60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım senin diyetisyen vermiş haftada 3 gün tatlı benimki katı bir diyetisyen. bana açık açık dedi. senin göbeğinde yağ var sana tatlı verebilirim yada az şekerli içecekler verebilirim ama göbeğinden gerçekten kurtulmak istiyorsan bunları yiyemezsin seçimi sen yap dedi en başında bende biraz düşündüm zorlandım istemeye istemeye ikinci tercihi seçtim şeker ve tatlıyı tamamen bıraktım. her diyitisyen farklı işte

tamam cnm o zaman göbek için bir daha hiç tatlı yemiyeceğim.

arzuub bu gün ben de başladım cevizli suya...
1.5 ceviz attım 1 bardak soğuk suya
sabaha kadar bekledi sabah kalkar kalkmaz ilk onu içtim...
bakalım ne kadar faydası olacak... 1 ay deneyeceğim inşallah...

günaydın hatunlar
ben akşam yediklerimi yazayım önce kızımı aldık eşimle anneme gittik hazır yemek ii oluyo
1 kepçe şehriye çorbası
havuç turp salatası
ve küçük bir tane balık buğlama
1 dilimde ekmek

daha sonra eve geldik evde işlerim vardı onları yaptım 1 tane mandalina yedim ve yatmadanda 1 bardak süt içtim

menün güzel cnm böyle devam et.mandalinayı 2 adet tüketirsen daha ii olur

cevizli suyun ne gibi bir faydası var diyete cnm.uygulayıpta fayda gören varmı

günaydın hanımlar dün sabah girmiştim moralim çok bozuk sinir stre inanın dün hiç birşey yapamadım.canım burayada yazmak istemedi çünkü kafam zaten hep başka şeylerdeydi.moral bozukluğunu soracak olursanız ailevi diyeyim fazla ayrıntıya girmek istemiyorum çünkü.hugocuk bu arada yarın dr gidiyorum sabahtan akşama kadar dr olucam buraya yazmam zannedersem.inşallah dr beni diyetisyene yönlendirir söylicem bakalım.sabah çok küçük bir poğaça almıştım onu yedim ama bitiremedim moralim bozuk olunca evdende bişey hazırlamak canım istememişti şimdide meyve yemem lazım ama canım istemiyor .ama incir kayısı yiyebilirim görüşmek üzere hanımlar.yarın akşam yada yarından sonra yazarım size yine

arkadaşlar akşam ara öğünün de nar yiyorum 1 tane.kalorisi hakkında bilgisi olan varmı.yememde sakınca var mı sizce

inş faydasını görürsün, zayıflatıcı etkisi var ayrıca kolestrolüde düşürüyo
cevizli suyun ne gibi bir faydası var diyete cnm.uygulayıpta fayda gören varmı
diyetisyenim önerdi canım yağ yakımına yardımcı
ay darısı başıma hiç iştahım yok durumuna gelmedim bu yaşıma kadar:kedi:

:kedi:

canım senin diyetisyen vermiş haftada 3 gün tatlı benimki katı bir diyetisyen. bana açık açık dedi. senin göbeğinde yağ var sana tatlı verebilirim yada az şekerli içecekler verebilirim ama göbeğinden gerçekten kurtulmak istiyorsan bunları yiyemezsin seçimi sen yap dedi en başında bende biraz düşündüm zorlandım istemeye istemeye ikinci tercihi seçtim şeker ve tatlıyı tamamen bıraktım. her diyitisyen farklı işte

tamamdır öğle için getirdiğim pirinç lapasını yemicem yemekhaneye gidip çorba içecem

günaydın hanımlar dün sabah girmiştim moralim çok bozuk sinir stre inanın dün hiç birşey yapamadım.canım burayada yazmak istemedi çünkü kafam zaten hep başka şeylerdeydi.moral bozukluğunu soracak olursanız ailevi diyeyim fazla ayrıntıya girmek istemiyorum çünkü.hugocuk bu arada yarın dr gidiyorum sabahtan akşama kadar dr olucam buraya yazmam zannedersem.inşallah dr beni diyetisyene yönlendirir söylicem bakalım.sabah çok küçük bir poğaça almıştım onu yedim ama bitiremedim moralim bozuk olunca evdende bişey hazırlamak canım istememişti şimdide meyve yemem lazım ama canım istemiyor .ama incir kayısı yiyebilirim görüşmek üzere hanımlar.yarın akşam yada yarından sonra yazarım size yine

Canını sıkan her neyse boşver hayata dön
kolay olmadığını biliyorum elbet ama dünyada insandan, senden değerli ne olabilir ki, herşey olur geçer yeterki sen içini ferah tut.:1hug:

hafta sonu misafirlerim gelecek. ıspanaklı börek, izmir köfte, kuru patlıcan dolması yapmayı planlıyorum. ama tabikide benim yemeklerim ayrı olacak. birde en güzel yaptığım tatlıyı yaparım fındıkpare yapacağım şöyle bol şerbetli ağızda dağılan. eşim çok sever. bende artık kendime uydururum bişeyler. bugün ıspanak yemeği yapacağım nasipse akşama. yanınada brokoli salatası çorba ve bulgur olur

Back
X