- 11 Kasım 2009
- 1.732
- 34
- 118
üstteki resim tavuk şinitzele benziyor
Tadi daha guzel ama, firina 10 dakika atiyorum super oluyor, icide tamamen sebze
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üstteki resim tavuk şinitzele benziyor
Merhaba canim tesekkur ederim..
Hosgeldin sende, gecmis olsun bu arada. Seni burda gormek guzel opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim canım aldığım ceza şerefimdir kaydirigubbakcemile3
Ben hic turp almam eve alisik degilim ama bunu mutlaka deniyecegim.
Herseyden vitamin alalim degilmi
Yapay et vardir mutlaka vejeteryan olanlar kullaniyor genelde.
Tofu degil daha lezzetli baharatli oluyor. Her yemege de giriyor.
Boyle bi fileto oluyor genelde, firinda, tavada pisirilebilir, ben tost makinesinde bile yaptim:
![]()
Bunlari daha cok seviyorum:
![]()
Salataya da yakisir mutlaka bugun gorecegiz
çok güzel gözüküyor tam damak tadıma göre eminim ama ben burda hiç raslamadım bilmiyorumkismile
kızlar soya eti kullanıyormusunuz. ben daha önce 1 kez kullandım ama yiyemedim baharatlı falan soya etinden köfte yapınca güzel oluyor diyorlar deneyen varmı
kızlar soya eti kullanıyormusunuz. ben daha önce 1 kez kullandım ama yiyemedim baharatlı falan soya etinden köfte yapınca güzel oluyor diyorlar deneyen varmı
okuldan geldğimde 56.6 kg idim kızlar sabah ise 56.5 kg idim gün boyu kahvaltıyı 2 kere yapmama rağmen ara öğünler öğlen yemeği vs metabolizmamın güzel çalıştığını düşünüyorum. sabahla şu saat arası sadece 200 gr fark var ve de kendimi çok dinç hissediyorum doğal olarak ....tokum ama akşam yemeğimi de ölçülü yiyeceğim hayırlısıyla ....kolay gelsin canlaropuyorumnanaktan
sen tartıya günde kaç kere çıkıyosun...![]()
tabi cnm neden paylaşmayayım birbirimizden sürekli tavsiye almamız gerekiyor doğruyu bulmak için.yalnız diyetisyenden almadım bu listeyi araştırarak ve daha önce gitmiş olduğum diyetisyenden aldığım şeyleri birleştirip böyle bir liste çıkardım kendime
cnm ben sabah uyandığımda ilk önce 2 bardak su içiyorum vucudunu güne hazırlıyormuş çok sağlıklı.kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği yağsız peynir (2 yemek kaşığı kadar)4 zeytin ve yeşillik sebze yiyorum .1 bardakta şekersiz sütlü kahve içiyorum(sütü tek içemiyorum ondan kahve ekliyorum)
öğlen 7 kaşık sebze yemeği 1 dilim çavdar ekmeği 2 yemek kaşığı dolusu yoğur salata yiyorum 1 kepçe çorba içiyorum
akşam yemeğindede öğlenin aynısı eğer sebze yerine et ürünü yiyorsam yoğurt yemiyorum.
Araöğünlerimi mutlaka yapıyorum yeşilçay ve bitki çayları ve 1 tanede günlük maden suyu içiyorum.
saat başı dadika başı de kaydirigubbakcemile3
canımcım sabahları lavabodan sonraki halimi baz alıyorum ama şuna dikkat çekmek istiyorum gün içerisinde o kadar öğünden sonra bile sabahki kilomdan çok farklı olmamaya başladığımı ifade etmek istiyorum yani metabolizmam hızlandı ve yakıyorum. yediklerimi tatlım...opuyorumnanaktan
ne güzel.. ben kahvaltıdan sonra 3 kilo fazla çıkıyom...-tatlicadiarzu-
bir de az önce çikolata kutusuna saldırdım kızlar... nolcak benim bu halim bi oturtamadım düzeni...canım hala tatlı istiyo...mafoldumben