60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun canım...ama bu arada bir yandan ilacını kullanırken bir yandan da kendine yardımcı ol...olumlu düşünmeye çalış...bilinçaltı ne düşünüyor ne söylüyorsan onu hayata geçirirmiş...ben kendimi kötü hissediyorum,mutsuzum vb.cümleleri içinden bile düşünme...olumlamalar ile yazıları internetten bile okuyabilsin...faydası olacağını düşünüyorum...sanırım daha işe giremedin o da sen de baskı oluşturuyordur...ama önemli olan olaylara bakış açımız işte...çalışmadığın zamanı bir fırsat olarak görüp nasıl olsa işe gireceğini ve bir daha bu kadar boş zaman bulamayacağını düşünüp en güzel şekilde değerlendirebilirsin...bak bayram geliyor sevdiklerinle zaman geçirmekte iyi gelecektir bir tanem...sana çok yardımcı olmak istiyorum ama elimden de pek birşey gelmiyor...:1no2: sadece dualarım seninle bunu bil seni seviyorum...kaydirigubbakcemile3

canım çok sağol inan bana..
artık kurtulamayacagımı düşünüyorum. sürekli endişe,karamsarlık,olmamış şeyleri olmuş gibi düşünüp,hayal edip kendini üzme,gelecek hep karanlık, ilaca başladım mahvediyor beni.. alışma evresi böyle olcakmış bilmiyorum napıcam..
sanki bir ömür böyle geçecek..
dualarını eksik etme
ben de seni seviyorum..

artık kurtulamayacagımı düşünüyorum. sürekli endişe,karamsarlık,olmamış şeyleri olmuş gibi düşünüp,hayal edip kendini üzme,gelecek hep karanlık, ilaca başladım mahvediyor beni.. alışma evresi böyle olcakmış bilmiyorum napıcam..
dualarını eksik etme
ben de seni seviyorum..
Fiucum ne oldu sana be güzelim...Çok geçmiş olsun,çok üzüldüm hayatım..Şu an kendini kötü hissetmen çok doğal.Çünkü yaşıyorsun,birebir içindesin bu durumun canım.

Belki bize anlatmak istemiyorsundur bunu saygıyla karşılıyorum ama mutlaka seni bu psikolojiye sokan bir şey ya da bir şeyler oldu sanırım.Ya da bu rejim psikolojisi vücut kimyanı mı bozdu..

Ama ne olursa olsun canım lütfen şunu asla unutma bu geçici bir durum ve bu günler geçecek.Kendini ne kadar kötü hissedersen hisset hep bunu düşün ve kendine sürekli bu günler geçici diye telkinlerde bulun oldu mu?

Bir de bence buralarda durma.Git canım annenin yanına.Kimse seni onun kadar sevip kollayamaz.Git üç kere kokunu çek içine bak nasıl iyileşiyorsun,kendini iyi hissediyorsun hemen...

Bir tanem tekrar yazıyorum bu durum kesinlikle geçici tamam mı,şu an hayatında belki bir kış mevsimini yaşıyorsun ama unutma bütün kışların sonu elbet bahara varır canım.
İlacını çok düzenli kullan ve hep güzel şeyleri düşün birtanem...

Her konuda bize rahatlıkla yazabilirsin tamam mı...
Seni çokkk öptüm...kaydirigubbakcemile3

selamlar...

bu sabah 1 bardak sütlü neskafe ile 1 dilim kek yedim..

ara 1 mandalina 7-8 badem

öğlen 1 adet haşlanmış tavuk budu, 1 haşlanmış patates, 1 kase yoğurt

ara 1 elma 3-4 kaşık yoğurt olacak

akşam ızgara hamsi, 1 dilim ekmek, bol salata olacak...

Fiucum ne oldu sana be güzelim...Çok geçmiş olsun,çok üzüldüm hayatım..Şu an kendini kötü hissetmen çok doğal.Çünkü yaşıyorsun,birebir içindesin bu durumun canım.

Belki bize anlatmak istemiyorsundur bunu saygıyla karşılıyorum ama mutlaka seni bu psikolojiye sokan bir şey ya da bir şeyler oldu sanırım.Ya da bu rejim psikolojisi vücut kimyanı mı bozdu..

Ama ne olursa olsun canım lütfen şunu asla unutma bu geçici bir durum ve bu günler geçecek.Kendini ne kadar kötü hissedersen hisset hep bunu düşün ve kendine sürekli bu günler geçici diye telkinlerde bulun oldu mu?

Bir de bence buralarda durma.Git canım annenin yanına.Kimse seni onun kadar sevip kollayamaz.Git üç kere kokunu çek içine bak nasıl iyileşiyorsun,kendini iyi hissediyorsun hemen...

Bir tanem tekrar yazıyorum bu durum kesinlikle geçici tamam mı,şu an hayatında belki bir kış mevsimini yaşıyorsun ama unutma bütün kışların sonu elbet bahara varır canım.
İlacını çok düzenli kullan ve hep güzel şeyleri düşün birtanem...

Her konuda bize rahatlıkla yazabilirsin tamam mı...
Seni çokkk öptüm...kaydirigubbakcemile3

yarın aksam eve gidiyorum lunacım..
bugun ilaçla 3.gunum. berbat durumdayım.iştah sıfırlandı. daha kötü oldum ilaçla halbuki iyileşmeyi umut etmiştim. umarım ilk günler vucudun alışması durumudur..

bugun ilaçla 3.gunum. berbat durumdayım.iştah sıfırlandı. daha kötü oldum ilaçla halbuki iyileşmeyi umut etmiştim. umarım ilk günler vucudun alışması durumudur..

Büyük ihtimalle öyledir canım..Aman sakın kendi kendine bırakayım falan deme ilaçlarını,daha kötü olabilirsin..Doktorunla irtibat halinde olmanı tavsiye ederim bir tanem.

İyi olucaksın,sakın bunu unutma e mi...opuyorumnanaktan

slmm kızlarr uzun bir süredir giremedim şehirdısındaydım ve doğal olarak da diyeti de baslamadn bıraktım kızlar nolur yardım edin artık eski kıyafetlerim olmuo artık işin kötüsü karnım tok olmasına rağmen tüm gün evde boş oturmaktan kendimi yemeye veriorum simdi hem şişko hem depresyondayım ne yapıcam ben

dualarını eksik etme
ben de seni seviyorum..

Bak hala olumsuz düşünüyorsun olmuyor ama böyle...:olmaz: Canım hak veriyorum sana içinde bulunduğun o durumda olumlu düşünmek kolay değil,yoksa adı zaten depresyon olmazdı...Karamsarlık,olumsuzluk duygularını şu anda hissetmenden daha doğal birşey yok...Ama inan bana bu durum geçici...Ben seni gerçekten güçlü ve özel biri olarak tanıdım ve öyle olduğunu çok iyi biliyorum...Bununda üstesinden gelirsin...Her şerde de bir hayır gizlidir derler ya senin bu durumu yaşaman gerekiyormuş...Bu durumdan çıkaracağın dersleri al ve biran önce bitir şu durumu...yerimseniben ılacı içerken bile şifa niyetine içiyorum de sana faydası olacağını düşün hatta emin ol...Bak sana ödev veriyorum...Bunları,bu yazıyı okumaya başlar başlamaz yap ve bayramda da devam et...Ben kendimi seviyorum...Ben kendimi onaylıyorum...Ruhsal ve bedensel olarak dengede ve uyum içindeyim...Ben güçlüyüm...Bak bunlar sana komik gelmesin...Bu içinde bulunduğun durumda fazla bir şey düşünüp zihnini yoracağına bunları tekrar et...Lunamın da dediği gibi ilaçlarını düzenli, kullan ve mümkün olduğu kadar bu yazdıklarımı tekrar et...Hani yazmışsın ya geleceği karanlık gördüğünü, olmamış şeyleri olmuş gibi düşünüp kendini üzdüğünü bak bu sözler sana şifa olacak inan bana...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Benekli aplam ve bütün diğer örtmenlerim... Hepinizin örtmenler günü kutlu olsun... İyi ki varsınızz.z..... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selamlar,

bugün ilk defa bir arkadaşım sen zayıflamışsın dedi. opuyorumnanaktan..doktorum, bırakın çevrenizdekiler farketsin demişti... ben 3. haftadan önce tartılmayacağım için ne kadar kilo verdiğimi bilmiyorum...

sabah 1 bardak greyfurt suyu, 3 adet form bisküi ile peynir, domates ve 5 zeytin

ara 2 adet mandalina

öğlen tavuk ızgara ve ayran, 1 dilim ekmekle..

ara 5-6 kaşık yoğurt ve 1 elma

akşam 1 kase çorba ve sebze yiyeceğim ama ne yerim bilmiyorum..

öğle tatilinde en az 30 dakikalık bir yürüyüş programım var bir de akşam yine eve yarım saatlik bir yerde inicem. hem alışveriş hem yürüyüş olacak..

sevgilerle..a.s.

Biraz önce okuldan geldim...Sınıfta çokkk güzel,bol kekli-börekli ve çiçekli bir öğretmenler günü kutlaması yaptık.opuyorumnanaktan

Ben de Canım beneğiminkaydirigubbakcemile3 ve dünyaki tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyoruma.s..Allah hepsine sağlık,sıhhat ve enerji versin...opuyorumnanaktan

bitanem...içim acıyor yazdıklarını okudukçamafoldumben
insanın çok sevdiği ve değer verdiği birine yardımcı olamaması berbat bir durum:(((
senin nasıl hissettiğini öyle iyi anlıyorum ki...ama geçecek kuzucum,inan bana geçecek...''gecenin en karanlık zamanı şafağa en yakın olan zamandır''sakın unutma emi...
senin için NE YAPABİLİRİM prensesim???
aklımda,yüreğimde ve dualarımdasın...

Benekli aplam ve bütün diğer örtmenlerim... Hepinizin örtmenler günü kutlu olsun... İyi ki varsınızz.z..... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Biraz önce okuldan geldim...Sınıfta çokkk güzel,bol kekli-börekli ve çiçekli bir öğretmenler günü kutlaması yaptık.opuyorumnanaktan

Ben de Canım beneğiminkaydirigubbakcemile3 ve dünyaki tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyoruma.s..Allah hepsine sağlık,sıhhat ve enerji versin...opuyorumnanaktan

mavibeneğimmm öğretmenler günün kutlu olsun... kaydirigubbakcemile3

canlarııııım....
çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
ama bugün birkez daha anladım ki benden idareci olmaz:)ben öğretmenim ve öğretmen kalmalıyım...
tüm öğrencilerimin ve velilerimin yüzündeki o anlatılamaz ifadeyi görünce...''evet'' dedim ''ben öğretmenim''...
bu sabah sınıfa girdiğimde öyle şaşırdım ki...tüm velilerim sınıftaydı!''oooo bugün öğrencilerim çoğalmış'' dedim...sıra benim en nefret ettiğim bölüme geldi;hediye bölümüne!!!oysa bir öğretmene çiçekten başka hediye vermenin hakaret olduğunu düşünürüm...ve bunu defalarca velilerimle paylaştım...
dayanamayıp bir hediye almışlar...''kabul edemem''dediğimde;''siz bizden daha çok anne oldunuz çocuklarımıza,biz çocuklarımızın hasta olduğunu,sorunları olduğunu sizden öğrendik''dedikleri zaman akan sular durdu...bol gözyaşlı ve bol hüzünlü ama bir o kadarda anlamlı bir öğretmenler günü yaşadım bugün...
şimdi sizlerin,benim CANDOSTLARIMIN mesajları birkez daha ağlattı beni...ama mutluluktan...İYİ Kİ VARSINIZ...İYİ Kİ TANIDIM SİZİ....SİZİ SEVİYORUUUUM....opuyorumnanaktan

canim benim canim ögretmenim.... ögretmen günün kutlu olsun allah sizi basimsizdan eksik etmesin iyiki varsiniz siz olmasaydiniz biz su an bu yazilari bile yazamazdik belki..... cok öptümmopuyorumnanaktan

benim boyum 163cm, kilom 69, yasim 21...... 4ay önce dogum yaptim.... offf offff su kilolar bi gitse ne güzel olcakkkk

Canım yeni doğum yapmış birine göre (boyunu da hesaba katarak tabii) çok bunalımlı bir kilon yok bence..Sen şimdi emziriyorsundur büyük ihtimalle.Emzirmek gerçekten kilo vermek anlamında çok faydalı bir eylem (umarım emziriyorsundur).Bunun dışında kendine aşırı yüklenmemek kaydıyla tatlıdan ve hamur işinden (tamamen kesmemek şartıyla ekmekten de) biraz uzak durarak,yemeklerindeki yağ-salça oranına dikkat ederek kolaylıkla kilo verebilirsin.Bir de şu marketlerde satılan meyve sularından uzak dur derim.Bunun yerine meyvenin kendisini ve gün boyu bol bol su tüketirsen kesinlikle sonuç alırsın..
Bir de bebeğini birine bırakma imkanın varsa eğer,hergün olmasa da haftada 3-4 kez yürüyüşe çıkabilirsen şayet ooooo yaza fıstık gibi girersin vallahi...

Bu arada bebeğine Allah uzun ve sağlıklı günler versin iyişallah...a.s.

Back
X