60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam canlarım...
bu sabah baskülde 58 i görünce moralim bozuldu:(((
bu kadar boşvermişlik yeter...yarından itibaren sağlıklı beslenme düzenime geri dönüyorum vee 1 ocak sabahı baskülde 55 i görüyorum:)işte bu kadar!!!

beneğimmm özledim seni...kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin...:1hug:

sen şimdiye kadar kaç kilo vermişsin 3 kilonun lafımı olur...nasıl olsa verirsin...ben seni her zaman örnek gösteriyorum kilo vermek isteyenlere...eminim bu kilonda da çok zarif ve ince görünüyorsundur...yerimseniben

iyi akşamlar

bu sabah küçük paket light sütün yarısı ve 4 kaşık müsli ile kahvaltı yaptım

ara 1 mandalina 2 ceviz

öğlen 1 küçük tavuk baget, haşlanmış yarım patates, 1 kase yoğurt, biraz yeşillik

ara 1 elma

akşam 1 kase çorba, 1 porsiyon kıymalı yaprak sarma, 1 kase yoğurt

40 dakika tempolu yürüyüş, bolca su ve metabolizma çayı...

hoşçakalınnnkaydirigubbakcemile3

ben dee geldimm artıkk burdayımm:)
hımmmm 1.63 boyundayımm kilom 65:(basen ve kalça bölegsindeki yağlardan feci derecede rahatsızım.
Arkadaşlar zayıflasam eğer(inaşşallhhhh) yaptıklarımı paylaşıcam...sizlerin de yaptıklarını okudumm ve hırslandımm yalnız değilim:))en sevindirici olan buu...hep beraber uamarrrımm istediğimizz görüntümüzee kavuşuruzzz...

ABLASININ PRENSESİ...bir süre uzak kaldım topiğimizden,takip edemedim...
neyin var bitanem?çok üzüldüm ben yazdıklarını okuyunca:((((((sorun ne canım kardeşim???
ablacım,
iyi hissetmiyorum kendimi.. uzun süredir cok iyi değildim biliyosun. ama artık hepten kötü gibiyim. toparlanamıyorum bir türlü.. tek başıma başaramıyorum. sorunlarıma bir yenisi eklenmedi ama ağırlıkları gün be gün artıyor sanki..
evlilik kararımı tekrar gözden geçirdim ve bir de bu yükün altına giremeyeceğimi farkettim. önce askere gidecek benimki.. sonra kısmetse..
ama bu karar da hafifletmedi beni..
çok fazla düşünüyor,çok fazla karamsarlaşıyorum. sürekli kötü düşünür oldum. güçsüz hissediyorum kendimi..
tek başıma olmuyor.. yardım almak istiyorum. haftaiçi randevu alıp gidicem psikiyatra .. antidepresanlara gönüllü talibim yani..
umarım boşvermesini öğretir onlar bana..
merak ettim şimdi seni...umarım kötü birşey yoktur...ama sen güçlü ve bilinçli bir kızsın...sorun ne ise onun da üstesinden gelirsin...ama yardıma ihtayacın olursa biliyorsun burada da seni çok seven her konuda destek arkadaşların var...biz buradayız unutma...kaydirigubbakcemile3
yukarıda ablama yazdığım gibi aynen canım..
desteğini esirgeme..
ne olur...
arkadaslar burası için de liste hazırlanıyormu bende buraya kayıt olmak istiyorum cevaplarsanız sevinirim
listemiz yok..
merhaba dedin mi aramızdasın
hoşgeldin.
ben dee geldimm artıkk burdayımm:)
hımmmm 1.63 boyundayımm kilom 65:(basen ve kalça bölegsindeki yağlardan feci derecede rahatsızım.
Arkadaşlar zayıflasam eğer(inaşşallhhhh) yaptıklarımı paylaşıcam...sizlerin de yaptıklarını okudumm ve hırslandımm yalnız değilim:))en sevindirici olan buu...hep beraber uamarrrımm istediğimizz görüntümüzee kavuşuruzzz...

hoşgeldin...

günaydın canlarım...
akşam zeytinyağlı pırasa yedim yanında yoğurt...
sabah kahvaltıdada 1 haşlanmış yumurta yarım pogaça domates salatalık ve çay..
öğlen sebze yemeyi düşünüyorum...
akşamada zeytinyağlı biber dolması var ve çorba....ara öğünlerde elma yiyorum ve 3-4 fincan bitki çayı....:))

kizlar bende 66.5 olmusum kaydirigubbakcemile2

bugun yediklerim ve yiyeceklerim:
sabah haslanmis yumurta kucuk dilim salatalik ve musli.

öglende corba icecegim
aksamada yesil fasulye yiyecegim.

saat 18:00'dan sonra bisey yemedim dün tabiki devam.
Ben tam bi hafta kilo cetvelimi degistirmeyi dusunmuyorum pazar gunu basladim bu siki diyete ve pazar gunu ins. degisterecegim.

YASEMIN-66 senide tebrik ederim canim 1 hafta hedefini basardigin icin, benimki biraz siki diyet oluyor bu sekilde diyetimle 5 kilo veriyorum bu hafta nasil olacak hayirlisi.

canım seninki sıkı bir diyet...ben yapamam okadarını yapmamamda lazım malum kış ayı vucüt direncimi düşürmemem lazım ve çok sıkı diyetler pko yapıyormuş onada dikkat et güzelim...uzmanlar bile haftada 1 killo diyorlar:)))

günaydın arkadaşlar bende dün tartıldım 66 olmuşum çok moralim bozuldu ya hiç bukadar yükseltmemiştim çıtayı boyum 158 bugünden itibaren bende burdayım ta ki 58 kilo oluncaya dek desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar elele verirsek bu süreci daha kolay atlatırız inşallah..

hoş geldin aramıza arkadaşım...

1 haftada 1 kilo vermişm kızlar...hedefim buydu :)) haftada 1 kilo vermek :))

tebrik ederim canım benimde hedefim haftada 1 kilo vermek ama çok sıkı yapamıyorum ben ama çok hareketliyim sporda yapıyorum inşallah verebilirim sen nasıl verdin diyetin çokmu katıydı boyum 168 kilo 66 :1rolleyes:

tebrik ederim canım benimde hedefim haftada 1 kilo vermek ama çok sıkı yapamıyorum ben ama çok hareketliyim sporda yapıyorum inşallah verebilirim sen nasıl verdin diyetin çokmu katıydı boyum 168 kilo 66 :1rolleyes:

teşekkür ederim ...edacığım katı değil diyetim tatlıyı çıkardım hayatımdan ekmek çok az vardı zaten hep...tatlı istegimi dondurma ve meyveli yoğurtla giderdim...gün aşırı 1 saat spor yaptım...ara ögün olarak elma ve özel bitki karışımlı çay içiyorum...birde sabahlatı sarmısaklı ceviz suyu içiyorum aç karnına...sebze yemeye çalışıyorum ana yemek olarakta...hepsi bu canım....benimde boy 167 kilo62 :))

Merhabalar herkese..

Pazar ve p.tesi günlerim sıkı bir temizlikle geçti.Yardımcım olduğu halde o kadar yoruldum ki...Bir de dün akşam 5 gün erken olmasına rağmen regl oldum.Artık düşünün halimi.

Rejimi falan unuttum ama zaten koşturmadan da pek bir şey yemedim...

Neyse pazar sabahı itibari ile 53 kilom onaylandı.(3 sabah aynı kiloda geldim)..

Bu gün de meyve sebze ağırlıklı olmak kaydıyla bol bol midemi (beynimi aslında) mutlu etmek istiyorum..Ha biraz da kuruyemiş yiyicem.Canım çok istiyor.Reglden dolayı sanırım....

Hepinize bol bol virüssüz tarafından kaydirigubbakcemile3

bugün sabah 1 salatalık yarım domates 4 bardak acık az sekerli çay kibrit kutusu kadar tulum peyniri ve 6 7 tane zeytin yedim 3 dilim ekmekle tabi

ardından 1 fincan elma cayı içtim ara ögün olarak bu süre zarfında da yarım litre su malum emziriyorum

az sonra bir elma yiyeceğim

ama göbek bölgemin gitmesini istiyorum ben sezaryanlıyım acabva mekik ceksem işe yarar mı bi zararı olur mu dikiş yerine :(

beneğimmm özledim seni...kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin...:1hug:

sen şimdiye kadar kaç kilo vermişsin 3 kilonun lafımı olur...nasıl olsa verirsin...ben seni her zaman örnek gösteriyorum kilo vermek isteyenlere...eminim bu kilonda da çok zarif ve ince görünüyorsundur...yerimseniben
canımsın ne diyeyimopuyorumnanaktanhaklısın biliyo musun:)kilo vermek artık çok basit görünüyor gözüme:)herhalde diyet konusunda 12 ciltlik ansiklopedi yazabilirim:roflol:
ablacım,
iyi hissetmiyorum kendimi.. uzun süredir cok iyi değildim biliyosun. ama artık hepten kötü gibiyim. toparlanamıyorum bir türlü.. tek başıma başaramıyorum. sorunlarıma bir yenisi eklenmedi ama ağırlıkları gün be gün artıyor sanki..
evlilik kararımı tekrar gözden geçirdim ve bir de bu yükün altına giremeyeceğimi farkettim. önce askere gidecek benimki.. sonra kısmetse..
çok fazla düşünüyor,çok fazla karamsarlaşıyorum. sürekli kötü düşünür oldum. güçsüz hissediyorum kendimi..
tek başıma olmuyor.. yardım almak istiyorum. haftaiçi randevu alıp gidicem psikiyatra .. antidepresanlara gönüllü talibim yani..

desteğini esirgeme..
ne olur...

listemiz yok..
merhaba dedin mi aramızdasın
hoşgeldin.

hoşgeldin...
öğretmez bitanem...çok üzgünüm ama antidepresanlar boşvermeyi öğretemezler sana:(tıpkı ağrıkesiciler gibi sadece semptomları düzeltirler ama altta yatan gerçek sorunlar hep baki kalır:(
senin asıl sorunun(!) ne biliyo musun prenses...sen biraz fazla akıllı ve biraz fazla donanımlısın!üstüne bir de yıllardır düşlediğin,olmak istediğin,planladığın(ve ne acı ki sonuna kadar hakettiğin!)yaşam şekli eklenince...biraz fazla mısın nesin sen bu devre:))
canım benim,lütfen ama lütfen hedeflerine kilitlen..ne olursa olsun sakın vazgeçme...
ukalalık yapmak istemem ama bence senin psikiyatrise değil çok sağlam bir hedef planına ihtiyacın var...
(keşke senle karşılıklı oturup konuşma imkanım olsaydı...)

Merhabalar herkese..

Pazar ve p.tesi günlerim sıkı bir temizlikle geçti.Yardımcım olduğu halde o kadar yoruldum ki...Bir de dün akşam 5 gün erken olmasına rağmen regl oldum.Artık düşünün halimi.

Rejimi falan unuttum ama zaten koşturmadan da pek bir şey yemedim...

Neyse pazar sabahı itibari ile 53 kilom onaylandı.(3 sabah aynı kiloda geldim)..

Bu gün de meyve sebze ağırlıklı olmak kaydıyla bol bol midemi (beynimi aslında) mutlu etmek istiyorum..Ha biraz da kuruyemiş yiyicem.Canım çok istiyor.Reglden dolayı sanırım....

Hepinize bol bol virüssüz tarafından kaydirigubbakcemile3
kıyamam sana...çok yorulmuşsun ama o tertemiz evde oturmak hemencecik unutturur bütün yorgunluğunu...
(ayrıca niye kıyamıyor muşumki...:jeyyar:ben 58 kilo iken sen 53 kilo oluyorsan yorulmalısın tabiii:)))):roflol:ay çok kıskanç gördüm kendimi:roflol:
çooooook öpüyorum canım arkadaşımopuyorumnanaktan

ablacım,

desteğini esirgeme..
ne olur...

Canım benim dualarım şimdi şu satırları yazarken bile seninle...kaydirigubbakcemile3Şöyle bir silkin kendine gel...Bazen insanların karamsar günleri olur...Hepimiz dönem dönem öyle sıkıntılar yaşıyoruz...İlk önce ne zaman aklına karamsar düşünceler gelirse hemen onları olumlu düşüncelerle bastır...Sahip olduğun güzel şeyleri düşün...Düşünce Gücüyle Tedavi kitabını öneririm sana...Ben daha almadım ama en kısa zamanda alacağım...Yazarı
Louise L. Hay

canımsın ne diyeyimopuyorumnanaktanhaklısın biliyo musun:)kilo vermek artık çok basit görünüyor gözüme:)herhalde diyet konusunda 12 ciltlik ansiklopedi yazabilirim:roflol:

işte benim beneğimmm...:hooray: :hooray: :hooray: bu sözlerinle kalan 3 kilonun bir kilosu gitmiştir bile...yerimseniben opuyorumnanaktan

öğretmez bitanem...çok üzgünüm ama antidepresanlar boşvermeyi öğretemezler sana:(tıpkı ağrıkesiciler gibi sadece semptomları düzeltirler ama altta yatan gerçek sorunlar hep baki kalır:(
senin asıl sorunun(!) ne biliyo musun prenses...sen biraz fazla akıllı ve biraz fazla donanımlısın!üstüne bir de yıllardır düşlediğin,olmak istediğin,planladığın(ve ne acı ki sonuna kadar hakettiğin!)yaşam şekli eklenince...biraz fazla mısın nesin sen bu devre:))
canım benim,lütfen ama lütfen hedeflerine kilitlen..ne olursa olsun sakın vazgeçme...
ukalalık yapmak istemem ama bence senin psikiyatrise değil çok sağlam bir hedef planına ihtiyacın var...
(keşke senle karşılıklı oturup konuşma imkanım olsaydı...)
sağlam bir hedef planı..
o neyse ben onu yapamıyorum sanırım. çok uğraşıyorum olmuyor. artık beynim zonkluyor. düşünmekten harap olmuş durumda.. başaramıyorum ne yapsam.
doktordan başka carem kalmadı..
son umudum o..
bir süre dinlenmek istiyorum. bedenen değil..beynen dinlenmek..
tek istediğim bu..
bir ara konusalım ablcım.müsait oldugunda msnde..

Canım benim dualarım şimdi şu satırları yazarken bile seninle...kaydirigubbakcemile3Şöyle bir silkin kendine gel...Bazen insanların karamsar günleri olur...Hepimiz dönem dönem öyle sıkıntılar yaşıyoruz...İlk önce ne zaman aklına karamsar düşünceler gelirse hemen onları olumlu düşüncelerle bastır...Sahip olduğun güzel şeyleri düşün...Düşünce Gücüyle Tedavi kitabını öneririm sana...Ben daha almadım ama en kısa zamanda alacağım...Yazarı
Louise L. Hay

araştırıcam kitabı canım.. ama okudugumu zor anlıyorum inan bana..o derece kötüyüm yani..
internetten arastırdım. hemen hemen tüm depresyon belirtilerini taşıyorum.
kendi kendime teşhis koymayayım diye doktora görünmeye karar verdim.
umarım işe yarar bişiler...
desteğini eksik etme..

slm kızlar..sabah 1 kase çorba içtim...ara ögün olarak 1 yeşil elma 2 fincan bitki çayı...
öğlen yemeği olarakta 2 zeytinyağlı biber dolması ve yoğurt var...

Back
X