- 1 Haziran 2009
- 1.876
- 228
- 688
afiyet olsun canım bende 1 bardak ılık limonlu su 1 kuru kayısı yiyorumgünaydın mavlicim şimdi kahvaltı yapıyorum 1 diilim peynir 1 dilim ekmek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun canım bende 1 bardak ılık limonlu su 1 kuru kayısı yiyorumgünaydın mavlicim şimdi kahvaltı yapıyorum 1 diilim peynir 1 dilim ekmek
hugocuk ve mavli günaydın valla çok özledim sizleri Şenizöyle böyle değil pc ye girmedim bilekaydirigubbakcemile3
makeup adlı kullanıcıya biraz ağır eleştiride bulundum.
ben adetin 10 gün öncesi her zamanki gibi başladım su toplamaya dün 57 idim bugün 56.5 kgyim canımhihoyyyt
hugocuk ve mavli günaydın valla çok özledim sizleri Şenizöyle böyle değil pc ye girmedim bilekaydirigubbakcemile3
makeup adlı kullanıcıya biraz ağır eleştiride bulundum.
ben adetin 10 gün öncesi her zamanki gibi başladım su toplamaya dün 57 idim bugün 56.5 kgyim canımhihoyyyt
merhabalaaar daha önce pek istikrarlı girememiş olsam da bu konuya artık her gün ben de yediklerimi yazacağım ve kilo bildirimleri yapacağım:)
bugün sabah kahvaltıda dereotu, roka, 2 çeşit peynir(makul ölçülerde), yarım dilim kepek ekmek(kızarmış) limonlu yeşil çay :)
haydi hepiniz Allah' a emanet olun şimdilik çıkmam lazım bugün pazartesi isitklal marşı var yetişmem lazım.
öğleyin de ben okulda veriyorum pide partisi arabayı kutlamak için yarım pide yerim artıkyerimseniben
günaydın arkadaşlar,2 gündün beri kendimi iyi hissediyorum görünür bir şekilde kilo vermişin...herkes farkediyor.öğlen tartılılabilecem.tam 1 ay oldu.dün kendinimi ödüllendirdim ama bugünden itibaren sıkmaya devam.dün ne yediklerimi söylemeyeceğim...abarttın çünkü...herkese kolay gelsin.
gunaydin arkadaslar. bu gecce ylculuk var.insallah hazirliklar yuzunden duzenimmi bozmam.bu gun kahvaltimi epeyi erken yaptim8.30 gibi.tavada 1 yumurta 1 cay kasigi yag kattim 1 dilim tost ekmegiyle yedim ekmegim bitmedi bile.kizlar bisey sormak istiyorum ben rafadan yumurtayi cok severim acaba iyi pismisle kalori acisindan bideyisikli oluyomu
simdi 11.45 bi salatalik yedim asagi yukari 1 litrede su ictim
cocuklar okuldayken is zamani.
aksamlari bazen yazamiyorum ama diyeti hic bozmadim dun aksam bol meyve yemeye calistim ama malesef benim meyveyle aram iyi degil:sm_confused:
günaydın hanımlar. 2 haftadır hastaydım bu yuzden rejimi biraz savsakladım. bugunden itibaren yeniden başlıyorum. verdiğim kiloları geri almadım ama yeni kilo da veremedim bu 2 haftadır. diyetisyene gitmek istiyorum ama biturlu fırsat olmadı. hayırlısııı