günaydın kızlar, kahvaltı yapasım yok 2 bardak ılık su içtim ve 1 elma yedim.. yürüyüşede çıkamıcam dün giydiğim yeni ayakkabılar ayaklarımı vurdu çok kötü oldumafoldumben
geçmiş olsun bir iştahsızlık söz konusu galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar, kahvaltı yapasım yok 2 bardak ılık su içtim ve 1 elma yedim.. yürüyüşede çıkamıcam dün giydiğim yeni ayakkabılar ayaklarımı vurdu çok kötü oldumafoldumben
geçmiş olsun bir iştahsızlık söz konusu galiba
canım senin diyetisyen vermiş haftada 3 gün tatlı benimki katı bir diyetisyen. bana açık açık dedi. senin göbeğinde yağ var sana tatlı verebilirim yada az şekerli içecekler verebilirim ama göbeğinden gerçekten kurtulmak istiyorsan bunları yiyemezsin seçimi sen yap dedi en başında bende biraz düşündüm zorlandım istemeye istemeye ikinci tercihi seçtim şeker ve tatlıyı tamamen bıraktım. her diyitisyen farklı işte
günaydın hatunlar
ben akşam yediklerimi yazayım önce kızımı aldık eşimle anneme gittik hazır yemek ii oluyo
1 kepçe şehriye çorbası
havuç turp salatası
ve küçük bir tane balık buğlama
1 dilimde ekmek
daha sonra eve geldik evde işlerim vardı onları yaptım 1 tane mandalina yedim ve yatmadanda 1 bardak süt içtim
. offf daha bu gün canım çekmişti de yeni unutmuştum yine aklıma geldi şimdi bak... :umursamaz:bu benim favori tarifim ama ben içine kremşanti ve muz üzerine çikolatalı sos döküyorum... enfessss oluyor...cokacimcoook
arzuub bu gün ben de başladım cevizli suya...
1.5 ceviz attım 1 bardak soğuk suya
sabaha kadar bekledi sabah kalkar kalkmaz ilk onu içtim...
bakalım ne kadar faydası olacak... 1 ay deneyeceğim inşallah...
sağol canım evet iştahım yok yemek için yiyorum desem yeridir, midem küçüldü galiba
menün güzel cnm böyle devam et.mandalinayı 2 adet tüketirsen daha ii olur
inş faydasını görürsün, zayıflatıcı etkisi var ayrıca kolestrolüde düşürüyoarzuub bu gün ben de başladım cevizli suya...
1.5 ceviz attım 1 bardak soğuk suya
sabaha kadar bekledi sabah kalkar kalkmaz ilk onu içtim...
bakalım ne kadar faydası olacak... 1 ay deneyeceğim inşallah...
diyetisyenim önerdi canım yağ yakımına yardımcıcevizli suyun ne gibi bir faydası var diyete cnm.uygulayıpta fayda gören varmı
ay darısı başıma hiç iştahım yok durumuna gelmedim bu yaşıma kadar:kedi:
canım senin diyetisyen vermiş haftada 3 gün tatlı benimki katı bir diyetisyen. bana açık açık dedi. senin göbeğinde yağ var sana tatlı verebilirim yada az şekerli içecekler verebilirim ama göbeğinden gerçekten kurtulmak istiyorsan bunları yiyemezsin seçimi sen yap dedi en başında bende biraz düşündüm zorlandım istemeye istemeye ikinci tercihi seçtim şeker ve tatlıyı tamamen bıraktım. her diyitisyen farklı işte
günaydın hanımlar dün sabah girmiştim moralim çok bozuk sinir stre inanın dün hiç birşey yapamadım.canım burayada yazmak istemedi çünkü kafam zaten hep başka şeylerdeydi.moral bozukluğunu soracak olursanız ailevi diyeyim fazla ayrıntıya girmek istemiyorum çünkü.hugocuk bu arada yarın dr gidiyorum sabahtan akşama kadar dr olucam buraya yazmam zannedersem.inşallah dr beni diyetisyene yönlendirir söylicem bakalım.sabah çok küçük bir poğaça almıştım onu yedim ama bitiremedim moralim bozuk olunca evdende bişey hazırlamak canım istememişti şimdide meyve yemem lazım ama canım istemiyor .ama incir kayısı yiyebilirim görüşmek üzere hanımlar.yarın akşam yada yarından sonra yazarım size yine
inş faydasını görürsün, zayıflatıcı etkisi var ayrıca kolestrolüde düşürüyo
diyetisyenim önerdi canım yağ yakımına yardımcı
:kedi:
cnm nasıl kullanıyorsun.hergünmü kullanıyorsun.ayda kaç kilo veriyorsun
cnm nasıl kullanıyorsun.hergünmü kullanıyorsun.ayda kaç kilo veriyorsun
hergün kullanıyorum geceden 1 kupa suya 2 ceviz koyup sabah önce suyu içiyorum sonra cevizleri yiyorum, ayda 4 kilo veriyorum tabi diyet yaparak