60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[çok güzel çok ölçülü fazla söze ne hacet olumunekankayizsmile

hatice harikasın tatlım korkma domatesi salatalığı 1 bütün ye sıkıntı olmaz yararını görürsün zararını görmezsin canımkaydirigubbakcemile5

ay canım sağol yorumların için ne kadar pozitif birisin ay okudukça neşe buldum yorumlarınıkaydirigubbakcemile2

ceren 23 çok iyi gidiyorsun yakında 60 lı rakamları görürüz senden
bende 1 kase mercimek çorba 2 kaşık plav 2-3 kaşıkta yemek yedim yemekhanede

inş. Cnm zaten 60 lara bir düşsem çok ii olacak.inş. Hep birlikte bütün grup zayıflarız.senin menünde güzel bu arada

benim kankamda ceren 23
biz cerenle aynı dönem aynı kuruma atandık 6 ay aynı evde kaldık sonra ikimizde evlendik 2,5 yıl kadar aynı sitede oturduk.
sonra onun tayini başka şehire çıktı ama halen görüşüyoruz.

benim kankamda ceren 23
biz cerenle aynı dönem aynı kuruma atandık 6 ay aynı evde kaldık sonra ikimizde evlendik 2,5 yıl kadar aynı sitede oturduk.

EVET ALLAH AYIRMASIN KANKAM BİZİ.BU ARADA BERABER EVLENDİK BERABER KİLOLAR ALDIK İNŞ. ŞİMDİDE BERABER ZAYILAYACAĞIZ.NE ZAYIFTIK 3 SENE ÖNCE YAsenağlama

EVET ALLAH AYIRMASIN KANKAM BİZİ.BU ARADA BERABER EVLENDİK BERABER KİLOLAR ALDIK İNŞ. ŞİMDİDE BERABER ZAYILAYACAĞIZ.NE ZAYIFTIK 3 SENE ÖNCE YAsenağlama

inşallhh canım ya çok istiyorum ilk memur oldugumdaki gibi olayım.o zamnki kıyafetlerimi ünv. de giydiğim kotlarımı giyeyim.
sen de inşallh
bütün ekip inşallh delikafaduldendelikafadulden

benim kankamda ceren 23

snede benim adamımsın . nasılki o mesajı yazdın beni kırdın geçrdin üstelik ekibimizin ne kadar başarılı olduğunu söylemişsin. gerçekten tüüm ekip başarılı bizde herkes yeni katılan arkadaşlarımızda öğreniyor yavaş yavaş kendine düzen oturtuyor. zaten önemli olanda bu düzen oturtabilmek gerisi oluyor. bizim ekipte acele yok sağlıklı beslenme spor yapma genç ideal kiloda ve güzel kalma var. yoksa bizde yapardık öyle şok diyetler zayıflama hapları falan kullanırdık ama bizim ekip bilinçli böyle şeylerle olmayacağını biliyor. gerçi ben deneye deneye öğrendim bunları ama olsun öğrendim sonuçta artık beynim kabullendi gerçekleri amaaaaaaaaaaaa seeeeeeeeeeeeeeeeeeeen beniiiiiiiiiiiim adamımsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .

Ohh ne güzel herkes birbiriyle kanka
Biz dış kapının dış mandalı mıyızzzsenağlama
Küstük işte:gitme:

hepimiz ölümüne kankayız :1hug: . ekibiz. engüzel şekilde başarıyoruz biz bu işi. topiğimizde hiç öyle saçma sapan şok diyetler zayıflama hapları falan yok. tertemiz sağlıklı topiğimiz var herkes kilo veriyor

demincek yeşilçay demledim içtim kocaman bir bardak bol limonlu. şimdi bir maden suyu içiyorum. birazdan 1 armut 10 badem 10 antep fıstığı yiyeceğim kızlar

demincek yeşilçay demledim içtim kocaman bir bardak bol limonlu. şimdi bir maden suyu içiyorum. birazdan 1 armut 10 badem 10 antep fıstığı yiyeceğim kızlar

bende çantamda doğandan kaysılı form çayı buldum onu içtim.şimdide küçücük bir havuç yiyorum...

canım benim yürüyerek gitmiyorum artık zaten en çok da oğluşum üşütmesin diye aldım arabayı ama yediklerime hareketime dikkat etmeye çalışıyorum sanırım başarıyorum ki kilom şimdilik sabahları 56.5 kg şu an bile 56.8 kg idi. 2 tane kahvaltı 1 adet öğlen yemeğine rağmen nasıl sence?opuyorumnanaktan

aynen ben de olsam öyle yapardım afiyet olsun kendini kontrol edebiliyorsan sorun yok canımopuyorumnanaktan

canım ölçülü ve et süt sebze tahıl gruplarına dikkat edersen bir de uygun bir spor programıyla bu iş tamamdır opuyorumnanaktan

afiyet olsun bitanem süpersin her zamanki gibiopuyorumnanaktan

canımcım sen en iyisi yap şu şok diyeti en iyisi aklında kalacağına karnında kalsın hesabı bak bakalım ne diyelim belki şok diyete aşeriyorsundur filan düşük yapmana sebep olmayalım kaydirigubbakcemile3 kızmamışsındır umarım insanların pek azı espriden anlıyor çok öpüyorum:1hug:

işte o kadar keyfimin kahyası mısın be herif de :roflol::1hug:

çok güzel çok ölçülü fazla söze ne hacet olumunekankayizsmile

aaa ne demek her zaman desteğiz birbirimize canım moralim süper Allah' a şükürler olsun umarım herşey hepinizin gönlünce olur . kilolara gelince bizi terketmekten başka çaresi olduğunu düşünmüyorum o yüzden ya gidecekler ya gidecekler :1hug:kaydirigubbakcemile5

hatice harikasın tatlım korkma domatesi salatalığı 1 bütün ye sıkıntı olmaz yararını görürsün zararını görmezsin canımkaydirigubbakcemile5

canımın içi seninki moral bozukluğuna bağlı iştahsızlık ama anneciğin seni bir daha doğurmayacak sen bu dünyadaki herşeyden daha önemlisin kimseye değerinden daha fazla kıymet verip de üzülme içimden böyle demek geldi. Allah' a emanet ol tatlım.:1hug:a.s.

domatesin kilosu 10 lira olmuş sen yine de yarımını ye akşama diğer yarısını yersin...:roflol:
bu fiyatlar yüzünden şabanın hesap kavanoza katıp dışardan bakıcaz herşeye...

ben de uyumuş kalmışım yeni kalktım...
akşamdan karnabahrla makarna vardı onları yedim...
akşama ne yemek yapacağım onu düşünüyorum şimdi...

domatesin kilosu 10 lira olmuş sen yine de yarımını ye akşama diğer yarısını yersin...:roflol:

doğru valla. işte şimdi zayıflayacağız işte herşey ateş pahası.

canım benim yürüyerek gitmiyorum artık zaten en çok da oğluşum üşütmesin diye aldım arabayı ama yediklerime hareketime dikkat etmeye çalışıyorum sanırım başarıyorum ki kilom şimdilik sabahları 56.5 kg şu an bile 56.8 kg idi. 2 tane kahvaltı 1 adet öğlen yemeğine rağmen nasıl sence?opuyorumnanaktan

aynen ben de olsam öyle yapardım afiyet olsun kendini kontrol edebiliyorsan sorun yok canımopuyorumnanaktan

canım ölçülü ve et süt sebze tahıl gruplarına dikkat edersen bir de uygun bir spor programıyla bu iş tamamdır opuyorumnanaktan

afiyet olsun bitanem süpersin her zamanki gibiopuyorumnanaktan

canımcım sen en iyisi yap şu şok diyeti en iyisi aklında kalacağına karnında kalsın hesabı bak bakalım ne diyelim belki şok diyete aşeriyorsundur filan düşük yapmana sebep olmayalım kaydirigubbakcemile3 kızmamışsındır umarım insanların pek azı espriden anlıyor çok öpüyorum:1hug:

işte o kadar keyfimin kahyası mısın be herif de :roflol::1hug:

çok güzel çok ölçülü fazla söze ne hacet olumunekankayizsmile

aaa ne demek her zaman desteğiz birbirimize canım moralim süper Allah' a şükürler olsun umarım herşey hepinizin gönlünce olur . kilolara gelince bizi terketmekten başka çaresi olduğunu düşünmüyorum o yüzden ya gidecekler ya gidecekler :1hug:kaydirigubbakcemile5

canımın içi seninki moral bozukluğuna bağlı iştahsızlık ama anneciğin seni bir daha doğurmayacak sen bu dünyadaki herşeyden daha önemlisin kimseye değerinden daha fazla kıymet verip de üzülme içimden böyle demek geldi. Allah' a emanet ol tatlım.:1hug:a.s.

teşekkür ederim farmasi çok sağolasın elimde değil işte ama düne göre bugün iyiyim.inşallah atlatıcam en kısa zamanda

ay buda güzeldi bende yarımı bütün değil domatesler bitince tamamen hayatımdan çıkarcambilmiyorumkismile

Back
X