Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
oo maşallah bide diyet kalmadı diyosun.26 bedenler noliyii pikiii:1shok::1shok:
hoşgeldin canım benim.
geçtiğimiz cumartesini hastanede geçirdim.gün boyu istifar ettim.midem de su dahi durmuyordu.sürekli öksürüyordum.düğünde başlayan grip şiddetle devam ediyordu.bronşit olmuşum.üstünede mideyi üşütmüşüm.bir iğne birde serum yedim cumartesi.mafoldumbenmafoldumben aşkım perişan oldu beni hasta gördükçe.şimdi sabah öğlen akşam içmem gereken 8 tane ilacım oldu.içim dışım ilaç oldu.çok kötüyüm.bu arada 56 kilo olmuşum.babam kızdı zayıflayacam diye her bulduğun otu yiyip içiyosun,yemek yemiyosun dedi.halbuki düğünden önce bırakmıştım ben rejimi ,her bulduğun ot dediğide 5i bir yerde çöayı.onuda bırakalı çok oldu.inşallah tez vakitte iyileşirim.sağlık gibisi varmı ya şu dünyada.
günaydın kızlar,,
fly nerde?
Günaydın ve herkese çok güzel süprizlerle dolu, mutlu bir hafta diliyorum..opuyorumnanaktan[/COLOR]
canım sanada . . .
bende yeni bi yöntem uyguluyorum şu K lardan yiyiyorum akşam 1 kase öğlen serbest sabahta hafif kahvaltılı bi tabloyla bakalım kilo kaybedebilecek miyim elma işi yattı elmadan bıktım feci gına geldi . . . benneyaptımki
300 gr nedirki wcye girsen çıkar..günaydınnnn
sabah tartıldım 66 kiloyum. son hafta verdiğim 300 gr geri gelmiş... napalım, devam edicez...
sabah yarım simit, domates
ara yarım mandalina (arkadaşlarla paylaşmak zorunda kaldım)
öğlen kereviz ve yoğurt getirdim yanımda, bulursam bir-iki grisini yerim
ara için 1 elmam var...
akşama görüşürüz...
hoşgeldin canım..
Hiii kıyamam sana.. canımm.. Çok geçmiş olsun.. Fena ya.. Sen baya mikrop filan kapmışsın.. Çok geçmiş olsun canım benim tekrardan.. Kocacıına söyle iyi baksın sana.. Yoksa onu döverizz..klava: kaydirigubbakcemile3
Burda..zemuszemus
Haftasonu annemin yanındaydım.. bu sabah geldim.. Annemin yanında haliyle ne rejim kaldııııı ne bişey.. Yarın sabah kaç kilo çıkıcam çok merak ediyorum.. Of valla aldım başımı gidiyorum.. Ama artık kendime bi çekidüzen vermenin vakti geldi de geçiyor bile..Çok üzgünüm çoook
Günaydın ve herkese çok güzel süprizlerle dolu, mutlu bir hafta diliyorum..opuyorumnanaktan
sonuçtan haberdar et bizi fıstık..
canım sanada . . .
bende yeni bi yöntem uyguluyorum şu K lardan yiyiyorum akşam 1 kase öğlen serbest sabahta hafif kahvaltılı bi tabloyla bakalım kilo kaybedebilecek miyim elma işi yattı elmadan bıktım feci gına geldi . . . benneyaptımki
panik yok.. takıl bize zayıflığın keyfini yaşa gamyoncuiremsuselam arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum napıcam ya yardım edin çok mutsuzum.
göbeğim benden önce gidiyor.
Doğrudur tatlım.. O K ların tadıda güzel.. Ben lahana aldım bakalım bi süre onla bişiiler yapiim diyorum..
Doğrudur tatlım.. O K ların tadıda güzel.. Ben lahana aldım bakalım bi süre onla bişiiler yapiim diyorum..
hoşgeldin canım..
sabah senin günaydın mesajın olmayınca telaş yapıyorum. nerde bu kısce diye.. kaydirigubbakcemile3
lahana çok güzel zayıflatır. kapuskasını yap.. sınırsız tüket.. çorbasını da yapabilirsin.
kapuskasını azıcık yagsız kıyma ile azıcık pirinç koy.. yagsz yogurtla,ekmeksiz geç başına...
bizim bu serüvenimiz hiç bitmicek anlaşılan . . .
fiuda bi şeyler yazıyo . . . :1ninca:
bizim bu serüvenimiz hiç bitmicek anlaşılan . . .
fiuda bi şeyler yazıyo . . . :1ninca:
merhabalaarrr,
ay tam oluyor hadi düzene giriyor diyetim diyorum bir yerden bozuluyor. ama istikrarlıyım bırakmayacağım. öönceden diyet yaparken bir gün bıraksam öbürgünler zaten gitti diyip yiyorum ama yok artık öyleyasakkelime. haftalık alışverişe benim işim vardı eşim tek gitti salamlar sosisler sarelle kolaydı bilmem neydi doldurmuş poşetleri, of kocacım of bunlar bana yapılır mı hiç.
arkadaşlar ben size şey sorcaktım. iştah kesici, tokluk hissi verici ama özelliklede iştah kesici bildiğiniz birşey var mı? çay yada ne bilim karışım falan var mı?
merhabalaarrr,
ay tam oluyor hadi düzene giriyor diyetim diyorum bir yerden bozuluyor. ama istikrarlıyım bırakmayacağım. öönceden diyet yaparken bir gün bıraksam öbürgünler zaten gitti diyip yiyorum ama yok artık öyleyasakkelime. haftalık alışverişe benim işim vardı eşim tek gitti salamlar sosisler sarelle kolaydı bilmem neydi doldurmuş poşetleri, of kocacım of bunlar bana yapılır mı hiç.
arkadaşlar ben size şey sorcaktım. iştah kesici, tokluk hissi verici ama özelliklede iştah kesici bildiğiniz birşey var mı? çay yada ne bilim karışım falan var mı?
günaydın kızlar
geçtiğimiz cumartesini hastanede geçirdim.gün boyu istifar ettim.midem de su dahi durmuyordu.sürekli öksürüyordum.düğünde başlayan grip şiddetle devam ediyordu.bronşit olmuşum.üstünede mideyi üşütmüşüm.bir iğne birde serum yedim cumartesi.mafoldumbenmafoldumben aşkım perişan oldu beni hasta gördükçe.şimdi sabah öğlen akşam içmem gereken 8 tane ilacım oldu.içim dışım ilaç oldu.çok kötüyüm.bu arada 56 kilo olmuşum.babam kızdı zayıflayacam diye her bulduğun otu yiyip içiyosun,yemek yemiyosun dedi.halbuki düğünden önce bırakmıştım ben rejimi ,her bulduğun ot dediğide 5i bir yerde çöayı.onuda bırakalı çok oldu.inşallah tez vakitte iyileşirim.sağlık gibisi varmı ya şu dünyada.
Ben elma sirkesi içiyorum sıcağa yakın ılık suyla.Ben de bayağı işe yaradığını düşünüyorum.Sadece iştah kesmiyor,barsaklarımı da çok güzel çalıştırıyor.İçebilirsen tabi tavsiye ederim.merhabalaarrr,
bugun gene şaşırdım ben..
sabah 1 yumurta,1dilim kaşar
1 dilim light ekmek
öğlen 1 adet tost(2light ekmekten)
ara 1 paket etiform
aksam 2 kase tarhana çorbası
2 kasık çin pilavı
1 dilim ekmek
az önce 4 adet kuru incir 4 adet cevız
mok zayıflarım,mok kılo almam diyorum kendıme..
ve tüm bunlara ragmen açım..
açım
açım..
regl olamayınca doymuyorum uffff
Bugün yediklerim:
Sabah:
2 kupa şekersiz yeşil çay
Bol domates
Biraz kaşar,biraz çeçil peynir (Sanırım hepsi 2 kk kadar eder)
1,5 dilim uno light ekmek
1 yumurtadan yağsız sahanda yumurta
Sonra gittim 1 saat tempolu yürüyüş yaptım
Ara:
1,5 bardak yağsız süt
Öğlen:
1 tane simit
Yarım paket dido çikolata (Ne saçmalık değil mi?)
Ara:
3 tane mavi-yeşil mısır patlatması (Ne derler ona yaaa)
Akşam:
1 tabak fırında tavuk kanat ve patates (Birazcık yağlıydı doğrusu)
Bollllcaaaa salata
2 bardak şekersiz çay
(Hiç ekmek yemedim)
Evvet fazlasıyla saçlamadığımın farkındayım.Git yürü yürü,arkasından gelsin karbonhidratlar.(hep eleştirmişimdir komşularımı.Yürüyüşten gelirler,ellerinde simitler,poğaçalar.Şimdi onlardan farkım kalmadı.cık cık cık)..
Silkinmesi ve kendine gelmesi gerekenlerden biri de benim bu arada..Şunu da yazayım bu sabah tartıldım ve 53,7 olmuşum.Böyle gidersem haftaya rahat 1 kg almış olacağım.Hepinize bol tarafındankaydirigubbakcemile3
Günaydınlarr...opuyorumnanaktan