60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben böle bi tatlı kaşığı kadar çörekotu koydum çok az zeytinyağı tuz karabiber koydum.. Şu anda da afiyet le yiyorum zemuszemus

3 dilim pirinç patlaaa, 2buçuk çorba kaşığı lor peyniri ve 1 satalalık la kahvaltımı yapmış bulunmaktayım.. Gayet doyurucu ve güzel bir kahvaltı oldu.. Sevdim..
yanımda elma ve yoğurt var.. Müsait oldupğum br ara onları yemem lazım.. Öğlen çorba yiyim diyorum bilmiyorum bakıcam..
1 tatlı kaşığı çooook.. acayip yağlı o..
gene de afiyet olsun perimize..

Ayrıca Günaydın Kızlarrr... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın herkese.. lor peyniri zayıflatıyormu? tam anlamadım ben yardımcı olurmusunuz? lütfen cok ihtiyacım var

lor peyniri şöyle canım;
spor yaparken vucudun ihtiyacı olan proteini karşılıyor. çünkü peynir altı suyundan yapılıyor.yağsız bir protein deposu.. direk zayıflatıyor denilemez ama spor yapıyorsan kas kütleni korumana veya arttırmana fayda sağlar..
sporcular bunun tabletini kullanıyor.

lor peyniri şöyle canım;
spor yaparken vucudun ihtiyacı olan proteini karşılıyor. çünkü peynir altı suyundan yapılıyor.yağsız bir protein deposu.. direk zayıflatıyor denilemez ama spor yapıyorsan kas kütleni korumana veya arttırmana fayda sağlar..
sporcular bunun tabletini kullanıyor.

Zayıflamak isteyenler sabahları bi tatlı kaşığı çörek otu yiyiyormuş ya.. ama bütün peynire okadar koydum ben.. Yani bi kase dolusu hazırladım sadece 2 buçuk çorba kaşığı yedim.. Yediğim miktara çok az düşüyor yani.. Hepsini yemedim canımmm...kaydirigubbakcemile3 Acı olurdu ozaman..

güzel ama ben seviyorum.. O kaslarla ilgili meseleyi de bilmiyordum.. Güzelmiş.. Sefdim.. zemuszemus zemuszemus

okumaya çalışıyorum ama cok sayfa var hepsini okuyamıyorum.. kızlar söle belirgin yapılabilecek şeyler varmı yazsanız? :kedi:

Canımcım en önemlisi hergün gelip yediklerini yazman.. bu çok faydalı oluyor.. hem ne yedin ne yemedin onu görüyosun hemde yaptığın yanlışlar varsa bildiğimiz kadarıyla sana tavsiyelerde bulunuruz..

Belli başlı arkadaşların yaptığı şeyler sabahları elma sirkesi ve bal karışımı.. Onun dışında aklıma birşey gelmiyor şimdilik canım

teşekkürler canm.. aslında çalışınca cok zor oluyor dikkat etmek çünkü işyerinde söle salata falan yiyebileceğimiz bi yerler yok yakında evden de herzaman getirilmiyor. offf yani hep hazır yemekten ve bilgisayar başında oturmaktan veremiyorum.. su elma sirkesini deniyim bari eve giderken alıp.. offf inşallah veririz...senağlama

günaydın canlarım.sabah yediklerimi anlatayım size.
kahvaltı saatimiz 6.30.
bir kase mermicek çorbası.4 dilim taze kaşar peyniri.6-7 dilim salatalık.kahvaltıda kocacığıma çorba hazırlıyorum ki içi ısınsın diye.zaten sabahın 6.30unda başka bişide yenmiyo.:)

teşekkürler canm.. aslında çalışınca cok zor oluyor dikkat etmek çünkü işyerinde söle salata falan yiyebileceğimiz bi yerler yok yakında evden de herzaman getirilmiyor. offf yani hep hazır yemekten ve bilgisayar başında oturmaktan veremiyorum.. su elma sirkesini deniyim bari eve giderken alıp.. offf inşallah veririz...senağlama

Evet canım.. Aynı sorun bende de var.. O yüzden normal de öğlen normal yiyorum genelde mecbur.. İşte ızgara köfte filan.. Yada çorbayla filan geçiştiriyorum.. Ama akşamları hafif yiyorum.. Favorim elmalı yoğurt. Aklında bulunsun hem çok lezzetli oluyor hemde tok tutuyor.. Elmayı rendeliyosun yada küçük küçük doğruyosun içine bir kaç kaşık yoğurt, üstüne tarçın.. İstersen 1-2 kaşık müsli yada nesfit filan da ekleyebilirsin.. Harika oluyor valla..

kahvaltı saatimiz 6.30.
bir kase mermicek çorbası.4 dilim taze kaşar peyniri.6-7 dilim salatalık.kahvaltıda kocacığıma çorba hazırlıyorum ki içi ısınsın diye.zaten sabahın 6.30unda başka bişide yenmiyo.:)

Allahım bizede nasib et rabbimmmm . . .
Amin . . .

fiu geçen çörek otlu tulum peyniri gördüm OVA markaydı galiba direk aklıma sen geldin . . . pahalıydı ama almadım :olmaz:

fibuş ceyis topiinde başım dönüyo benim kafamçokkarıştı fazla takılamam ben dingin bi insanım o ne hareket öle kafamçokkarıştı yetişemiyosun hiç bi şeye . . .

Flyyy sen negüzel vermişşsin baya alltaki yazılana göre tebrik ederim canmm.. darısı başımaa.s

Sağol canım.. Amin.. Valla başta verdim güzel ama bir kaç aydır hiiiiç bişey veremiyorum.. Baya bi motivasyon eksikliği de yaşadım.. Bakalım şu an hedefim Kurban bayramına kadar 55 olmak.. İşallah olur..

kahvaltı saatimiz 6.30.

Ohh eline sağlık canımcım.. Harikasın valla..

Şekerim bu arada senin kilo ve boy durumların nasıl??

Zabınım nasıl toparlicaz bi z bu çeyisleri yahuu...:bbo:

bebek adımlarıyla perim . . .

yuvaş yuvaş . . .

diyom ki halı diilde yemek takımı aliim ben daha möhüm yemek takımı . . .
var mı senin yemek takımın ?

yuvaş yuvaş . . .

Yok canım yaa... Annemin bi misafir takımı var.. Çok beğeniyodum ben onu. Ona el koymayı planlıyodum lakin yalvar yakar yinede vermicem dedi onu sana dedi.. yenisi ni aliruk didi... O bakımdan benim de bakmam gerekiyor.. Nerden bakcaz??

Zayıflamak isteyenler sabahları bi tatlı kaşığı çörek otu yiyiyormuş ya.. ama bütün peynire okadar koydum ben.. Yani bi kase dolusu hazırladım sadece 2 buçuk çorba kaşığı yedim.. Yediğim miktara çok az düşüyor yani.. Hepsini yemedim canımmm...kaydirigubbakcemile3 Acı olurdu ozaman..

güzel ama ben seviyorum.. O kaslarla ilgili meseleyi de bilmiyordum.. Güzelmiş.. Sefdim.. zemuszemus zemuszemus
1 çay kaşığı diye biliyorum ben onu ama hepsini yemediysen hiç sorun yok canım.kararında olmuştur o..

kahvaltı saatimiz 6.30.
oh ohhh nispet yapıyor cadııııııı.......
afiyet olsun fibuşum.. huzurunuz hiç bozulmasın.. kaydirigubbakcemile5

Amin . . .

fiu geçen çörek otlu tulum peyniri gördüm OVA markaydı galiba direk aklıma sen geldin . . . pahalıydı ama almadım :olmaz:

fibuş ceyis topiinde başım dönüyo benim kafamçokkarıştı fazla takılamam ben dingin bi insanım o ne hareket öle kafamçokkarıştı yetişemiyosun hiç bi şeye . . .
biz de çörekotlu kırık kırık bir peynir olur.. tulum değil ama..eepk ucuzdur o.. kılosunu 2-3 lıra falandır. kırktokmak peyniri derler.. çok kuru olur ama bol zeytinyağı koyarlar üstüne. sıcacık ekmeği de bandıra bandıra yersin.. ayyy canım çekti... cokacimcoook

ben 2 gün önce azıcık gezdım. karaca,jumbo,bernardo,hisarı ve tepehome yaptım. içim bayıldı yaa.. çok geniş yürek lazım. iş ticarete dökülünce yapmayacakları yok..neler neler yapmışlar.. 250lıraya salata kasesi var ki pöhh oldum..
ben salonum için tasarım planı yaptım kafamda.. tepe home,istikbal falan benım tasarımıma uygun değil..
lazzoni ve ya casa da secdiğim modeller var ama bir tv ünitesine 15bin verilir mi ya.. çok pahalı geliyor oralarda..
mecbur ben herleyi yaptırıcam..

Amin . . .

BENDE ORAYA SADECE YAIZLANLARI OKUMAYA GİDİYORUM.HEP BİRBİRLERİNE CVP VERİYOLAR.YAZDIĞIN ARADA KAYNAYIP GİDİYO.UĞURBÖCÜĞÜ CVP VERİYO EN ÇOK HERKESE.:)
yanlışlıkla büyük harfle yazmışım kuşum.farkedince değiştirdim.

Sağol canım.. Amin.. Valla başta verdim güzel ama bir kaç aydır hiiiiç bişey veremiyorum.. Baya bi motivasyon eksikliği de yaşadım.. Bakalım şu an hedefim Kurban bayramına kadar 55 olmak.. İşallah olur..

Ohh eline sağlık canımcım.. Harikasın valla..

ya çorba kilo yapmaz dimi fazla.kahvaltıda olan??

kızlar yeminle söylüyorum benim çeyiz namına bişiyim yoktu.burda size söylediğim aralıkta tamamladım çoğu şeyi.11 temmuzda sözüm oldu.o gün başladım ben çeyize.evlenincede alırsınız zaten.kolay formalite işler onlar.en gerekli ihtiyaçlardan başlayın.

yuvaş yuvaş . . .

kuzum en güzel çeyizi yaparsınız siz.bolbol para biriktirin ama.para olunca çeyizde tıkır tıkır oluyo.ayrıca yemek takımı almakla iyi edersin.bende ilk yemek takımıyla başladım.yemek takımı,büyük tencere takımı ve çatal kaşık takımı almıştım ilk.halıyı eşyaları filan alınca alman daha mantıklı olur bence.

kızlar ben salon ve yatakodası halımı step'ten almayı planlıyorum. gezdim tozdum.. en çok orayı beğendim. azıcık tuzlu ama .. halı da önemli diye düşündüm.

STEP

fibuşcum,
kendin yapıyorsan çorbayı yagını az koyarsın canım.. ekmekği de kepekli yersin. ne zararı olcak.. çorba spnuçta..

Back
X