- 30 Mart 2009
- 1.532
- 0
- 681
merhaba canım iyiki inatla yazıyorsun...sen yazarsın da biz okumaz mıyız...opuyorumnanaktan özlemişim vallahi hepinizi...paylaşım gittikçe azaldı bir toplanıp yine eski günlerimize dönelim...ben 2 kilo aldım bile...:kedi:baklavalar,tatlılar,tuzlular 2 kilo ile kurtulduğuma sevinmeliyim aslında...akşamki lahana çorbanı görünce benim süt katarak yaptığım var ondan mı acaba...biraz tadı bebek maması gibi ama güzel...sonra tarifini yazayım size...diğer lahana çorbaları gibi değil...
bu arada belindeki ağrı için üzüldüm...biran önce doktora git ihmal etme...:a015:
Derinimmm canımm.. Şu sütlü lahana çorbasının tarifini alayım canım.. Samırsam çok güzel olur..
Belim daha iyi sanki ama yine ara ara artıyo, ara ara geçiyor ağrısı.. Anlamadım gitti.. Müsait bi zamanımda gidicem işallah doktora canım..
Merhabalar arkadaşlarr.. uzun zamandır siteyi misafir olarak takip ediyordum sonunda üye oldum.. ben 1.64 boyunda 63 kiloyum52 kiloya falan düşmek istiyorum ama herhalde bi 10 sene olmuştur o kiloyu görmeyeli.. çookk moralim bozuk çook..nasıl olcak nasıl yapıcam bilmiyorum birde burda şansımı sizinle denicem arkadaşlar tarihi 5.12.09 olarak belirliorum bakalım inşallah diyet ve yürüyüşle bu işi yapıcam.. desteğinize çok ihtiyacım var çünkü yıllardır bu konuda başarılı olamıyorum...
Hoşgeldin canım.. Başarılar dilerim..
Çook teşekkür ederim kızlar,flyy ve lunapiena iyide ben nıkahlandım ama henuz dugunum olmadı yanı nısanlı evlıyım ben
Anlyacagınız dugune dek kılo vermem gerek
Mesela 53 kıloyken gelınlık gıymek ısterım
Bugun kahvaltıda bır kac yudum süt
Bı kucuk parça çikolata
Bır dılım ekmek ve 2 çatal tulum peynırı
Arada iki küçük parça çikolata tekrar yedım
Ama artık bugun çıkolata yok
Ayrıca ben bı kac aydır kola ıcmemeye calısıyorum
Kı eskılerde bayagı ıcıyordum gunde bır lıtre belkı bazen daha çok
Neyse ki hakim oluyorum artık nefsıme
Bu arada şekeri kestım bı kaç gündür
Benden bu kadar şimdlik hoş buldum tekrar çok tatlısnız
Benim düğünüm yüksek ihtimalle ağustos başında olucak.. Ozamana kadar bende 53filan olmak istiyorum.. Yani en az bi 10 kilo vermek istiyorum.. Daha önde 58 e kadar düşmüştüm ama malesef geri aldım.

merhaba kızlar,
ben 1,65 boyunda 67 kiloyum. Bu aralar boğazımı hiç ama hiç tutamıyorum. Zayıflama yönetmeleri ararken siteye rastladım ve grubunuza dahil olmak istedim. Temmuz da düğünüm olucak kısmetse, şu an ki kilolarım nedeniyle gelinklik bakmaya cesaret edemiyorum
Hızlı, sağlıklı ve kalıcı kilo vermek istiyorum.
Sizin yöntemleriniz nelerdir?
Yardımcı olursanız sevinirim
Gel dertortağımız gel... Hoşgeldin.. Hergün yediğin şeyleri buraya listelemekle başlayabilirsin canım..