60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kimsecikler yokbilmiyorumkismile bu arada maibeyaz tickerın çok güzel olmuş farmasi inanmıyorum sana bir sürü şey yemişsin genede kilo veriyosun:nazar: benim yediklerim 8:30 2 bardak limonlu su 9:00 domat peynir zeytin yarım maus kadar haşhaşlı börek 1 dilim çavdar ekmeği 2 şekersiz çay 11:30 1 fincan şekersiz nescafe 1 tane lokum 13:00 7 kaşık patatesli tavuk 4 kaşık yoğurtlu köz biber 14.15 6 tane fındık 15.15 2 kaşık börülce salatası 16.45 1 tabak börülce salatası 5 kaşık közlenmiş karnıyarık 22.30 1 fincan kış çayı 3 light bisküvi bugün kendimi şişmanlamış hissediyorum ayrıca bugün canım abur cubur çekti hiç canım böyle şeyler istemiyodu reglim yaklaşıyor acaba sebebi bumu?:uhm:

Son düzenleme:
buraya yazdığım yazıyı bi daha bulamıyorum
ne kadar çabuk ilerliyor sayfalarr:bbo:
regl+rejimden dolayı spora ara vermiştim
bugün başladım
lesslie ile yürüyüşümü 2 mile çıkardım
yatmadan önce de 50 tane mekik çekiyorum

az önce bu sitede başka bi topikte gördüm
3mil sabah 3 mil akşam yapıyorlarmış lesslie'yi
moralim bozuldu
ben 2mili zor yaptım:bbo: günde 6 mil çok yüklenmek demek değil mi?

tartıma göre 600 gram vermişim daha...
ama görenler inceldiğimi söylüyor
sıkılaşma mı oluyor acep?

Son düzenleme:
canlarım bide böyle yazıp kaçıyor gibi oluyorum ama açıklama yapasım geldi
menülerinizi okuyunca karnım acıkıyor
o yüzden okuyup yorumlayamıyorum kusura bakmayın ve beni yanlış anlamayın :çok üzgünüm:a.s.

akşam yemeğimde tavuk but yedim 1 adet. yanında salata yedim. ve mercimek çorbası içtim bir kepçe. bugünkü cips kaçamağımdan sonra akıllandım ceren23:)) çok teşekkür ederim tavsiyelerin için ve tabi farmasi:) sana da sonsuz teşekkürler. kaçamak yok artık. hem hareketlerimi de yaptım demin:) kalça göbek kalmayacak bende:D

buraya yazdığım yazıyı bi daha bulamıyorum
ne kadar çabuk ilerliyor sayfalarr:bbo:
regl+rejimden dolayı spora ara vermiştim
bugün başladım
lesslie ile yürüyüşümü 2 mile çıkardım
yatmadan önce de 50 tane mekik çekiyorum

az önce bu sitede başka bi topikte gördüm
3mil sabah 3 mil akşam yapıyorlarmış lesslie'yi
moralim bozuldu
ben 2mili zor yaptım:bbo: günde 6 mil çok yüklenmek demek değil mi?

tartıma göre 600 gram vermişim daha...
ama görenler inceldiğimi söylüyor
sıkılaşma mı oluyor acep?

canım tartı da önemli ama tabi ki de görünüş daha önemli bizim karşı komşunun gelini 56 kiloymuş ama bir görsen küçücük çünkü deli gibi spor yapıyor ve vücudu hep kas ama o görünüşe o kilo fazla kesinlikle :) sende de bence 600 gr büyük etki yaratmıştır bu harika bişey:).
ben leslieyi yazın 3 mil yapıyordum sadece. çok da abartmamak lazım bence. çünkü zatn çok yorucu leslie. birden yüklenirsen zaten rejim yapıyorsun bir de 6 mil yürürsen ki bu yaklaşık 10 km demektir mazallah bi yerde bayılır kalırsın sonra 3 şişe serum verirlerse bütün verdiğin kiloları geri alırsın. 3 milde dur bence sen :) onun dışında acak bel kalça hareketleri yap derim ben :)

canım tartı da önemli ama tabi ki de görünüş daha önemli bizim karşı komşunun gelini 56 kiloymuş ama bir görsen küçücük çünkü deli gibi spor yapıyor ve vücudu hep kas ama o görünüşe o kilo fazla kesinlikle :) sende de bence 600 gr büyük etki yaratmıştır bu harika bişey:).
ben leslieyi yazın 3 mil yapıyordum sadece. çok da abartmamak lazım bence. çünkü zatn çok yorucu leslie. birden yüklenirsen zaten rejim yapıyorsun bir de 6 mil yürürsen ki bu yaklaşık 10 km demektir mazallah bi yerde bayılır kalırsın sonra 3 şişe serum verirlerse bütün verdiğin kiloları geri alırsın. 3 milde dur bence sen :) onun dışında acak bel kalça hareketleri yap derim ben :)

bende bi de kansızlık var
kesin bayılırım
abartmıyorum o yüzden
zaten acelem de yok :kedi: çok saol cnmmhihoyyyt
bel kalça hareketi hankileri kiii :kedi:

Son düzenleme:
merhaba günaydın kızlar

sabah kalktım 300 ml su içtim
henüz kahvaltımı yapmadım ama yazarım iyi mutlu huzurlu sağlıklı günler canlaropuyorumnanaktan

kimsecikler yokbilmiyorumkismile bu arada maibeyaz tickerın çok güzel olmuş farmasi inanmıyorum sana bir sürü şey yemişsin genede kilo veriyosun:nazar: benim yediklerim 8:30 2 bardak limonlu su 9:00 domat peynir zeytin yarım maus kadar haşhaşlı börek 1 dilim çavdar ekmeği 2 şekersiz çay 11:30 1 fincan şekersiz nescafe 1 tane lokum 13:00 7 kaşık patatesli tavuk 4 kaşık yoğurtlu köz biber 14.15 6 tane fındık 15.15 2 kaşık börülce salatası 16.45 1 tabak börülce salatası 5 kaşık közlenmiş karnıyarık 22.30 1 fincan kış çayı 3 light bisküvi bugün kendimi şişmanlamış hissediyorum ayrıca bugün canım abur cubur çekti hiç canım böyle şeyler istemiyodu reglim yaklaşıyor acaba sebebi bumu?:uhm:
merhaba tatlım üstelik bazı yediklerimi yazmayı unutuyorun bazen düşün yani, bazen de yazmasam mı acaba diyorum yediğim bazı karbonhidratlı şeyleri ama gene de yazıyorum evet canım Allah ' a çok şükür gene de kilo veriyorum daha doğrusu artık ben bu aralar kilo vermeye değil kilomu korumaya bakıyorum ama başarıyorum mesela bu sabah tartıda 56.6 kg idim. dün ise 56. 7 kg idim.
benim hedefim en az 3- 6 ay 56.5 - 57 kg arasında durmak kilo verirsem itirazım olmaz ancak niyet bu şimdilik.
üstelik evde 2 haftadır dans da etmiyorum ekstra hiçbir hareket etmiyorum ama övünmek gibi olmasın derslerimde oldukça performansım yerindedir 40 dk boyunca çoğunlukla ayakta ders anlatıyorum tabi acıkıyorum da oldukça fazla enerji harcıyorum okula yürüyerek gitmediğim halde önceden okul çıkışında kimi zaman gücüm kalmaz bayılacak gibi olurdum kan şekerim iyi düşerdi de.
okulda farkettiysen yazdıklarımı hep aralarda hafif birşeyler atıştıırıyorum.( süt, maviyeşil çubuk kraker ,elma,kuru kayısı ya da erik gibi daha çok)
şükürler olsun şimdilik herşey yolunda yemeden kilo veremediğimi de gördüm.
bu aralar reglimi de bekliyorum o da olunca benden yaklaşık 1 kg daha gider sanırım.hayırlısı olsun gene çenem düştü ne çok yazdım:1:olumunekankayizsmile
canlarım bide böyle yazıp kaçıyor gibi oluyorum ama açıklama yapasım geldi
menülerinizi okuyunca karnım acıkıyor
o yüzden okuyup yorumlayamıyorum kusura bakmayın ve beni yanlış anlamayın :çok üzgünüm:a.s.
canım benim kıyamam sana tavsiyem iradeni güçlendir canımolumunekankayizsmile
akşam yemeğimde tavuk but yedim 1 adet. yanında salata yedim. ve mercimek çorbası içtim bir kepçe. bugünkü cips kaçamağımdan sonra akıllandım ceren23:)) çok teşekkür ederim tavsiyelerin için ve tabi farmasi:) sana da sonsuz teşekkürler. kaçamak yok artık. hem hareketlerimi de yaptım demin:) kalça göbek kalmayacak bende:D
rica ederim canım yardımcı olabiliyorsam ne mutlu ama şuna inanki yememek çözüm değil dengeli ve sağlıklı beslenerek kilo verilebilir bunu anladım ,biliyordum da uygulamıyordum belki de.uyguladım gördüm sonuç mükemmel . darısı başınıza kızlaropuyorumnanaktan
bende bi de kansızlık var
kesin bayılırım
abartmıyorum o yüzden
zaten acelem de yok :kedi: çok saol cnmmhihoyyyt
bel kalça hareketi hankileri kiii :kedi:

kesinlikle klasik sözümdür kilo verme konusunda bizler bu kiloları 1 günde almadık ki 1 günde verebilelim öyle değil mi sabırla azimle Allah'ın izniyle mutlaka gidecek.acele etmeye gerek yok , sağlığı bozmaya gerek yok.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

herkese günaydın kızlar..
ben dün hiç bir şey yemedim gr verememişim halbuki çok yediğim zamanlar veriyodum...
neyse 1 hafta evdeyiz bi düzen oturturuz inşallah....
sabah 8:00 de kalktım.. gece geç yatınca uyumuş kalmışım...
2 bardak ılık su 2 bardak soğuk su
1 elma yedim... şimdi kahvaltı yapacağım...
arkasından steppperda 400 adım çalışacağım...

merhaba günaydın kızlar

sabah kalktım 300 ml su içtim
henüz kahvaltımı yapmadım ama yazarım iyi mutlu huzurlu sağlıklı günler canlaropuyorumnanaktan

GÜNAYDIN FARMASİCİM kahvaltının zaten güzel olacağından eminim çünkü emin adımlarla ilerliyorsun:1hug:

herkese günaydın kızlar..
ben dün hiç bir şey yemedim gr verememişim halbuki çok yediğim zamanlar veriyodum...
neyse 1 hafta evdeyiz bi düzen oturturuz inşallah....
sabah 8:00 de kalktım.. gece geç yatınca uyumuş kalmışım...
2 bardak ılık su 2 bardak soğuk su
1 elma yedim... şimdi kahvaltı yapacağım...
arkasından steppperda 400 adım çalışacağım...

günaydın maibeyaz canım hiçbirşey yememekte olmaz çok yanlış biliyorum çocuklardan vakit bulamıyorsun ama bi şekilde araya sıkıştır yemeye çalış yemezsen metabolizmanda yavaşlar

cnm çok ii yapmışsın menün de çok ii hemde spor yapmışsın günün güzel bitmiş hep böyle devam et.:-)

evet nugyacım bi de bişey yemeyince bütün yemekler gözümün önünden geçiyo kaydirigubbakcemile3 bazen dayanamayıp çikolataya falan saldırıyorum... ama dün gece 3 de yaptım yemeğimi... 2:30 da kız uyudu... bundan sonra saat kaç olursa olsun yemeğimi yapıp yatacağım... yoksa aç kalıyorum gündüz fırsatım olmuyor...

günaydın kızlar sabah 2 bardak su içtim.kahvaltıda birbuçuk dilim çavdar ekmeği 2 yumurta çok az peynir 4 zeytin 1 salatalık 1 domates yedim.40 dk sonrada 1 şekersiz sütlü kahve içtim.

merhaba kızlar sabah kahvaltımı yazayım

1 dilim kepekli ekmek
2 tatlı kaşığı tahin -pekmez karışımı
1 kk peynir
2 zeytin
1 kuru erik
1 domates
2 yeşil biber
1 büyük fincan çoz açık çok az şekerli çay ( 250 ml )

GÜNAYDIN FARMASİCİM kahvaltının zaten güzel olacağından eminim çünkü emin adımlarla ilerliyorsun:1hug:

çok teşekkür ederim canımcım bundan sonraki hedefim kilo vermek değil kilomu 56.5 -57 kg aralığında tutabilmek ama ben istemeden de kilo verirsem hiç şikayetçi olmam doğrusu kaydirigubbakcemile3

evet nugyacım bi de bişey yemeyince bütün yemekler gözümün önünden geçiyo kaydirigubbakcemile3 bazen dayanamayıp çikolataya falan saldırıyorum... ama dün gece 3 de yaptım yemeğimi... 2:30 da kız uyudu... bundan sonra saat kaç olursa olsun yemeğimi yapıp yatacağım... yoksa aç kalıyorum gündüz fırsatım olmuyor...

canımcım sen gündüzleri yemek yapamıyor musun ben anlamadım ben gece yemek yapma işini ? bir yerde bir şey mi kaçırdım?bilmiyorumkismileCADIARZU

farmasicim sen 8 kiloyu nasıl verdin ve ne kadar sürede verdin sporda yaptınmı

cerencim ben okuldaki seminerlerimiz bitince ( 30 haziranda bitiyor) 1 temmuzda kilo verme işine ciddi anlamda karar verip uygulamaya koyuldum o sırada bu forumu keşfettim çok da harika oldu. bir de baktım aradan vakit geçmeye başladıkça güzel kio veriyorum verdikçe doğru yolda olduğuma iyice inandım. benim sorunum kilo verme sırasında tansiyon düşüklüğü yaşamamdı ,tansiyon düşüklüğü muhabbeti beni zaten bunca zamandır kilo vermekten geri durduran şeydi. ama şükür yaz tatili olmasını da fırsat bilerek dedim deneyeyim bakalım ne olacak. ve foruma yazdığım gibi aynen yazdıklarımı yedim içtim ya da yaptım.Ramazan ayında orucu rahat tutabilmek için dedim az yiyeyim ramazanda birden aç kalınca zorlanmayayım diye diyete daha doğrusu sağlıklı beslenmeye başladım .dediğim gibi kilo da verdim oruçlarımı tutarken de hiç zorlanmadım oruçken bile günde 30 dk açtım müziği dans ettim 100 kere ip atlar gibi hopladım 15 - 20 dk kondüsyon bisikletime bindim.
ramazan bitti yaz tatilinin devamında sadece haftada 3 gün gün aşırı açtım müziği dansettim 30-45 dk.
ama şu anda hiç spor aktivitesiyle uğraşmıyorum okulda çok fazla enerji harcıyorum çünkü. ve okulda ara öğünlerim çok fazla kuru erik, kuru kayısı,elma 200 ml süt, 1 paket maviyeşil light çubuk kraker ve su başlıca favorilerim.
8 kilo 2.5 ayda yaklaşık 3 ayda sağlıklı bir şekilde gitti . önemli olan da bu idi benim için. SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE FAZLA KİLOLARDAN KURTULMAK.

ve de en önemli düsturum şu oldu hep ve olacak BEN BU KİLOLARI 1 GÜNDE ALMADIM Kİ 1 GÜNDE MUCİZE BEKLEYİP VEREBİLEYİM. ONUN İÇİN SABIRLA AZİMLE SAĞLIKLI HUZURLU GÜNLERE EMİN ADIMLARLA İLERLEYEREK FAZLIKLARDAN KURTULMAK. evet işte bu idi motivasyonumu güçlü kılan.
herşeyi yedim içtim hiç kendimi kasmadım.tadıyla tuzuyla pişirdim ama çok ölçülü yedim ve sonuç ortada. daha dün 2 profiterol 1 çatal kazandibi yedimkaydirigubbakcemile3 gerisini sen düşün .kısacası benim hikayem bu.
BEN DİYET YAPMIYORUM SAĞLIKLI BESLEMEYİ ÖĞRENDİM VE HAYATIM BOYUNCA UYGULAYACAĞIM BİR PRENSİP HALİNE GETİRDİM opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Back
X