kimsecikler yokbilmiyorumkismile bu arada
maibeyaz tickerın çok güzel olmuş
farmasi inanmıyorum sana bir sürü şey yemişsin genede kilo veriyosun

benim yediklerim 8:30 2 bardak limonlu su 9:00 domat peynir zeytin yarım maus kadar haşhaşlı börek 1 dilim çavdar ekmeği 2 şekersiz çay 11:30 1 fincan şekersiz nescafe 1 tane lokum 13:00 7 kaşık patatesli tavuk 4 kaşık yoğurtlu köz biber 14.15 6 tane fındık 15.15 2 kaşık börülce salatası 16.45 1 tabak börülce salatası 5 kaşık közlenmiş karnıyarık 22.30 1 fincan kış çayı 3 light bisküvi bugün kendimi şişmanlamış hissediyorum ayrıca bugün canım abur cubur çekti hiç canım böyle şeyler istemiyodu reglim yaklaşıyor acaba sebebi bumu?:uhm:
merhaba tatlım üstelik bazı yediklerimi yazmayı unutuyorun bazen düşün yani, bazen de yazmasam mı acaba diyorum yediğim bazı karbonhidratlı şeyleri ama gene de yazıyorum evet canım Allah ' a çok şükür gene de kilo veriyorum daha doğrusu artık ben bu aralar kilo vermeye değil kilomu korumaya bakıyorum ama başarıyorum mesela bu sabah tartıda 56.6 kg idim. dün ise 56. 7 kg idim.
benim hedefim en az 3- 6 ay 56.5 - 57 kg arasında durmak kilo verirsem itirazım olmaz ancak niyet bu şimdilik.
üstelik evde 2 haftadır dans da etmiyorum ekstra hiçbir hareket etmiyorum ama övünmek gibi olmasın derslerimde oldukça performansım yerindedir 40 dk boyunca çoğunlukla ayakta ders anlatıyorum tabi acıkıyorum da oldukça fazla enerji harcıyorum okula yürüyerek gitmediğim halde önceden okul çıkışında kimi zaman gücüm kalmaz bayılacak gibi olurdum kan şekerim iyi düşerdi de.
okulda farkettiysen yazdıklarımı hep aralarda hafif birşeyler atıştıırıyorum.( süt, maviyeşil çubuk kraker ,elma,kuru kayısı ya da erik gibi daha çok)
şükürler olsun şimdilik herşey yolunda yemeden kilo veremediğimi de gördüm.
bu aralar reglimi de bekliyorum o da olunca benden yaklaşık 1 kg daha gider sanırım.hayırlısı olsun gene çenem düştü ne çok yazdım

olumunekankayizsmile
canlarım bide böyle yazıp kaçıyor gibi oluyorum ama açıklama yapasım geldi
menülerinizi okuyunca karnım acıkıyor
o yüzden okuyup yorumlayamıyorum kusura bakmayın ve beni yanlış anlamayın :çok üzgünüm:a.s.
canım benim kıyamam sana tavsiyem iradeni güçlendir canımolumunekankayizsmile
akşam yemeğimde tavuk but yedim 1 adet. yanında salata yedim. ve mercimek çorbası içtim bir kepçe. bugünkü cips kaçamağımdan sonra akıllandım ceren23:)) çok teşekkür ederim tavsiyelerin için ve tabi farmasi:) sana da sonsuz teşekkürler. kaçamak yok artık. hem hareketlerimi de yaptım demin:) kalça göbek kalmayacak bende
rica ederim canım yardımcı olabiliyorsam ne mutlu ama şuna inanki yememek çözüm değil dengeli ve sağlıklı beslenerek kilo verilebilir bunu anladım ,biliyordum da uygulamıyordum belki de.uyguladım gördüm sonuç mükemmel . darısı başınıza kızlaropuyorumnanaktan
bende bi de kansızlık var
kesin bayılırım
abartmıyorum o yüzden
zaten acelem de yok :kedi: çok saol cnmmhihoyyyt
bel kalça hareketi hankileri kiii :kedi:
kesinlikle klasik sözümdür kilo verme konusunda bizler bu kiloları 1 günde almadık ki 1 günde verebilelim öyle değil mi sabırla azimle Allah'ın izniyle mutlaka gidecek.acele etmeye gerek yok , sağlığı bozmaya gerek yok.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5