Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hey kızlarrr nerdesinizzz???
Ben yeniden başlangıç kiloma geri döndüm..mafoldumben mafoldumben
Neyse ama bugün sil baştan tam gaz yeniden başladım.. Bir kere başardım yine başarabilirim..
En önemlisi şunu öğrendim.. En önemlisi spor.. Çünkü sporu bıraktım aynen gerisin geri aldım kiloları.. Bir daha bırakmamak üzere bu akşam başlicam işallah..
Gerçi 3-4 gündür feci belim ağrıyo ama belki zorlamadan yapabilirim bişiiler..
Yediklerimi de yazmaya başlayayım..
Sabah: kepekli ekmekle tost, domates
Öğlen: 200 gr yoğurt, 4-5 adet light galeta
Ara: 1 kase k-flakes light sütle
Ara: yarım mandalina, yarım elma
Akşam da yoğurt la haşlanmış brokoli yiyeceğim.. Yarım saat te spor yapma planım var..
Bol bol da bitki çayı içtim.
Hadi bakalım hayurlusuuuu....zemuszemus zemuszemus
Fulyacım nasılsın,ne zaman döndün Türkiye'ye..Almanya nasıldı,çok soğuk olduğunu söylüyorlar...Biz de şubat tatilinde gitmeyi düşünüyoruz,bakalım...
Bu arada çok motivasyonlu gördüm seni,hadi bakalım..Ben bayram öncesi biraz rahatsızlandım ve iştah falan kalmadı.İki gün hiçbir şey yiyemedim,yemek görmek bile istemedim ve 1 kilo kadar verdim ..Ama ,iyileşir iyileşmez bir iştahım açıldı ki sorma..Bu sabah korkudan tartılmadım...:ecrin_bebek:
Hadi bakalım kolları sıvadın,devamını bekliyorum ona göre.(Ayy haşlanmış brokoliyi nasıl yiyicen (yedinnnnn) yaaaaa:sinifsinif:kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3)
Kolaylıklar birtanem.hihoyyytkaydirigubbakcemile3
Lunam pazartesi sabahı döndüm.. Gerçekten inanılmaz soğuk..
Aman dikkat et kendine vallahi herkes hasta.. Bende rejim yanısıra birsürü vitamin filan alıyorum valla.. Sağlık daha önemli tabiiki..
Tatlım bide bence sen zaten yeteri kadar verdin bence...yerimseniben
haşlanmış brokoliye bayılırım benn.. Ama brokoli değil karnıbahar yapmışlar evde.. Bende karnıbaharla yoğurt yidim.. zemuszemus
Kızları toplamak lazım buraya.. Kimsecikler kalmamış..
selamlar...
bir bayram ve bir tatil daha geride kaldı. koşuşturma tekrar başladı... herkese enerji dolu bir hafta dilerim...
bu sabah 1 çaybardağı greyfurt suyu, 1 dilim ekmek, 1 yumurta ve domatesle kahvaltımı yaptım..
ara 1 mandalina ve 2 ceviz
öğlen sadece yeşil çorba (bugün yeşil çorbada 3. ve son günüm)
ara 1 elma ve yoğurt olacak..
akşam ızgara balık, 1 dilim ekmek ve bolca yeşillik olacak...
3-4 gündür yürüyüş yapamıyorum. bugün ve yarın da yapamıcam sanırım ama sonra devamm...kaydirigubbakcemile3
Gerçekten dikkat etmek gerekiyor fulyacımmmm.Eskiden sıradan dediğimiz rahatsızlıklar şimdi başa bela olmaya başladı.Ben mide problemi yaşadım,malum toplumun çoğunun müstarip olduğu bir ülsere sahibim ben de...Kesinlikle sağlık herşeyden önce.Vallahi azıcık başımız ağrısın,dünyamız kararıyor değil mi...mafoldumben
Bu arada kilo verme konusunda ne bileyim bu kadar vermişken 50'yi bir göreyim dedim ama artık bu noktadan sonra çok zor.Yediğime hala dikkat etmeme rağmen gramlar çok yavaş gidiyor hatta çoğu zaman hiç oynamıyor bile.Bakma son verdiğim 800gr.ma..Gerçekten bayramdan önce yediğimi hep çıkardım o yüzden gitti o gramcıklar...
Bi de hiç kiloma falan karışmayan eşim bile yeter artık,küçücük kaldın falan diyor.Aslında o bile yorumlara başlamışsa (ki hiç adeti değildir bu konularda konuşmak,ne istersen yap mantığına sahiptir yapı olarak) gerçekten farklılıklar fazlasıyla meydanda demektir aslında..Ama ne bileyim 50 benim takıntım oldu galiba ama hiçççç acelem de yok doğrusu hemen bu kiloya ulaşmak için.
Brokoli konusunda da afiyet bal şeker olsun canımmmmcokacimcoook.(karnıbahar da tabiii).Ne güzel yiyebiliyorsun.Aslında bu havalarda çok faydalı bu tür sebzeler canım.Ama işte her insanın hassas olduğu bazı yiyecekler var benim de bu işte...:CüvCüv:
Kolaylıklar diliyorum sana..Listeni yazmayı da unutma...Fiu ne yaptı acaba,nasıl oldu,bir bilgin var mı????
günaydın kızlar.ben döndüm:) nasılsınız.ne var ne yok.eski kilomla döndüm bende.60 kg olmuşum tekrarmafoldumben
sevgili lunapiena güzel dileklerin için teşekkür ederim...
bir liste dahilinde diyet yapıyorum ve sonuç almaya başladım. ilk defa yarın tartılacağım. kaç kilo verdim bilmiyorum ama giysilerimde oldukça fark etti. bir de diyet programını yürüten dr a çok inandım. ablam menapoz sonrası 2 yıl içinde 10 kilo birden aldı. bendeki değişikliği görünce o da başladı bu programa... 3 haftayı bugün bitiriyorum yarın tartı günüüümmm.opuyorumnanaktan
sabah 1 dilim ekmek, çok az kvurma ve domates
ara 1 mandalina 2 ceviz
öğlen 2 adet haşlanmış tavuk budu, 1 adet haşlanmış patates, 1 kase yoğurt
ara 1 elma 2 bisküi olacak
akşam yumurtalı ıspanak, 1 dilim ekmek ve yoğurt planlıyorum..
öğlende 30 dakika tempolu yürüdüm.. metabolizma çayına ve bol suya devam..