallah bende 58 de kaldım 3 kilo verdim işte ramazan
boyunca şimdilik almasam yeterli olur.​

aman almada canım verirsin işallah bende 58 de kaldım 3 kilo verdim işte ramazan
boyunca şimdilik almasam yeterli olur.​

almazsın canım.. Yavaş yavaş gidicek işallah kalanlarda..

Selam kızlar opuyorumnanaktan
Nasılsınız inşallah zayıf kızlar?
Çoktandır görüşemiyoruz , özledim sizi.

Hoşgeldin Q. Nasılsın canım. Özlettin kendini..

Hoşbulduk canım iiyim çok şükür , başka başka heyecanlarım vardı kusura bakmayın görüşemedik :CüvCüv: Zayıflamalar ne alemde nasıl gidiyor devam mı tam gaz?

ne güzel canım bebek bekliyosun demek
Dünyanın en güzel duygusu annelik bende var bi cadı
Allah kucağına almak nasip etsin​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…