60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

okuldan geldğimde 56.6 kg idim kızlar sabah ise 56.5 kg idim gün boyu kahvaltıyı 2 kere yapmama rağmen ara öğünler öğlen yemeği vs metabolizmamın güzel çalıştığını düşünüyorum. sabahla şu saat arası sadece 200 gr fark var ve de kendimi çok dinç hissediyorum doğal olarak ....tokum ama akşam yemeğimi de ölçülü yiyeceğim hayırlısıyla ....kolay gelsin canlaropuyorumnanaktan

Ben hic turp almam eve alisik degilim ama bunu mutlaka deniyecegim.
Herseyden vitamin alalim degilmi

Yapay et vardir mutlaka vejeteryan olanlar kullaniyor genelde.
Tofu degil daha lezzetli baharatli oluyor. Her yemege de giriyor.

Boyle bi fileto oluyor genelde, firinda, tavada pisirilebilir, ben tost makinesinde bile yaptim:

image.jpg

Bunlari daha cok seviyorum:

gegrilde-stukjes-rvv.jpg

Salataya da yakisir mutlaka bugun gorecegiz

çok güzel gözüküyor tam damak tadıma göre eminim ama ben burda hiç raslamadım bilmiyorumkismile

kızlar soya eti kullanıyormusunuz. ben daha önce 1 kez kullandım ama yiyemedim baharatlı falan soya etinden köfte yapınca güzel oluyor diyorlar deneyen varmı

çok güzel gözüküyor tam damak tadıma göre eminim ama ben burda hiç raslamadım bilmiyorumkismile

Canim belki buyuk supermarketlerde vardir.. Hem o kadar takma herseyin dogalini yiyorsun ne guzel ben degisik seyleri deniyorum ama iyimidir kotumudur tam arastirmadim.

Internette arastirmaya pek vaktim olmuyor ama olursa fabrikadan gecmis islenmis gidalari arastirmak istiyorum. Burdaki toplum gittikce daha duyarli oluyor ve saglikli beslenmeye gidiyor, bende takip etsem iyi olacak.

kızlar soya eti kullanıyormusunuz. ben daha önce 1 kez kullandım ama yiyemedim baharatlı falan soya etinden köfte yapınca güzel oluyor diyorlar deneyen varmı

Ben gordum ama daha denemedim. Soya fasulyesi felan gorursem almak istiyorum.
Evde simdi soya sosu var, sadece balik marine ettim onunla.

Ama etini cok merak ediyorum, normal et yerine iyi gider bence

kızlar şimdilik iyi akşamlar nasipse yemekten sonra gelirim yazdıklarımı rapor ederim artık yerimseniben

okuldan geldğimde 56.6 kg idim kızlar sabah ise 56.5 kg idim gün boyu kahvaltıyı 2 kere yapmama rağmen ara öğünler öğlen yemeği vs metabolizmamın güzel çalıştığını düşünüyorum. sabahla şu saat arası sadece 200 gr fark var ve de kendimi çok dinç hissediyorum doğal olarak ....tokum ama akşam yemeğimi de ölçülü yiyeceğim hayırlısıyla ....kolay gelsin canlaropuyorumnanaktan

sen tartıya günde kaç kere çıkıyosun...:1:

sen tartıya günde kaç kere çıkıyosun...:1:

saat başı dadika başı de kaydirigubbakcemile3
canımcım sabahları lavabodan sonraki halimi baz alıyorum ama şuna dikkat çekmek istiyorum gün içerisinde o kadar öğünden sonra bile sabahki kilomdan çok farklı olmamaya başladığımı ifade etmek istiyorum yani metabolizmam hızlandı ve yakıyorum. yediklerimi tatlım...opuyorumnanaktan

merhaba kızlar benım velet bılgısayarı kırdı ekran kırıldı dun TV ye bagladık laptopu oyle kullandık ama TV buyuk olunca cozunurluk sorunu cıktı yazıları okuyamadım sımdı esım ıs yerındekı laptopunu getırdı ama bu da Q klavye ama harfler baska baska yerlerde degısık bır Q klavye yanı ınanın cok zor yazıyorum harflerın yerını bulana kadar dakıkalar gecıyor o yuzden sızın hızınızı takıp edemıyorum benı affedın

ben bu arada bu hafta sabıt kalırım heralde cunku tatlı yedım hep bı de sekerlı kahve ıctım

valla ben de baslarda her saat bası tartılıyordum
ama gectı o heves artık her sabah tartılıyorum

hazır zaman var yedıklerımı yazıyım

sabah 2 dılım ekmek bıraz tereyagı ve recel 2 yumurta beyazı bıraz da peynır

ogle bır tabak beyelye ve havuc corbası. salata ve 2 dılım ekmek

bır fıncan sekerlı kahve

3 tane tulumba tatlısı

aksam yemegıne de taye fasulye var

aklıma geldıkce su ıctım

bılıyorum dıyet topıgı ıcın berbat bır menu ama nedense toparlayamadım kendımı hala kızlar

ne yapıcam ben boyle oysa buraya ılk geldıgımde kendıme hakım olabılıyordum bayramdan sonra bır turlu yeme duzenımı oturtamadım ıllakı aburcubur yıcem hastalık gıbı

tabi cnm neden paylaşmayayım birbirimizden sürekli tavsiye almamız gerekiyor doğruyu bulmak için.yalnız diyetisyenden almadım bu listeyi araştırarak ve daha önce gitmiş olduğum diyetisyenden aldığım şeyleri birleştirip böyle bir liste çıkardım kendime
cnm ben sabah uyandığımda ilk önce 2 bardak su içiyorum vucudunu güne hazırlıyormuş çok sağlıklı.kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği yağsız peynir (2 yemek kaşığı kadar)4 zeytin ve yeşillik sebze yiyorum .1 bardakta şekersiz sütlü kahve içiyorum(sütü tek içemiyorum ondan kahve ekliyorum)
öğlen 7 kaşık sebze yemeği 1 dilim çavdar ekmeği 2 yemek kaşığı dolusu yoğur salata yiyorum 1 kepçe çorba içiyorum
akşam yemeğindede öğlenin aynısı eğer sebze yerine et ürünü yiyorsam yoğurt yemiyorum.
Araöğünlerimi mutlaka yapıyorum yeşilçay ve bitki çayları ve 1 tanede günlük maden suyu içiyorum.

çok teşekkürler tatlım..bunu örnek alıp kendime uyarlayacağım tekrar teşekkürler..

saat başı dadika başı de kaydirigubbakcemile3
canımcım sabahları lavabodan sonraki halimi baz alıyorum ama şuna dikkat çekmek istiyorum gün içerisinde o kadar öğünden sonra bile sabahki kilomdan çok farklı olmamaya başladığımı ifade etmek istiyorum yani metabolizmam hızlandı ve yakıyorum. yediklerimi tatlım...opuyorumnanaktan

ne güzel.. ben kahvaltıdan sonra 3 kilo fazla çıkıyom...-tatlicadiarzu-

bir de az önce çikolata kutusuna saldırdım kızlar... nolcak benim bu halim bi oturtamadım düzeni...canım hala tatlı istiyo...mafoldumben

merhaba kızlar akşam menüm

2 kaşık nohutlu pilav
3 kk büyüklüğünde kuzu haşlama incik eti
yarım bardak sulandırılmış vişne kompostosu
1 kornişon
1 yeşil biber
2 dilim domates
1 büyük bardak su ( 250 ml)

daha puding yemedim ama ilerleyen saatlerde ne olur bilmiyorum. yesem de olur yemesem de :1:

ne güzel.. ben kahvaltıdan sonra 3 kilo fazla çıkıyom...-tatlicadiarzu-

bir de az önce çikolata kutusuna saldırdım kızlar... nolcak benim bu halim bi oturtamadım düzeni...canım hala tatlı istiyo...mafoldumben

bu kez gerçekten olmamış canım:oklava::olmaz: kız beni zorla kötü ettin bak benim bütün pozitif enerjimi aldın götürdün bu haberle kötükedihüso

yoksa şöyle mi demeliydim harikasın bitanem böyle devam et. kız sen beni gerçekten çok kızdırdın akşam akşam ya:oklava:

maibeyaz kaçar... kaydirigubbakcemile4 farmasi oklavayı çıkardı...kaydirigubbakcemile3

evet ben hakettim dayağı...mafoldumben
ama dayanamıyorum işte canım felaket çekiyo tatlıyı..:çok üzgünüm:.

Back
X