60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım günaydın.geçmiş olsun.kendine çok dikkatli bak.ben tam 1 ay çektim bu gribi.gerçi bronşite çevirmişti benimki.dinlenme imkanın varsa evde birgüzel dinlen.öbür türü geçmek bilmiyorç
opuyorumnanaktan buralara takılamıyorum pek.çok özlüyorum ama sizi ben.

ahh dolmamı dediniz.cokacimcoook

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan formülünü beğendim.bende öyle yapıyorum.herşeyden iki kişilik.fazlası yok.elim öyle bi alışmışki artık heryerde kişi başı yapıyorum.bir lokma dahi artmıyo.kaynanacığım böyle böyle zengin olacaksınız.:roflol: onun eli çok boldur da:1ninca:

Sağol canım benim.. Evet senin ki çok fenaydı.. Çok şükür iyileştin ama.. Ara da göster kendini emi... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Teşekkürler tatlım.. Valla şu an işteyim ama 1-2 saate izin alıp eve gitmeyi planlıyorum.. Kafam çok ağır, havada zorlukla tutuyorum velhasıl. akannehir
Baştan dinlenir atlatırım diye umut ediyorum, kötüleşmeden hani.. Sevgili patroncuğum izin verirse tabi.. :ecrin_bebek:

Vermezse tehdit et,sana ve herkese bulaştırırım,görürsün o zaman gününü diye:olmaz:...Canımmm tekrar geçmiş olsuna.s...

slm kızlar
bende buraya yemek listemi yazacağım. bu güne kadar çok kilo sorunum olmadığı için hiç araştırmamıştım ne yemeliim ne yememeliğim diye sizin yazdıklarınızdan fikirler alıyorum bakalım

sabah iki dilim tahıllı ekmek peynir ve zeytin
arada iki mandalina
öğle yemeği 5-6 kaşık pilav 3 kaşık haşlanmış kırmızı et
arada iki kayısı
akşam 1 bardak şeftali suyu 4 kaşık tavuk ciğer ve
4 kaşık pilav

birşey merak ediyorum m.suyu yanlış mı birde sirke yazmışınız onun faydası var mı?

selamlar...opuyorumnanaktan

bugün liste diyetimde 4. haftamı bitiriyorum. yani 1 ay... en son 1 hafta önce tartılmıştım 3 kilo gitmişti. sık tartılmayı istemiyorum. 1 hafta daha geçsin bakalım ne kadar vermişim göreceğiz... diyet listem giderek kolaylaşıyor. bu hafta yavaş yavaş 2-3 kaşık pilava, 5-6 kaşık kuru fasulyeye izin çıktı. bundan sonrası daha kolay inşallah... sadece sabır.... tekrar herkese tavsiye ediyorum.. "mevsimlerden roma" isimli blogu iyice okusunlar. acayip motive ediyor.. ve diyet programı çok güzel ve kolay...

bu sabah 1 bardak greyfurt suyu, 1 dilim tahıllı ekmek, domates, yeşillik ve dayanamayıp yediğim küçücük bir kurabiye..

ara 1 mandalina ve 2-3 ceviz olacak

öğlen ızgara et, 1 dilim ekmek ve yoğurt olacak

ara 1 elma ve 2 bisküi

akşam 4-5 kaşık bezelye yemeği yanında 2 kaşık pilav ve yoğurt...

herkese sevgiler....a.s.

canım gerçekten çok tebrik ederim...çok iyi gidiyorsun...bu şekilde beslenmeyi yaşam biçim haline getirirsen hedeflediğin kilodan bile daha fazlasını sağlıklı bir şekilde verebilirsin...benim ablam ve yeğenim bile çok az dikkat etmekle 10 kilo verdiler...yerimseniben

Teşekkürler tatlım.. Valla şu an işteyim ama 1-2 saate izin alıp eve gitmeyi planlıyorum.. Kafam çok ağır, havada zorlukla tutuyorum velhasıl. akannehir
Baştan dinlenir atlatırım diye umut ediyorum, kötüleşmeden hani.. Sevgili patroncuğum izin verirse tabi.. :ecrin_bebek:

canım çok gemiş olsun...a.s.bu arada sorayım diyorum unutuyorum dişin ne oldu...seninle hemen hemen aynı başlamıştık..benim ki hala bitmedi...:çok üzgünüm:

Canım sirkeli-ballı sudaki istikrarımına şahsen kendim bile şaşırıyorum.Bazen unutuyorum ama (mesela bu sabah)...Geçenlerde bir yazı okudum bilimadamları sirkenin kesinlikle yağ yakımını hızlandırdığını kanıtladı diye...Vallahi yalan-gerçek bilmiyorum ama daha bir sıkı sarıldım şimdi bu karışıma..(Bazı haftalar üst üste birkaç gün fazla kaçırsam bile kilomu koruyorum sanırım sirke sayesinde...)

Bu arada ben de bayılırım etli dolmanın her çeşidine.Fakat biber dolması yapacağım zaman biberleri biraz iricene alıyorum ve kesinlikle az yapıyorum.Yemekleri genelde günlük yaptığım için ve evde herkesin yiyeceği sayı belli olduğu için ona göre pişiriyorum.Daha sonra canım istese bile tencere boş oluyor ve ben de yiyememiş oluyorum..delikafadulden..ışte hayatım formülü bu...kaydirigubbakcemile2

Bu arada sen yediğim bir adet dolmaya takılma,bakkkk arkasından yediğim bir tabak makarnayaakannehir...Keşkemmm yemeseydim yawwww...mafoldumben

lunacığım beni gaza getirdin dur ben de başlayayım tekrar sirkeli-ballı suya...1 bardağın içine ne kadar sirke ve bal katıyorsun...kopya çekeyim senden...opuyorumnanaktan
demek ki akşam sana çat kapı yemeğe gelsek aç kalacağız...:çok üzgünüm: ama formülünü tuttum...anneme diyeyim dolma yaparken o da sayılı yapsın yerimseniben

Vermezse tehdit et,sana ve herkese bulaştırırım,görürsün o zaman gününü diye:olmaz:...Canımmm tekrar geçmiş olsuna.s...

saat 15 gibi çıktım ofisten.. eve geldim.. güzel bi tarhana çorbesı yaptım.. Onu yedim ilaç aldım ve yattım.. Bi uyumuşum.. Kalktım yine çorba içtim.. Birazdan yine yatıcam.. Vallahi bünyem yorulmuş sanırım.. Ama yarın yine gidicem işe yaa.. oooffff... :((

slm kızlar
bende buraya yemek listemi yazacağım. bu güne kadar çok kilo sorunum olmadığı için hiç araştırmamıştım ne yemeliim ne yememeliğim diye sizin yazdıklarınızdan fikirler alıyorum bakalım

sabah iki dilim tahıllı ekmek peynir ve zeytin
arada iki mandalina
öğle yemeği 5-6 kaşık pilav 3 kaşık haşlanmış kırmızı et
arada iki kayısı
akşam 1 bardak şeftali suyu 4 kaşık tavuk ciğer ve
4 kaşık pilav

birşey merak ediyorum m.suyu yanlış mı birde sirke yazmışınız onun faydası var mı?

Meyve suyunun şekersizini tercih edersen sorun olmaz canım.. Bir de su yada maden suyuyla karıştırırsan daha da iyi olabilir.. Mesela ben illaki su ya da sodayla karıştırırım yoksa çok tatlı geliyor.

canım çok gemiş olsun...a.s.bu arada sorayım diyorum unutuyorum dişin ne oldu...seninle hemen hemen aynı başlamıştık..benim ki hala bitmedi...:çok üzgünüm:

lunacığım beni gaza getirdin dur ben de başlayayım tekrar sirkeli-ballı suya...1 bardağın içine ne kadar sirke ve bal katıyorsun...kopya çekeyim senden...opuyorumnanaktan
demek ki akşam sana çat kapı yemeğe gelsek aç kalacağız...:çok üzgünüm: ama formülünü tuttum...anneme diyeyim dolma yaparken o da sayılı yapsın yerimseniben

Canım benim dişlerim bitti çok şükür ama borcu kaldı maalesef.. :1ninca: Ocakta bitecek oda hayırlısıyla.. Canım 2 ay boyunca her cumartesi gittim.. Ama değdi ya.. inci gibi oldu dişlerim hemde sağlıklı.. Umarım sende sonucundan memnun kalırsın bu sefer tatlım benim...

bu arada fiu,sabun,mavi benek neredeler...haberi olan var mı:çok üzgünüm:

Fiu ailesinin yanında pek girmiyo nete.. Ama diğerlerini bilmiyorum maalesef..:uhm:

Ben marketten en son ballı elma sirkesi aldım.Kemal kükrerin yanlış hatırlamıyorsam.1 bardak sıcağa yakın ılık suya iki tatlı kaşığı katıyorum.Normalde ben artık bal katmıyordum sirkeli suya ama markette görünce aldım...
Balı ayrı katacaksan 1 çay kaşığı bal,2 tatlı kaşığı elma sirkesi,1 bardak sıcağa yakın ılık su olarak içebilirsin..(Vallahi eskidem içemiyordum,şimdi beyaz şarap gibi geliyor bana)

Geçen akşam kardeşim geldi aniden,hemi de aç be açsüprizzzzz.Yazın dondurucuya koyduğum sebzelerimle,vazgeçilmezim clipsom sağolun..Yarım saatte yemek hazırdıııııcokacimcoook:lepi:..
Derincim asla sizi aç göndermem merak etme opuyorumnanaktan

Evet fiu rahatsızdı biraz,ailesinin yanında diye biliyorum,benekcim malum okullar açıldı herhalde iş,ev,çocuklar giremiyor nete..Ama sabun nerelerde gerçekten...:uhm:

Evvet gelelim bu gün yediklerime:

Sabah:
(Sirkeli suyumu unuttum maalesefff)

1 tane domates
2 tane tatlı sivri biber
Biraz tel peynir (sanırım 2kk kadardır)
3 tane zeytin
2 kupa şekersiz yaseminli yeşil çay
1 dilim uno light ekmek

Ara:
3 yudum şekersiz-tatlandırıcılı nescafe (Midem bulandı bitiremedim)

Öğlen:
Koca bir kase elma dilimli light yoğurt

Ara:
Yarım avuç kadar sarı leblebi,fındık,ceviz karışımı

Akşam:
4 tane ızgara köfte
2-3 kaşık kadar pilav
2 dilim beyaz ekmek(mafoldumben)
1 kupa şekersiz yeşil çay

Saat 22:00 civarında 1 kupa form çayı içtim

2 lt.kadar da su içmişimdir bugün...

Birazdan da sirkeli suyumu içip yatıcam...

Bugün evde (mecburiyetten) kurabiye,kek,börek falan yapıcam.Bilemiyorum nasıl dayanır buna yürek,pardon mide...mafoldumben

günaydın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bugün evde (mecburiyetten) kurabiye,kek,börek falan yapıcam.Bilemiyorum nasıl dayanır buna yürek,pardon mide...mafoldumben

sen iradelisindir.dayanırsın.bizede gönder pasta börekten.cokacimcoookbenimde bugün pasta börek telaşım var.napacağım bakalım.ben dayanamaz yerim hepsinden.

selamlar hanımlar . . .
uğrayamıyorum pek bu aralar farklı teleşlarım oldu arada ziyaret etmeye gayrat edeceğim lakin . . .
derinciğim bende senden mantarlı çorbanın tarifini isteyebilir miyim ?
o kadar sevmiştim ki . . .
geçmişten arattım ama bulamadım sanırım 1 yıl falan oldu sen bu tariftrn bahsedeli . . .

selamlar hanımlar . . .
uğrayamıyorum pek bu aralar farklı teleşlarım oldu arada ziyaret etmeye gayrat edeceğim lakin . . .
derinciğim bende senden mantarlı çorbanın tarifini isteyebilir miyim ?
o kadar sevmiştim ki . . .
geçmişten arattım ama bulamadım sanırım 1 yıl falan oldu sen bu tariftrn bahsedeli . . .

hoşgeldin tatlım.
herkes seni özlemiş.beni hiç arayan soran bilenem yok.mafoldumben:gitme:

nasıl gidiyor hayat.Evlilk telaşımı var?söz filan yaptınızmı?meraktayım.evimin resimlerini çektim.birazdan eklerim onuda.:)

hoşgeldin tatlım.
herkes seni özlemiş.beni hiç arayan soran bilenem yok.mafoldumben:gitme:

nasıl gidiyor hayat.Evlilk telaşımı var?söz filan yaptınızmı?meraktayım.evimin resimlerini çektim.birazdan eklerim onuda.:)

fibuşum bende özlüyorum perimi prensesimi fibuşum seni kıralıçeyi bi önceki jeneasyonu ama biraz rutin bozdum hayatımda bi müddet uğramadım . . . canım ne evliliği :çok üzgünüm: keşke olsa :çok üzgünüm: mert biri karşıma çıksa anlaşabildiğim insan bi insan mesela . . .

evinin fotolarını bekliyorum . . .
sen çalışmıyo musun ? evde misin ?

fibuşum bende özlüyorum perimi prensesimi fibuşum seni kıralıçeyi bi önceki jeneasyonu ama biraz rutin bozdum hayatımda bi müddet uğramadım . . . canım ne evliliği :çok üzgünüm: keşke olsa :çok üzgünüm: mert biri karşıma çıksa anlaşabildiğim insan bi insan mesela . . .

evinin fotolarını bekliyorum . . .
sen çalışmıyo musun ? evde misin ?

bi ara çeyize merak sarmıştın.o yüzden sormuştum.inşallah en hayırlısıyla karşılaşırsın tatlım.herşey gönlünce olsun.

ben çalışıyorum canım.iş yerindeyim şimdi.sabah çıkmadan aklıma esti fotoğraf çektim salonumdan.:1rolleyes: birde koridora dün eşimle bir çalışma yaptık.onun heyecanıyla çektim fotoları.

karanlık çıkmış foto galiba:(
duvarlar henüz boş.tv ünitesinede birkaç obje alıp tekrar düzenleyeceğim.ordaki tarayıcıda ortadanh kalkacak.henüz oturmadı evim.

buda kortidorumuz.biz boyadık.buraya askı yaptıracağız.ağaç dalının devamı gibi uzanacak.

Son düzenleme:
Back
X