60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok şükür çok çok iyiyim bakalım tatlımkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

evet bidahakine diyeyim ben

tatlım senin adına çok sevindim bu foruma gelip de ben kilo veremem , veremiyorum diyenlere duyrulur kim demiş bu forumda olup da kilo vermiyorum diyen yok öyle birşey buraya gel vatandaş gelllllllllllllllllllll burda kilo verilir hem de sağlıklı şekilde başka yerde macera arama:lepi::lepi::teytey::teytey::dance::dance::hooray::hooray:

hızlı kilo vermeden sonra vücudun bu şekilde kendini toparlamaya çalışması normal dedi. ama metabolizmam hızlanmış yine geçen aya göre. kasta yapmışım. zaten bende böyle olacağını tahmin ediyodum gerçi şu var geçen haftalara göre çok daha toplandı vücudum şekillendi artık düşük bel pantolon giyebiliyorum göbeğim çıkmıyo öyle artık normalim yani sağlıklıyım beyenmeye başladım kendimi. o yüzden umursamıyorum hiç. 66 kilo dedi 6 hafta için bu da çok güzel olur bende çünkü şuan sadece 5 kilo fazlam kaldı gibi zaten

tatlım senin adına çok sevindim bu foruma gelip de ben kilo veremem , veremiyorum diyenlere duyrulur kim demiş bu forumda olup da kilo vermiyorum diyen yok öyle birşey buraya gel vatandaş gelllllllllllllllllllll burda kilo verilir hem de sağlıklı şekilde başka yerde macera arama:lepi::lepi::teytey::teytey::dance::dance::hooray::hooray:

tabiki verilir herkes benden pay biçsin 83 kiloyla başladım hemde daha 2 ay önce aylar olmadı yani. vermedim veremiyorum demedim moral bozmadım kilom az oynasada vücudum şekillendi yağlar gitti vermedim diye pes etmedim bırakmadım devam ettim kafamada takmadım ne kadar takılsada üzülünsede sonuçta zamanla gider kilolar. yine aynen yola devam edeceğim yılmadan dediklerini aynen yapacağım ve ben 1 ay sonra 66 kilo olacağım. sonrası delikafadulden

tabiki verilir herkes benden pay biçsin 83 kiloyla başladım hemde daha 2 ay önce aylar olmadı yani. vermedim veremiyorum demedim moral bozmadım kilom az oynasada vücudum şekillendi yağlar gitti vermedim diye pes etmedim bırakmadım devam ettim kafamada takmadım ne kadar takılsada üzülünsede sonuçta zamanla gider kilolar. yine aynen yola devam edeceğim yılmadan dediklerini aynen yapacağım ve ben 1 ay sonra 66 kilo olacağım. sonrası delikafadulden

sonrası nasipse bir bebiş bize yeğen gelecek inşallah :lepi::lepi::teytey::nazar:a.s.:1hug:

tartı değişmiyor ama herkes bcklarımın inceldiğini söylüyor
bana da incelmiş gibi geliyorlar ama ne iş anlamadım
kandırılıyor muyum:a015:

şu an elma sirkeli ballı suyumu içtim (250ml)
bir de yarım bardak su ( 125 ml)içtim

bayannlarr merhabaaalrrr:)
bu sabah kahvaltım 1 dlim kızarmış kepek ekmeği 1 kk peynir 3 tane yeşil zeytin yarım domates
ara eti form bisküvi(85 kalori)
öğlen başka bi şansım yoktu çeyrek ekmekte tost yedim :(( maden suyu içtim
ara: 1 bar çikolata(27 kalori)
akşam: yoğurtlu patlıcan salatası 1 yemek kaşığı, 1.5 yemek kaşığı makarna, 1 adet köfte

ayrıcaaaaaaaaaa bu sabaaaah leslie sansone walk at homee 3 mil yaptımm:) 45 dakikaaa:) sonraa da okula gittiğimde 30 dk yürüdüm:) eve döndüğümde de eve yürüdüm 15 dk. bakalım ne olacak sonuç.. artık 67-66 olmak istiyorum yaa. haa bir de göbeciğime streç film bağlıyorum atılan su olsa da hoşuma gidiyor:D sizde ne var ne yok??

bayannlarr merhabaaalrrr:)
bu sabah kahvaltım 1 dlim kızarmış kepek ekmeği 1 kk peynir 3 tane yeşil zeytin yarım domates
ara eti form bisküvi(85 kalori)
öğlen başka bi şansım yoktu çeyrek ekmekte tost yedim :(( maden suyu içtim
ara: 1 bar çikolata(27 kalori)
akşam: yoğurtlu patlıcan salatası 1 yemek kaşığı, 1.5 yemek kaşığı makarna, 1 adet köfte

ayrıcaaaaaaaaaa bu sabaaaah leslie sansone walk at homee 3 mil yaptımm:) 45 dakikaaa:) sonraa da okula gittiğimde 30 dk yürüdüm:) eve döndüğümde de eve yürüdüm 15 dk. bakalım ne olacak sonuç.. artık 67-66 olmak istiyorum yaa. haa bir de göbeciğime streç film bağlıyorum atılan su olsa da hoşuma gidiyor:D sizde ne var ne yok??
selam avukathanim...benim günümde bugün stressli gecti ..kagit isleri vardi kosturdum yine..evde egzersiz yapamadim..birde karar verdim 58 kilo olmaya cünkü 60 kilo oldugumda kendimi dengeleyemiyorum 61-62 oldugum zaman sinirlerim bozuluyo..58 olunca belki kendimi frenleyebilirim 1-2 kilo alinca gözüme fazla büyümez sonra hemen diyet yaparim o aldigim 1-2 kilocuklari veririm kisa zamanda.......bende yarindan itibaren ne yiyip ictigimi yazmam gerekiyo cuma günü diyetisyenimde randevum var...

Son düzenleme:
slm kızlar,tekrardan aranıza katılmak istiyorum.....diyetisyene gidiyorum yarın kontrolum war....sizede yazcam bni aranıza kabul ederseniz tabiiii.....yarın tartılınca ticketimide en baştan düzenlerim:)gaza gelmem lazım:)saglıklı olarak uzun zmndada olsa kilolarımı wermem lazım:D

kizlar sizleri cok ozledim! opuyorumnanaktan

Sinavlarim nedeniyle giremiyorum, ustelik birde misafirim vardi

Iki gundur dikkat edemiyorum yediklerime, acele yiyorum veya yemiyorum :1ninca:

Cuma gunu bitiyor insallah o zaman tekrar eski duzenime ve sizlere kavusacagim :lepi:

Hugocuk supersin yeni listen hayirli olsun canim! Gitsin yaglar bayanssulusmile

Tezime 8 almisim cok mutluyum bugun zemuszemus mezun olmama az kaldi :Saruboceq:

Allah'a emanet olun!!

Cuma gunu bitiyor insallah o zaman tekrar eski duzenime ve sizlere kavusacagim :lepi:

Tezime 8 almisim cok mutluyum bugun zemuszemus mezun olmama az kaldi :Saruboceq:

Allah'a emanet olun!!
tebrikler arkadaşımalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.:hooray: bende bu kız nerelerde acaba diyodum:uhm: neyse bir sorun yokmuş ama yemene dikkat et genede ipin ucu kaçtımı zor tutuluyor:enbuyukkk:

bugün foruma uğrayamadım eve geldiğimde başım çok ağrıyordu bir ağrı kesici içtim biraz hafifledi hemen buraya damladım bugün yediklerim 9:30 2 bardak ılık su 10.00 1 tane haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 3 zeytin çeyrek simit 2 az şekerli çay 13.30 4 tane altınbaşak bisküvi 1:5 kepçe yayla çorbası 15:00 2 tane salatalık yarım elma 3 kuru kayısı 1 tane altınbaşak bisküvi 1 avuç maydanoz 17.30 6 tane balık(hamsi büyüklüğünde)1 tabak yeşil salata 23:00 1 tane mandalin 1 armutcokacimcoook bugün çok iyiydim sabah en son 10 gün önce giydiğim bir eteğimi giydim belimden düştü çengelli iğneyle tutturmak zorunda kaldım biraz öncede tekrar tartıldım gene 57 geldim:teytey: inşallah bayrama 55 olucam

900 gr yağ vermek acaba iyimiki 6 haftalık
tabiki iyi canım sonuçta vermişsin demi birde tam tersini düşün veremeseydin nasıl moralin bozulurdu hem sen vücudundan anlıyorsun yaa en güzeli o zaten 2 ayda çok güzel kilo verdin canım bir dahaki kontrolünde de inşallah istediğin kadar verirsin diyetisyenin senden okadar eminki bak çok vermemen gerektiğini söylemiş tebrikler:hooray::lepi:alkisalkisalkisa.s.

merhaba kızlar bu sabah benden erkencisi yok forumun
şimdi 1 bardak su içtim ( 250 ml)
tarıltığımda bugün 56.2 kg idim. 100 gr daha gitmiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2:lepi:

slm kızlar,tekrardan aranıza katılmak istiyorum.....diyetisyene gidiyorum yarın kontrolum war....sizede yazcam bni aranıza kabul ederseniz tabiiii.....yarın tartılınca ticketimide en baştan düzenlerim:)gaza gelmem lazım:)saglıklı olarak uzun zmndada olsa kilolarımı wermem lazım:D
canım şükür kavuşturana sakın buralardan uzaklaşma bak eski kilondasın hatırladığım kadarıyla yanılıyorsam düzelt lütfen. yani demek istediğim şu burada ekip ruhuyla zayıflamak daha etkili inan ....olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Allah'a emanet olun!!
merhaba canım hoşgeldin tebrik ederim Allah başarılarının devamını getirsin .sağlık olsun bakalım sen işlerini yoluna koy hemen gel artık forumavereliniortakvereliniortakkaydirigubbakcemile5
bugün foruma uğrayamadım eve geldiğimde başım çok ağrıyordu bir ağrı kesici içtim biraz hafifledi hemen buraya damladım bugün yediklerim 9:30 2 bardak ılık su 10.00 1 tane haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 3 zeytin çeyrek simit 2 az şekerli çay 13.30 4 tane altınbaşak bisküvi 1:5 kepçe yayla çorbası 15:00 2 tane salatalık yarım elma 3 kuru kayısı 1 tane altınbaşak bisküvi 1 avuç maydanoz 17.30 6 tane balık(hamsi büyüklüğünde)1 tabak yeşil salata 23:00 1 tane mandalin 1 armutcokacimcoook bugün çok iyiydim sabah en son 10 gün önce giydiğim bir eteğimi giydim belimden düştü çengelli iğneyle tutturmak zorunda kaldım biraz öncede tekrar tartıldım gene 57 geldim:teytey: inşallah bayrama 55 olucam

mavli adamımsın ya daha ne diyeyim ben sana istikrarlı bir şekilde gidiyorsun ya helal olsun sana Allah' ın izniyle bayrama inşallah 55 olamasan da kesin 56 olursun herhalde dilerim 54 kg ol ama önce sağlığını düşün olur mu bitanem . Herşey güzel gönlüne göre olsun... nazar değmesin kötü gözlerden sözlerden düşüncelerden Rabbim korusun seni ve kızları opuyorumnanaktan:nazar::nazar::nazar::1hug:a.s.:teytey::hooray::dance::lepi:

Son düzenleme:
Back