60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba

kahvaltımı gece 3 te yapmak zorunda kaldım, çünkü uçağa yolcu yetiştirdim. eve gelince de yatıp uyudum, 11 de uyanınca öğle yemeğimi yedim.. ve işe gittim..

kahvaltı 2 küçük peynirli poğaça

ara 1 elma

öğlen 5-6 kaşık lahana yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek

ara 1 elma

akşam, hamsi ızgara, salata ve 1 dilim ekmek planlıyorum...

sevgiyle...kaydirigubbakcemile3

slm kızlar...
sabah 1 tost 1 bardak süt ve 1 yumurta yedim
2 kupa bitki çayı ve şuan yeşil elma yiyorum

öğlen
z.yağlı kabak ve yoğurt var ara öğün yine elma ve bitki çayı :)))

Merhaba kızlar..

Şu sıralar işlerim çok yoğun o yüzden pek giremedim.. 2 gündür şu nohutl detoksu yapıyorum.. Dün arada azıcık meyve yedim.. 500 gr vermişim.. bugünde arada 1 adet galeta yedim.. Midem kötü oldu.. Bakalım yarın sabah kaç çıkıcam.. Bittikten sonra da çok dikkatli devam edicem işallah.. Ağırlıklı olarak yoğurt yemeyi planlıyorum.. Bakalım.. En kısa zamanda yeniden 58 i görmek istiyorum.. Bu sabah 62,6 çıktım..

Hepiciinizi kocaman öptüm...

Not: Margharitamm, canım nasılsın?? Merak ettirme kendini..opuyorumnanaktan

selam

listeyle yaptığım diyetimin bugün 2. haftasına girdim... listeyi hazırlayan doktor tartılmaya 3 hafta sonra izin veriyor, verdiğiniz kiloları giysilerinizden kendiniz görün diye öneriyor. gramlarla uğraşıp yalancı kilo alıp vermelere kanmayın diyor. Bu nedenle 3 hafta sonra tartılacağım nasipse... çok açlık çekmiyorum.. açıkçası yemeklerde de gözüm kalmıyor.. kaç sabahtır yanımda kahvaltıdaa melemenler, çeşit çeşit simitler, peynirler, poğaçalar yeniyor, öğlenleri lahmacunlar, pideler yeniliyor ama canım çekmiyor.. bakalım...

bu sabah 1 bardak greyfurt suyu, 1dilim ekmek, 5-6 yeşil zeytin, peynir domates

ara 1 elma 2 ceviz

öğlen 4-5 kaşık lahana yemeği ve yoğurt

ara 3-4 kaşık yoğurt ve elma var..

akşam 1 porsiyon ızgara et, salata ve 1 dilim ekmek olacak..

öğle tatilinde 40 dakika tempolu yürüdüm..

aralarda bolca su ve metabolizma çayı içiyorum...

sevgilerle...kaydirigubbakcemile3

aaaa oldumu güzelim yaaa...vermen gerekirken almışsın...:)))
sorma ama vericem 2-3 gune inşAllah..

Merhaba kızlar..

Şu sıralar işlerim çok yoğun o yüzden pek giremedim.. 2 gündür şu nohutl detoksu yapıyorum.. Dün arada azıcık meyve yedim.. 500 gr vermişim.. bugünde arada 1 adet galeta yedim.. Midem kötü oldu.. Bakalım yarın sabah kaç çıkıcam.. Bittikten sonra da çok dikkatli devam edicem işallah.. Ağırlıklı olarak yoğurt yemeyi planlıyorum.. Bakalım.. En kısa zamanda yeniden 58 i görmek istiyorum.. Bu sabah 62,6 çıktım..

Hepiciinizi kocaman öptüm...

Not: Margharitamm, canım nasılsın?? Merak ettirme kendini..opuyorumnanaktan
burdayım canım ben de seni öpüyorum..

selam

listeyle yaptığım diyetimin bugün 2. haftasına girdim... listeyi hazırlayan doktor tartılmaya 3 hafta sonra izin veriyor, verdiğiniz kiloları giysilerinizden kendiniz görün diye öneriyor. gramlarla uğraşıp yalancı kilo alıp vermelere kanmayın diyor. Bu nedenle 3 hafta sonra tartılacağım nasipse... çok açlık çekmiyorum.. açıkçası yemeklerde de gözüm kalmıyor.. kaç sabahtır yanımda kahvaltıdaa melemenler, çeşit çeşit simitler, peynirler, poğaçalar yeniyor, öğlenleri lahmacunlar, pideler yeniliyor ama canım çekmiyor.. bakalım...

bu sabah 1 bardak greyfurt suyu, 1dilim ekmek, 5-6 yeşil zeytin, peynir domates

ara 1 elma 2 ceviz

öğlen 4-5 kaşık lahana yemeği ve yoğurt

ara 3-4 kaşık yoğurt ve elma var..

akşam 1 porsiyon ızgara et, salata ve 1 dilim ekmek olacak..

öğle tatilinde 40 dakika tempolu yürüdüm..

aralarda bolca su ve metabolizma çayı içiyorum...

sen çok istikrarlısın olacak bu iş..
tebrik..

bu arada zabın nerde..

selam,

sevgili margherita teşekkür ederim. eğer günlük hayatımda beklenmedik iniş çıkışlar olmazsa azimliyim ve kararlıyım evet...

bu sabah 1 bardak greyfurt suyu, 1 dilim ekmek, domates

ara 1 mandalina

öğlen 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, salata

ara 1 elma ve yoğurt var

akşam fırında balık, bolca yeşillik ve 1 dilim ekmek olacak...

bugün 40 dakika tempolu yürüdüm..

su, yeşil çay ve metabolizma çayına devam...

uff ya kılo alıyorum ben..
fil gibi yiyorum cunkuuuu
56bucuk oldum...
1.5kg aldım ve önumuz bayram annem telefonda sen gel bir hele,neler neler yedircem diyor...
herkes kg al kg al dedi durdu..
nazara mı geldim ne..
(sanki yemeden aldım)

merhaba arkadaşlar ben 60 kiloyum bi çok kez siyet denemeye çalıştım olmadı birlikten kuvvet doğar dedim ve sizinle konuşursak başarabileceğğime inandım boyum kısqa olduğuv için kilom fazla duruo şuan küçük bi kaza atlattım yatıorum 2 hafta oldu fakat fazla kilo aldığımı hissediorum allahım herkese kolaylık versin

selam kizlar nasilsiniz ??bende 69 kiloyum 40 gun once dogum yaptim diyetsiz saglikli beslenerek kalan kilolarimdan kurtulmayi planliyorum...umarim basarili olurum...

uff ya kılo alıyorum ben..
fil gibi yiyorum cunkuuuu
56bucuk oldum...
1.5kg aldım ve önumuz bayram annem telefonda sen gel bir hele,neler neler yedircem diyor...
herkes kg al kg al dedi durdu..
nazara mı geldim ne..
(sanki yemeden aldım)

canım yazdıklarını okuyunca sanki ben yazmışım gibi geldi...duygularıma tercüman oldun...(tabii annenin telefonda konuştuğunuz kısmına kadar olan cümlelerin için konuşuyorum...:roflol: )annem bile fazla yediğimi kabul ediyor...benim özellikle son birkaç gündür yediklerimi inan çok kilolu insanlar bile yiyemiyordur...bu iştah nereden geliyor anlamıyorum...:kedi: biraz annemin de suçu ama neyse...yapmasın yemeyeyim...a.s
bu akşamdan itibaren bu gidişe bir dur demeye karar verdim...bakalım ne olacak...

canım bu arada sen nasıl oldun...sanki moralin daha iyi gibi geldi bana...umarım öyledir...:1hug:

canım yazdıklarını okuyunca sanki ben yazmışım gibi geldi...duygularıma tercüman oldun...(tabii annenin telefonda konuştuğunuz kısmına kadar olan cümlelerin için konuşuyorum...:roflol: )annem bile fazla yediğimi kabul ediyor...benim özellikle son birkaç gündür yediklerimi inan çok kilolu insanlar bile yiyemiyordur...bu iştah nereden geliyor anlamıyorum...:kedi: biraz annemin de suçu ama neyse...yapmasın yemeyeyim...a.s
bu akşamdan itibaren bu gidişe bir dur demeye karar verdim...bakalım ne olacak...

canım bu arada sen nasıl oldun...sanki moralin daha iyi gibi geldi bana...umarım öyledir...:1hug:

anladım cnm..
pek iyi değilim güzelim..
bugun psikayatrise göründüm. major depresyon teşhisi kondu.yaşına göre çok ağır bir depresyon geçiriyorsun , dedi doktor.cynbalta verdi..tedaviyi aksatmamalıymışım mutlaka..ama ben iyi hissetmiyorum kendimi.. sanki daha kötüyüm.
ilaca basladım. bayramdan sonra kontrol var bakalım..

kizlar iyi günler kac gündür giremiyorum, benim kucuk oglan hastalandi rejime ara verdim birtek beni emiyor istahi sifir vitaminini sütten alsin dedim. zayifladi kurban oldugum göze geldimafoldumben

bu arada verdimmi kilo aldimmi bilmiyorum dartiya cikmaya bile korkuyorum:1no2:

hoşgeldin..
geceleri atıştırmak cinayettir..
bir de 4 te uyumak hiç iyi bir yaşam biçimi değil çünkü o kadar geç yatmak, metabolizmanı yavaşlatır ve kg vermeni engeller..
bence işe ilk olarak erken yatmakla başlamalısın..
daha sonra buzdolabina biraz tam tahıllılardan,yarım yağlı süt ürünlerinden,yagsız etlerden,bol bol bol da sebze , meyvelerden alışveriş yapabilirsin..
kolay gelsin ...

tşk ederim ilgine Margherita;.
deniyorum ama erken yatamıyorum bir türlü metabolizmam gerçekten yavaşladı. hatta tüm gün çalışmak bile istemiyorum ve hep canım şekerli şeyler istiyo özellikle gece..şu fx 15 hakkında da bişeyler biliyosan yazarmısın .. ben kullandım 15 gün kadar ama sanki bana yan etkisi oldu diye düşünüyorum.. bunuda yanıtlarsan sevinirim. birde nasıl ve hangi öğünde neler yiyerek diyet yapabilirim.. bana bir diyet reçetesi veren olursa sevinirim. çalışıyorum her yemeği yada her ürünü bulmam mümkün olmuyo bu diyet listesi çaışanlara uygun olursa sevinirim arkadaşlar.. HEPİMİZE KOLAY GELSİN... UMARIM ESKİ İNCE VE SAĞLIKLI GÜNLERE DÖNERİZ..

anladım cnm..
pek iyi değilim güzelim..
bugun psikayatrise göründüm. major depresyon teşhisi kondu.yaşına göre çok ağır bir depresyon geçiriyorsun , dedi doktor.cynbalta verdi..tedaviyi aksatmamalıymışım mutlaka..ama ben iyi hissetmiyorum kendimi.. sanki daha kötüyüm.
ilaca basladım. bayramdan sonra kontrol var bakalım..

çok geçmiş olsun canım...ama bu arada bir yandan ilacını kullanırken bir yandan da kendine yardımcı ol...olumlu düşünmeye çalış...bilinçaltı ne düşünüyor ne söylüyorsan onu hayata geçirirmiş...ben kendimi kötü hissediyorum,mutsuzum vb.cümleleri içinden bile düşünme...olumlamalar ile yazıları internetten bile okuyabilsin...faydası olacağını düşünüyorum...sanırım daha işe giremedin o da sen de baskı oluşturuyordur...ama önemli olan olaylara bakış açımız işte...çalışmadığın zamanı bir fırsat olarak görüp nasıl olsa işe gireceğini ve bir daha bu kadar boş zaman bulamayacağını düşünüp en güzel şekilde değerlendirebilirsin...bak bayram geliyor sevdiklerinle zaman geçirmekte iyi gelecektir bir tanem...sana çok yardımcı olmak istiyorum ama elimden de pek birşey gelmiyor...:1no2: sadece dualarım seninle bunu bil seni seviyorum...kaydirigubbakcemile3

kizlar iyi günler kac gündür giremiyorum, benim kucuk oglan hastalandi rejime ara verdim birtek beni emiyor istahi sifir vitaminini sütten alsin dedim. zayifladi kurban oldugum göze geldimafoldumben

bu arada verdimmi kilo aldimmi bilmiyorum dartiya cikmaya bile korkuyorum:1no2:

çok geçmiş olsun...

selamlar...

diyet listemi uygulamaya devam ediyorum... bugün 11. gün. arasıra açlık hissetsem de genelde iyi gidiyor. 3 haftadan önce tartılmayacağım için henüz kilo durumumu bilmiyorum ama pantolonlarımda hafif bir bolluk var..

bu sabah 1 bardak greyfurt suyu, 1 haşlanmış yumurta ve dilim kepek ekmek yanında bolca yeşillik yedim..

ara 1 mandalina 1 ceviz

öğlen 1 adet haşlanmış tavuk budu, 1 dilim ekmek ve 1 kase yoğurt

ara 8 adet badem..

akşam haşlama et, 1 dilim ekmek ve salata

bolca su ve metabolizma çayı..

1 saat tempolu yürüyüş...

herkese sevgiler....opuyorumnanaktan

günaydun kızlar geçen hafta 1,5 kere :)) spor yapabildim ve sadece 500 gr vermişim :(((( bu hafta bol bol spor yapacağım....

Günaydın kızlar...

Nassınız işallah.. Ben şişkoyum.. kaydirigubbakcemile3 Kilo veremiyorum..:1ninca:
Düğünüme kadar 55 kilo hatta 53 kilo olmalıyım.. daha çok var ama olsun.. Hedefim aslında yılbaşına kadar 55 olabilmekti ancak sabah y,ne 63 kilo çıktım.. Gıccık oluyorum.. Spor yapmayınca kilo verilmiyo.. Bunu anladım yani.. Neyse durmak yok yola devam.. Bugün kısmetse başlayacağım spora bakalım..

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Back
X