60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocuk ve mavli günaydın valla çok özledim sizleri Şenizöyle böyle değil pc ye girmedim bilekaydirigubbakcemile3

makeup adlı kullanıcıya biraz ağır eleştiride bulundum.
ben adetin 10 gün öncesi her zamanki gibi başladım su toplamaya dün 57 idim bugün 56.5 kgyim canımhihoyyyt

ahh su toplamış halini sevsinler senin 56.5 :1: herzamanki gibi süpersin

hugocuk ve mavli günaydın valla çok özledim sizleri Şenizöyle böyle değil pc ye girmedim bilekaydirigubbakcemile3

makeup adlı kullanıcıya biraz ağır eleştiride bulundum.
ben adetin 10 gün öncesi her zamanki gibi başladım su toplamaya dün 57 idim bugün 56.5 kgyim canımhihoyyyt

döndünya aramıza gerisi önemli değil. bizde seni özledik kaydirigubbakcemile3 . bu arada o arkadaşa yazdığın mesajı okudum çok güldümdelikafadulden adamımsın delikafadulden

haydi hepiniz Allah' a emanet olun şimdilik çıkmam lazım bugün pazartesi isitklal marşı var yetişmem lazım.
öğleyin de ben okulda veriyorum pide partisi arabayı kutlamak için yarım pide yerim artıkyerimseniben

merhabalaaar daha önce pek istikrarlı girememiş olsam da bu konuya artık her gün ben de yediklerimi yazacağım ve kilo bildirimleri yapacağım:)
bugün sabah kahvaltıda dereotu, roka, 2 çeşit peynir(makul ölçülerde), yarım dilim kepek ekmek(kızarmış) limonlu yeşil çay :)

merhabalaaar daha önce pek istikrarlı girememiş olsam da bu konuya artık her gün ben de yediklerimi yazacağım ve kilo bildirimleri yapacağım:)
bugün sabah kahvaltıda dereotu, roka, 2 çeşit peynir(makul ölçülerde), yarım dilim kepek ekmek(kızarmış) limonlu yeşil çay :)

canım hoşgeldin. burda bizle beraber olur hergün yediklerini yazarsan eğer sende zayıflarsın bizim gibi. eksiklerini hatalarını yazarız sana. biz hep uyarıyoruz birbirimizi çok faydalı oluyor. caanım yarım dilim ekmek az olmuş. onun yerine 1 dilim yesen daha iyi olurdu. günlük 5 dilim kepek yada tam buğday yada çavdar ekmeği yiyebilirsin canım. bir öğünde yağsız pişmiş 3 köfte kadar et diğer öğünde sebze yemelisin. çalışıyosan eğer yemeklerini yanında götürebilirsin. gün aşırıda en az 45 en fazla 1 saat yürü. şekeri tatlıyı kes. hergün 3 porsiyon meyve 2 bardakta süt veya yoğurt ye.

haydi hepiniz Allah' a emanet olun şimdilik çıkmam lazım bugün pazartesi isitklal marşı var yetişmem lazım.
öğleyin de ben okulda veriyorum pide partisi arabayı kutlamak için yarım pide yerim artıkyerimseniben

güle güle canım. bizleri ihmal etme sakın opuyorumnanaktan

dün pazar olduğundan fazla uğrayan olmadı ama bugün yoğun oluruz inşallah. bütün ekip gelir inşallah. bol sohpetli kaçamaksız bir gün dilerim tüm ekibe

günaydın arkadaşlar,2 gündün beri kendimi iyi hissediyorum görünür bir şekilde kilo vermişin...herkes farkediyor.öğlen tartılılabilecem.tam 1 ay oldu.dün kendinimi ödüllendirdim ama bugünden itibaren sıkmaya devam.dün ne yediklerimi söylemeyeceğim...abarttın çünkü...herkese kolay gelsin.

günaydın arkadaşlar.bütün hafta sonu giremedim.çok yağmurdan int kablosu zarar görmüş malesef nasılsınız.bus abah kahvaltı yapamadım birazdan yerim inşallah.

günaydın sabah ilk 2 su bardağı su kahvaltıda 2 salatalık 4 yeşil zeytin biraz yağsız peynir 1 dilim çavdar ekmek yedim ve 1 bardak şkersiz sütlü kahve içtim.şimdide yeşil çayımı içiyorum

gunaydin arkadaslar. bu gecce ylculuk var.insallah hazirliklar yuzunden duzenimmi bozmam.bu gun kahvaltimi epeyi erken yaptim8.30 gibi.tavada 1 yumurta 1 cay kasigi yag kattim 1 dilim tost ekmegiyle yedim ekmegim bitmedi bile.kizlar bisey sormak istiyorum ben rafadan yumurtayi cok severim acaba iyi pismisle kalori acisindan bideyisikli oluyomu
simdi 11.45 bi salatalik yedim asagi yukari 1 litrede su ictim
cocuklar okuldayken is zamani.
aksamlari bazen yazamiyorum ama diyeti hic bozmadim dun aksam bol meyve yemeye calistim ama malesef benim meyveyle aram iyi degil:sm_confused:

herkeze günaydın hanımlar kaydirigubbakcemile2 hepiniz güzel bir hafta geçirirsiniz inşallah.valla cumadan buyana yazamadım kızlar.cumartesi çalışmadım ev temizledim giremedim nete akşama doğru arkadaşıma gittim kzımla eşim olmadığı için onlarda kaldık.dünde yine eve öğleden sonra girdim eşim geleceği için yemek yaptım ütü yaptım giremedim yine sadece kilo bildirimi yaptım çıktım o kadar şimdi cuma akşamından bu yana neler yazılmış onları okuyacağım bu arada farmasi dönmüş galiba hoşgeldin farmasi.2 gün içinde kaçırmadım diyebilirim.sabahki menüm domates,salatalık,biber,kibrit kutusu peynir,4 zeytin,bir dilim çavdar ekmeği.tek şekerli açık çay.şimdi geçmiştekileri okumaya başlayayım anca biter sempatiksalakcinni

günaydın hanımlar. 2 haftadır hastaydım bu yuzden rejimi biraz savsakladım. bugunden itibaren yeniden başlıyorum. verdiğim kiloları geri almadım ama yeni kilo da veremedim bu 2 haftadır. diyetisyene gitmek istiyorum ama biturlu fırsat olmadı. hayırlısııı

günaydın arkadaşlar,2 gündün beri kendimi iyi hissediyorum görünür bir şekilde kilo vermişin...herkes farkediyor.öğlen tartılılabilecem.tam 1 ay oldu.dün kendinimi ödüllendirdim ama bugünden itibaren sıkmaya devam.dün ne yediklerimi söylemeyeceğim...abarttın çünkü...herkese kolay gelsin.

hoşgeldin canım özlettin kendini. bu hafta bende kaçamak yaptım 2 dilim pırasalı börek yedim :kedi:

gunaydin arkadaslar. bu gecce ylculuk var.insallah hazirliklar yuzunden duzenimmi bozmam.bu gun kahvaltimi epeyi erken yaptim8.30 gibi.tavada 1 yumurta 1 cay kasigi yag kattim 1 dilim tost ekmegiyle yedim ekmegim bitmedi bile.kizlar bisey sormak istiyorum ben rafadan yumurtayi cok severim acaba iyi pismisle kalori acisindan bideyisikli oluyomu
simdi 11.45 bi salatalik yedim asagi yukari 1 litrede su ictim
cocuklar okuldayken is zamani.
aksamlari bazen yazamiyorum ama diyeti hic bozmadim dun aksam bol meyve yemeye calistim ama malesef benim meyveyle aram iyi degil:sm_confused:

olmaz canım. bende rafadan yerim

günaydın hanımlar. 2 haftadır hastaydım bu yuzden rejimi biraz savsakladım. bugunden itibaren yeniden başlıyorum. verdiğim kiloları geri almadım ama yeni kilo da veremedim bu 2 haftadır. diyetisyene gitmek istiyorum ama biturlu fırsat olmadı. hayırlısııı

hastalık döneminde metabolizma hastalığı yenmek için çok çalışır canım. o yüzden rejimi aksatsanda sorun olmamış. bugünden itibaren dikkat edersen kilo almazsın kilo veririsin tatlım

günaydın kızlar ne güzelbir kilo vermiştim ama bugün regl oldum ve bir kilo fazla gösterıo galiba ödem oluo offf çok sinir oldum:(

Back
X