canım benim yürüyerek gitmiyorum artık zaten en çok da oğluşum üşütmesin diye aldım arabayı ama yediklerime hareketime dikkat etmeye çalışıyorum sanırım başarıyorum ki kilom şimdilik sabahları 56.5 kg şu an bile 56.8 kg idi. 2 tane kahvaltı 1 adet öğlen yemeğine rağmen nasıl sence?opuyorumnanaktan
aynen ben de olsam öyle yapardım afiyet olsun kendini kontrol edebiliyorsan sorun yok canımopuyorumnanaktan
canım ölçülü ve et süt sebze tahıl gruplarına dikkat edersen bir de uygun bir spor programıyla bu iş tamamdır opuyorumnanaktan
afiyet olsun bitanem süpersin her zamanki gibiopuyorumnanaktan
canımcım sen en iyisi yap şu şok diyeti en iyisi aklında kalacağına karnında kalsın hesabı bak bakalım ne diyelim belki şok diyete aşeriyorsundur filan düşük yapmana sebep olmayalım kaydirigubbakcemile3 kızmamışsındır umarım insanların pek azı espriden anlıyor çok öpüyorum:1hug:
işte o kadar keyfimin kahyası mısın be herif de :roflol::1hug:
çok güzel çok ölçülü fazla söze ne hacet olumunekankayizsmile
aaa ne demek her zaman desteğiz birbirimize canım moralim süper Allah' a şükürler olsun umarım herşey hepinizin gönlünce olur . kilolara gelince bizi terketmekten başka çaresi olduğunu düşünmüyorum o yüzden ya gidecekler ya gidecekler :1hug:kaydirigubbakcemile5
hatice harikasın tatlım korkma domatesi salatalığı 1 bütün ye sıkıntı olmaz yararını görürsün zararını görmezsin canımkaydirigubbakcemile5
canımın içi seninki moral bozukluğuna bağlı iştahsızlık ama anneciğin seni bir daha doğurmayacak sen bu dünyadaki herşeyden daha önemlisin kimseye değerinden daha fazla kıymet verip de üzülme içimden böyle demek geldi. Allah' a emanet ol tatlım.:1hug:a.s.