- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
çok geçmiş olsun canım...ama bu arada bir yandan ilacını kullanırken bir yandan da kendine yardımcı ol...olumlu düşünmeye çalış...bilinçaltı ne düşünüyor ne söylüyorsan onu hayata geçirirmiş...ben kendimi kötü hissediyorum,mutsuzum vb.cümleleri içinden bile düşünme...olumlamalar ile yazıları internetten bile okuyabilsin...faydası olacağını düşünüyorum...sanırım daha işe giremedin o da sen de baskı oluşturuyordur...ama önemli olan olaylara bakış açımız işte...çalışmadığın zamanı bir fırsat olarak görüp nasıl olsa işe gireceğini ve bir daha bu kadar boş zaman bulamayacağını düşünüp en güzel şekilde değerlendirebilirsin...bak bayram geliyor sevdiklerinle zaman geçirmekte iyi gelecektir bir tanem...sana çok yardımcı olmak istiyorum ama elimden de pek birşey gelmiyor...:1no2: sadece dualarım seninle bunu bil seni seviyorum...kaydirigubbakcemile3
canım çok sağol inan bana..
artık kurtulamayacagımı düşünüyorum. sürekli endişe,karamsarlık,olmamış şeyleri olmuş gibi düşünüp,hayal edip kendini üzme,gelecek hep karanlık, ilaca başladım mahvediyor beni.. alışma evresi böyle olcakmış bilmiyorum napıcam..
sanki bir ömür böyle geçecek..
dualarını eksik etme
ben de seni seviyorum..