Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çok faydasını gördüğme inanıyorum her ne kadar terazide oynama olmasa da kıyafetlerden çok belli oluyor.. kendi kıyafetlerim çuval gibi o yüzden hiç anlamıyorum ama alısveriş merkezinde denedikleriminden bılıyorum.delikafadulden yakında mimlenicem zaten, bir tane kabıne 15-20tane kıyafet alıp gırıyorum..hepsini giy cıkar giy cıkar daha sonra hiçbirini almadan çık.. naniknanik aynı kıyafetleri düzenli aralıklarla birkaç kez giyip çıkarınca biliyosun daralmayı sırnaşık şeytebrikler cadıcım:):lepi:alkisalkisalkis
tabiki olur fıstıkım benim...bakalım ben 2 gün yapabilicem mi:uhm:
oh beee:)))valla rahat bir nefes aldım lunacanım...sana hissettirmemeye çalıştım ama inan ben bile strese girmeye başlamıştım...şükür herşey yoluna girmiş:Saruboceq:en büyük adımı attınızya gerisi çok daha kolay ve güzel olacak...
burada ''oğlum okuyooooor'' mesajını okumak için sabırsızlanıyorumyerimseniben
seni ve ufaklığı çoooook öpüyorumopuyorumnanaktan
canım kıyamam sana...kusura bakma,biraz geç oldu ama:kedi:
sağlıklı ve mutlu diyetler gözdecim...
sana da fulyacııııkopuyorumnanaktan
ah prenses ahhh....o kadar tembelim ki...senin yaptığın sporları okuyunca yoruluyorum ben:roflol:
Allah nazarlardan saklasın seni![]()
Günaydın Prenseslerrr...opuyorumnanaktan
sana da günaydın fulyacım..
canım erken kalkmışsın bugün..? Günaydın..
herkes regl oldu.. benim gene gecikti 31.gün bugun daha haber bıle yok ki benimki sessiz sedasız gelmez.. en 1 hafta var sanırım daha olmama.. akannehir
dün yorgunluktan saat 2 gıbı bayılıp kalmısım .. erken uyuyunca erken uyanıyorum canım.bugun çok işim var aslında.. sporumu yapayım şimdi, ardından etraflıca bir temizlik yapmam lazım..persembe sabahın köründe yolcuyum memlekete..
havalar bozmaz inşallah da denize girerim bayramda diye dua ediyorum.
günaydın tatlışlarr...67.3 olmuşum....![]()
teşekkür ederim bitanemhihoyyytKutlarım canım...alkisalkisalkis![]()
canım benim vücudumdaki mineral kas ve kalsiyum oranıma bakıldı...kalsiyum eksik çıktı...kalsiyum ağırlıklı bir diyetim var...ama herşey yiyebiliyorum...yani bi listem var birbirine eşdeğer şeylerden yiyebiliyorum her güna ynı şeyleri yemiyorum o yüzden...bide metabolizma önemli..benmki yavaş bi metabolizma o yüzden biraz düşük kalorili diyetim var...günde 5 porsiyon meyvem var...sık öğünlü diyetim...ayrıca yoğurt ve süt tüketimi çok önemli..yağ yakıcı özellikleri vamrış...senin adına çok sevindim cnm.darısı bizim başımıza.her gün uyguladığın programı yazarmısın?(yemek-spor)kendi hatalarımı göreyim birass![]()
teşekkür ederğim fulyacıma.s.
hmm ama malzemelerini hazırlamadım ben aplam yaa.. Sen 2 gün yapıcaksan ben çarşamba günü sana katılırım.. Ben zaten 2 gün yapamıyorum.. Olar mı abluşş??
Tbriklr tatlımm.. Harikasın.. Züpper düpper..alkisalkisalkis :lepi:![]()
tebrikler cadıcım:):lepi:alkisalkisalkis
:
teşekkür ederim bitanemhihoyyyt
canım benim vücudumdaki mineral kas ve kalsiyum oranıma bakıldı...kalsiyum eksik çıktı...kalsiyum ağırlıklı bir diyetim var...ama herşey yiyebiliyorum...yani bi listem var birbirine eşdeğer şeylerden yiyebiliyorum her güna ynı şeyleri yemiyorum o yüzden...bide metabolizma önemli..benmki yavaş bi metabolizma o yüzden biraz düşük kalorili diyetim var...günde 5 porsiyon meyvem var...sık öğünlü diyetim...ayrıca yoğurt ve süt tüketimi çok önemli..yağ yakıcı özellikleri vamrış...
spora gelince gün içinde çok hareketliyim...yürüyüş yapıyorum ara sıra ama her zaman değil...ama spor hocasıyla görüştüm...haftada 3 gün büyük adımlarla 40 dk yürüyüş dedi....kolay gelsinkaydirigubbakcemile5
teşekkür ederğim fulyacıma.s.
saol çok teşekkür ederim:1hug:
canımm benim durum biraz karışık.. Öncelikle boyum 1,68. Teee Nisan ayında başladım ben rejim yapmaya ancak metabolizmam çooook yavaş ve çok zor veriyorum kilo.. Birde daha önce 58 kilo olmuştum ancak tatile gidip nasıl olduysa yerleşmiş 2 kiloyla geri döndüm ve 60 kiloda takıldım kaldım.. Ama su an adet dönemindeyim.. Adetim bittikten sonra 58 kiloma geri dönmüş olucağım hayırlısıyla.. Ondan sonra darısı 55 kiloya..
Senin boyun kaç canım..??
benim durumum da daha iyi değil yani=)) 4 hafta diyetistene gittim 65ten 63 e düştüm ama uzun süre yerimde sayınca bıraktım diyeti 11 eylülde yeniden başladım işte hayırlısıyla ama benim boyum senınkı kadar uzun deil 1.58 im ben çok zor veriyorum birde spor yapabilsem hersey tamam su agzımı da tutuyorum ama spor yapmaya 5 dakıka bile zaman ayırmıyorum tembelim yani bu konuda =( yatak odada yürüyüş bandı bana bakıyor ben de ona her gün =)) havluları asıyoruz üzerine ne amaç için alındığını o da unuttu o da artık=)))
oldu mu acaba deneme
canım maşallh çok azimlisin yemen az spor çok imrendim sana inankibugun yediklerrim;
sabah 1 dilim ananas
1 hurma
1 kaşarlı light tost
dom-salat
öğlen etform yulaflı
aksam ızgara piliç,mevsim salata,ayran
ayrıca 9km yürüme bandında yürüdüm
30dk egzersiz
ayrıca yemek molası dısında saat 2den 11e kadar hiç oturmadan alısveriş merkezinde yürüyüşş
hem profilo hem cavahırı altına üstüne getirdim bugun akannehir