60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba bende yeni katildim 160 boyunda 163 kiloyum iki cocugum var daha önce 75 kiloydum 3 ayda 10 11 kilo arasi verdim azmedince oluyor

tebrikler misirunu inşallah başarılı olmuşsundur merakla bekliyorum kaç kilo verdin acaba.. çok istikrarlısın seni şimdiden tebrik ediyorumm...sağlıklı ve ideal kilolar dileğiyle

günaydınnnnopuyorumnanaktan

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim sevgili flyyy ve sevgili düğünbahçesi a.s. umarım en kısa zamanda sizlerde istediğiniz kiloya ulaşırsınız..

evet sabah heyecanla tartıldım ve 3 haftada 3 kilo vermişim... doktorum da haftada 1 kilo diyordu zaten..

geriye kaldı 3.5 kilo..

diyet listem diğer haftalarda giderek zenginleşiyor.. sanırım artık daha kolay olacak..

herkese başarılar dilerim...

Günaydın kızlar,

Rumeysa, hasret25 ve düğünbahçesi aramıza hoşgeldiniz..

Mısırunu tebrik ederim canım seni.. Harikasın.. Maşallah sana..:nazar:

Ben dün akşam giremedim sayfaya, bi sorun vardı sanırım, menümü yazamadım.

Şimdi yaziim..

Dün sabah: 1 kepekli ekmeğe tost, domates, 5i1 arada çayı
Ara: 1 mandalina
Ara: yeşil çay
Öğlen: bi kase yoğurtlu yayla çorbası, 1 küçük dilim ekmek, 1 tabak salata
Ara: 1 figur fit çayı
Ara: yarım mandalina, yarım elma
Akşam: 1 kase havuçlu lahana çorbası, 1 dilim kepek ekmeği, azıcık brokoli, azıcık yoğurt
Ara: 1 portakal
Ara: 1 yeşilçay

Spor yapamıyorum malesef çünkü belim çok kötü.. Haftaya kadar geçmezse doktora gidicem artık..

Kilo olarak pazartesi 64,9 dum. bu sabah 63,7 çıktım.. 1 kilo vermişim..zemuszemus zemuszemus

Eee nerdesiniz kızlar ya.. Kendim yazıorum kendim okuorum ayol..:ecrin_bebek:

Ben inatla yazıyorum.. Bugün yediklerim..

Sabah: 1 tost, 1 bardak yeşil çay, 1 tane ufak püsküüt
Ara:1 bardak nescafe
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim kepek ekmeği
Ara: yarım maksimus, 4-5 tane ufak püsküüt
Ara: 1 mandalina, yarım elma
Akşam: 1 kase havuçlu lahana çorbası

bel ağrısından malesef spora başlayamadım..Doktora gidicem artık..

Ööööle işte....

Hadi bakalım iyi akşamlarrr.opuyorumnanaktan

benide aranıza alırmısınızz?:kedi: :
boyum 1.68 kilom 62:(:(
52 olmak istiyorum yani 10 kilo:S ama acelem yok sağlıklı ve kalıcı vermek istiyorum. Neler tavsiye edersiniz sizce bu kiloyu vermek zormu?

:olmaz:Çokkk şükür site düzelmiş.Aaaa iki gündür kuduruyorum yahu...:olmaz:
günaydın kızlar.ben döndüm:) nasılsınız.ne var ne yok.eski kilomla döndüm bende.60 kg olmuşum tekrarmafoldumben

Hoşgeldin fibulacım...Nerelerdesin.En son seni hasta bırakmıştım burada.Vallahi merak ettim bu kıza ne oldu diye..Çok şükür iyisin anladığım kadarıyla...Verdiğin kilolar içinde tebrikler...:lepi:

Merhabalar,bende bu başlığı görünce hemen yazmak istedim
Benımde boy 1 66 kilo 64 65 66 aralığında gidip geliyor
Bende 54 55 olmayı istiyorum
Bayramın ardından bende dikkat etmeye başladım
Acaba 2 ayda on kilo verebilir miyim????
Az yiyorum bugun teyzemde tatlı için ısrar etselerde tatmadım
Az ekmek az tuz az yemek
Bakalım n olck

2 ayda 10 kilo senin kilona sahip biri için çok bence,versen de hemen geri alırsın gibime geliyor...Az az ver de kalıcı olsun.Bu arada hoşgeldin aramıza...a.s.

günaydınnnnopuyorumnanaktan

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim sevgili flyyy ve sevgili düğünbahçesi a.s. umarım en kısa zamanda sizlerde istediğiniz kiloya ulaşırsınız..

evet sabah heyecanla tartıldım ve 3 haftada 3 kilo vermişim... doktorum da haftada 1 kilo diyordu zaten..

geriye kaldı 3.5 kilo..

diyet listem diğer haftalarda giderek zenginleşiyor.. sanırım artık daha kolay olacak..

herkese başarılar dilerim...

:nazar::nazar::nazar:

Günaydın kızlar,

Rumeysa, hasret25 ve düğünbahçesi aramıza hoşgeldiniz..

Mısırunu tebrik ederim canım seni.. Harikasın.. Maşallah sana..:nazar:

Ben dün akşam giremedim sayfaya, bi sorun vardı sanırım, menümü yazamadım.

Şimdi yaziim..

Dün sabah: 1 kepekli ekmeğe tost, domates, 5i1 arada çayı
Ara: 1 mandalina
Ara: yeşil çay
Öğlen: bi kase yoğurtlu yayla çorbası, 1 küçük dilim ekmek, 1 tabak salata
Ara: 1 figur fit çayı
Ara: yarım mandalina, yarım elma
Akşam: 1 kase havuçlu lahana çorbası, 1 dilim kepek ekmeği, azıcık brokoli, azıcık yoğurt
Ara: 1 portakal
Ara: 1 yeşilçay

Spor yapamıyorum malesef çünkü belim çok kötü.. Haftaya kadar geçmezse doktora gidicem artık..

Kilo olarak pazartesi 64,9 dum. bu sabah 63,7 çıktım.. 1 kilo vermişim..zemuszemus zemuszemus

Sana da:nazar::nazar::nazar:

merhaba bende yeni katildim 160 boyunda 163 kiloyum iki cocugum var daha önce 75 kiloydum 3 ayda 10 11 kilo arasi verdim azmedince oluyor

benide aranıza alırmısınızz?:kedi: :
boyum 1.68 kilom 62:(:(
52 olmak istiyorum yani 10 kilo:S ama acelem yok sağlıklı ve kalıcı vermek istiyorum. Neler tavsiye edersiniz sizce bu kiloyu vermek zormu?

Hoşgeldiniz..Sağlıklı kilo vermeler...a.s.

gerçekten nedir iki gündür bu sitenin hali:(veee arkadaşlar dün terziyle yüzleştim ve bana yine yaptı yapacağını veeee 63 kilo bürüt kemiksiz geldim:(((((ahhhh napıcam ben yaaa göya pilateste yapıom ama boğazı tutmadıktan sonra kaç yazar pilatesi falanı filanı offff bana yardım edin iştahımı kapatacak büyü yaptırcam:kedi:yaaa gerçekten beni motive edinnn 163 boya 63 kilo valla çok ii olmuş bastı bacak olarak kalmak istemiyorum tamam hiç zayıf olmadım ama istemiyorummm böle olmak yani 63üde görmemiştim tabi dijitalde değil bide dijitale 2 kilo ekle alsana 65 mahfoldum bennn yemekten kesemeiomm napıcammm yani çok bişi yemiom ama abur cubur offf yardımmbenneyaptımki

gerçekten nedir iki gündür bu sitenin hali:(veee arkadaşlar dün terziyle yüzleştim ve bana yine yaptı yapacağını veeee 63 kilo bürüt kemiksiz geldim:(((((ahhhh napıcam ben yaaa göya pilateste yapıom ama boğazı tutmadıktan sonra kaç yazar pilatesi falanı filanı offff bana yardım edin iştahımı kapatacak büyü yaptırcam:kedi:yaaa gerçekten beni motive edinnn 163 boya 63 kilo valla çok ii olmuş bastı bacak olarak kalmak istemiyorum tamam hiç zayıf olmadım ama istemiyorummm böle olmak yani 63üde görmemiştim tabi dijitalde değil bide dijitale 2 kilo ekle alsana 65 mahfoldum bennn yemekten kesemeiomm napıcammm yani çok bişi yemiom ama abur cubur offf yardımmbenneyaptımki

Hoşgeldin vafers...Öncelikle şunu söyleyeyim yıllardır ben de sadece senin gibi ofladım-pufladım ve bir arpa boyu yol katedemedim...Sen de lütfen ''Amanın ben ne yapacam,şu kilolardan nasıl kurtulacam'' psikolojisinden kendini kurtar ve ''yapan yapıyor,ben de bal gibi yapabilirim''psikolojisine adapte ol...

Rejim kelimesi hepimizi korkutan bir kelime,bunun yerine ''sağlıklı beslenme'' kavramını kendimize öğretmeliyiz sanırım. (Canım derincim ben de ilk buraya yazdığında bunu bana öğütlemişti ve onun öğütünü uygulayarak bu günlere geldim)

Kendine günlük listeler yap ve bu listenin dışına çıkmamaya çalış.Akşam saat 18:30-19:00 'dan sonra pek bir şey yememeye çalış.(Biliyorum zor ama bir kaç gün bunu uygularsan daha sonra otokontrol kendiliğinden gelecektir).Yapılan yemeğin yağ-salça oranını en azından yarı yarıya düşür.Dışarıda yemek yemek zorundaysan ızgara ya da salata tüketmeye çalış...

Gün için de bol bol sıvı (Su,yeşilçay,form çayı (bunu çok abartmamak kaydıyla) vs..) tüket.Bunun yanında asitli içeceklerden mümkün olduğu kadar uzak dur...

Bilemiyorum içebilir misin ama ben sabah ve akşam sirkeli ılık su içiyorum.(Faydası var mı bilemiyorum ama beni motive ediyor)

Ben yapamıyorum ama şiddetle sporu tavsiye ederim.En azından günlük yürüyüşler yap..Ben baharda ve yazın bol bol yürüdüm ve o dönem kesinlikle daha çok kilo verdiğimi söyleyebilirim...

Buraya da her günün akşamında yediklerini ve ne kadar spor yaptığını yaz mutlaka...

Eminim bu yazdıklarımın çoğunu sen de biliyorsundur ama ne bileyim tekrar yazman istedim en azından aklıma gelenleri...

Ama kesinlikle iyi bir motivasyona ihtiyacın varsa bu siteyi düzgün olarak takip et.En azından diğer üyelerin kilo vermek için neler yaptıklarını,başaranların başarı hikayelerini oku.Ben motivasyon düşüşü yaşadığım zamanlar bunu yapıyorum ve inan faydası oluyor...

Ayyyy ne kadar çenem düşmüş.Özlemişim burayı kaç gündür o yüzden galiba neyse sana kolaylıklar diliyorum..Sevgiyle kal..a.s.

Eee nerdesiniz kızlar ya.. Kendim yazıorum kendim okuorum ayol..:ecrin_bebek:

Ben inatla yazıyorum.. Bugün yediklerim..

Sabah: 1 tost, 1 bardak yeşil çay, 1 tane ufak püsküüt
Ara:1 bardak nescafe
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim kepek ekmeği
Ara: yarım maksimus, 4-5 tane ufak püsküüt
Ara: 1 mandalina, yarım elma
Akşam: 1 kase havuçlu lahana çorbası

bel ağrısından malesef spora başlayamadım..Doktora gidicem artık..

Ööööle işte....

Hadi bakalım iyi akşamlarrr.opuyorumnanaktan

merhaba canım iyiki inatla yazıyorsun...sen yazarsın da biz okumaz mıyız...opuyorumnanaktan özlemişim vallahi hepinizi...paylaşım gittikçe azaldı bir toplanıp yine eski günlerimize dönelim...ben 2 kilo aldım bile...:kedi:baklavalar,tatlılar,tuzlular 2 kilo ile kurtulduğuma sevinmeliyim aslında...akşamki lahana çorbanı görünce benim süt katarak yaptığım var ondan mı acaba...biraz tadı bebek maması gibi ama güzel...sonra tarifini yazayım size...diğer lahana çorbaları gibi değil...
bu arada belindeki ağrı için üzüldüm...biran önce doktora git ihmal etme...:a015:

Merhabalar arkadaşlarr.. uzun zamandır siteyi misafir olarak takip ediyordum sonunda üye oldum.. ben 1.64 boyunda 63 kiloyum :( 52 kiloya falan düşmek istiyorum ama herhalde bi 10 sene olmuştur o kiloyu görmeyeli.. çookk moralim bozuk çook..nasıl olcak nasıl yapıcam bilmiyorum birde burda şansımı sizinle denicem arkadaşlar tarihi 5.12.09 olarak belirliorum bakalım inşallah diyet ve yürüyüşle bu işi yapıcam.. desteğinize çok ihtiyacım var çünkü yıllardır bu konuda başarılı olamıyorum...

Nerdesin kız sen.. Evlendin unuttun bizi..:1closedeyes: kaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana nasıl gidiyor evlilik hayatı.. Bende yine kilo aldım.. Gel beraber yenibaştan başlayalım canımcım..

??

ahh sorma durmadan yiyorum.tutamıyorum kendimi.

:olmaz:Çokkk şükür site

Hoşgeldin fibulacım...Nerelerdesin.En son seni hasta bırakmıştım burada.Vallahi merak ettim bu kıza ne oldu diye..Çok şükür iyisin anladığım kadarıyla...Verdiğin kilolar içinde tebrikler...:lepi:

Hoşgeldiniz..Sağlıklı kilo vermeler...a.s.

canım kilo vermedim.aldım yine ben.bir ara 56 bile düşmüştüm.şimdi kilom 61 mafoldumben

Merhabalar arkadaşlarr.. uzun zamandır siteyi misafir olarak takip ediyordum sonunda üye oldum.. ben 1.64 boyunda 63 kiloyum :( 52 kiloya falan düşmek istiyorum ama herhalde bi 10 sene olmuştur o kiloyu görmeyeli.. çookk moralim bozuk çook..nasıl olcak nasıl yapıcam bilmiyorum birde burda şansımı sizinle denicem arkadaşlar tarihi 5.12.09 olarak belirliorum bakalım inşallah diyet ve yürüyüşle bu işi yapıcam.. desteğinize çok ihtiyacım var çünkü yıllardır bu konuda başarılı olamıyorum...

Hoşgeldin...Ben de buraya 1.64 boyla ve 64 kilo ile katılmıştım (Sanırım geçtiğimiz nisan sonu gibiydi)...İstersen inan oluyor canım.Kolaylıklar diliyorum...a.s.

Çook teşekkür ederim kızlar,flyy ve lunapiena iyide ben nıkahlandım ama henuz dugunum olmadı yanı nısanlı evlıyım ben;)
Anlyacagınız dugune dek kılo vermem gerek
Mesela 53 kıloyken gelınlık gıymek ısterım
Bugun kahvaltıda bır kac yudum süt
Bı kucuk parça çikolata
Bır dılım ekmek ve 2 çatal tulum peynırı
Arada iki küçük parça çikolata tekrar yedım
Ama artık bugun çıkolata yok
Ayrıca ben bı kac aydır kola ıcmemeye calısıyorum
Kı eskılerde bayagı ıcıyordum gunde bır lıtre belkı bazen daha çok
Neyse ki hakim oluyorum artık nefsıme
Bu arada şekeri kestım bı kaç gündür
Benden bu kadar şimdlik hoş buldum tekrar çok tatlısnız

Bu arada ben sabah hiç yemesem sorun değil ama akşama dogru iştahım bayagı açılıyor
Buda kötü oluyor
sabah yesemde iştahsız yiyiyorum çoğu zaman
Gelin görün ki akşam olunca iştahım açılıyor

merhaba kızlar,
ben 1,65 boyunda 67 kiloyum. Bu aralar boğazımı hiç ama hiç tutamıyorum. Zayıflama yönetmeleri ararken siteye rastladım ve grubunuza dahil olmak istedim. Temmuz da düğünüm olucak kısmetse, şu an ki kilolarım nedeniyle gelinklik bakmaya cesaret edemiyorum:(
Hızlı, sağlıklı ve kalıcı kilo vermek istiyorum.
Sizin yöntemleriniz nelerdir?
Yardımcı olursanız sevinirim

Back
X