60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar bende maalesef 66 kiloyum 12 kilo falan vermem lazım aranızda bukadar kilo veren varmı ve ne kadar sürede?
ayrıca acı çehre tableti kullanan varmı?

hoşgeldin arkadasım ben 18kg verdım 8 ayda falan ama.. acele etmedim. metabolizmam da yavaş olduğu için anca olabildi. herşey de yedim ara ara ama kontrollu..
spor da yaptım.
isteyince 12 demek 22 bıle verirsin.

bak bakiim çeyize.çeyizci zabın.evlilik ne zamandı ??
kuşağı ben çıkarmadım hiç.akşam evimize gidene kadar kaldı beilmizde.ben adetlerimize bağlıyımdır.o fotoları baba evine gitmeden çekindim ben.sonra baba evine gittik.erkek tarafı gelince kardeşim kuşağımı bağladı beni damadın koluna götürdü.ve düğün salonuna gittik.kuşak bağlandığı andan itibaren kaldı benlen.benim kuşağımda çok ciciydi ya.pul işleeliydi.ay var.siyah beyaz dans ederkenki fotomda azıcık bbelli oluyo aslında.

hmmmm ben ablam gibi evden çıktıktan hemen sonra sende attın sandım kuşağı . . .
senin kuşağınıda gelinlikçin mi yaptı fibuşum ?

çok heveslendirdin bizi sen yaaaa akşama bari annemin yaptığı kurdele işi damat bohçalarınıda ekleyeyim . . .

çeyiz kısmınada eklerim . . .

canım detaylı araştırma yapmadım.. bir kez anneme sordum bekaret kemeri diye bişi diyolar. ne iş bu diye.. bekaret kemeri yeni çıkan bir uydurma,kudret kemeridir onun aslı.anlamını bozdular dedi,annem. kızın babası bağlar,evliliği boyunca güçlü olsun,ayakta dimdik dursun diye, dedi. ben hoşlanmıyorum,gelinliği bozuyor ,dedım. takmazsın o zaman.zaten artık pek takan görmedim, dedi.
ben zaten adetlerden çok haz etmem.gelinlik tasarım ürünüdür.benim düşündüğüm gelinlik de kırmızı kuşağa uygun tasarımda olmayacak ben de takmıycam.

canım ben de sevmiyorum bayrak kırmızısı cırtlak bişi orda.. ama yiğidi öldür hakkını yeme.. senin kuşak cidden şık.. heleki başındaki kırmızı toka ile kombinasyonu hoş olmuş.görmemiştim hiç böyle kuşak..
bu arada iltifatından çok etkilendim..hiç duymamıştım böyle söz.. layık olmaya çalışcam :1hug:

hmmmm anlamının bu biçimde değiştirildiğinden haberim yoktu bak öğrendiğim iyi oldu ilk bahsettiğin anlamı gerçekten çok itici ben anlamından ziyade zaten adet diye bulundurmak istiyorum . . .

sonra Türk bayrağıda çok değerli geliyor bana mutlaka ya salonda ya gelin aracında mevcut olacak . . .

canım inan bahsettiklerim sadece senin bende bu zamana kadar oluşturduğun izlenimlerden ibaret . . . benim için arkadaşlığın çok kıymetli . . . zemuszemus

hmmmm ben ablam gibi evden çıktıktan hemen sonra sende attın sandım kuşağı . . .
senin kuşağınıda gelinlikçin mi yaptı fibuşum ?

çok heveslendirdin bizi sen yaaaa akşama bari annemin yaptığı kurdele işi damat bohçalarınıda ekleyeyim . . .

çeyiz kısmınada eklerim . . .

hmmmm anlamının bu biçimde değiştirildiğinden haberim yoktu bak öğrendiğim iyi oldu ilk bahsettiğin anlamı gerçekten çok itici ben anlamından ziyade zaten adet diye bulundurmak istiyorum . . .

sonra Türk bayrağıda çok değerli geliyor bana mutlaka ya salonda ya gelin aracında mevcut olacak . . .

canım inan bahsettiklerim sadece senin bende bu zamana kadar oluşturduğun izlenimlerden ibaret . . . benim için arkadaşlığın çok kıymetli . . . zemuszemus
bayrak evet olmalı bence de.. eve de asılır ya zaten türk bayragı
senin de dostlugun cok değerli benım ıcın canım
öpüyorum seni

herhangi bir yardımcı ürün kullandınmı canım zayıflama tabletleri mesela

hyr cnm
kızlar ben kaçar..dısarı cıkmam lazım..öpücükherkese

Dikkat et kendine ama Lunam ya.. Sen bize lazımsın daha...:sinifsinif:

Canım benim bu sıralar kendi derdimden size bir faydam olmuyor biliyorum ama gene de çok teşekkürler.Hepiniz de bana lazımsınız.(Bu sıralar inanın daha çokkkk)opuyorumnanaktan

Lunacım,
dost acı söyler.. kırılma bana ama durumunu ciddi gördüm ben. Eşin de yerden göğe kadar haklı.. hem oğlun hem sen yüksek gerilim hattındasınız gibi geldi bana.. öğretmenden yana bir kusur yoksa , herşeyi akışına bırak bence.. çocuk psikolojisi gereği evde çift ebeveyne(çift otoriteye) alışıyorsa,öyle olması gerekiyorsa, okulda da tek otoriteye bağlanmalı.. eğitim hayatına yeni adım attığı şu dönemde bence bu kilit bir nokta.. sen bilinçli ve ilgili bir anne olarak gene takibe al onu,gizlice kontrolun altında tut ama sahnede olma bence.. sahne onun ve öğretmeninin olmalı.. aslında sen bunları benden iyi biliyorsundur kesin ama uygulamada sorun oluyor sanırım..
sendeki o damardan bende de var,"mükemmeliyetçi" bir yapın var senin de benim gibi.. ama ara ara frene basmamız gerekiyor.. yoksa hem kendimize , hem de sevdiklerimize zorluklar çıkıyor. hem böyle devam edersen psikolojik bir rahatszlığın olabilir Allah korusun.. bunun bir ileri adımı "obsesiflik" oluyorki başetmesi zor bir psikiyatrik hastalık bildiğim kadarıyla..
ne olur biraz sakinleş,oluruna bırak,keşke benek abla olsa, o seni rahatlatır,benden daha iyi yardımcı olurdu.

lunacanııııım bitaneeeem...bi dur!bi sakin ol canım arkadaşım!...
sorun ne?dur ben tahmin edeyim:oğluşun bitişik yazı harflerini yazmakta zorlanıyor daha doğrusu senin istediğin kadar mükemmel yapamıyor değil mi?:)
bak sen de söylemişsin,üç günde ne bekliyorsun ki?sabır canım...sabır,sukunet,iyimserlik ve hoşgörü lütfeeeen...
sen çok mükemmel bir annesin lunacanım ve eminim oğluşun da bunun farkında...ama lütfen annesi olarak kal...bırak okuma yazma işini öğretmeni halletsin...ona bu dönemde bol bol destek ve güven vermen yeterli...
eğitim ve öğretim bir süreç işi canım...ne yazıkki kısa sürede bunu başarabilecek sihirli bir değnek yok elimizde...tek sermayemiz sabır...şöyle ki:5 ton suyu birden boşaltsak beton bir zemine,hiç bir şey olmaz!ama aynı miktar suyu damla damla döksek sabırla..o beton zeminde kocaman bir çukur açılır...
benim canım lunacanım..hem kendin hem de oğluşunun iyiliği ve mutluluğu için biraz daha relax olmaya çalış emi???opuyorumnanaktan

Canlarım ne kadar doğru şeyler yazmışsınız...opuyorumnanaktan

lunacığım inşallah buradaki paniğini oğluna da yansıtmazsın...yoksa çocuk öğreneceği varsada öğrenemeyecek...benim ablamda bu yıl 1.sınıfı okutuyor...ablamın, öğrencilerinin okuma yazma öğrenmeleri ile ilgili en ufak olumsuz birşey düşünmediği konusunda eminim...bak gör öyle çabuk öğrenecek ki şaşıracaksın...:1ninca:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Yok bir tanem,ben genelde içine atan atan,sonra gidip banyoda oturup sessiz çığlıklar atan biriyimdir.Ama eşim ''Çocuk senin ruh halini gözünden okuyor,farkında mısın?''diyor.Galiba haklı,banyodan çıktıktan sonra hangi maskeyi takarsan tak,gözler aynı göz çünkü..opuyorumnanaktan

Canım arkadaşlarım benim.İnanın hepinizin varlığını şu an yanımda hissediyorum.Sanki oturmuşuz da kahvelerimizi içerken dertleşiyormuşuz gibi...Allah sizi benim hayatımdan hiç eksik etmesin iyişallah..

Ben bu gün oldukça sakinim.
Aslında ben de,benim durumumda olan bir arkadaşım,yakınım olsa aynen sizin verdiğiniz tepkileri verir,sizin duygu ve düşüncelerinizi aktarırdım emin olun.Bu konularda belki sayısız yazı okudum ve okuyorum çeşitli kaynaklardan,saysız annelerle sohbetim olmuştur..Tamam diyorsun,bu doğru bu yanlış diyorsun fakat söz konusu özellikle çocuğun olunca,kendini karşı konulmaz bir panik ve telaşın içinde buluyorsun.Hatalı olduğunu bile bile bu paniği ve telaşı bir türlü atamıyorsun içinden.İşte bu noktada da sizin gibi aklı başında ve olaylara objektif bakabilen arkadaş ve dostların fikirlerine,uyarılarına ihtiyaç duyuyorsun.O uyarı ve düşünceler kendine gelmeni sağlıyor.....Hepinize teşekkür ederim,gerçekten beni çok rahatlattınız arkadaşlar...
kaydirigubbakcemile3

kızlar,
55dk yüksek tempo yürüyüş yaptım
15dk da yer egzersizi

kuş gibi hafifledim.. attım üstümdeki ölü topragını :lepi:

Ne güzel ya fiu..Ah ben de bir spora başlayabilsemmm...kaydirigubbakcemile2

hoşbuldum derinimkaydirigubbakcemile3
ben de sizi özlüyorum...ama gerçekten zaman fukarasıyım bu aralar:(
bu ayın sonunda müdür yardımcılığı sınavı var,ona girmeyi düşünüyorum...yarın başvurumu yapıcam...ama sınav sorularının içeriğine bir baktım başım döndü:(bırak o kadar yönetmelik,kanun,tüzük,yönergeyi çalışmak bir kez okumak bile imkansız bu kadar süre içinde:(

Ah canım benim ,Allah kolaylık versin.Sen herşeyin üstesinden gelirsin..:lepi:

günaydın arkadaşlar...

dünkü menümü yazamamıştım,

sabah 1 bardak greyfurt suyu, yarım simit, domates

ara 1 adet kepekli bisküi

öğlen 2 adet biber dolması, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt

ara 1 elma

akşam, 5-6 kaşık yeşil fasulye, 1 dilim sebzeli palamut buğulama, 1 dilim ekmek

ara 7-8 kestane

bugünkü menüyü akşam yazarım..

sevgilerle kalın..

Kestaneler dışında,harika bir menü..alkisalkisalkis

kızlar şu gelinliğe bakın bir bakalım kaydirigubbakcemile3
zabınıma giydiricemmmmm delikafadulden

http://img14.imageshack.us/img14/5903/gelinlik2wk0wc8.jpg

http://img25.imageshack.us/img25/5230/gelinlik3uf9aj6.jpg

delikafaduldenDamat da slip mayo giyseymiş keşke..Kalp desenli...delikafadulden

kuşak her yörede yokmuki ya.genelde kızın abisi,kardeşi veya babası kız evden çıkarken kızın beline bağlar.ilginçmiş sizin oranın adetleri

Ben de takmamıştım...

Fibulacım ben de sizi çok ama çok yakıştırdım.Allah ayırmasın:nazar:.Bence de gelinlik içinde hiç kilolu durmuyorsun,çok hoş durmuş gelinlik üstünde..Amannn insanın içi ve gülüşü güzelse zaten herşeyi ışığıyla güzelleştirir.Işığın hiç sönmesin arkadaşım...a.s.

arkadaşlar bende maalesef 66 kiloyum 12 kilo falan vermem lazım aranızda bukadar kilo veren varmı ve ne kadar sürede?

Ben yaklaşık 4 ayda 10 kilo verdim...1-1,5 aydır da gram bazında inişlerim var..

Burada pek kimse tablet falan kullanmıyor,genelde doğal yollarla zayıflıyoruz...

uffff süper süper süper . . . :nazar:

canım baktım fakat sanırım evdeki pc de beğendiğim modeller burada sadece bi kuşak beğenmiştim geçen onun modelini saklamak için kaydettiğim fotoyu buldum bilemiyorum kuşak düşünüyor musun ama ben bu kuşağa bayıldım ve bunu takacağım inşAllah . . .

prenses beğendi benim için pericim ben onu giyersem uçurur beni bizimki . . . delikafadulden

Bence de uçurur canım.. aynen benim ki de uçurur.. Şaka bir yana.. Gelinlik dediğin BENCE uzun etekli olmalı bikere.. Sonra asil olur... Uuuupuzun duvağı olurrrr.... Diimiii...zemuszemus zemuszemus

Kuşak çok hoş Zabınım.. Bizde de hiç kuşak takılmaz.. Bizim ailedeki hiç bi düğünde görmedim.. O yüzden hiç sözkonusuda olmadı.. Ama bu kuşak çok hoş, çok zarifmiş gerçekten.. Sana da pek yakışır haaaa....opuyorumnanaktan

Canım benim bu sıralar kendi derdimden size bir faydam olmuyor biliyorum ama gene de çok teşekkürler.Hepiniz de bana lazımsınız.(Bu sıralar inanın daha çokkkk)opuyorumnanaktan

Canlarım ne kadar doğru şeyler yazmışsınız...opuyorumnanaktan

Yok bir tanem,ben genelde içine atan atan,sonra gidip banyoda oturup sessiz çığlıklar atan biriyimdir.Ama eşim ''Çocuk senin ruh halini gözünden okuyor,farkında mısın?''diyor.Galiba haklı,banyodan çıktıktan sonra hangi maskeyi takarsan tak,gözler aynı göz çünkü..opuyorumnanaktan

Canım arkadaşlarım benim.İnanın hepinizin varlığını şu an yanımda hissediyorum.Sanki oturmuşuz da kahvelerimizi içerken dertleşiyormuşuz gibi...Allah sizi benim hayatımdan hiç eksik etmesin iyişallah..

Aslında ben de,benim durumumda olan bir arkadaşım,yakınım olsa aynen sizin verdiğiniz tepkileri verir,sizin duygu ve düşüncelerinizi aktarırdım emin olun.Bu konularda belki sayısız yazı okudum ve okuyorum çeşitli kaynaklardan,saysız annelerle sohbetim olmuştur..Tamam diyorsun,bu doğru bu yanlış diyorsun fakat söz konusu özellikle çocuğun olunca,kendini karşı konulmaz bir panik ve telaşın içinde buluyorsun.Hatalı olduğunu bile bile bu paniği ve telaşı bir türlü atamıyorsun içinden.İşte bu noktada da sizin gibi aklı başında ve olaylara objektif bakabilen arkadaş ve dostların fikirlerine,uyarılarına ihtiyaç duyuyorsun.O uyarı ve düşünceler kendine gelmeni sağlıyor.....Hepinize teşekkür ederim,gerçekten beni çok rahatlattınız arkadaşlar...
kaydirigubbakcemile3

Ne güzel ya fiu..Ah ben de bir spora başlayabilsemmm...kaydirigubbakcemile2

Ah canım benim ,Allah kolaylık versin.Sen herşeyin üstesinden gelirsin..:lepi:

Kestaneler dışında,harika bir menü..alkisalkisalkis

delikafaduldenDamat da slip mayo giyseymiş keşke..Kalp desenli...delikafadulden

Ben de takmamıştım...

Fibulacım ben de sizi çok ama çok yakıştırdım.Allah ayırmasın:nazar:.Bence de gelinlik içinde hiç kilolu durmuyorsun,çok hoş durmuş gelinlik üstünde..Amannn insanın içi ve gülüşü güzelse zaten herşeyi ışığıyla güzelleştirir.Işığın hiç sönmesin arkadaşım...a.s.

Ben yaklaşık 4 ayda 10 kilo verdim...1-1,5 aydır da gram bazında inişlerim var..

Burada pek kimse tablet falan kullanmıyor,genelde doğal yollarla zayıflıyoruz...

Ay diğerlerine yazmayı unutmuşum..

Lemancım hoşgeldin..

Lunam canım benim.. Valla bak gördün mü saba ne yazıcaktım onu da unuttum..kaydirigubbakcemile3

Kafam gitti iyice yaa.. Yorucu bir gün geçirdim ondan heralde..

Kısa ve öz.. Hepinizi çok seviyorum.. İyi bakın kendinize diyim iyisimi.. Bunu unutmadım..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hoşbuldum derinimkaydirigubbakcemile3
ben de sizi özlüyorum...ama gerçekten zaman fukarasıyım bu aralar:(
bu ayın sonunda müdür yardımcılığı sınavı var,ona girmeyi düşünüyorum...yarın başvurumu yapıcam...ama sınav sorularının içeriğine bir baktım başım döndü:(bırak o kadar yönetmelik,kanun,tüzük,yönergeyi çalışmak bir kez okumak bile imkansız bu kadar süre içinde:(

canım beneğimm zaman azlığı kötü olmuş tabi...ama demek ki kendine güveniyorsun ki
başvurmuşsun sınav için...biz de sana güveniyoruz...şimdiden başarılar...kaydirigubbakcemile3

evet aşkım çoook zayıf.180 boyunda ve 68 kilomafoldumben .her akşam tıka basa yemek yediriyorum.sabahları kalkabilirsem kahvaltısını güzelce yaptırıyorum.

evlilik çok güzel bişi.akşam birlikte oturmak,tv seyretmek.heran ona sarılabilmek.sabah birlikte uyanmak.çok güzel.aşkım ikide bir biz niye bu kadar geç evlendik ki.baksana çok güzel bir hayatı ertelemişiz diyo.:kedi: 6 yıl olduda biz çıkmaya başlayalı.ben çamaşır makinası,bulaşık makinası hiç çalıştırmamış biriyim.aşkım hadi birlikte yapalım diyorum.bulaşığı çamaşırı eşim hallediyo.kafamçokkarıştı .pazar günü çalışmak zorundaydım.sabah kahvaltımı hazırladı.işi eve getirdim evde yaptım.evi süpürüp sildi.heriş geliyo elinden.gün boyu çalışıyorum die birsürü şey geitrip durdu.çay kahve,kurabiye,meyve filan.şimdilik iyi bakıo bana.akşamları yemek bana ait.salatamız ona ait.tabi yemek dediğim makarna,hazırçorba filan.esas yemeklerde aşkıma ait.çünkü bilmiyorum.aşkım öğretecekmiş bana yemek yapmayı.çok eğlenceli geçiyo hayat.Şeniz

:nazar: :nazar: :nazar:bu yazdıklarından sonra nazarboncuğu ile başlamasam olmazdı...a.s fotolarınızı da gördüm birbirinize çok yakışmıssınız...ben de seni çok zayıf buldum ve zarif...hep böyle mutlu anlarla dolu bir ömür geçirirsiniz inşallah...yemek işini hiç düşünme...eminim bir kaç yıl içinde çok becerikli bir fibula göreceğiz...tarif istersen ben de çok...:1hug:

kaydirigubbakcemile3

canım lunacımmm inan ben de senin gibi düşünüyorum...pc yi açtığım da ilk baktığım yer burası oluyor...iyi ki sen de varsın...oğlun da bence çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için...ama gözlere dikkat...:olmaz: yerimseniben :1hug:

kizlar hangi diyet listesini uygulamami önerirsiniz?
Diyet listesiz yapamiyorum benmafoldumben
bu yilbasinda fistik olayim diyorum :D

canım lunacımmm inan ben de senin gibi düşünüyorum...pc yi açtığım da ilk baktığım yer burası oluyor...iyi ki sen de varsın...oğlun da bence çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için...ama gözlere dikkat...:olmaz: yerimseniben :1hug:

Derincimmm öncelikle güzel sözlerin için teşekkür ederim...opuyorumnanaktan

Yalnız demişsin ya gözlerine dikkat et diye,ay çokkkk güldümmm(aman sakın yanlış anlama,kendime gülüyorum bu arada)..Neden biliyor musun,ben ilkokuldan beri göz problemlerimle uğraşan biriyim,en son sevgili doktorlar gözümdeki bir rahatsızlık yüzünden kornea nakli olman gerek dediler dekafamçokkarıştı...Canımmmm benim gene de teşekkürler..a.s.

kizlar hangi diyet listesini uygulamami önerirsiniz?
Diyet listesiz yapamiyorum benmafoldumben
bu yilbasinda fistik olayim diyorum :D

Sevgili sevimli biz genelde herhangi bir diyet listesine bağımlı değiliz.(Hele ben asla listeyle falan diyet yapamam)..

Bazen arkadaşların denediği kürler oluyor ama çok sıkı listecilerden değiliz biz..Daha çok dengeli ve az kalorili beslenmeye dikkat ediyoruz...:ecrin_bebek:

Derincimmm öncelikle güzel sözlerin için teşekkür ederim...opuyorumnanaktan

Yalnız demişsin ya gözlerine dikkat et diye,ay çokkkk güldümmm(aman sakın yanlış anlama,kendime gülüyorum bu arada)..Neden biliyor musun,ben ilkokuldan beri göz problemlerimle uğraşan biriyim,en son sevgili doktorlar gözümdeki bir rahatsızlık yüzünden kornea nakli olman gerek dediler dekafamçokkarıştı...Canımmmm benim gene de teşekkürler..a.s.

canım benim bu yazdığını okuyunca ben de güldüm...göz rahatsızlığına üzüldüm çok geçmiş olsun...ama ben gözlere dikkat diyerek bir espri yapmak istemiştim...bak sebebi aşağıda...:kedi:

kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar,

dünkü menümü yazıyorum,

sabah 1 bardak taze üzüm suyu, yarım simit, peynir domates

öğlen kıymalı yeşil fasulye, 1 dilim kepek ekmek, ayran

akşam 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, yoğurtlu karnıbahar

gece yeşil çay

10 bin adımlık yürüyüş...a.s.

Günaydın kızlar,

Bugün gayet ciddi olarak yeniden rejime başlıyorum.. Resmi olarak.. Akşam spora da başlayacağım..

Poğaçalara çukulatalara dondurmalara dün veda ettim.. Artık yok..:gitme:

Günaydın kızlar,

Bugün gayet ciddi olarak yeniden rejime başlıyorum.. Resmi olarak.. Akşam spora da başlayacağım..

günaydın canım..
resmi olarak nasıl başlanıyorki..
notere mi gitcez? kaydirigubbakcemile3

ay öyle mi yapsak ben dün 4 tane köftenin yanında el kadar da olsa tereyağlı pideyi ve 5-6 catal da patates kızartmasını hüplettim.

hepberaber notere gitsek ve noter huzurunda yemin etsek falan,yeminli diyetdaşlar oluruz.. böylece bozmayız diyetimizi kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar,

günaydın canım..

ay öyle mi yapsak ben dün 4 tane köftenin yanında el kadar da olsa tereyağlı pideyi ve 5-6 catal da patates kızartmasını hüplettim.

hepberaber notere gitsek ve noter huzurunda yemin etsek falan,yeminli diyetdaşlar oluruz.. böylece bozmayız diyetimizi kaydirigubbakcemile3

günaydın şekerler.

hanki notere gitcezz.benide alın yanınızda.kaydirigubbakcemile kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum.midemde bir delik var sanki.boğazımı tutamıyorum.

günaydın canım..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Hakkaten kız öle mi yapsak acep ya.. Bir yemin ettiiiim kiiii.. dönemeeeemmm....kaydirigubbakcemile3

Ya kilo alıyorum hemde hızla.. Buna bi çare bulmazsam yeniden dobiş olucam.. Onada hiç mi hiç niyetim yok.. Allah korusun... Yok anacım yok.. Öyle yada böyle kurban bayramına kadar 55 kilo olucam.. Aynen sende öyle.. zemuszemus zemuszemus Yoksa kızıcam artık.. Sana da bana da.. :olmaz:

günaydın şekerler.

hanki notere gitcezz.benide alın yanınızda.kaydirigubbakcemile kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum.midemde bir delik var sanki.boğazımı tutamıyorum.

Günaydın Fibuş..

Evet sende artık aramızdasın...

aa aklıma bi fikir geldi bakın kızlar... Bundan sonra her kaçamakta kendimize ceza verelim.. Mesala.. Her bir kaçamak için kenara 5 TL koyalım mesela.. Ya da 10 lira.. Ne kadar çok o kadar caydırıcı olur..kaydirigubbakcemile3 Sonra hedef kilomuza ulaşınca o paralarla kendimize hediye alırız.. Nasıl fikir??

günaydın şekerler.

seni götürmüyooos..
sen daha cicm aylarındasın,kocan kızar sonra bize..
yeni evlisiniz,tek öğününüz var zaten beraber yiyebildiğiniz,tadını çıkarın,diyet sonra..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Hakkaten kız öle mi yapsak acep ya.. Bir yemin ettiiiim kiiii.. dönemeeeemmm....kaydirigubbakcemile3

Ya kilo alıyorum hemde hızla.. Buna bi çare bulmazsam yeniden dobiş olucam.. Onada hiç mi hiç niyetim yok.. Allah korusun... Yok anacım yok.. Öyle yada böyle kurban bayramına kadar 55 kilo olucam.. Aynen sende öyle.. zemuszemus zemuszemus Yoksa kızıcam artık.. Sana da bana da.. :olmaz:
ben dün sabahtan sadece minik kepekli tost yediğimden olsa gerek,kilo almamışım. tam 58.00 geldim sabah.. bayram kılolarımı verdım.. bir ara bayram zamanı 63lere çıkmıştım da diyemedim size utancımdan kaydirigubbakcemile3.. önümüzdeki 10 gün içerisinde 57kg olcam işte.. kararlıyım noter abla..

Günaydın Fibuş..

Evet sende artık aramızdasın...

aa aklıma bi fikir geldi bakın kızlar... Bundan sonra her kaçamakta kendimize ceza verelim.. Mesala.. Her bir kaçamak için kenara 5 TL koyalım mesela.. Ya da 10 lira.. Ne kadar çok o kadar caydırıcı olur..kaydirigubbakcemile3 Sonra hedef kilomuza ulaşınca o paralarla kendimize hediye alırız.. Nasıl fikir??

ne alıcaz hediye olarak araba falan mı? kaydirigubbakcemile3
bu kadar çok kaçamakla araba,ev alınır heralde.. :kedi:
benim bütçe kaçamakları karşılamaya yetmez,söz verdim diye kredi çekerim bankadan..
"kaçamak kredisi" yüzde bilmem kaç faizle.. diye bankalar yarışa girer karşımızda..

ay bugün çok çekillmezim..
sinirlerim iyi değil..
abuk sabuk espriler yapıyorum..

Back
X