Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraf nasıl ekleniyor.Bi söyleyin bakimmm...
Fotoğraf nasıl ekleniyor.Bi söyleyin bakimmm...
hatun 53 kg olmuş... gidişat iyi değil diyor..
ideal kilomdasın tatlıııııı...
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html
en kolay anlaatım bu sanırım
hadi resim istiyoruzzz.ya ben burda sansürsüz tüm resimlerimi gösterdim.ama kimseleri göremiyorum ben.haksızlık bu olsa gerek.lmaz:
tımam zabınım .. her gün bir yiyordum.. 2ye çıkarayım o zaman elma sayısını..
birazcık düzenli beslenmeliyim artık diyorum..
hem 1kg versem süpper olceekkk
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Züpperr...alkisalkisalkis
hmm.. Güzel.. Ben de artık her akşam yoğurtla elma yicem..
Çizelgeye bende bayıldım.. Kurbaaaaalı kurbaaaalıı. vaaaakkkk
Mercişi face de gördüm sordum.. Birilerine bozulmuş lakin neden niçin ve kime bilemiyorum malesef..
merve zaten pek online olmuyordu..
gerçekten endişeliyim merve için..
kimselere haber vermeden aniden yok oldu
boşanıyor falan olmasın
kızlar 2 gün önce gördüğüm rüyamı yorumlarsanız sevinirim.
ben bilmediğim bir evde tarhana corbası yapıyordum. ev yabancı ama rüyamda benimmiş.mutfagın penceresi açık ve birkaç kişinin konustugunu duydum ve baktım. hiçbirini tanımıyorum.genç bir kız elinde bir tabak ve genç bir çiftten o tabağa çorba istiyor. erkek olanı kızı azarladı kızı; yok sana çorba falan dedi. ben de kıza seslendim. ben vereyim sana çorba tabagını uzat dedim. tabagını aldım ve çorba koydum,kıza geri verdim. kız cok mutlu oldu.
anlamadım neye yorulur. hiç komsuluk ilşkileri olan biri de değilim. nerden esti de gördüm.
hadi resim istiyoruzzz.ya ben burda sansürsüz tüm resimlerimi gösterdim.ama kimseleri göremiyorum ben.haksızlık bu olsa gerek.lmaz:
seni kazıklıyosss bisss
:sm_cool:
şaka kız
benim resmim yokki.. evlenmedik,nişan yapmadık
ne gezer bizde resim
çizelge beni bozuyor ya.. bir ara yapmıştım ama sevmedim ben..bilmiyorum
sabah ilk öğün olarak elma yemek feci metabolizmayı hızlandıran bir eylem prensesim . . .
soyda ye ama . . .
uzun vadede kabuklar miğdeni rahatsız eder elma soyulmalı . . .
pericimmmmmmmmmmmmmmmmm sende elma yeeeeeeeee offffffff yanımda olsanız iliştiri iliştiriverirdim ağazınıza ama . . . :çok üzgünüm:
kime bozuk ki acaba :umursamaz: hem bozuk olduğu kişiyle konuşmayıp yine bizimle paylaşımına devam edebilirdi . . .
senin reçeten ;
http://www.kadinlarkulubu.com/ruya-yorumlari/314727-serapla-ruya-tabirleri-8.html
serap hanıma ben bi kaç rüya yorumlattım ve İ NA NA MA DIM :1rolleyes: feci isabetli . . .
aslında hepimiz 1 kare bi fotomuzu koyabiliriz fibuşum haklı yüzümüzü göstermedende olabilir fikir sahibi olabilmemiz bakımından ben önceden koymuştum belki hatırlarsınız belimi göbüşümü göstermiştim ama yine koyabilirim . . .
prenses sana bi kilo çizelgesi şart artık !
Ben de 62,5 kiloyummm ama mutluyum çünkü boyum 175 cm :dance:
kızlar sarayla konuştum. eşinden ayrılmış. ankaraya yerleşmiş. mutluymuş ama..tadım yerinde , kimse merak etmesin diyor..
afiyette olsun da..
onun da müsadesiyle bilgi verdim.
Lunacım resimlerini bekliyoruk... Valla çok merak ediyorum..
önce resim koy,poğaçayı sonra yaparsın kaydirigubbakcemile3
Ben de 62,5 kiloyummm ama mutluyum çünkü boyum 175 cm :dance: