Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar kızlar,
ben istanbula döndüm.. geçmişe kıyasla toparladım bayağı bir.. ilaçlarımı alıyorum. bu haftasonu kontrolum var. bakalım doktorum ne diyecek...
sizleri çok özledim. keyifler nasıl?
kilo meselesine gelince ben annemlere gittiğimde iştahtan tamamen kesilmiştim. 52-3 kgya düşmüştüm ama annemler çok yedirdiler.. herşeyin başı sağlık neyseki iştahım normale düştü.. yüzüm çökmüştü topladı biraz falan.. böyle işte yarına tartılayım. tartılmayı unutuyorum her sabah .. bakalım kaç kg aldım?
selamlar kızlar,
ben istanbula döndüm.. geçmişe kıyasla toparladım bayağı bir.. ilaçlarımı alıyorum. bu haftasonu kontrolum var. bakalım doktorum ne diyecek...
kilo meselesine gelince ben annemlere gittiğimde iştahtan tamamen kesilmiştim. 52-3 kgya düşmüştüm ama annemler çok yedirdiler.. herşeyin başı sağlık neyseki iştahım normale düştü.. yüzüm çökmüştü topladı biraz falan.. böyle işte yarına tartılayım. tartılmayı unutuyorum her sabah .. bakalım kaç kg aldım?
merhaba arkadaslar aranizdan beni hatirlayanlar cikacaktir eminim 5 ay once hamile kalip burayi terk etmistim.yakin zamanda cok uzucu bir olay yasadim 4 aylik bebegimi kaybettim hem kilom hem gobegim kaldi.ustelik bir yandanda oruc tutuyorum hamileyken ramazanda tutmamistim onlari tutuyorum.bana yardimci olun lutfen nasil vericem bu kiloyu ben ya 70 kiloyum su anda strestende cok yemek yiyorum ne yapcam benyardim edin lutfen.
kızlaaaarrr mrb. bende aranıza yeni katıldım.
boyum 1.63 kilom 62 (genelde 63)
bir türlü kilo veremiyorum. 2 yıl önce 53 kilo idim. evlenince birden 10 kilo aldım tabi. birde çocuk düsünüyorumçocuk olana kadar vermem lazım kilolarımı. hedefim öncelikle 58. nolur bana yardımcı oluuunnn
merhaba arkadaslar aranizdan beni hatirlayanlar cikacaktir eminim 5 ay once hamile kalip burayi terk etmistim.yakin zamanda cok uzucu bir olay yasadim 4 aylik bebegimi kaybettim hem kilom hem gobegim kaldi.ustelik bir yandanda oruc tutuyorum hamileyken ramazanda tutmamistim onlari tutuyorum.bana yardimci olun lutfen nasil vericem bu kiloyu ben ya 70 kiloyum su anda strestende cok yemek yiyorum ne yapcam benyardim edin lutfen.
yeniden hoşgeldin cnm, hatırlıyoruz seni elbette..merhaba arkadaslar aranizdan beni hatirlayanlar cikacaktir eminim 5 ay once hamile kalip burayi terk etmistim.yakin zamanda cok uzucu bir olay yasadim 4 aylik bebegimi kaybettim hem kilom hem gobegim kaldi.ustelik bir yandanda oruc tutuyorum hamileyken ramazanda tutmamistim onlari tutuyorum.bana yardimci olun lutfen nasil vericem bu kiloyu ben ya 70 kiloyum su anda strestende cok yemek yiyorum ne yapcam benyardim edin lutfen.
canım ben rahatsızlandım yaklasık 1-buçuk aydır kötüydüm. belki farketmişsinizdir sizde.. çevremdekiler çok uyardı beni.. psikiyatrise göründüm. major depresyon teşhisi kondu. ilaç tedavisi görüyorum. biraz topladım. yemeden içmeden kesilmiştim. normal yaşıyorum sayılır artık..
cnm ne oldu sana ya ?
Canııımmm... Hoşgeldin... Ay seni gördüğüme ne sevindim ne sevindim... Hoşgeldin canım.. İyi olduğuna çok sevindim.. Boşver kiloyu miloyu yahu... ay canım benimm... :1hug: :1hug: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
selamlar kızlar,
Hoşgeldin Derinimin yeğeni.. Seni burda görmek ne kadar güzel..opuyorumnanaktan
kızlaaaarrr mrb. bende aranıza yeni katıldım.
boyum 1.63 kilom 62 (genelde 63)
bir türlü kilo veremiyorum. 2 yıl önce 53 kilo idim. evlenince birden 10 kilo aldım tabi. birde çocuk düsünüyorumçocuk olana kadar vermem lazım kilolarımı. hedefim öncelikle 58. nolur bana yardımcı oluuunnn
selamlar kızlar,
Merhaba arkadaşlar ben de siteye 1 hafta önce üye oldum.
1 aralıkta diyete başlamıştım. boyum 1. 62 kilom 69.
Şu an aç karnına 66 geliyorum. 2.5 kilo vermişim.
Sabahları yarım simit öğlen diğer yarısı ya da az ekmekle kahvaltı yapıyorum. Akşamları da 2 3 kaşık pilavla sebze yemeği yiyorum. Bazen de eğer menü de ağır yemekler varsa örn. izmir köfte patates kızartması gibi az yiyorum. Çok acıkırsam meyve yiyorum. ve günde 50- 60 dk eliptik bisiklete biniyorum. Üç tur halinde 20 şer dk oluyor.
Sizce yediklerim çok mu ya da bisklet zayıflamam için yeterli olur mu?
Bu arada her gün yarım saat okula yürüyerek gidiyorum. Yeşil çay içiyorum. Spordan mı yoksa yeşil çaydan mı bilmem ama metabolizmam hızlandı.
Bir de ben herşeyin kalorisini hesaplayıp yiyordum ama bir yemek çok kaloriliyse ondan az yesem olur diyorum şimdi yanlış mı acaba?
Tavsiyelerinize ihtiyacım var bana da cevap yazar mısınız?
canım hoşgeldin...öncelikle vermiş olduğun kiloların için tebrik ederim...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bence yediklerin gayet iyi...bu şekilde beslenmeyi ve sporu sadece zayıflamak için değil yaşam biçimin olarak görürsen kilo vermeye başlıyorsun...yeşil çay gerçekten metabolizmayı çalıştırıyor kilo vermede etkili oluyor...sevdiğin bir yemekse aklında kalacağına az da olsa ye tabii...kendini devamlı kısıtlarsan zayıflayınca gözün dönüp her bulduğunu yemeye başlarsın benden söylemesi...:bbo:
yeniden hoşgeldin cnm, hatırlıyoruz seni elbette..
öncelikle kaza oruçlarını bitir bence oruçluyken çok zor olur ama bu esnada yeni kılolar koymamaya gayret göster..
bebeğin içinse çok üzgünüm..
Allah yenisini verecektir. pcosluydun sanırım sen,yanlış hatırlamıyorsam. bu ara pcoslu olup da hamile kalan çok duyuyorum.bilgine..
.
Çok üzüldüm gerçekten.Allah sabır versin..
Göbeğini falan çok kafana takma.Çok yakın bir akrabam da aynen senin gibi 5 aylık bebeğini kaybetti geçtiğimiz baharda.Çok göbeği kaldı.Sonra yavaş yavaş eski haline döndü.
Burayı ve diyer sayfalardaki yazıları okursan motivasyon anlamında oldukça faydalı olacaktır..Tavsiye ederim...a.s.
Teşekkür ederim derin tavsyelerin için. Biraz önce diyet listelerini gezdim. Ve haftada 3. 5 kilo verdiren bir diyete başlamayı düşünüyorum. Diyetisyenden alınmış. Tabi bu diyeti diyetisyen kişiye özel vermiştir ama olsun denicem.
SABAH : 1 kase nesfit (herhangi bir çeşidi olabilir) light süt veya yoğurtla
1 adet haşlama yumurta
ARA : 1 adet yeşil ! elma (kırmızı değil)
ÖĞLE : Izgara-tavuk ,balık , et ne yersen....
salata(yağsız)
ARA: Yeşil elma
ARA2: tatlı yemek istersen,light bir tatlı(özellikle light dondurma)
AKŞAM: sınırsız sebze ızgara veya haşlama
Diyetin özelliği sıfır yağ ve şeker.
Üfff arkadaşım kestane yapıp getirdi kalorisi yüksek ama azıcık yemeyi düşünüyorum.