60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bunları yedim bugün:

sabah:2 dilim çavdar ekmeği,biraz peynir,haşlanmış yumurta,dom,salatalık,biber ,şekersiz çay
ara: sütlü nescafe
öğlen: çorba, salata
ara:1 elma + yeşil çay
akşam: ton balıklı salata ve haşlanmış makarna
az önce yeşil çay ve yanında helva yedim(normalde hiç sewmem ama çook canım çekti:)
sporumuda yaptım bugün:D

ilk gün için sizce nasıl kızlar?

bence cok güzel ama helva olmamis canim:1no2:

günaydınlar hepinize....akşam sporumu yapamadım buğün yapacağım inşallah...her gün yapmak olmayacak galiba gün aşırı yapmam en mantıklısı 1 saat nasıl olur sizce kızlar....

sabah kalkınca geceden suya koyduğum ceviz ve sarmısak suyunuı içip cevizleri yedim.işe gelincede kahvaltı yaptım...
sabah kahvaltım
-1 yumurta
-1 k k peynir
-1 domates
-4-5 y.zeytin
-1 dilim ekmek
-1 fincan az şekerli çay( azalttım şekeri birden kesemiyorum)
-üstünede bir fincan özel bitki çayım :))
sabah tartıldım 62.700 çıktı...gelişme var yani....

Günaydınlar...Sabah kahvaltımı yazıyorum sıkı durun:

1 porsiyon bol cevizli KABAK TATLISI..mafoldumben
2 fincan şekersiz yeşil çay

Haa birde önceden sirkeli ılık suyumu içtim..:1ninca:

Günaydınlar...Sabah kahvaltımı yazıyorum sıkı durun:

1 porsiyon bol cevizli KABAK TATLISI..mafoldumben
2 fincan şekersiz yeşil çay

Haa birde önceden sirkeli ılık suyumu içtim..:1ninca:

luna hoş bi menü olmamış be gülüm ...kahvaltı yapsaydın keşke az kalorilisinden:))

öğlen menüm
-az ezogelin çorba
-az patates salatası
-ara öğün olarak yarım elma ve yoğurt var
-ve bitki çayı 1 fincan

benim menum
sabah 40g musli
öglen iki dilim börek yaninda cay
aksam bir armut suyumu icmeyi unutmuyorum.
bitane oglum var 10aylik onu emziriyorum :ecrin_bebek:

Kahvaltıda 1 portakal ve 1 mandalina yedim ama bu bana sonra açlık olarak geri döndü öğlende burgerda kooocaman bir menü yedim :( arada 1 tane bütün haşlanmış mısır yedim. akşam da çorba ve salata. Bir de kendime nane limonlu yeşil çay aldım bugün faydasını gören var mı

hımm bugün ne yediiim;
kahvaltı, biraz yumurta, peynir domates, kaşar pey. 1 dilim kepek ekm. onun öncesinde sirkeli ılık su
öğle kaşarlı simit
ikindi gibi tahıllı ekmek arasına marul, peynir domates
birde eti form çikolata kaplı yedim :(( canım tatlı çekti
akşam sebze yemem lazım daha yemedim
yada yemesem mi acaba

Son düzenleme:
benim menum
sabah 40g musli

:ecrin_bebek:Yavruna uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum....:emir_bebek:

Armut suyu içmenin özel bir nedeni var mı?Neden armutu bütün olarak tüketmiyorsun? Merak ettim...:uhm:

canim benim ya su kilo cetvelini nasil yaptin super bisey bende yapmak istiyorumdaa.s

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

Bu linki bir incele istersen..Takıldığın yerde yardım ederim sana...kaydirigubbakcemile2

Bu gün mağaza dolaştım biraz.. (Ayıptır söylemesi) Kendime mont ve iki tane hırka aldım.Hepsi S beden:lepi:...
Özellikle önce M bedenlerini denedim.Harbi harbi büyük geliyor M beden bana artık...Allah ayırmasın beni şu S bedenden yaa...:nazar::Saruboceq:
Darısı tüm isteyenlerin başınaaaa arkadaşlar.....:Saruboceq:

benim menum
sabah 40g musli

Tatlım emziren bi anne için biraz az değilmi yediklerin.. Daha çok sebze ve meyve tüketsen daha sağlıklı olur galiba. Birde protein tabi. Yoğurt süt gibi..

Bebişini de Allah bağışlasın canım..

Bu gün mağaza dolaştım biraz.. (Ayıptır söylemesi) Kendime mont ve iki tane hırka aldım.Hepsi S beden:lepi:...
Özellikle önce M bedenlerini denedim.Harbi harbi büyük geliyor M beden bana artık...Allah ayırmasın beni şu S bedenden yaa...:nazar::Saruboceq:
Darısı tüm isteyenlerin başınaaaa arkadaşlar.....:Saruboceq:

Harikasın Lunam.. Geçen yaz bende s giyiyordum.. Şimdi biraz dar geliyor..mafoldumben Acil yeniden vermeliyim bu kiloşları..

Back
X